- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz Cucuska2 #11299 üzenetére
Szerintem abszolút nem normális, hogy 20%-ot merül a semmitől egy éjszaka alatt. Melyik sw van rajta? Amióta megvan ezt csinálja? Próbáld meg a nem szükséges appokat letörölni és egyesével visszatelepíteni, hátha valamilyen szinten egy beragadt apphoz fűzhető.
Fent van már rajta a júliusi frissítés?
-
addikt
válasz akooos #11298 üzenetére
Ez sima 10, és tényleg kicsit imbolyog a térerő. Nem akarom nagyon repülőmódba tenni, illetve nemcsak éjszaka csinálja ezt, nappal sem bírja tovább, délután mindig rá kell tölteni, csak éjszaka látszik nagyon jól, hogy nem használom, de merül. De borzasztóan zavar, és egyszerűen már appokat sem telepítek sokat, csomó dologból a lite verzió van feltelepítve.
Az S7-tel is ez volt a bajom, de reméltem, ez a 10-ig megoldódott.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
akooos
veterán
válasz Cucuska2 #11297 üzenetére
Ez amúgy sima 10 vagy 10 +?
Úgy látom, hogy a 2. SIM-nek elég alacsony a térereje, 2 pálcika csak. Lehet, hogy tornyokat vált sűrűn?Csak az egyik képen, sorry.Próbáltad már repülőmódba tenni éjszakára?
Nekem most a legutóbbi pár napban 6-8% volt az éjszakai merülésem, wifi és mobilnet kikapcsolással, AOD pedig 21:00 és 6:30 között kikapcsolva. Ez sem kevés, de mégsem 20%.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak alvást, lépésszámot monitorozok vele. Amúgy ez érdekes, most látom először a listában. De nincsen mellé akkuszázalék rendelve illetve 3 perc nem magyarázza meg a három óra altti 20 százalékos merülést.
Ráadásul éjszakánként 50%-ot simán esik a telefonom, úgy, hogy deep sleepben van és nem fut semmi, még wakelock sincs.@ollie 2 százalékot a húszból.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
addikt
-
LoGeN90
aktív tag
sgeza, köszi! és az mennyire marad rajta? Egy ideje már fólia nélkül használom az S8+-t és nem látok rajta mikrokarcokat sem. Nem biztos, hogy szórakoznék fóliával.
EnterR: köszi, utána olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Srácok tegnap a frász jött rám. Bevittem a tokban a telót a vízbe minden rendben volt majd egyszer csak eltünt a kép. Majd agyf@szt kaptam. Reboot jó aztán eltünik a kép a 4. 5. ilyen után eszembe jutott hogy lehet lement a fényerő hát lement és kint a napon ha full lent van nem látszik.
Aki vízbe viszi figyeljen nehogy mérgében földhözcsapja!!!"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
nagyúr
Olyat amit a gyárban tesznek rá, sehol. Én vettem rá 5k-ért a helyi SES-ban Samsung (utángyártott) fóliát, de teljes pénzkidobás volt. Kettő volt egy dobozban, az egyik 2 napig, a másik kb egy hétig volt rajta. Bár lehet, h a felrakást szúrták el nekem - nem tudom. Az biztos, h már az első perctől nem volt nekem szimpatikus, mert a kameránál nem úgy van kivágva mint a "gyári", hanem hiányzik az egész sarka. Nekem még soha nem volt fólia egyetlen telefonom sem, ebben pont az tetszett, h alig vettem észre amikor kivettem a dobozból. De az utángyártott fólia már sajnos nem ilyen. Szval én használom inkább fólia nélkül.
Csak mellékesen jegyzem meg, h sokkal jobb így használni. Szerintem szebb a kijelző, jobb az érintése, jobb az ujjlenyomat olvasó, stb. Ja, és ami a legpontosabb: nem csúfítja el a telót.gr.bence: Inkább biztosítás.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
A gyári fóliát, ami alapban rajta van hol lehet kapni, ahol esetleg rá is rakják?
Samsung boltokban esetleg?Pofára esett a telefon betonon és tökéletesen megvédte. Csak a fólia ment tökre, össze vissza gyűrődött, nem tudom a ujjlenyomat érzékelőt sem használni.
Szóval hol lehet gyárit lapni? -
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Spigen liquid air tokom s10+ -omon.
Szeretnék rá kijelző védő üveget, tudotok ajánlani valamilyen márkát amit nem fog összeveszni a tokkal ha felrakom... előre is köszi -
törölt tag
válasz marquuard #11277 üzenetére
Nem, ezt megelőzően. Tehát este feltöltöttem 92%-ra ( ahogy észrevettem, ha 90 % feletti a töltöttség úgy veszi hogy fel lett töltve), amiből reggelre maradt 83, ebből az android rendszer illetve android op rendszer használt el 8%-ot.
Viszont ha az alkalmazásokban rányomtam a bixby voice wake up-ra arra azt írta hogy 3%-ot használt a legutóbbi, azaz az esti feltöltés óta. Ha most rányomok, azt írja hogy a legutobbi feltöltés óta 10%-ot. Az azért marha sok egy nap. Nem értem, pedig a bixby beállításokban kinyomtam a wake-up-ot...
-
törölt tag
Sceenshot
-
törölt tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy a Bixby-beállítások között a voice wake-up-ot kikapcsoltam (+természetesen a többi javasolt beállítást is), viszont ezt tapasztalom, hogy a tizen-pár óra alatt olyan 7-10 százalékot levesz a wake up, mikor ki van kapcsolva. Ez hogy lehet?
-
nyesix
senior tag
S10 re milyen (clear) fóliát ajánlotok?
-
evo87
őstag
Lehet hogy én vagyok bénus...de .... a Samsung gyári témás appjában letöltött animált háttérképek csak zárképernyőre állíthatóak be? Sima háttérként nem is lehet őket?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
asuspc96
őstag
Helló,
Sima egyszerű mezei tokot szeretnék egy s10 plushoz.
Nézegettem ezeket:
[link], [link], [link]
Esetleg bármiféle ajánlás tokkal kapcsolatban ?Illetve felvetődött bennem egy kérdés ezekkel kapcsolatban...a tokokban lévő kis mágnes, nem "káros" a telóra ?
Eddig is mágnesesem volt egy s7-esre, igazából nem láttam rajta jelét, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lett volna káros -
tomaszem
csendes tag
válasz Teal'C #11254 üzenetére
Ezt ?
https://www.amazon.de/gp/product/B07RPV3M5R/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1Töltő, jack, mic és hangszóró teljesen le van zárva? képen alul felül mintha lenne a lyuk. Ez sós tengervízben mennyire lehet káros a telefonra nézve ?
-
tomaszem
csendes tag
Sziasztok,
Vízálló tokkal kapcsolatban érdeklődnék.
Viszonylag szűkös határidőn belül kéne nyaraláshoz egy ilyen tok videózáshoz. A kérdésem az lenne hogy az alábbi kétféle tok közül vannak tapasztalatok ?
Előbbi 20 méterig írja utóbbi 10ig. De valahogy egyikhez sincs túl nagy bizodalmam. Plusz képminőségen mennyit rontanak ezek ? Használható tv-n visszanézve ? -
válasz kalozhun100 #11250 üzenetére
Már megjelent a piacon. Viszont hozzánk talán év vége felé lesz belőle pár példány amennyiben addig elindul valamelyik szolgáltatónál az 5G. De akkor is csak lehet. Ezt az infót egy SES-ben hallottam.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kcsa
veterán
-
kalozhun100
őstag
Mikor jön az 5G változat?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
evo87
őstag
válasz Watto1991 #11246 üzenetére
Ezt volt P30 és jelenleg S10e tulajként megerősítem. A Tatabánya - Bp vasútvonalon ugyan nem a legjobb a lefedettség, de a P30 elég jól viselkedett, az S10e viszont szinte végig csak Edge vagy HSDPA...
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
SeatZola
őstag
válasz Jano_023 #11236 üzenetére
Én neki futottam a P30 Pro-nak is. Előtte volt sima S10-em, azelőtt meg Mate20 Pro is. Szetintem: Fényképekben nappal nem jobb a P30Pro, sőt.. [link] Éjszakai képéknél egy icipicit jobb a P30Pro, de az új éjszakái mód az S10en is sokat javított. A P30Pro egyetlen igazi előnye az 5x-ösoptikao zoom.
Üzemidőben az S10+ es a P30Pro kb. egálban van [link] Memória kezelésben, kijelzőben pedig az S10 Plus sokkal jobbRappi
-
Zin
őstag
hatterek es temak free verziok johetnek linkben aki tud jokat s nem lassitja a telot.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
KZP
őstag
válasz Jano_023 #11236 üzenetére
Én is Mate10Pro-ról váltottam kb. 2 hónapja S10+ -ra.
Nem bántam meg, nagyon jó kis teló. Üzemidőben hozza kb. a Mate10Pro szintjét. A töltés itt kicsit lassúbb, de más negatívumot nem tudok rá mondani. Nagyon szép képeket és videókat lehet vele készíteni.
És nem mellesleg havonta kapja a frissítéseket, amiket ODIN segítségével azonnal is rá lehet tölteni. -
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, telefon csere előtt állok. A Mate 10 Pro telómat szeretném lecserélni. Eddig a note 10re vártam de amilyen árakat mondanak kihagyom inkább. Most két telefon maradt ami között vacillálok. Természetesen az egyik a S10+ a másik a P30 Pro. Esetleg van itt olyan akinek volt szerencséje mind két telefonhoz? El tudná mondani miért jobb vagy ő miért választotta az egytekei a másik helyett? (A mate 10 pronál a videok nagyon gyengék és ezért félek kicsit a P30 pro-tól is). Amit keresek az új telómban: 1. Jó kamera, Jó üzemidő, Vizálló legyen. Kb ennyi. Előre is köszönöm a segítséget.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
veterán
válasz kalozhun100 #11227 üzenetére
Ahol árulják és van belőle készleten egyből csapj le rá, mert a készletek már végesek🤣
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
bigrock
addikt
válasz *RLaci* #11224 üzenetére
Köszi, a Button Mapper: Remap your keys tökéletesen működik, de itt is kellett a PC-s segítség.
-
zzola
titán
Itt megkeresed a viszonteladókat és azok közül tudsz válogatni...
-
kekedi
senior tag
Hivatalos viszonteladonal (a 2ev gari miatt) . A Samsung honlapon meg tudod nézni.
Valamint mobilszolgaltatoknal. -
guminyúl
tag
Szerintem olyan helyen érdemes, ahol árulnak ilyen készüléket.
Viszont, ha használt készüléket szeretnél, akár egy templomban, körhintán vagy a 50 лет Победы jégtörőn is érdemes megvásárolni.
-
kalozhun100
őstag
Hol érdemes most s10+-ot venni?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
JMarty
tag
-
bigrock
addikt
ADB-vel letiltottam a Bixby összes cuccát. Ezek után meg tudom oldani, hogy a Bixby gombnak más funkciót adjak? Pl. egy klikk: power off, két klikk: zseblámpa.
Melyik app-al, ha igen? Köszi!![ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz HawerKing #11219 üzenetére
Nálam így működik jelenleg.
Hamarabb úgy kellett eljárni, hogy mutatta a frissítést, de nem frissült, ekkor be kellett lépni a biztonsági mappába és az "Alkalmazás hozzáadása" gombra nyomni, majd a "letöltés a Play áruházból" gombot megnyomva és ott kikeresve az alkalmazást, már felajánlotta a frissítést. De ez azelőtt volt, hogy frissült volna a Biztonságos mappa alkalmazás, azóta erre már nincs szükség.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz HawerKing #11215 üzenetére
Látni fogja a frissítéseket, nálam legalábbis látja. Igaz nekem csak egy csevegőprogram van benne (Viber), de gond nélkül frissül. Annyi a plusz, hogy mielőtt frissülne, meg kell adni a biztonsági mappa kódját, vagy ujjlenyomattal kell igazolni magad.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
HawerKing
őstag
Sziasztok.
A BIZTONSAGI mappaba ha peldaul belerakok egy alkalmazast (mondjuk facebook) akkor en ugy vettem eszre , hogy az adott alkalmazas duplikalodik. Tehat megmarad a fomenuben es meglesz a Biztonsagos Mappaban is. Ha eltavolitom a fomenubol akkor a Biztonsagos mappaban megmarad. Ez eddig nagyon jo igy, csak az a bajom hogy a Play aruhazban nem latja telepitett alkalmazaskent azokat a letoltott alkalmazasokat amik a Biztonsagos mappan belul vannak s gondolom igy majd a frissitesek sem fognak megjelenni.
Valaki tud esetleg erre megoldast???▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
gaborm69
aktív tag
Rom csere itt is gond nélkül megoldható mint bármelyik másik Samsungon?
Samsung Galaxy S20 FE
-
tomaszem
csendes tag
Akit érdekel esetleg a gyári bontatlan fehér fülhallgató és/vagy töltőkábel és/vagy OTG adapter cseréje feketére az írjon pm-et.
Feketében sokkal jobban tetszik és ha eltudom cserélni akkor addig nem bontom ki. -
GaS-
aktív tag
XEH telefont vajon lehet használni az USA -ban helyi SIM kártyával?
-
gaborm69
aktív tag
Csak nekem fura hogy külföldről származó telefonoknál nem működik a volte?Konkrétan most egy ausztriai s10.Előtte olasz s9.Magyar vodás a40 hibátlan.
Samsung Galaxy S20 FE
-
melan
senior tag
Véletlenül eltapicskoltam valamit a galériában, mert most lapozáskor nincs "betekintés" a videókba. Eddig, ha video volt az adott elem, hang nélkül kezdte lejátszani, és ha rányomtam a lejátszásra, akkor váltott a videoplayerre. Most nincs ez az wlőnézet, pedig szerettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- További aktív témák...