- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
~1,5 hónap a széleken nulla felválás ellenben a zipzár szélek rendesen megdolgozták már a fóliát a motoros táskában. Komolyabb karc nincs rajta csak hajszál de azok tisztes számban.
Nem meglepő a gyári mindig 100x jobb mint bármilyen utólagos fólia, P20-on 1 éves korában is még a gyári volt minimális feljövetellel a jobb felső sarokban.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Nekem is az van rajta, de már eléggé karcos. Viszont tényleg nem nagyon vált fel. Nálam egyedül a kamera fölötti rész buborékos. Mondjuk én nem foglalkozok vele, nem óvom a széltől is. Múltkor 4 métert zuhant, részegen elejtettem a teraszon. Ilyenkor jól jön a tok. Egyébként a telefonon karc nincs, jól bírja. Nem tudom mikori, előrendeltem anno.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sgeza
veterán
-
hanti
senior tag
Az a 3-4 ember, de 10-nél biztosan kevesebb, (Miből gondolom, hát külömböző facebook csoportokban többször megszavaztatták a tagokat és mindig kiderült, hogy a nagyon hangos minimális kissebbség problémája egyáltalán nem álltalános és sokszor a felhasználó ismereteinek a hiányából fakad) valószínűleg használt a frissítés idején olyan programokat amelyek nem kompatibilisek az Android 10- el és ez okozza a többségnél nem jelentkező anomáliákat.
Sajnos minden új főverzió bevezetése után jelentkezik ez, a nekem jó, nekem s...r, a programok frissítése kb. fél évvel késésben van.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én se tapasztaltam semmi negatívumot a 10esben. Sőt..az újjlenyomatolvasó szerintem határozottan jobb lett
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mihail38
aktív tag
+1
Nálam sem jelentkezett ilyen hiba( hibák) én csak nézek amikor ilyeneket olvasok itt
Hálózatot eldobálja, telefonálni nem tudnak.... stb, ha én ilyet tapasztalnák már a dunába lenne a telefon, ha egy telefonnal nem tudsz telefonálni vagyis amire tervezték és készitették akkor nincs miről beszélni, legjobb esetben is szervíz...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Remek ajándék akkor
Tudnátok mutatni 1-2-t amit érdemes lenne megvenni?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nem titok.
570 vagy 580 helyett volt 439.990. Sajnos viszont rosszul tájékoztattak az árról és végül 429.990 lett, mert annyit mondtak és akkor így kell eladniuk állítólag. Szóval még egy 10.000-el beljebb lettem végül.Csak a Note 10+ magában lett volna 379.990. Plusz 50.000-ért kaptam így egy 89.990-es Watch Active 2-őt, egy 48.990-es buds-ot, 2 szíjat, aminek darabja 11.990 meg egy tokot, ami olyan 6990. Szóval szerintem így egybe pakkban megérte.
Kérdeztem, hogy hogy megy a Fold, aztán mondta a srác. hogy 2-őt kaptak, abból egyet már elvitt egy visszatérő vásárló.
Kérdeztem, hogy lesz-e itthon Star Wars edition pack, mert akkor azt megvárnám, de mondta, hogy az sajnos nem lesz.
-
Köszi a választ. Közben felhívtam a SEStore KöKi-t, ott van hivatalos márkaszerviz. Cakk um pakk 82.000 Ft lenne a költség (kijelző+munkadíj). Ha tudok lőni másik telót, akkor ezt szerintem felteszem HA-ra így 50-ért, szóval aki megveszi, az is jól jár, mert 132k-ért lesz egy 4 hónapos, dual független, amúgy makulátlan S10-e.
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Mint mondtam, vezeték nélküli töltés.
(#18180) sgeza
Dehogy, csak letettem a billiárdasztalra és csodálkoztam, hogy lóf@sz van itt, nem gyorstöltés . Egyébként a titok az volt, hogy bénáztam. Bizonyos akkukapacitás alatt (nálam ez épp 3% volt) nincs gyorstöltés, utána viszont már működik. Asszem.C805
-
karakpecze21
senior tag
Az lett volna egyébként a terv hamarosan........a P30 Pro.
Viszont még nem volt bajom a P20-al és gondoltam kicsit még várok........ emiatt egyelőre nem váltottam.Aztán megjött kedves unokaöcsém Németországból látogatóba. Nézegette a telefonomat én is az övét, majd mondja, hogy nem akarok e cserélni vele, mert neki nagyon tesztik a P20 PRO.
Először nem is mentem bele, majd agyaltam, hogy formailag az S10+ is nagyon teszik, meg hogy hát az mégis 3 hónapos és még is cak egy 2019-es csúcstelefon.
Meg aztán anno Samsungos voltam, kipróbálnám most milyen lett, ne mindig csak a Huawei legyen.
Elég jó ajánlatot mondot így belementem........Röviden ennyi.
Alasoh: Köszi szépen, ki fogom próbálni, amint módom lesz rá. Érdekes amit írsz, lehet akkor nálam is hasonló képpen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
Én sem váltottam márkát, pedig jóval kedvezőbb áron ajánlották a telenornál az én csomagomhoz a Mate 20 pro-t és a P30 pro-t, nyilván el gondolkodtam már csak a pénz miatt is, a kezembe vettem mind a három telefont ebben a sorrendben, Mate 20 pro, P30 pro és S10 + a válasz hamar jött mikor a kezembe vettem az S10+ és nem bántam meg egy kicsit sem és S8-ról jöttem.
-
-Ben-
veterán
Ők általában nem a véleményüket írják le, hanem egyenesen megsértődnek. Ez az, amit nem tudok hová tenni.... Ez egy telefon, egy használati tárgy. Néhányan mégis igen hevesen reagálnak 1-1 negatív(abb) hozzászólásra. Persze, ha a Samsung küldte az illetékeseket, akkor megértem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
guriga1234
addikt
Engem nehéz lenne ellopni. Még elrabolni sem lenne egyszerű.
Nekem egyébként nincs a nyakamban a telefon, de én nem is szoktam elejteni, meg elhagyni sem. Ha nem otthon vagyok, és a telefon nincs a kezemben, akkor a zsebemben van. Nem szoktam asztalra, stb. máshol kitenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Nekem is nagyon tetszik. Örülök hogy a Telenornál nem sikerült a srácnak rábeszlénie a P30 prora.
Olyan volt mint valami ügynök."Vegye ezt..olcsóbb és jobb...én is Samsungról váltottam"...
Mondom dikk, há had vegyem már amit akarokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú