- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
aktív tag
-
veterán
válasz tibbike01 #19895 üzenetére
Ha akkora kezed lenne mint nekem, hidd el te is együtt tudnàl élni vele, sőt...
Nem mindig magunkból kell kiindulni, neked lehet kicsi a kezed akkor miért nem vettél màr eleve kisebb készüléket? Nekem nagyon nagy mindenem, így szóba sem jöhetnek a kicsi dolgok, és most ezt mindenre értem! Nekem az AudiQ7 is kicsi pl...[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
tibbike01
őstag
válasz mihail38 #19892 üzenetére
Én meg azon agyalok, hogy el kellene cserélnem az S10-emet egy S10e-re, mert nagy az S10, semmi értelme ekkora kijelzőnek, amit nézek/csinálok/látok az kisebb felület, mint amekkora a kijelző. Az 5,8 col bőven elég lenne számomra.
Instagram, facebook, használtautó, messenger, viber, gmail, amit a legtöbször használok. Ezekhez nem szükséges a nagy kijelző.Ti hogy tudtok együtt élni az S10+-al?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz mihail38 #19892 üzenetére
nekem tetszik, inkàbb magas legyen mint széles, nekem a mérettel van a bajom, asszem note 8 0.5-1 centivel volt magasabb ennél, szal ez a méret még jó, de mivel a csúcs s20 at kellene megvenni, hogy mindent tudjon az megint csak 1 centivel magasabb lesz ennél, nem is nagyon értem miért növelik ennyire, vagy miért nem azonos a tudàsa a vàltozatoknak csak pl aksi és méret különbségek lennének
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz mihail38 #19887 üzenetére
Kàr kiindulni a szifonokból, újonnan sztem csak az igazi sznobok vehetik meg, mert a konkurencia gyakorlatilag 2 évvel előrébb jàr az innovációk bevezetésében, ês olcsóbbak, így értelemszerűen aki kiad 450k t egy szifonért, az azt érzi h ő telója mind felett àll, ezért ha eladja kövi évben akkor esze àgàba sincs 150 ért odaadni mint amennyit reàlisan érne
Én meg am azt a politikàt folytatom, hogy megjelenés utàn kb 3-4 hónappal veszem, az s10+ t 185 ért vettem ph ról, mikor 280 lett volna alap előfkzuval a telekomnàl, bukni mindenképp bukok, mert lehetetlen nem bukni, de kb 80k ért hasznàltam egy telót 1,5 êvig... talàn majd a note 20 ra vàltok
-
espi38
őstag
-
mihail38
aktív tag
válasz akooos #19884 üzenetére
Engem nem érdekel, hogy ki mennyért adja vagy nem adja, tőlem oda adhatja ingyen is.
Akkor ezek szerint úgy érdemes vásárolni, ha meg várjuk az 1 évet?
Lassan 1 éve jelent meg, és akkor már felét éri?
2 éves Iphone drágább mint az S10+ és Note 10+ és 1 éves sincs, a 2 éves Iphone ráadásul gari nélküli de ez van.[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz tibbike01 #19883 üzenetére
Próbálkozom hosszú távra tervezni ,asszony le is vágná ....ha ezt is eladnám
Persze van sokkal olcsóbb készülék a jófogáson hivatalos 2 éves gyári garanciával,de azok többnyire szolgáltatói darabok azokat meg nem vállalnám be-ráadásul meg nem is volt annyi pénzem egyben -
tibbike01
őstag
válasz espi38 #19882 üzenetére
Attól függ, 170körül vannak jófogáson 1-2 hónapos S10+ok, van olyan is amihez 2 év gari jár. De nem rossz ár a 218 ezer, csak olyan ez, mint amikor új autót vesz az ember, ahogy aláírod az adásvételit és megkapod a kulcsot máris buksz több százezret mivel első tulaj vagy és használt autóvá válik. De nyílván, ha hosszútávra tervezel, akkor mindegy is
-
Keem1
veterán
válasz bandi0000 #19806 üzenetére
Annyival egészíteném ki az általatok leírtakat, hogy a 3 napos csere/pénzvisszafizetés csak akkor mérvadó, ha a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza. Pl. telefon esetén tipikusan a pixelhiba nem ilyen, tehát ott a rendes garis procedúra megy. Épp ezért ildomos egy telefont minden esetben neten megrendelni, még akkor is, ha személyesen vesszük át. Rajta a pixelhiba? Mármegy is vissza 14 napon belül, még csak indokolnom se kell.
Üzletes vásárláskor 3 napon belül ezzel elhajtanak, mondván a jobb felső sarokban x>pixelhiba nem akadályozza a rendeltetésszerű használatot. -
tibbike01
őstag
Én 3 hete vettem 150ezerért, egy pontosan 1 hónapos telenoros (XEH) S10-et, hibátlan. Ettől többet nem ér ez a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Almonen
aktív tag
-
mihail38
aktív tag
válasz vatafakk #19873 üzenetére
Én ennyiért biztos nem adnám el, de 160e-ért sem, ha el adod mit veszel 140-150e-ért, egy huawei, xiaomi, oneplusz telefonokat?
Vagy teszel hozzá még 100e-t és veszel egy Note 10+?
Nevetséges, az a baj hogy tele van már itt is kereskedőkkel az oldal...
Ha ennyit ér egy S10+ akkor inkább meg tartom ezt a rossz telefont méghogy 140-150e aki minden áron meg akar tőle válni még annak sem ajánlanám ezt azt árat... mennyen vegye meg boltból vagy a kereskedőktől van itt bőven ezekből, de ők sem adják ennyiért... -
Lajcsika
tag
Én decemberben vettem 195.000 Ft kedvezménnyel a 250ezres listaárból jött le.
most a listaár csak 234ezer,de a kedvezmény csak 86.000 Ft. -
jeni
félisten
válasz csorbajeno #19874 üzenetére
igen pontosan vasárnap is még max 80000Ft volt az S10 plus egy összegben való fizetéssel.
most 197000Ft !
a havi csomag ugyanannyi.
ha az csökkent volna felére akkor nem szólnék semmit se... -
szabz
tag
válasz espi38 #19816 üzenetére
ez jobb https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/multiport-adapter-p3200/ , a dex állítólag melegedett...
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Valkűr
addikt
Egy független S10 plus mennyiert adható el most szerintetek?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
OPiiPO
veterán
válasz csorbajeno #19867 üzenetére
+1 maga a SOT nem érdekel, ami érdekel az hogy vastagon bírja az egy napot az S10+ nálam - 2 aktív SIM, gmail+messenger+skype+rakatnyi céges cucc mind online 0-24.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
laci1892
őstag
Hm... akkor így teljesen korrektek.
Egyébként elképesztő mennyire smooth az egész telefon. Eléggé rendesen nyúzom pár napja már... Azóta egyszer sem döccent meg a teljesítmény. Ég és föld a Note 8 és ez. Gyakorlatilag zongorázni lehet a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Igeen, S10+
Mondták a telekomnál hogy kb az npu miatt kell egy pár nap míg beáll az üzemidő. Most olyan 4 óra 23p felé jár a sot. ( Reggel 4 óta nincs töltőn ) Kicsit mintha gyakrabban merülne mint a Note 8 az erősebb akku ellenére is. De akkor nem aggódom.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Srácok, egy kérdés :
Nektek mennyit bír a telefon egy töltéssel? / SOT?
Előre is köszönöm.
-
dkovizoli
addikt
válasz Memmaao #19851 üzenetére
Nekem még mindig az a véleményem, hogy valamelyik 3rd party app kavar be egy-egy verzió váltásnál. Mivel mindannyian mást és mást használunk, ezernyi beállításbeli különbséggel, így szerencsétlen fejlesztők számára lehetetlen úgy optimalizálni, hogy minden, mindenkinek tökéletes legyen. Én sem csináltam fr-t , már az s8-akon sem, most mégis muszáj volt.
-
addikt
válasz MikeWazowski #19847 üzenetére
Folyton ez a hozzáállás, ha valakinek gondja van... Egy főverzió frissítés után bizony nyűg a teljes visszaállítás. Én most először nem csináltam meg a note10+-on, csak clear cache, és eddig tökéletes. Feleségem S10 telefonján viszont fagy a kamera, így olybá tűnik, muszáj lesz megcsinálni. De vg-nek igaza van, az lenne az elvárható, hogy a samsung technikusai úgy optimalizálják, hogy ne kelljen ezzel vesződni. És most nem egy 3rd pary appról van szó, hanem a kamera alkalmazásról!
My name is Bond, James... Dean.
-
vg
addikt
válasz MikeWazowski #19847 üzenetére
Nekem legalább van "ilyen" telefonom.
-
tibbike01
őstag
válasz kengyel #19844 üzenetére
Szintén.
Más: hátlapfóliát és kamera védő üveget használ valaki? A fóliát már berendeltem Kínából a kamera védőn gondolkodok, hogy bezavarna-e a fotó minőségébe.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz MikeWazowski #19837 üzenetére
Valóban nem volt. Próbáltam húzni-halasztani, clear cache partition volt (de az minden frissítés után), de akkor csak muszáj leszek...
-
vg
addikt
-
Taci
addikt
válasz Memmaao #19835 üzenetére
Nekem és egy másik kollégának fagyott. Illetve fagy. És már nem csak a fényképező. Az egész rendszer, hol ekkor, hol akkor. Bár legtöbbször Messengernél és Chrome-nál történik meg. Ilyenkor viszont a komplett rendszert megakasztja. Miután helyreállt, szaggat pár percig az egész, minden animáció, minden menüelem kirajzolása. Szörnyű. Nem tudom, mit csináltak vele...
-
addikt
Mintha valaki írta volna korábban, de most nem találom. Android 10 alatt kifagy a fényképező. Valaki tudja, mi a megoldás?
My name is Bond, James... Dean.
-
Atlantis
veterán
válasz Markizmark #19833 üzenetére
Annak is vannak hátrányai.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
tibbike01
őstag
válasz Markizmark #19831 üzenetére
Gmail
-
Karcub
senior tag
Sziasztok! Tegnap óta vagyok tulaja a telefonnak. Mit ajánlotok mire figyeljek oda?
Üveg fólia van esetleg rá, ami az egész kijelzőt fedi? Összességében milyen használni? -
espi38
őstag
Másnak se jönnek meg automatikusan a gmail fiókra érkező levelek?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Egy ismerősöm 360 fokos full body tokot szeretne az S10 -esére. Engem kérdezett, hogy mit javasolnék. (mondtam, hogy én ilyent nem javasolnék )
Van esetleg tapasztalatotok ilyen tokkal? Amivel esetleg elegáns "szerű" maradna a telefon?Az ujjlenyomat olvasót ezzel el kell felejteni, ha jól gondolom?
-
espi38
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát
-
jeni
félisten
Ez az első verziós kiadás az S8 idejéből.
újabb Samsung DEX pad ilyet Koreából rendeltem eredeti kiadásban és 10000Ft alatt megvolt a szállítás.
videó -
laci1892
őstag
A dex...
: A fentiekhez hasonlóan csatlakoztatod a mobilt egy kijelzőhöz. ( TV/ monitor ).
Ilyenkor felajánlja lehetőségként a telefon hogy a médiát szeretnéd lejátszani a csatlakoztatott kijelzőn / monitoron vagy bekapcsolod a dex funkciót.Ha így teszel - amennyiben van olyan adaptered , amin van usb port is - akkor még tudsz csatlakoztatni hozzá billentyűzetet, egeret, vagy amit szeretnél... Akár HDD-t is és a telefonod kvázi számítógépként fog szolgálni.
Nagyon leegyszerűsítve a dolgokat ez a lényeg
-
laci1892
őstag
Nem kell túlbonyolítani. Fogsz egy adaptert ( usb type-c - HDMI ). Egyik vége telefon, másik vége Tv. Onnantól kezdve a telefonod egy másodlagos kijelző lesz vagy kezelő szerv. Rá mész a lejátszani kívánt filmre / videóra / kép sorozatra... Etc... ( telefonon keresztül ) és a tv-n szépen tudod nézni.
-
espi38
őstag
válasz csorbajeno #19812 üzenetére
Nem tudom mi az a dex? A tvnek kell tudnia ezt?
A smart wiev nem pálya akadozik pixelesedik a kép :(
Más, hogy lehet chrome böngésző sötét témát alkalmazni?
Nincs olyan a beallitasokban hogy téma és ha volt benne akkor se volt sötét a háttér, eut most nem igazán értem[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Melyik vezeték nélküli töltő ajánlott S10hez?
Ezt néztem ki, nem gond ha nem a maximális sebeséggel tölt, estére hagynám rajra. Vagy arra jobb a kábeles töltés?
-
sgeza
veterán
-
csorbajeno
veterán
válasz espi38 #19805 üzenetére
Ez attól függ, hogy mit értesz "arra képes TV" alatt. Ha okos TV-re gondoltál, akkor ott van a Smart View funkció, ahol a telefon marad a kezelőszerv, de a TV-n jelenik meg a kép, illetve minden, HDMI bemenettel rendelkező TV-n opció a DeX, ahogy a többiek is írták előttem.
-
laci1892
őstag
Ez. Félelmetes nem a csere garancia [link]
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Nem értem, mit nem értesz, vagy mivel nem értesz egyet. A kolléga is megfogalmazta neked, de akkor tőlem is mégegyszer, utoljára:
- Netes vásárlásnál 14 napos elállási jogod van hivatkozási alap nélkül. Ezért elállási jog, tehát mondjuk meggondoltad magad.
- Bárhonnan vásárlásnál van egy 3 napos hivatalosan nem tudom, hogy hívják dolog. Ha ennyi időn belül meghibásodik a készüléked, kérhetsz javítás helyett újat, vagy vissza a pénzed. Ez a javítás kategória.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Nagyon egyszerű a képlet
14 online vásàrlásra vonatkozik, meggondoltad magad visszaviszed
3 nap csak! hibás termékre vonatkozik, meggondolásból nem viheted vissza
Ezen felül minden màs a üzleten múlik, vagyis mondhatja hogy csak ő elfogadja 3 napom belül a hibàtlan terméknél az elàllàst, de ez az ő döntése, jogszabàlyban a fentebb említett 2 dolog van, összes többi egyedi dolog
-
sgeza
veterán
válasz espi38 #19803 üzenetére
Nem is mondtam, hogy az 3 nap. Pont a 14 napról volt szó. A 14 nap az elállási jog, a 3 nap pedig olyankor van, ha ennyi időn belül meghibásodik a készüléked, akkor nem vagy köteles a javítást elfogadni, hanem kérhetsz új készüléket, vagy visszakérheted a vételárat. Ez bolti vásárlásnál is fennáll.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz espi38 #19799 üzenetére
Nem tudja rosszul. Egy normál netes vásárlásnál pontosan úgy van, ahogy írja! Illetve a 3 napos dolog még bolti vásárlásnál is fennáll.
Amit te írsz, az az előfizetéssel, kedvezményesen vásárolt készülékekre vonatkozik, amely eset ezek szerint eltérhet egy sima netes vásárlástól. Viszont eddig szó sem volt előfizetésről, általánosan beszéltetek netes vásárlásról.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest