- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Német Telekomos S10+-ra van júliusi patch.
-
LoGeN90
aktív tag
Srácok, garanciával kapcsolatos kérdésem lenne.
1,5 hete érkezett meg az S10-em, amit Telenor flottából rendeltem (DPI). A dobozon ugyan rajta van, hogy melyik boltból származik (Bravo talán, de nem emlékszem), de mégis szolgáltatótól vettem, +2 év hűséget vállalva. A Samsungos garanciajegy ugyan benne van a dobozban, de természetesen full üres. Így akkor jár az 1+1 év vagy nem? Milyen reakcióra számíthatok DPI ügyfélszolgálattól, ha kérném a pecsétet a jótállásba? Voltatok már ilyen helyzetben? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
penge101
csendes tag
Remélem a S10 is megkapja a Windows-os DEX módot. annyira hiányoltam eddig ezt.
Galaxy S10
-
MODERÁTOR
válasz akooos #11781 üzenetére
Nem lehet így összehasonlítani a kettőt, más kategória. Nekem Note9-em van, előtte S9+ volt. Természetesen a Note9 előrelépés volt pár dologban, de a pent leszámítva, hardveresen majdnem ugyanaz volt a kettő.
Most viszont tény, hogy több hardveres különbség van, a design is megújult, aztán ott az új Exynos, meg az UFS3.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HorviGabi
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg hogy miért van az hogy ledes toknál ha zenét hallgatok vagy videót indítok el hiába lépek ki vagy zárom be a tokon mindig mutatja a vezerlő gombokat az óra helyett. Régebben nem volt ilyen. Ahogy bezártam visszajött az óra. Borzasztó idegesítő. Remélem valami update tett be neki...
-
akooos
veterán
Annyit írnak a Telekom oldalán is, hogy az a maximum kedvezmény. 149-ért én is vennék szerintem pár Note 9-et
Még az is megfordult a fejemben, hogy elpasszolom az S10-et és veszek egy Note 9-et
Aki arról váltott S10+-ra, mi a véleménye? Megérte a váltás, vagy pariban van a Note?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Amúgy a SES-ben azt mondták a Note9 beszámításra, hogy max 149 ezer. Persze meg ez is kevés.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
akooos
veterán
válasz FіkuszKukіsz #11776 üzenetére
Hát annyiért inkább megtartom magamnak, bár külsőre jobban tetszik a Note. Még a Note 8-at is néha hiányolom, amikor kézbe veszem Bár fura lehet, hogy a jobb oldalról eltűnt minden gomb.
-
-
Laszlo733
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz dkovizoli #11771 üzenetére
A kicsi 1-2mm-mel nagyobb, mint a sima S10, így az akku nem lesz rossz, lévén, hogy kicsit nagyobb is, mint ami az S10-ben van , és natívan fHD, vagyis kevesebbet fog fogyasztani a kijelző, és az új Exynos is takarékosabb. Sokkal jobb SoT-ra számítok, mint S10-né.
Tessék, a Note10 1,1mm-mel magasabb, és 1,4mm-mel szélesebb, mint a sima S10: [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dkovizoli
addikt
Ugyanígy megy pl a telenor oldalán is. Az a tmx oldalára dob át. A kupon fejében ad a telenor 30000 ft kedvezményt. Amúgy gondolkodtam egy kicsit a note-on, még nem volt. A tmx a hibátlan s8 ra ajánlott 48-at, az s8+-ra 64-et. Amennyiben erre még jön a szolgáltatói 30000, akkor egész tűrhető áron lenne az előfizu mellé. De utána átgondoltam és nem. A kicsit nem is értem. Full hd, nincs sd bővítés, az akksi is vicc. A + inkább, de annyival nem ad többet az 512-es s10+- nál nekem. Ha ezen az áron legalább ugyanekkora tárhely lenne, plusz kerámia, akkor talán. Nincs grafén akksi van felső hangszóró. Sokminden nincs amit beharangoztak. Vagy majd ha lemegy az ára kicsit. Viszont addigra meg itt az s11. De az is lehet, hogy majd csak a 12.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Igen de picit trükkös. Fel kell menni a samu oldalára majd a becserélés menüre menni. Itt ki kell választani egy tetszőleges telót én s9+ választottam majd tovább stb... emailban kapsz egy beszámítási árat és egy kupon kódot 10% azaz 30e amúgy. A kódot felhasználod az emailt törlöd.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
bandi0000
nagyúr
Na én meg közben Note 8 ról jöttem S10+ ra
Zseniális, gyors ,pörög, szép a note már kezdett belassulni, remélem az aksi is kicsit tovább bírja majd
Meglepő de a notch annyira nem zavar, bár majd a note 11 en nem szeretném látni
Xbox One: bandymnc
-
marquuard
veterán
válasz piocasember #11762 üzenetére
Akkor rájuk kell szállnod, ehhez sok sikert.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz piocasember #11747 üzenetére
Emagtól vetted, vagy az emagon keresztül egy másik forgalmazótól?
PSN ID: marquuard
-
zzola
titán
Nyisd ki, ha nem tetszik, elállsz a vásárlástól és visszakapod a pénzed....ennyi.
Mondjuk akkor van cumi, ha karcos a készülék, mert akkor nehéz lesz bebizonyítani, hogy nem nálad történt.
Ha bizonytalan vagy, inkább ne bontsd ki...[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz piocasember #11752 üzenetére
Az emagról lassan könyvet lehet megjeleníteni
-
Teal'C
veterán
Nos eljött az idő és engednem kell a a Note 10+ csábításának nincs mese. Igy elköszönök tőletek mindenkinek hibamentes készüléket a továbbiakban. Akit érdekel a régi privátban keressen.
-
piocasember
tag
válasz Teal'C #11751 üzenetére
Igen tudom, ez a webáruház hátránya. Igazából csak arra voltam kíváncsi, vajon másnak van-e tapasztalata, miért bonthatják ki garancia lepecsételésen kívül? A lényeg, hogy nem bontottam ki, így ahogy van küldöm vissza. Meg azért is írtam, hogy ha valaki tőlük vásárol (ráadásul hivatalos forgalmazó), számítson ilyen "kellemes" meglepetésekre!
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
A szalagra rá van írva, "Ha a szalag sérült ne vedd meg" kb ez áll rajta.
-
kengyel
nagyúr
válasz piocasember #11749 üzenetére
Csak az Emagot kellene cseszegetni, tőlük lett vásárolva. Pedig az Emag, fent van a Samsung oldalán, partnerként.
Ez lehet, valami újracsomagolt termék.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Ez így elég érdekes, én nem bontanám ki. Egy telefont megérne, az ügyfélszolgálat felé.
kengyel
-
piocasember
tag
Sziasztok! Emagnál vásárolt s10+. Szerintetek mennyire ad okot aggodalomra, hogy a gyári matricán látszik, már fel volt bontva korábban a doboz és egy kerek átlátszó ragasztó van rajta? Ki sem merem bontani, úgy küldöm vissza. Garancia lepecsételés miatt elvileg nem bontanák ki, mert az Emag a számlát és a garanciát is emailben küldi. Szerintetek ez így szabályos? Ki merjem bontani? Nem kiállított vagy visszaküldött darabot akartam vásárolni.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz McNamara #11738 üzenetére
Nincs 1 hete, hogy átköltöztem S8+-ról sima S10-re. Eddig tetszik nagyon, hiába jóval kisebbnek érzem a házat, a hasznos kijelző szinte pontosan megegyezik (6.2 vs 6.1). Ha vársz pár hónapot, akkor onnantól már ismét "csak" pár hónapra lesz az S11 bemutatása... ördögi.
-
Ármester
Köszi szépen! Hát 4 hónapot nem hiszem, hogy fogok várni. Telekomosak gyári függetlenek?
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Használ valaki Always On Edge programot a telefonján? Az lenne a kérdés, hogy az megoldható e valahogy, hogy amíg nem oldom fel a telefont és nézem meg az új üzeneteket, addig az előlapi kamera körül rohangáljon a fény?
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vagyok. Jelenleg S8+ használok. S10+ a kiszemelt áldozat. Megvártam a Note 10 bemutatót hátha mégis arra esik a választás. Sima verzió az ami árban hasonló az S10+-al előfizuval. Véleményem szerint jobb választás egy S10+ mint a sima Note 10. Az, hogy nem bővíthető, "szarabb" kijelzőt kapott, nincs jack, stb. ezek elvették kicsit a kedvemet. Note 10+ meg simán vennék ha nem lenne ilyen borsos az ára...
Kérdésem az lenne, hogy várjak e még 1-2 hónapot a telefon vásárlással most, hogy kijött a Note 10 hátha olcsóbb lesz egy kicsit?
Illetve most is független S10 adnak a Telekomnál mint annó az S8 esetében?
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok az mitol van hogy Sim kartyarol nem tudok torolni kontaktokat?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
MODERÁTOR
-
Zyelor
aktív tag
válasz Zyelor #11444 üzenetére
Hát. Mióta ezt beírtam párszor tudtam tölteni normálisan a telefont. Majd tegnap megint kiírta, hogy nedvességet észlelt az USB csatlakozóban. Gyakorlatilag random, napközben, miközben dolgoztam és az asztalomon volt. Kikapcsoltam délután 5 körül, majd ma 11 körül vissza be. Továbbra is írja. Fura. Pedig tényleg köze nem lehet nedvességhez. De akkor mi az Isten? Másnak nincs ilyen problémája?
-
Noukoum
veterán
válasz MikeWazowski #11722 üzenetére
Küld szervízbe
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
aktív tag
válasz ZavaBalazs #11719 üzenetére
Aqua S10e kapcsán körbe lett járva, csak 1 évi bolti gari
-
ZavaBalazs
őstag
válasz FіkuszKukіsz #11726 üzenetére
köszi mindenkinek, akkor nem lesz szarakodás, és küldöm őket az edigitalba
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz ZavaBalazs #11721 üzenetére
Az Aqua ritkán árul magyar piacosat. Általában EU-st lehet kapni nála. Konkrétan múltkor egy S10+-t vettem ott és az portugál volt. De volt már kezemben ami osztrák, német teló volt és ott lett véve.
Romanes eunt domus
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tothl
addikt
Szerintem valamelyik kamerát hallod, az normális.
-
akooos
veterán
1. Ne rázd.
2. A változó rekeszértékű kamerát hallod benne, pont úgy, mint amikor megnyitod a kamerát. -
MikeWazowski
veterán
Üdv, az normális hogy ha razom a telefont akkor mintha valami komolyan lötyögne benne? Eddig mintha ezt nem hallottam volna...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
ZavaBalazs
őstag
de ha magyar piacos termék, akkor tök mindegy, hogy a bolt mit mond rá, kikerülöm őket és besétálok a samu szervizbe, ők meg szervizelik 2 évig, nem?
nagy multinál céges telefon lenne pár kollégának, tehát annyira nagyon nem oszt, nem szoroz az ár, csak fölöslegesen minek szórja a pénzt az ember?[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz ZavaBalazs #11719 üzenetére
Én is S10e miatt írtam nekik. Hiába hivatalos Samsung forgalmazó, az aqua csak 1 év bolti garit ad ezekre.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
laptopszalon, aqua.hu normális forrásnak számít, magyar lokalizációs készüléket adnak? a honlapon 1 évet ír, de mindkettő elég nagy boltnak tűnik ahhoz, hogy szürkeimportos legyen...
(sima S10-et keresek, lehet egyszerűbb úgy a kérdés, hogy a lehetőségek közül melyik a legolcsóbb olyan hely, ahol tuti a gari rá)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Van aki amazonról vette a telefont?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
veterán
Valaki nem tudja véletlen hogy a Bixby mikor fog végre magyarul is tudni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Grincs #11709 üzenetére
Szerintem 4G szempontjából sem duál. Ha az egyik foglalja a vonalat, a másikon semmi nincs! Amikor a 2-es SIM kártyával beszéltem, akkor az 1-esről elment a net is, és persze olyankor azon elérhető sem vagy. Szóval ha a multi SIM folyamatosan, de legalábbis egy normál SIM-hez képest gyakrabban használja a vonalat (ezt nem ismerem, hogy működik), akkor simán okozhatja ez a problémát. Egyébként két IMEI van, ahogy a többiek is írják, de ez erre az esetre nézve irreleváns.
-
Drazn
csendes tag
Nem valami sokat bir, mate 20 pro szerintem tobbet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz bigsee #11708 üzenetére
guriga1234:
Persze ennek így lenne az értelme, ahogy te csinálod én is így csinálnám. Nem két sim kártyáznék mert inkább hordok két telefont. Ahogy hordtam is két telefont, mert ez a leg kreténebb dolog a világon, ha nem megy vagy az egyik megy, meg hasonló finomságok...mint ahogy ez a Multi SIM kavarja meg most a dolgokat...
bigsee:
Ezt tudom én értem.Akkor igazából az a kérdés, hogy ez most Dual 4G vagy sem?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz malisonX #11704 üzenetére
Nah most akkor öntsünk tiszta vizet a kártyák közé.
Ha beüti a *#06# akkor 1 IMEI számot dob ki neki.
A készülék dobozán is 1 db IMEI szám van. SM-975F DS/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
malisonX
aktív tag
Köszi srácok a segítséget, így már megvan
Másik kérdésem: Vettem egy LED back covert. Tök jól néz ki, bár az ujjlenyomatokat gyűjti, szerencsére a karcokat nálam nem.
Viszont a gyári appjában szinte semmit nem lehet beállítani (pl. hívónként más-más ikon, vagy appok jelzései különféle ikonokkal/animációkkal nem lenne rossz). Létezik ehhez valami használható 3rd party app? Sajnos én nem találtam.Mr.Grincs: 2 különböző IMEI van, Beállítások-->A telefon névjegye Itt meg tudod tekinteni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tama2000 #11685 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek: ollie, bigsee, hanti, tama2000
Én is a multi simre gondoltam, hogy bekavarhat. Én úgy emlékszem, hogy a két sim meg lett cserélve és ugyanúgy tré volt a helyzet.
A Telekomnál azt mondták neki, hogy vegyen egy külső modemet és rakja bele a Multi SIM-et.
Ezekbe amúgy, hogy Dual simes két IMEI van? vagy 1. Mert ha 1 IMEI van benne akkor már mindent értek és hanti kollégának van igaza.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest