- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #22488 üzenetére
Pedig jó eséllyel használsz, ezért is kérdeztem. A googleadservice oldal nem jön be, tehát azt tiltja valami. Első ötletem az a két lehetőség, hogy a böngésződben van beépítve vagy kiegészítőként hozzáadva reklámblokkoló, vagy a privát dns-nél be van írva, amit fentebb említettem. Érdemes megnézned, hátha már nem is emlékszel, hogy egyszer beállítottál valamit!
Ha csak ebben a böngészőben csinálja, akkor ott keresd, ha máshol is, akár egyéb alkalmazásoknál nem jelenik meg reklám, akkor utóbbinak vagy valami hasonlónak van esélye. -
cultfeca
tag
válasz
cultfeca #22487 üzenetére
Valami hirdetéssel kapcsolatos dolog lesz.Most rápróbáltam egyszerű dolgok keresésére pl. Polip,majom stb.Működik elsőre.De ha termékre ,szolgáltatásra keresek rá akkor jelentkezik a hiba.De nem figyeltem eddig fel rá.Mindig a hirdetés az első pár találat.
Szóval valami blokkol.Az a vicces nem használok hirdetésblokkolót.
Köszi a segítséget. -
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #19055 üzenetére
A Google play szolgáltatások mindig megy a háttérben, ez a dolga, de ez nem jelenti azt, hogy szívja az akksit. Ez nem készülékfüggő, maximum más gyártók másképp jelenítik meg a használatát. Én nem látom a képen egyébként, hogy 17 percet ment, illetve, hogy 0-t a háttérben. Ellenben az egyiken 3, a másikon 3,9%-ot fogyasztott. Ezzel mi a baj?
-
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #19047 üzenetére
De akkor miért gyanús? Nem biztos, hogy emiatt van, csak egy ötlet volt. Ha itt kinyomod a kapcsolót, akkor nem fog automatikusan szinkronizálni. Ha használod, ne kapcsold ki!
Jobb felül három pötty - Szinkronizálás most. Ha ez szépen lefut, nem maradnak körbe nyilak, és a végén ugyanúgy a Szinkronizálás most lehetőséget látod újra, nem pedig a leállítást, akkor vélhetően itt nincs gond. -
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #19041 üzenetére
Google+ van még? Az nem szűnt meg?
Az lehet gyanús, ami mellől nem tűnik el a szinkronizálást szimbolizáló körbe nyilacska. Az ilyet kapcsold ki, majd vissza! Google keep esetén töröld a keep alkalmazás adatait! Nekem az szarakodott, és csak így javult meg. A te esetedben esetleg próbáld ezt meg a naptárral!
-
sgeza
veterán
válasz
cultfeca #18017 üzenetére
Valóban elég béna kérdés...
Beállítások -> Fiókok és biztonsági mentés -> Fiókok -> "saját google email cím" -> Fiók szinkronizálása. Időnként itt be tud akadni némelyik szolgáltatás szinkronja (nálam jellemzően a Keep csinál ilyet). Onnan látszik, hogy a körbenyilak nem tűnnek el a kapcsoló mellett balról. Mintha folyamatosan próbálna szinkronizálni. Ilyenkor kikapcsolod, majd vissza, stb. Egyszercsak észhez tér.
Jobb felül a három pöttyre nyomva ilyenkor előfordulhat, hogy azt látod, hogy Szinkronizálás megszakítása, nem pedig azt, hogy Szinkronizálás most. Mintha tényleg menne a szinkron, pedig nem csinál semmit. Most egyébként, hogy megnéztem, nálam megint a keep szarakszik. Csomószor nem szinkronizál normálisan. -
dkovizoli
addikt
válasz
cultfeca #15416 üzenetére
Nos, lehet, hogy az a5-ön van rá mód, de mint előttem is már jelezték, úgy néz ki, hogy a 10-es sorozaton pillanatnyilag nincs. Nekem is a 17-es verzió van fent és a beállításokban nincs opció az ujjlenyomatos azonosításra. S10+. Ellenben néhány napja még tudtam így használni. A cib alkalmazása most is engedi még.
-
cynu
tag
válasz
cultfeca #15335 üzenetére
Üdv,
nekem sem skerült beálítani (4 napja van meg a mobil).
Rákerestem és ezt találtam (https://www.otpbank.hu/smartbank/OTP_SmartBank_GYIK.pdf 7. oldalán):"Miért nem tudom beállítani az ujjlenyomatos azonosítást?
Android
- Ujjlenyomat (Touch ID) használatához olyan Androidos készülékek támogatottak, amelyek
kompatibilisek a hivatalos Google Fingerprint API-val. A Samsung saját megoldása nem
támogatott."vagyok.....
-
Kami11
őstag
-
válasz
cultfeca #2086 üzenetére
Ezek csak akkor számítanak, ha ki van kapcsolva a BT, ill. a Wifi. Ha be vannak kapcsolva, nincs hatásuk. Amúgy nálam is állandóan be van kapcsolva a BT, mert BT fülest és aktivitásmérőt is használok, és önmagában a BT bekapcsolva hagyása nem érezhető a fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest