- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Ha maradt volna még kérdés a Realme GT7 Pro formáját illetően...
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Mint mondtam, vezeték nélküli töltés.
(#18180) sgeza
Dehogy, csak letettem a billiárdasztalra és csodálkoztam, hogy lóf@sz van itt, nem gyorstöltés . Egyébként a titok az volt, hogy bénáztam. Bizonyos akkukapacitás alatt (nálam ez épp 3% volt) nincs gyorstöltés, utána viszont már működik. Asszem.C805
-
-
Retro Raver
friss újonc
Azt szeretném kérdezni,hogy tud-e valaki arra megoldást hogy: adott 2 db samsung galaxy s10+ telefon android 10-re frissítve! Az egyiken kiírja a töltés közbeni beállításoknál, hogy teli akkumulátor jelzést, viszont a másiknál pedig nincs ott ez a beállítás és nem találom sehol sem! Már android 9-en sem találtam,azt hittem a frisítéssel javítják,de sajnos nem!
-
papi77
addikt
-
sgeza
veterán
válasz steveboy86 #18191 üzenetére
Nem lehet, hogy a fájlrendszer nem tetszik neki?
-
steveboy86
tag
Sziasztok, adott egy wd my passport 1 terrás külső usb-s vinyó. Ha rádugom az s10-re azt írja ki hibás meghajtó, formázzam. Rádugom egy huawei p9 lite-ra, simán megnyit bármit róla. Én csinálok valamit rosszul, vagy tényleg ennyire nem kezeli jól a teló a nagyobb külső vinyókat. Hozzáteszem pendrive-okkal nincs gond.
Bocsi az előző hsz-ért, véletlen volt. -
steveboy86
tag
1
-
merqree
őstag
Nekem a Gránit Bank applikációban "elszállt" a bankkártyám, sehol sem tudok vele fizetni, azt írja ki, hogy internet kapcsolat szükséges. Ami érdekessé teszi, hogy minden más alkalmazás működik mobilneten (Vodafone).
És "digitalizálni" sem tudom. -
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
nagy update óta nem megy a nicelock task changere, illetve ha aktív a billentyűzet, és úgy simítom a home gesture-t, akkor egy space-t, vagy pár karaktert beír az aktív szövegdobozba, miközben megy a kezdőképernyőre. ezekre van valakinek tippje?
köszi előre is!
meg ha már itt vagyok, a feleségem fényképezőnek használt S8-án be van állítva másodlagos google fióknak az enyém, hogy egy helyre mentse a képeket a photos. viszont magától sose kezd el szinkronizálni, sokszor még akkor sem, ha direkt ezért elindítom az appot, és biztos ami biztos alapon töltőre rakom. ezzel mit tudok kezdeni?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
sgeza
veterán
válasz HoldfenyLuna #18183 üzenetére
A videó eleve nem használja ki a teljes 12MP-es lapkát, hiszen a 4k felbontás (3840x2160) az "csak" ~8,3MP. Tehát praktikusan a 16:9-et érdemes használni. Egyébként fordítva közelíted meg a kérdést. A fényképnél csak a képarányt látod közvetlenül, csak kép készítése után tudod meg, hogy a 4:3 adja a legnagyobb, teljes felbontást. A videónál pedig konkrétan felbontást látsz, tehát egész egyszerűen azt válaszd, amelyik a legnagyobb, illetve amelyik neked jobban tetszik!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz OGábor #18176 üzenetére
Hát skacok én most megnézem, semmit nem állítottam és aktív lett! Nem akartam bekapcsolni, egyszerűen kíváncsi voltam, hogy miért nem lehet aktiválni, de úgy néz ki, pillanatnyi elmezavar volt nála... Alapból FHD-n volt nekem és direkt nem raktam a 60 fps-re, persze nincs az az elethelyzet, amire nekem az ois, a sima stabilizálás ne lenne elég.
Egyébként, ha fényképen a 4:3 a rendes felbontás, videóban mi az "alap"?
-
Dare2Live
félisten
válasz Almonen #18144 üzenetére
nem az exynost szamolja fel hanem a sajat core tervezest.
ami nem csoda ez nem olcso buli es cserebe exynos inkabb rosszabb volt mint jobb aktualis snapinal.
hamar tema Samsung leadership decided that the performance difference between the two chipsets is too large.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sgeza
veterán
válasz HoldfenyLuna #18173 üzenetére
Egyébként miért akarod bekapcsolni? Csak kíváncsi vagyok.
-
OGábor
csendes tag
Ha a fokuszkövetést kikapcsolod, akkor aktív lesz. Az összefüggés okát nem tudom.
-
akooos
veterán
Vedd lejjebb a felbontást. Asszem 4k60fps-nél nem lehet. Csak FHD-ban.
[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Mit rontok? Valamiért nem tudom bekapcsolni a szuperstabil módot videónál? Szürke a gomb... :(
-
N4ri87
senior tag
Szerintetek annak milyen oka lehet, hogy a telefon elfelejtette a vezeték nélküli gyorstöltést? Samsung Wireless Charger Duo-val használom, eddig nem volt semmi nyűgje, de most nem hagyja bekapcsolni a gyorstöltést.
C805
-
Axda14
friss újonc
-
sgeza
veterán
válasz Axda14 #18161 üzenetére
Valami beállítás nálad el van állítva, mert nálam nincs gombsor az hbo go alatt sem, és nincs kiemelve sáv, hanem simán fekete a szél (nem sötét módban).
Sőt, ha teljes képernyősre állítom, akkor teljesen ki is tölti a képernyőt, ha kell.
Nincs valamilyen külső alkalmazásod, ami beleszól a megjelenésbe? -
Imi1981
veterán
válasz Axda14 #18166 üzenetére
Amit először küldtél képet, hogy ott van oldalt a két fekete sáv (ami először fehér volt ) az azért van mert az a sorozat (szolgálólány meséje ) 16:9 képarányú és a kijelző nem az ! Ezért nem tölti ki a teljes képernyőt . Youtubeon szét lehet húzni és akkor teljes képernyős lesz. A navigációs sáv viszont nem tudom miért nem tűnik el automatikusan. Aszszony hazajön (neki van s10+) akkor kipróbálom.
-
Axda14
friss újonc
Tálaltam youtubon, ahogy a srác is videót mutat a telefonon. Látni hogy full képernyő és csak a kamera lencséje fekete, és a gombok sem látszódnak
Második képet én printscreeneltem ahogy a sajátomon youtube videót nézek és el tűnik a navigációs sáv is. Tehát a google chrommal lesz a baj. Viszont a full képernyő még mindig nem megoldott.
-
vg
addikt
-
nagyúr
-
Axda14
friss újonc
válasz Imi1981 #18160 üzenetére
Úgy emlékszem full képernyőbe tette és csak a kamera lencséje volt egy fekete kör, de már kezdek teljesen összezavarodni! A játék 100% így működött! Abban teljesen biztos vagyok fullba, és navigációs sáv eltűnt pár másodperc után!
Sötét módban sokkal jobb, de a 3-om "gomba" akkor sem tűnik el.
Tudom egy gombnyomás, de ez a mód nekem nem tetszik. :( -
Axda14
friss újonc
Szia!
Kipróbáltam, hogy át állítom, és úgy is hogy vissza az eredetire.
A "kamera kivágás elrejtése " nincs bekapcsolva. Ha megteszem azonnal reagál is, vissza kapcsolom úgy szint.Teljes képernyőt és az automatikusat is próbáltam már.
Telefont is újra indítottam többször is. -
KZP
őstag
válasz Axda14 #18150 üzenetére
Szia,
ha belépsz a Kijelző - Navigációs sáv menübe, ott nem lehet úgy beállítani, ahogy korábban volt?Illetve a kamerasávhoz: Kijelző - Teljes képernyős alkalmazások - fent a 3 pöttyre tapi, Speciális beállítások. Ott nincs bekapcsolva a Kamerakivágás elrejtése?
Vagy, ha ez csak a játéknál jelentkezik, akkor még a Teljes képernyős alkalmazásoknál bekapcsolni a Teljes képernyőt annál a bizonyos játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz OPiiPO #18145 üzenetére
Van egy notórius cikk, amely szerint a Snapdragon úgy dolgozza fel a készített fényképet, hogy a telibezoomolt 12MP-es fotón az erdő végében lévő fa levelének a hajszálerezete élesebb, mint amit az Exynos képes produkálni (release után néhány hónappal). Illetve 17 és fél perccel jobban bírja az akksi.
PSN ID: marquuard
-
mSchumi87
senior tag
Samsung E-mail hol lehet bealitani hogy milyen gyakran keresse az uj e-mailokat?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Axda14
friss újonc
Szissztok! Segítséget
szeretnék kérni kérni. Samsung galaxy s10e telefonom van 3 hónapja. Tegnap reggel frissítettem a szoftvert. Azóta két dolgot tapasztaltam.
Van egy játék, amit imádok rajta játszani, de úgy jelenik meg azóta, hogy a navigációs sáv, nem tűnik el, fehére sáv és 3-om "gomb" látható, plusz a másik oldalon is egy cm fekete sáv marad, ahol a kamera lencséje is található. A full képernyőből elvett 1-1cm. Gondoltam majd javítják. Ugyan ennek a játéknak van egy régebbi verziója. Azon eltűnik egyből ez a navigációs sáv, csak a lencsénél fekete 1cm.
Google chromon szoktam filmezni, el indítottam este és ott is ugyan így tesz, de a navigációs sáv "rikít" fehéren, és ahogy a játéknál is, a kamera lencsénél is ott a fehér sáv. Élvezhetetlen így. Eddig a telefon elfordítása után full képernyőbe tette és ez a 3-om gomb pár másodperc után el is tűnt.
Megpróbáltam beállítani "teljes képernyős mozdulatok "-ra. De egy nap után már borzasztóan fájt a kezem (tudom vicces) és szeretném visszakapni a régi felállást, hogy teljes képernyőben nézhessek mindent és ezek a gombok, ahogy eddig is tűnjenek el automatikusan!
Telepített a szomszéd egy alkalmazást, hogy a kamera gomb körül, mint régen az értesítő led, villogott, ha érkezett üzenet, nem fogadott hívás stb. Frissítés után, ez is el csúszott és a képernyő jobb felső sarkában villog, nem ott, ahol eddig. Minden leírt dolog, frissítés után jelentkezett.Remélem érthetően írtam le mindent, ne haragudjatok, ha kicsit kusza, én csak használni tudom a telefont és olvasgatni a fórumokat, béna vagyok belepiszkálni mint ti :) :( Boldog voltam, hogy rátok tálaltam egyáltalán! :)
-
-
Almonen
aktív tag
https://www.reddit.com/r/galaxys10/comments/e9y90i/why_does_my_live_wallpaper_freezes_when_unlocked/
Valaki nem ismeri ezt a háttérképet?
-
OPiiPO
veterán
válasz leslien #18138 üzenetére
most őszintén, napi használatban milyen hátrány fog érni hogy Antutun pár ponttal kevesebbet tud a proci
(#18143) benczeb - augusztusban simán tudtam S10+ biztosítást kötni, mondjuk nekem, egyéb okokból, mindenképp be kellett mennem az üzletbe
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Almonen
aktív tag
válasz leslien #18138 üzenetére
Pont azt olvastam a Sammobile-on hogy elvileg Samsung el engedi az Exynos-t és Snapdragon lesz minden csúcs Samsung?
https://wccftech.com/samsung-exynos-1000-5nm-cortex-a78-cores/
Azért fura mert állítólag Exynos 1000 és készül, és az már bőven erősebb lesz mint a Snapdragon...
Amúgy meg ha itthon hivatalosan forgalomba lenne a Snapdragon-os S10 kéne rá szervíz ha tetszik ha nem
-
benczeb
aktív tag
Online rendeltem egy S10+-t a Telekomtól néhány napja. Szomorúan tapasztaltam, hogy a vásárlás során a készülék-biztosítás kiválasztó menü feljön, csomagot választok, de a véglegesítésnél egy "Sikertelen" hibaüzenettel eldobja magát. A rendelés biztosítási szolgáltatás nélküli feladása után hívtam a szolgáltatót, h wtf. Az ügyintéző azt a tájékoztatást adta, hogy július óta nem értékesítenek biztosítási szolgáltatást elektronikus csatornákon, így mindenképp üzletbe kell fáradni és bemutatni a sérülésmentes telefont, majd biztosítás köthető - ez nagyjából nonszensz. A telefon megérkezett, tegnap próbáltam két üzletbe is bemenni intézni, de akkora sor volt, h mindkettőből eljöttem. Ma gondoltam, h újra próbálom, de most reggel felmentem a Telekom honlapjára, gondoltam, részletesen átnézem, hogy mi is ez a biztosítás. Én azt olvasom, hogy: "Biztosítás csak a Telekomtól vásárolt, legfeljebb bruttó 350 000 Ft akciós kiskereskedelmi árú mobiltelefonokra és mobilinternetezésre alkalmas eszközre köthető." Viszont, az S10+ kiskereskedelmi ára [link] 373 686 Ft. Vagyis lehetséges, h nem is tudok biztosítást kötni a telefonra? Bárkinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan??
-
TODI1111
veterán
válasz hubertus33 #18141 üzenetére
Beállítások -alkalmazások-play store- kényszerleállítás-tárhely-gyorsítótár + adatok törlése.
-
marquuard
veterán
-
addikt
válasz hubertus33 #18135 üzenetére
Play Store cache és adattörlés segít. Nekem a Chrome nem akart frissülni, utána gond nélkül végigment.
-
nkmedve
őstag
válasz leslien #18134 üzenetére
Ha az Exynos tud fejlődni teljesítmény/fogyasztás arányban (7nm-en erre van esély) akkor lehet nem is lesz olyan rossz az.
Az SD865-ről kezd elég rossz kép kialakulni a különálló modem miatt: [link] Az 5G fölösleges eröltetése miatt ez a széria most valószínűleg nem lesz annyira nyerő, mint a 855. Persze a teljesítménye várhatóan jobb lesz mint az Exynos-nál, de ezen a szinten egy kis különbség már nem sokat oszt vagy szoroz. -
hubertus33
tag
Sziasztok!
Mióta a 10 es droidra frissítettem azóta nem akar frissülni a play be az android system webview volt már fr is meg minden és mégse.. S10+ valami ötlet?
Xbox Series S,
-
leslien
nagyúr
sajnos úgy tűnik h jövőre sem ússzuk meg a csapást... Exynos jön ide.. [link] S11 SD 865 álom lenne..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
bigsee
addikt
Telekomos S10-re is megérkezett a tízes... Már csak a Note-om van hátra, meg a TabS4...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
-
Face8814
őstag
Na ezért nem megy a Direct Call Android 10 alatt. Megszüntették ezt a funkciót: [link]
This feature has been removed from the Edge app, however there is a way you can work around it. Simply open the Edge Panel on your Home screen > Tap the cog symbol in the bottom right > Apps > Edit > Add Phone and Contacts to your Edge Apps. Alternatively, select Tasks > Edit > Make Calls > Select the contacts you want to create a shortcut for. I hope this helps.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
roti86
őstag
Android 10 alatt hiába van lekapcsolva az egyik SIM kártya a menüben, a kikapcsolt kártyára jövő üzeneteket ugyanúgy megkapom. Ezt eddig android 9 alatt nem tapasztaltam. Engem nem zavar, sőt, csak gondoltam megosztom veletek. Hívás esetén nem tudom hogyan viselkedik.
-
vg
addikt
Feltettem 10-est s10+ 1tb masinámra. Nem sokban változott, működik mint eddig, viszont két kedvenc játékom a hill climb racing és a retro shooting (ezzel minden pálya perfect és soksok órát beleöltem) észre vehetően darabosabb mozgású lett, ami kicsit gáz.
-
gyeresicsaba
újonc
válasz Palesztin994 #18055 üzenetére
Szia!
Nekem Spigen Rugged Armor van rajta Dome Glass-szal, és nem nyomja fel sehol, szépen illeszkedik. Amúgy ha pesti vagy, akkor a Speedshopnál ki tudod próbálni megvétel előtt, hogy tuti jó-e. -
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy galaxy s10es telefon, az elődje s9es volt.
Az S9-ről ment SmartSwitchen keresztül a szinkronizálása a taskoknak/remindereknek a telefonról az outlookba, most az s10en ez nem megy.Esetleg valakinek lenne erre ötlete/megoldása?
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Bunda555
tag
Nagyon jó lenne az új gesztusvezérlés. Aki novát használ, lemondott róla vagy a nováról mondott le? Nincs megoldás?
-
Bunda555
tag
Telekomra is megjött a 10 tegnap este
-
Tomi8822
tag
Üdv, android 10 óta ha töltőn van a telefon folyamatosan kiírja mennyi van még hátra a teljes feltöltésig. Nem kapcsol ki teljesen a kijelző, hol tudom beállítani hogy ne jelezze ki folyamatosan.
-
OPiiPO
veterán
Le volt írva párszor, valóban - a kereső használata ilyenkor segíthet
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."