- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
Létezik olyan autós tartó ami 15wattos QI töltést támogat?
Szellőzőracsra szerelhető érdekelne.Amit talaltam, az mind 10watt tud.
S10+ van. Ha jól olvastam ez támogatja a 15 wattos gorstöltést.Kössz
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Tybike81
őstag
Beta3 után vissza akarom tenni az utolsó Xeh softot. Ha leszedem Samfirmel akkor melyik csc file-t tallózzam be az odinba?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
sgeza
veterán
válasz HoldfenyLuna #16587 üzenetére
A szoftvert le tudod cserélni.
-
Almonen
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #16587 üzenetére
Hát figyelj, nekem az első S10-emen amit eladtam van 1 év teljes körű gari, de ez Samsung Experience store válogatja hol milyen feltételékkel adják neked oda. De azt tudom, hogy az önrész kár esetén nem 33 ezer mint a Telekomnál.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #16585 üzenetére
Köszi, igen, rájuk gondoltam
Van bármi hátrány, ha valaki Telekomtól veszi a készüléket, már azon kívül, hogy a frissítések csúsznak? Lehet olyan, hogy amit a gyártó kiad frissítést, az szolgáltatótól ne érkezzen meg egyáltalán?
Egyelőre sehol nem találok jobb biztosítási feltételeket
-
vg
addikt
válasz HoldfenyLuna #16585 üzenetére
Telekom? Gyorsan kiadták nov1-est az tény.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Magentáék tényleg belehúztak a frissítések kiadásába?
-
dikan
tag
válasz thedarkfox #6771 üzenetére
Nem tudom ez mikor változott, melyik frissítés csinálta, de most már úgy működik a ne zavarj mód, ahogy annak működnie kell. Sem hívásról, sem értesítésekről nem jelenik meg sehol semmi, amíg ki nem kapcsolom a DnD módot. Viszont tegnap elment vele egy fél Szeged-BP utam mire rájöttem, hogy ez a mód alapból a média lejátszást is némítja és ezért nem szól autóban a Spoti, nem a rádió ment tönkre.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
nagyj74
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
válasz guriga1234 #16529 üzenetére
Régen milyen nagy "divat" volt.
Lógtak is a Nokiák, Alcatelek, Siemensek bőven. -
sgeza
veterán
-
dkovizoli
addikt
válasz guriga1234 #16573 üzenetére
Mivel be van kapcsolva valami hibajavító funkció a billentyűzeten, ezért sokszor így javít bele a szövegbe. Általában át szoktam nézni, de most ez kimaradt. Elnézést az algoritmus nevében. Egyébként így van, ahogy kiegészítetted.
-
guriga1234
addikt
válasz dkovizoli #16570 üzenetére
"amikor áramot kap újra, automatikusan nyit" - ez így van. Éppen ezért úgy kell feltenni a szellőzőre, hogy egy kicsit hátrafelé dőljön, akkor biztos nem tud kiesni. Ez simán megoldható a gömbcsuklóval.
Ha meg az ember ki akarja venni a telefont, akkor még áram alatt kell lennie.PS: leállítód - leállítod, ráadód - ráadod
Rossz volt látni.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz kdennis #16566 üzenetére
Ezt a tóltési dolgot nyugodtan elhagyhatod. Töltheted 100%-ig is nyugodtan. Van benne elektronika, sosem fogod ezzel tönkretenni az akksit. Sem ha kevesebbnél teszed fel tölteni. Amúgy jó eséllyel piszkos a csatlakozó aljzat. Fogpiszkáló esetleg alkoholos vattával. Elötte pedig vékony tűvel óvatosan megnézni nincs-e az aljzatba berakodva úgynevezett zsepiszok, szösz. Ha ezekután sem javul, akkor lehet, hogy meghibásodott.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz dancsuri #16548 üzenetére
Belefér az s10+. Én azzal használom. Wish, ali, mindenhol ugyanazt adják más-más név alatt. Az emag is azt adja. A karjai szerintem műanyagok, én legalábbis annak érzem. Arra figyelj , ha benne hagyod és leállítód az autót, amikor legközelebb ráadód a gyújtást, vagyis amikor áramot kap újra, automatikusan nyit. Tehát elengedi a telefont. Majd zár újra.
-
kdennis
aktív tag
Képzeljétek, egyszer csak úgy döntött az s10+ om hogy nem tölt gyorsan. Először azt hittem a kedvenc JBL kábelem romlott el, de a kocsiba se a munkahelyemen se, itthon sem akar. Már újraindítottam 4x feltöltöttem maxra, ki be kapcsoltam a gyorstöltő menüpontot de semmi. Szerintetek mi lehet még a baj? Eddig úgy töltöttem ahogy szabad, mindig kicsiket rátöltöttem, 80 és 40% közt. Néha néha 100ig. Lehetséges hogy automatikusan pihenteti és inkább normálal formázza magát?
-
Imi1981
veterán
válasz prannk #16563 üzenetére
Asszony s10 + telója igaz hogy még csak pár napos de 8 óra körüli kijelző idő jön ki általában. Jobb mint amire számítottam! Automatikus fényerő és vegyes wifi és mobilnet használat mellett. Főleg böngészés, Facebook, Instagram, és hasonló alkalmazásokat használ. Éjjelre ki se kapcsolja a mobilnetet és a wifit ( én kiszoktam a70-en) és alig merül 1-2 %-ot reggelre. Azt hozzáteszem azért,hogy legtöbb alkalmazásnak letiltottam a háttérben az adathasználat és akkumulátor használatot. Kb 2 órával tud kevesebbet kijelző időben mint az A70 4500-as aksival.
-
prannk
őstag
Nem tudom nektek hogy sikerul 5 6 7 ora keprenyoidot kihozni de nekem 3 es fel oranal tobbet nem birt.. keszenleti allpotban orankent 1% elmegy.
-
TayRol
nagyúr
Egerszegen is pos terminál csere volt a Lidl-ben, és már nem is ment az nfc-s fizetés. Juhé.
-
sgeza
veterán
válasz Kitti14 #16556 üzenetére
Jobban személyre szabható. Meg engem rettenetesen zavart, hogy a szóköz mellett két oldalon lévő gombok nagyon bénán működnek. Ha jól emlékszem a balra lévő mindig azon a funkcióm marad, ami legutoljára volt. Nekem az fixen vessző, miközben elérhetők plusz funkciók a hosszan nyomással, nem változik az utoljára használtra.
-
guriga1234
addikt
válasz Evil Snowman #16557 üzenetére
Nekem aztán édesmindegy, hogy mit használsz, meg hogy leejted-e.
-
vatomi
aktív tag
Végül ezt rendeltem meg, meglátjuk bejön-e. Előnye, hogy van benne töltő is, nem csak a dokkoló.
-
válasz guriga1234 #16536 üzenetére
Hagyjuk. Télen tok nélkül nekem nagyon csúszik a kezemben. Erre a relatív vastagabb tokra jobban rá tudok fogni kényelmesen, HA ki kell vennem valamiért a zsebemből az utcán.
-
-
Kitti14
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok hol tudom beállítani azt, hogy a Samsung billentyűzeten az emojiknál ne a legutóbb használt fül jelenjen meg, ha átváltok? Vagy be lehet valahol egyáltalán?
-
vatomi
aktív tag
válasz guriga1234 #16546 üzenetére
Emagon most nem drága. Ez 10 vagy 15W max?
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz guriga1234 #16544 üzenetére
Mesélj róla.
leírás szerint tudja a 10w-ot, szélessége 73 mm (belefér ebbe az S10+?)
Itt Ukrajnában 205 UAH (szinte ingyen van)költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
vatomi
aktív tag
válasz guriga1234 #16543 üzenetére
Kicsit zavaró, hogy belógnak a karok a képbe vagy én látom rosszul?
-
dancsuri
veterán
-
Valkűr
addikt
Most én vagyok a hülye vagy a tükör görbe. Van két szoftver telepitve okosórahoz. Miért van az, h kilépek a szoftverből az óra sincs bekapcsolva, de ez a két nyámvadt program megy a hátterben és az ikonjai sem tünnek el fentrol? Plusz meg a lezárási képernyőn is mindkettőt ugy mutatja a kijelzőn mint futó alkalmazás...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
vatomi
aktív tag
válasz guriga1234 #16539 üzenetére
Igen, alapból én is infrást keresek, most látom, hogy ez nem az. Xiaomi illetve Energizerben van ilyen. A töltőm gyorstöltő, köszi a tippet. A Smart Sensor S5 nem túl giccses? Ezek a fényes befogók elég gagyinak tűnnek fotókon. Persze ha fém, az más...
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz vatomi #16537 üzenetére
Arra kell figyelni, hogy az autós töltőfej, amibe bedugod az USB kábelt, támogassa a gyorstöltést. Ellenkező esetben menni fog a vezeték nélküli töltés, de nem lesz gyorstöltés.
Nekem más típusú van (Smart Sensor S5), a telefon felőli oldalról infrás érzékelő van, hogy szétnyíljanak az oldalt fogó pofák és be tudd tenni a telefont és miután betetted, bezáródnak a pofák, a hátulján pedig érintés érzékelő van (hogy ki tudd venni a telefont). -
vatomi
aktív tag
Autós QI töltőt szeretnék venni. Ezt néztem ki, tud 5V/2A, 9V/1.7A-t. Ezzel elméletileg ki tudom maximálni a wireless töltést S10-en 15W-on?
-
guriga1234
addikt
válasz Evil Snowman #16535 üzenetére
"egy péntek esti parkolós találkozó alkalmával úgy elkeztem rángatózni a hidegtől (nem röhög ), hogy majdnem kifordult a kezemből a telefon. Plusz télen eléggé csúszóssá válik a kezemben" - ezt mintha te írtad volna... Én meg adtam rá egy tuti megoldást.
Mint írtam, nekem nem kell nyakban tartanom a telefont, mert tudok rá vigyázni. Ha nem tudnék, a nyakamban lenne az is, mint a nyakláncaim is, amik majdnem olyan súlyúak, mint a telefon. -
A kulcsos gyerek, meg a balcsin tegyük az aprót egy műanyag tartóba, hogy be tudjunk menni vele a vízbe korszak szerintem már elmúlt. Plusz semmit nem viselek el a nyakamba. Se nyaklánc, se nyakpánt, semmi. :/
Bulizni már nem járok 30+ évesen, a család, munkahely, haverok, autó kvartettnél meg elég kicsi esélyét látom, hogy ellopnák. Ha meg esetleg máshova megyek, akkor megy a farmer zsebbe. Ott meg hamar megérzem, ha valaki a családi ékszer környékén motoszkál az akaratom ellenére.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Ákos45 #16525 üzenetére
Asszonynak most vettünk egy s10 plust és nagyon szép teló szerintem ( a sima s10 még szebb mert csak egy kameraluk van). Én egy szép vékony szilikon vagy kemény tokot vennék rá ami nem torzítja annyira az alakját. Asszony egy csajos, rózsaszín, csillogó elég vastag szilikon tokot vett rá 😄 . Neki tetszik az a lényeg.
-
guriga1234
addikt
Engem nehéz lenne ellopni. Még elrabolni sem lenne egyszerű.
Nekem egyébként nincs a nyakamban a telefon, de én nem is szoktam elejteni, meg elhagyni sem. Ha nem otthon vagyok, és a telefon nincs a kezemben, akkor a zsebemben van. Nem szoktam asztalra, stb. máshol kitenni.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Max ha Téged is ellopnak
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
guriga1234
addikt
válasz Evil Snowman #16523 üzenetére
Ha a nyakadban lenne, akkor nem tud leesni a telefon. És persze nem tudod elhagyni, meg ellopni sem tudják.
-
Almonen
aktív tag
Én évek óta Samsung Clear View tokokat használok, minden Samsungomon, jól védenek és fétisem a tokon keresztüli telefonhasználat.
Meg ráhajlik a tok a kijelzőre, plusz védelem.
Persze ha olyan szerencsétlenül esik, semmi se védi meg, üvegfólia + tok, plusz papírba csomagolod és berakod három pár zokniba, se
-
Keem1
veterán
válasz Ákos45 #16525 üzenetére
Nézegesd az MSVII tokokat. Kecses, formás darabok, a gombok helye ki van hagyva. Ha nem kijelzőre esik, meg fogja védeni (kijelzőre esést még a jó isten se).
Ha a recéset veszed, garantáltan nem fog csúszkálni.S7e telefonom többször repült már ebben a tokban, 3,5 év után is köszöni szépen, kiváló testi-lelki állapotnak örvend.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Imi1981 #16521 üzenetére
Nyáron alapvetően én sem használtam tokot. Munkahely - otthon viszonylatban felesleges volt, ahogy az autóban is. Ugyanakkor most bejöttek a hidegek, és eléggé fázós vagyok és egy péntek esti parkolós találkozó alkalmával úgy elkeztem rángatózni a hidegtől (nem röhög ), hogy majdnem kifordult a kezemből a telefon. Plusz télen eléggé csúszóssá válik a kezemben, így jobb a békesség alapon télire visszaraktam a tokot.
-
vg
addikt
válasz Evil Snowman #16515 üzenetére
Nekem is van egy ilyen Fusion X, itt vettem ph-n. 1 napig volt rajta.
-
Imi1981
veterán
Egy ilyen szép telót ilyen bumszli, nagy, otromba tokokkal elcsufítani 🙂 ? Persze ízlés kérdése de ezekre a tokokra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy szép . Egy biztos, hogy védi a telót.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Evil Snowman #16519 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
válasz marquuard #16516 üzenetére
Minden fillért megér szerintem.
@MikeWazowski: Én csak a Fusion X szériáról tudok neked nyilatkozni. Számomra teljesen jó a nyomás pontja. Nem merev nem kell agyérgörcsöt kapni, hogy benyomja az ember.
@Ákos45: nincs mit. Nyilván kissé zsebbe nyúlósabb (relatíve) az ára, de megéri. [Emagon most éppenséggel van]
-
Ákos45
csendes tag
Uh, köszi szépen, szemezgetek is a kínálatból.
Ahogy átfutottam láttam is párat, amik pont az elképzelésemnek és igényeimnek megfelelőek.Köszönöm a segítséget mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Ezeknek a tokoknak a gomboknál is merev, kemény az anyaga? Vagy ott puhább?
Mert egy csomó jó tokom van, szeretem a nagyobbakat, keményeket, csak mind a gombál puha és azt utálom. De ha nem ilyen, akkor rendelek egyet.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
marquuard
veterán
Ringke Onyx-om van, semmire nem cserélném le.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
sgeza
veterán
válasz Ákos45 #16505 üzenetére
Na lejárt a szerkesztési idő, mire megtaláltam. Talán ez az:
https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-tok/forcell-carbon-hatlap-tok-samsung-g973-galaxy-s10-fekete-28623.htmlMondjuk annyira hülyék, hogy iPhone kép van betéve, de nagyjából így néz ki a kivágásokat leszámítva.
-
mihail38
aktív tag
válasz guriga1234 #16510 üzenetére
kreatív
-
ghiottone
nagyúr
válasz Ákos45 #16505 üzenetére
Én a korábbi tapasztalataim alapján vettem egy Spigen Rugged Armourt, de elég vékonyka az S10-esnél, így ment is vissza. Egy Poetic tokot kellene megnézni: [link] Hasonló az UAG tokokhoz, csak harmadannyi.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
icp1970
senior tag
Köszi a tesztet.
-
Ákos45
csendes tag
Sziasztok!
S10-re tudtok ajánlani valami masszívabb, de visszafogott megjelenésű tokot?
Halmokban állnak a tokok a fiókban, de a legtöbb (a promo képek ellenére) nagyon gyenge darab, félek, hogy egy leejtés már kifogna rajtuk és sérülne a telefon.
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Politika
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány