Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
osztszoroz
üzenetére
És míg megveszed ezeket hozzá, máris ott vagy, mintha a szerviz csinálná meg.
-
válasz
mihail38
üzenetére
Én is kacsintgattam az Apple felé, mert a Samsungon kívül nem maradt nagyon más alternatíva Androidon, de még mindig nagyon sok a - számomra - apró bosszantó dolog az Apple rendszerében. Nem beszélve arról, hogy nem szeretnék egy teljes ökoszisztémát lecserélni vagy lemondani dolgokról, amik ezután nem működnének. Öreg vagyok már ehhez

-
-
válasz
Zethepolee
üzenetére
Várj pár napot, szerintem szombaton kint lesz
(az eddigi ütemezésük alapján) -
válasz
tamas.nick
üzenetére
-
Megjött TMH-ra a július 1-i biztonsági frissítés, nagyon nem vagyok elájulva tőle, elég nagy mértékű belassulások meg akadások vannak utána.
-
Megjött a TMH május 1. frissítés.
-
-
Itt a Telekomra a 11, végre!
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Samsung Members app.
-
Telekomra jött egy pár megás frissítés, nem igazan derült ki, mi frissült, mert berakta a One UI 2.5 changelogját ismét.
-
Good Lock appok másnál sem működnek a telekomos márc. 1. biztonsági frissítést követően? Újratelepítettem őket, de se a Lockstar, se a Quickstar, se a Task Changer nem működik.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
válasz
hubertus33
üzenetére
Play Store cache és adattörlés segít. Nekem a Chrome nem akart frissülni, utána gond nélkül végigment.
-
-
válasz
vohanyi
üzenetére
Gyerekek, próbáljátok meg értelmezni a mondatokat, mielőtt reagáltok. Köze sincs ennek ahhoz, amit írtam és főleg nem az ujjlenyomat olvasó hibáját taglaltam, azt tökéletesen leírták a szakmai cikkek + amit kcsa írt és *H* linkelt. De ha nem értitek (a nyelvet), talán illene másoknak hinni és nem elméleteket gyártani.
Attól még hogy az OTP nem adott ki közleményt, lépett a témában. Részemről téma vége.
-
Dehogynem, másik telefonnal 3-4 a térerő, ott az S10-zel 1-2. WiFi esetén is hasonló, sokkal hamarabb eldobja a kapcsolatot, udvaron már a 2.4 GHz-es AP-t sem látom, míg a másik telefon 25 méter után is 10/10 Mbiten tolja...Utóbbi remélem javul ezzel a új frissítéssel (Telekom).
-
Mivel mindent manuálisan telepítettem, nem igazán mehetett félre semmi.
ollie: 3 router van a házban (2 szintes családi ház), amint az AC hatósugarának szélére értem az S9+ átállt valamelyik N-es routerre, amelyik erősebb volt. Így működött (visszafelé is, bár az ritkábban fordult elő, mivel az N-esek mindenhova elérnek majdnem). A S10+on hiába vagyok ugyanazon elmentett wifik közelében, ha már nincs jel az előzőleg csatlakozotton, akkor simán átvált mobilnetre és nem csatlakozik rá a másik 2 használt routerre. Nem használok semmilyen automatizációt egyik telefonon sem erre, a gyári szoftver működött így.
Majd még nézek hibajelentési naplót, hátha abból kiderül, mi okozza a rendszer UI fagyásokat.
-
Nálam a deep sleep probléma szerencsére nem jött elő, de van helyette más, ami S9+on működött a Pienál tökéletesen:
- gyengébb wifiről nem áll át automatikusan az erősebbre
- alapjában véve az egész wifikezelés bénább vagy még nincs optimalizálva az új hardverre
- az üzenetjelző hang a legkisebb hangerőn is üvölt, ezt sosem értettem, miért jó (legelső fokon van, a zsebemben a telefon és kb. az egész szoba hallja, amikor üzenet jön)
- média hangerő ingadozik, de úgy eleve nagyon hibásnak tűnik az egész hang alrendszer működése (vannak anomáliák)
- az egész rendszer vagyis a kijelző néha lefagy teljesen, csak a ki/bekapcsoló gomb működik, de egy idő után felajánlja az Android process újraindítást
- az új, nagyon fasza AI akkukezelésbe kb. semmi beleszólásom nincs, bár sok probléma nincs vele, de néha nagyon merül a telefon, van amikor meg nap végén is 60%-on vagyok, ugyanolyan használat mellett
- alkalmazások folyamatosan crashelnek a háttérben (legalábbis az akkuopt. szolgáltatás ezt írja)Ami viszont elég jó, hogy a reggel indított és használt appot este 8-kor megnyitva is bent van a memóriában a reggeli állapota

Azért nagyon várok egy-két optimalizálós update-t minél előbb.
-
válasz
akoska07
üzenetére
Ez az S9-nél is így volt, 4x vettem fel ugyanazt a mutatóujjamat, így csak akkor tévedett, amikor koszos volt az érzékelő vagy az ujjam vizes.
Most felvettem a 2 hüvelykujjamat + 2 mutatóujjamat, 10 alkalomból 8-9x működik rögtön a feloldás/felismerés, nem igazán van bajom vele.
-
Szomszéd országban 35 munkanap a Buds szállítása.
-
válasz
azigazimoris
üzenetére
Nekem is S10+ van, még az angol nyelvre tudok gondolni, esetleg arra, hogy téged egy plusz szállítmányból szolgáltak ki, ami hivatalosan nem telekomos volt...
-
válasz
azigazimoris
üzenetére
Nekem is az van és azért tartom furcsának, mert nálam TMH. Érdekel, hogy nálad mi a szoftver verzió. Frissítést felraktad már?
Hát ez LOL... Egy az egyben ugyanaz a szoftver, de miért van akkor TMH-s OEM változat?
Nem tudok screenshotot megosztani róla, mert még nem volt időm átköltözni, de ez k*rva vicces 
-
válasz
azigazimoris
üzenetére
Mutatsz egy screenshotot a szoftver adatokról?
-
-
Itt a második bizonyíték, hogy lesz többszínű ring notification a selfie camera körül, csak egy frissítéssel jön majd megjelenés után. Ezért nem írja/mutatja egyik tesztelő sem, azok a firmware-k amúgy sem a végleges változatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(az eddigi ütemezésük alapján)
Jövő héten meg megjön az októberi?