- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
Schuler888 #1090 üzenetére
S10 Note10 szériáról nem tudok nyilatkozni. S9+ volt előtte. Mondjuk ott is furcsa volt amikor S7 Edge után beüzemeltem, de ott nem volt ekkora minőségi romlás. Amúgy már kezdek hozzászokni, de néha még most is kiröhögöm, hogy 360 ezerért ennyi jár?
Azt én sem értem, hogy a tetszteken miért nem írnak róla, főleg, hogy a tesztelők igen sűrűn cserélgetik a telefonokat, még jobban észre kellene venniük a difit.
-
xedamen
senior tag
válasz
Schuler888 #1092 üzenetére
Isten ments kategória, de méh az is jobb lenne mint az átlag alatti teljesítmény plusz hihetetlen túlmelegedés... Nem is értem
-
arn77
aktív tag
válasz
Schuler888 #1077 üzenetére
A hangszóró az tényleg egy rakás kaka. Többen is írtuk már itt. Én nem zenehallgatásra használom, de telefonálás közben is rettenetes, és valóban képes a hátlap "lüktetni" beszéd közben is. Az értesítések hangjáról már ne is beszéljünk. Az egyik fórumtárs írta itt, hogy olyan a hangja, mintha egy wc papír gurigába beszélne valaki.
És ezt igen jól megfogalmazta.
-
xedamen
senior tag
válasz
Schuler888 #1081 üzenetére
Engem "kicsit" zavar, hogy az egész hátlap rezonál, remeg amikor hangszórón hallgatok valamit Note-on, s ez sajnos S20-nál is ilyen. Tehettek volna bele kis vattát, hogy ne rezonáljon 😂😂😂😂
-
xedamen
senior tag
válasz
Schuler888 #1077 üzenetére
Mihez képest? Hasonló egy Note 10+hoz, de egy iPhone Xs, 11 Pro mellett elvérzik. Egyébként többen írták itt a fórumon is, s9-ről váltva ha jól emlékszem. Nekem nincs bajom a hangszóróval, nem ezen kell zenét hallgatni, de tény, hogy nagy hangerőn ciripel, míg egy 11 Pro szépen szól.
-
polonic
félisten
válasz
Schuler888 #1053 üzenetére
Én is erre gondoltam.
-
SanyikaDC
tag
válasz
Schuler888 #1001 üzenetére
Nagyon tuti a Buds+!! Kedvencem lesz :)
-
SanyikaDC
tag
válasz
Schuler888 #1001 üzenetére
Nem volt de az s9+ s20+ féle vezetékes gyalogsági AKG-hez tudok viszonyítani :D
-
válasz
Schuler888 #972 üzenetére
Ezt is írtam. És biztos van oka
-
válasz
Schuler888 #969 üzenetére
Ez a normál kamera volt, S7-nél
-
Aryon87
félisten
válasz
Schuler888 #350 üzenetére
Nem inkább ti akarjátok bemesélni magatoknak hogy a Samsung elől jár mindenben? Mert nem én fújom folyamatosan a Huaweit itt, hanem ti..
+ csak mellesleg megyjegyzem, ha már nem tűnt fel eddig. Nem én védem foggal körömmel a "márkámat", hanem ti a sajátotokat. De miért is? -
Aryon87
félisten
válasz
Schuler888 #294 üzenetére
Féltékeny? Mire is?
Mert erre biztos nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Sorozatok
- Medence topik
- Magisk
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest