- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astor22
tag
Sziasztok, barátom S10+ telefonja beégett a navigációs sáv alul, ő GSM be vette mint én az s9 plus om, az lenne az ő és az én kérdésem hogy kijelző csere nélkül van e valami megoldás a javításra vagy csak hogy halványabb legyen? Köszi
-
Lajcsika
tag
válasz csorbajeno #19396 üzenetére
Melyik biztosítónak van olyan biztosítása amely fizet a mobil leejtésére,törésére ?
-
csorbajeno
veterán
válasz =WiNTeR= #19392 üzenetére
Nekem az S9 és most az S10 is a Telekomnál van biztosítva a lopást leszámítva mindenre, havi 2-2500Ft és ezzel az önrészem 28000Ft lesz, ha baj van. A 28000-et sokkal könnyebb kifizetni, ez tény, de ha összeszámolod a 2 évre, akkor szinte ugyanott vagy mindkét megoldással, ebben igaza van az előttem szólóknak. Ami viszont megéri(mert azt egyébként is fizeted), ha olyan lakásbiztosításod van, amibe beletartozik a telefon is.
-
veterán
-
=WiNTeR=
senior tag
Aki csak tud és még nem tette volna kössön biztosítást a telóra, én anno elfelejtettem és az alig egy hónapos teló a sarkával érkezvén a csempére a kijelző meghalt, hivatalos Samsung szervízben a csere 82k
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
veterán
válasz telefonmágus #19389 üzenetére
Köszi majd akkor körülnézek, megnéznék egy ilyet, persze nem vételi szándékkal😅
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
telefonmágus
senior tag
válasz N.YCityBoy #19388 üzenetére
Németből 5G-s
Itthon is vannak persze 4G-s változatok
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
veterán
válasz telefonmágus #19387 üzenetére
Ennyi, egészségére váljék🤭 Amúgy azt már lehet itthon kapni, vagy honnan volt ilyen neked ha nem titok?
[ Szerkesztve ]
-
telefonmágus
senior tag
válasz N.YCityBoy #19386 üzenetére
Azt már 550be el is vitték,kb.5perc alatt
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
veterán
válasz telefonmágus #19380 üzenetére
Te meg látom egy Fold-ot Azért azt megnézegetném👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz telefonmágus #19380 üzenetére
Kettő van per pillanat, és az egyiket igen
-
noxon
őstag
Sziasztok.
Feltűnt, hogy az éjszakai móddal a google alkalmazások is sötetek.
Viszont a google kereső vagyis a discoveri továbbra is fehér.Hogyan tudom azt is sötetre állítani?
Huawei telón az android 10el sötét módban van.We live in a simulated world...
-
telefonmágus
senior tag
válasz N.YCityBoy #19363 üzenetére
Most is árulod?
-
dkovizoli
addikt
válasz telefonmágus #19374 üzenetére
Legalábbis azzal lett régió váltva. Mert ha jól látom, most csak egy magyar van benne.
-
veterán
-
Lacka89
aktív tag
válasz telefonmágus #19374 üzenetére
Igen
-
cikasz
őstag
válasz N.YCityBoy #19370 üzenetére
köszi, sikerült
Az itteni összefoglalót nem nyitotta le. Melóból olvasok és valami nem kerek.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
veterán
válasz cikasz #19369 üzenetére
Csak arra van 2 év ami hivatalos forgalmazótól származik, GSM bolt meg az ilyen himi humi helyek 1 évet adnak és az is általában bolti garancia, nem pedig hivatalos gyári garancia, tehát a gariztatást nem a Samsung hanem valami ki tudja milyen barkácsoló művész fogja elvégezni a készüléken😜 Erre nagyon oda kell figyelni👍
Itt [link] bővebben olvashatsz erről ha az összefoglalót lenyitod👍
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Most akarok venni egy S10+ -t használtan és látok 1 meg 2 év garos készülékeket is.
Ez mitől van? Úgy olvastam, hogy már megszünt ez a +1év gari ha regisztrálja az ember nem?
köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Sigma7
tag
válasz MikeWazowski #19366 üzenetére
Csak a kérdésedre válaszoltam. Kemény, vékony tokot kerestél. Vagy rosszul láttam?
Most még olcsóbb is a gyorsboltban. -
Taci
addikt
válasz HThomas #19166 üzenetére
Nálam tegnap ismét előjött a jelenség, bár nem a Fényképezőnél, hanem egy Messengerben küldött linkre amikor kattintottam, megnyitotta (úgy-ahogy), és le is fagyott 5-10 mp-re az egész telefon. Aztán megpróbáltam megint megnyitni, ismét eljátszotta ugyanazt. Más linknél nem volt gond. Nem tudom, hogy ez a Messenger hibája lehet-e, de a rendszer úgy van elkészítve, hogy egy app miatt ne omolhasson össze, szóval ez inkább a rendszerben valami bug, amit mi "elő tudtunk csalogatni". Fura.
-
veterán
válasz papi77 #19362 üzenetére
Én megjelenés napján vettem és a majdnem fél év használat alatt 1x sem dobott el semmit! Most visszatértem egy kis szünet után, és nagyon sok mindent kipróbáltam, de rájöttem, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el amikor eladtam😉 Na, de mindig tanul az ember🤭
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Tudom nem szokás a telót dícsérni csak inkább a szidás az amit itt leírnak az emberek...
Én viszont nagyon elégedett vagyok ezzel a telefonnal. Most már 5 hónapja használom. Szerintem egyik telefonom sem volt ilyen stabil mint ez. A 8GB ram nagyon kényelmessé teszi a használatát és azt gondolom soha nem volt még egy telefonom sem ilyen sima működésű mint ez. Ritkán van bennem az az érzés, hogy nem nagyon vágyok telefoncserére (imádom cserélgetni őket) de most megvan ez. Az S11/S20 megejelenésével biztos megváltozik majd ez az álláspont de azt gondolom a Samsung ezzel az S10 szériával nagyon kitett magáért. Köszönöm Samsung (ha esetleges olvassák... )![ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Erdei88
veterán
válasz MikeWazowski #19349 üzenetére
Én Spigen Liquid Crystal-t használok , szerintem jó választás
-
Sigma7
tag
válasz MikeWazowski #19349 üzenetére
Most vettem ilyet nagyon olcsón a "gyorsban"; t-phox a gyártó.
-
veterán
-
dkovizoli
addikt
válasz badrian250 #19346 üzenetére
Ha nem ejted le
-
bandi0000
nagyúr
válasz badrian250 #19353 üzenetére
a sima tokok akkor védik meg ha a tok kemény, és nem csúszkàl fel-le a telefonon, illetve ha kiér a tok a kijelző teteje fölé, és csak akkor védi meg ha teljesen pàrhuzamosan esik le a telefon egy teljesen sík felületre, amihez együtt kell àllni a csillagoknak is, szal inkább ne ejtsd le
Xbox One: bandymnc
-
badrian250
tag
Tehát egy komolyabb tok meg tudja védeni sima esésnél, pl ha járólapra esik? Mert igazából a kijelző sérülésétől félek kicsit
-
zzola
titán
válasz h_benjamin #19350 üzenetére
A kaviccsal más tokok sem tudnak mit kezdeni...
-
h_benjamin
aktív tag
S7 Edge-m en spigen tok volt illetve most az S10+on is. S7-et is sokszor megvédte de egy alkalommal nem mikor pont egy fránya kavicsra esett amik a keret és a kijelző találkozik.. be is folyt lal alul
De egyébként meg imádom ezt a tokot!i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
MikeWazowski
veterán
Tudtok mondani olyan tokot, ami vékony és elég kemény, masszív anyagból van? Csak magyar boltos kellene.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zzola
titán
Fólia nem fogja megvédeni.
Vannak ütésálló tokok pl.: Spigen, ahol a tok a kijelző síkja elé lóg, így ha leesik, a tokra esik.
Nálam 2x pottyant le a készülék mell magasságából és mindig kijelzővel lefelé ért földet.
A tok megvédte...
-
Zsolaf
addikt
Vitrin!
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Mi a legjobb kijelzővédő a telefonra, ami segít, hogy ne törjön össze eséskor? -
migabi24
nagyúr
válasz N.YCityBoy #19342 üzenetére
Mi volt közbe ami nem tudta helyetesíteni?
-
veterán
Sziasztok, visszatértem egy fekete S10+al, már nagyon hiányzott így fél év kihagyás után😅
-
Markizmark
addikt
válasz csorbajeno #19322 üzenetére
Azért szerencsére nem ilyen buta a rendszer. A telefon és a töltő kommunikál töltés közben, ha valami ben stimmel akkor hibajelzéssel abbahagyja a töltést.
De egyébként teljesen fém tokkal is tudtam tölteni az S6 edge+-omat anno.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
nagyj74
senior tag
Ezt vágom, de a töltőpad is, és a tok is Samsung. Mint mondottam random jön elő a probléma. 🤔
-
dabgergo
őstag
válasz HoldfenyLuna #19333 üzenetére
sRGB-t h lehet bekapcsolni?
Közben találtam egy érdekes megoldást, ami nekem egész sokat javított:
Beállításoknál: Accessibility - Visibility enahncement - Colour adjustment - Personalized colour
[link]Nem tudtam h van ilyen, nekem segített kicsit!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz dabgergo #19332 üzenetére
Én is így gondolom, csak nem korábbi Samuhoz hasonlítva. Természetesről át is raktam élénkre, mert én is fakó, élettelennek éltem meg, élénken meg balról második pötty, mert melegre állítva is kiégeti a szemem a piros. Fejlesztőiben meg bekapcsoltam az sRGB-t. De bízom benne, hogy ez csak csiszolatlan gyémánt 🔹 még :)
-
dabgergo
őstag
válasz dabgergo #19331 üzenetére
Erre gondolok, más is felismerte úgy tűnik: Galaxy s10 plus desaturated wrong colors
-
migabi24
nagyúr
Ez hülyeség a pitaka tokkal akkor mi van és a hozzá gyártott mágneses tartó/töltő-vel
-
dabgergo
őstag
Azt figyeltem meg h az S10+nak nem annyira színhű a kijelzője (akármelyik beállításban) mint a régebbi csúcsmodellek esetén ahol még volt az AMLOED-PHOTO kijelzőmód.
Sok esetben nagyon fakó fehérré teszi pl. az arcokat
Valaki vett észre hasonlót? Nincs mód az AMOLED-PHOTO mód bekapcsolására valami kerülőúton? -
KunEmber
senior tag
válasz csorbajeno #19320 üzenetére
Ó hogy nem jutott eszembe az Adobe... Pedig még Adobe Creative Cloud licencem is van...
Köszi!
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Kedvenc kérdés tudom, de milyen vezeték nélküli töltőt ajánlotok?
Fekvő elég lenne 10W al. Gyáriban milyet érdemes venni? Google annyi féle-fajtát ki hoz, hogy csak na (ali expresses nem érdekel)Köszi előre is!
-
csorbajeno
veterán
válasz nagyj74 #19321 üzenetére
Attól, hogy fém A vezeték nélküli töltés gyakrlatilag két tekercs indukciója által jön létre, amit a közzé helyezet fémlap tönkre is tehet. Így azt mondom, hogy örülj, hogy csak a tok melegedett fel(gyakorlatilag indukciós főzőlapot hoztál létre, csak ez kisebb) és a telefon megúszta és tudod még használni.
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
S10+ telóm van, amit gyári protection tokkal használok.
Problémáim az, hogy a töltőpadon töltés közben random módon előfordul, hogy túl hevül a tok, vagy a tokban lévő fém (mágnes) alkatrész.
Ez mitől lehet? -
dancsuri
veterán
"OneDrive PDF-megjelenítő" (gyári) de ez sem az igazi, viszont veszett gyors
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
KunEmber
senior tag
Kérdés: PDF olvasót mit használtok? A Google-félében nem ugrik a tartalomjegyzékre kattintva, a Microsoft Wordben pedig számomra teljesen érthetetlenül nem tudok lapozni oldalt, csúszkával, mert nincs. (Ami lehet, hogy beállítás csak.)
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
eami
veterán
nekem is már vagy hónapok óta nem jelez a gmail, már a korábbi telefonon sem, pedig azon jó ideig ment gond nélkül. Most ránéztem mi lehet a gond és itt a megoldás:
gmail appban --> settings --> "google mail fiók" kell választani (nem a general settings) --> manage notification ---> be kell kapcsolni a "show notifications"-t és már jönnek is a jelzések amint beesik egy mail.
-
dancsuri
veterán
válasz HoldfenyLuna #19308 üzenetére
Az üzenetek megérkezési ideje nagyban függ a küldő szervertől, a kliens programnak nem sok köze van hozzá.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
őszintén nem tudom, nekem gyàri az app, semmit se mókoltam és a telefonon se tiltogatok le appokat, így nekem mindig jelez ha kapom az emailt, AOD-n de ugye hanggal is figyelmeztet
Ha ez segít akkor ezek vannak beállítva
Illetve a rendszer beàllítàsok, alkalmazások, gmailnél az értesítések menüpomt alatt minden be van pipálva[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?