- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
-
dkovizoli
addikt
Az utolsó kód mindig a telefon származási helyét jelenti. A két középső jelenti a benne lévő simet. Bár a tmh-ról btu-ra váltottaknál úgy tűnik az is marad BTU a simtől függetlenül. Az első kód pedig a jelenlegi csc régiót jelenti, ahonnan az ota frissítést kapja a telefon.
-
Teal'C
veterán
Hát igen, Ha kicsit utána számolunk itthon csak a készülék hivatalos forrásból (SES) 549990ft ami 1700euro és ismétlem ez csak a teló.
mondjuk vonjunk le 200euro-t mert csak Eu garancia az 1500 de még mindíg csak a telefon, már megkaptam a visszajelzést van 1299 euro-ért. teló + óra. már csak a régit kell elpasszolni
De nem sietek majd el viszik. -
Quverto
tag
Innen az infó, hogy erkezik a kamera koruli jelzes hivatalosan, a kerdes, hogy mikor.
[Kamera koruli jelzes erkezik idovel...] -
khorvat
senior tag
Vodafone-nál vásárolt így XEH romos telónál is megjelent nekem. Bár az egyik SIM T-com nem tudom ennek van-e ebbe szerepe? Lehet a T-com SIM okozza nem is maga a telefon eredete de ezt majd mások megerősítik vagy cáfolják. Már csak az a kérdés gyakorlati haszna van-e ennek a funkciónak?!
-
Tomcman
újonc
A te hozzászólásaid sem tartoznak a telefonhoz
Más: úgy vettem észre, hogy az Always on Display akkor is aktív, mikor a zsebemben vagy táskában van a mobil, van valami megoldás rá, hogy ilyenkor kikapcsoljon? Úgy állítottm be, hogy csak éjszakára kapcsoljon ki, amúgy meg állandóan aktív
-
Akkor olvasd el még egyszer amire reagáltál, pls: "a szememben még mindig egy közel nulla presztízsű márka."
"Szerintem nem kell vitázni" - akkor miért reagáltál a hozzászólásomra?! A szubjektív véleményemet írta csak le.Ja! A 8-10 óra vs. 3 óra SOT kijelentésed is csak azt mutatja, h csöppent sem vagy elfogult. Gondolom, h ugyanazt csináltad mindkét telóval és úgy jött ki ez az eredmény. LOL
thamasz: Nekem 5 óra a minimum.
-
-
SeatZola
őstag
+1 szavazat a sima S10-re. Én is dilemmáztam, de a kezelhetőség nyert a kicsit nagyobb akku és a mélységélesség kamera ellen. Előtte volt több S9+-om és Note8-am is, de ez sokkal kényelmesebb méret, ráadásul egy kvázi S9+ méretű kijelzőt kapsz egy sima S9 méretű házban. Ha sokat nyomogatod, akkor meg úgyis tölteni kell mindegyiket.
-
Quverto
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest