Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Na bakker, úgy tűnik, hogy megvan a "hiba" forrása. A mi beszélgetésünk és persze Nagyj74 állítása, miszerint neki megy így rendesen indított el az úton , hogy akkor ennek mennie kell.
Szóval van egy alkalmazásom, ami állandóan az értesítési sávon van (profilválasztó - PhoneProfilesPlus), de ennek az értesítési paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zárképernyőn, illetve az AOD-on ne jelenjen meg értesítésként. Ugyanakkor én alapból minden alkalmazáshoz benyomtam az értesítést. Úgy tűnik, hogy hiába van ez az alkalmazás úgy beállítva, hogy ne jelenjen meg értesítése, feltehetően az aodnotify ettől még ezt értesítésként értelmezi. Így amint érkezik egy újabb értesítés egyfajta triggerként, az ugyebár átbillenti az AOD-ot mindigre, viszont úgy tűnik, hogy a profilválasztó miatt nem billen vissza. Tehát vélhetően ez okozta a gondot. Most ezt kivettem a listából, és azóta visszaáll csak érintésre az AOD!
Így viszont már szerintem meg fogom venni. -
Zolika08
tag
Sziasztok! Ma én is beléptem egy zöld s10-el. S9ről idáig kimondottan jónak tűnik. Még az akksi is jobbnak mondható pedig nincs nagy különbség az két akksi között. Esetleg tudtok olyan package disablert javasolni ami most működik a mostani sajnos megadta magát. Köszönöm
-
voyi
aktív tag
-
sgeza
veterán
Akár lehetne így is, de szerintem nem így van.
Alapvetően nem kapcsolja ki. Arra van állítva, hogy érintésre megjelenjen. Eddig okés. Jön egy értesítés, ekkor átállítja mindigre, hiszen ez a funkciójának a lényege, hogy ilyenkor jelenjen meg az AOD állandóan. Eddig is okés, működik. A gond az, hogy nem állítja vissza a csak érintésre funkcióra.
Szóval nem csak ki-/bekapcsolja.
Egyébként ez esetben sem állhat át mindigre. Ha csak simán ki-/bekapcsolod, attól még az érintéses paraméter marad.
De a lényeg, hogy az aodnotify állítja csak simán érintésesről mindigre! Szóval visszafele is tudnia kéne!
Mindegy, időnként megnézem, hogy ez a rész működik-e így, aztán ha igen, akkor használni fogom, mert alapvetően ez így nekem jó lenne. -
sgeza
veterán
Dehogynem engedi, hiszen a csak érintésre beállítást - helyesen - átállítja mindigre értesítéskor. Csak éppen utána nem állítja vissza. Sőt, még ki is tudja kapcsolni, mert olyan állapot is előidézhető!
Egyébként a használati szempontból mindegy mi az oka, nekem ilyen formán egyelőre nem felel meg.
Mondjuk benne lehetne egy ilyen lehetőség gyárilag, annyira magától értetődő!
Azért köszi az ötleteket, segítséget! -
MrBazsi
senior tag
Srácok, az megoldható hogy az ujjlenyomatolvasó ne legyen aktív aod alatt?
csak úgy ha megnyomom a bekapcsológombot? -
Majom19
tag
Valaki ötlet?
S8-on megváltoztattam egy névjegyzék nevét utána kezdtem el beüzemelni smart switch-en keresztül az s10+-t átmásolt mindent, alkalmazásokat, névjegyeket stb.
A bajom az hogy bluetooth párosításkor az adott névjegy nevét jeleníti meg az eszköz neveként mind a két telefonon.
-
ZavaBalazs
őstag
más nem tapasztal problémákat a gyári navbar gesture-ökkel a frissítés óta? én ma reggel tettem fel a legutóbbi frissítést, azóta a vissza gesture-t alig találom el izommemóriából, mintha át lenne kalibrálva, vagy nem is tudom.
-
Majom19
tag
Sziasztok!
A mai napon megvettem az s10plust Media Marktban.
S8-ról jövök.
Köszi a sok hsz-t és véleményt => ezek miatt is döntöttem a samsung mellett.
-
MrBazsi
senior tag
magyar tmh most, és a sima magyar xeh-t töltöm épp.
akkor ne a home csc legyen hanem a sima? nem baj ha mindent töröl, új a teló
csak szeretném ha a magyar független rom lenne rajta ne a t-s
billentyűkombinációkban amit az eleján kell nyomni segítenétek? utoiljára s7nél odinoztam. thx! -
dkovizoli
addikt
válasz
bombibmw
üzenetére
Ha az oleofob rétegre gondolsz, sok vélemény szerint igen. Logikusan hangzik. Ha jól tudom, van olyan folyadék, ami később felhordható rá ezt pótolandó. Én ha egyszer üveget teszek rá, akkor a továbbiakban is rakok rá, tehát nem érint. Jobban zavar pillanatnyilag az ujjlenyomat olvasó nehezebb működése.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. TMH szoftveres új S10re szeretném feltenni odinnal a legfrissebb XEH-t. van valamire amire figyelni kell, vagy mehet simán nem lessz gond?
-
amzso
tag
Arra gondolok, hogy amíg nekem be volt a kapcsolva a "Beállítások optimalizálása" és az "Adaptiv akkumulátorkezelés", addig nem működött jól az aodnotify. Most ez a kettő ki van kapcsolva, és 1-2 hete nagyon jól működik. Ha jön noti, akkor be van kapcsolva az aod, egyébként pedig 'tap to show'. De lehet nincs összefüggés.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Gondolkozok rajta, hogy veszek egy olcsó kínai üveget a kijelzőre.
Sérülhet a gyári védőréteg levételnél, vagy sem?
Nem látom a felrakás módját, csak az üveget magát. -
-
amzso
tag
Én is használom az aodNotify-t és én is a "tap to show" opcióval használom. Rájöttem, hogy akkor állítódik el az aodnotify, ha be van kapcsolva valamilyen gyári akkukímélő mód, ami ilyenkor átveszi az irányítást az aod felett. És ilyenkor kézzel visszakapcsolni az aodnotify-t.
-
gr.bence
aktív tag
Bocsi a láma kérdésért de ha már szó esett a vezeték nélküli töltésről, létezik olyan ami "normál" áramerőséggel is tölt és tud gyors töltést is? Vagy csak gyors töltést tudnam ezek.(kábelen én nem használom a gyors töltést)
-
Zyelor
aktív tag
válasz
thamasz
üzenetére
Hát, az lett a megoldás, hogy a töltő adaptertől kezdve a kábelen át a telefonig megint átfújtam mindent hideg levegős hajszárítóval, és így fel tudtam tölteni a telefont. Lehet nem is a telefonnál volt gebasza, hanem az adapternél?
Köszi! A vezeték nélküli töltőpad most nekem is eszembe jutott, tényleg jól jöhet ilyen esetekre. Mindenképp beszerzek egyet.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
thamasz
üzenetére
Hmm, nagyon jó kérdés. Igazából a gyári töltőjével jött elő először kb. 1.5 hete, akkor pár perc után (és másik konnektort választva) helyreállt a rend, és töltött a telefon. Tegnap semmiképp nem állt össze neki a töltés, pedig még hajszárítóztam is hideg levegővel. Sose használtam más töltővel, mint a sajátja. Végül ultraenergiatakarékosba kellett tennem, és úgy élte túl a ma éjjelt, meg a ma délelőttöt. Most megint megpróbáltam, továbbra sem jó. Képtelenségnek érzem, hogy nedves legyen, mert vízben nem volt, a zsebemben meg direkt tokban tartom, hogy ne nedvesedjen.
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Én tap to show opcióval használom (használnám), de nem sok idő/esemény elteltével visszaállítja az AOD-ot mindig bekapcsoltra (hiába van a notify alkalmazásban továbbra is a tap to show opción). Neked/másnak is csinál ilyet? Használja valaki még így?
-
-Ben-
veterán
válasz
thamasz
üzenetére
Na igen, nem szokták elkapkodni a dolgokat.. Bár sosem értettem, hogy miért olyan fontos minél előbb megkapni a frissítéseket.... Vannak olyan rendkívüli esetek, amikor valami probléma van a készülékkel és a következő frissítés talán orvosolja, de általában nem erről van szó...
iOS -en mindenki ugyanakkor kapja a frissítéseket, de általában vártam vele 2-3 hetet... Jobb biztosra menni.
-
thamasz
senior tag
Azért a Tkom nem nagyon sieti el a frissítéseket. Biztos nyaralnak. Megnéztem a családban lévő készülékekre van-e elérhető frissítés.
2 hónap késés
A40 T: május XEH: július
1 hónap késés
A5'17 T: június (most adták ki) XEH: július
S10 T: június XEH: július
és egy üdítő kivétel:
S8 T: július XEH: július
Nem panaszkodásból írtam.
-
nagyj74
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor beállítások, és ott a legfelső opció, hogy csak üzenetek, stb. Azt jelöld be. Pont tegnap szórakoztam vele, mivel én a Te általad írtak ellenkezőjét szerettem volna beállítani.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Sikerült már valakinek úgy beállítania a Notification Light / LED S10 - aodNotify appot, hogy CSAK a kamera körül villogjon amikor értesítés jött? Nekem közben rendesen aktiválódik az AOD is, megjelenik az óra is meg stb, de az nekem nem kell.
/S10e/ -
mihail38
senior tag
-
thamasz
senior tag
válasz
Zyelor
üzenetére
Mostanában nálam is többször előjött ez a figyelmeztetés, de megfigyeltem, hogy mindig akkor, amikor a kínai (Baseus) powerbankról töltöttem. Fali adapterekkel (samu vagy anker) sosem, és samu powerbank esetében sem jött még elő. Nem tudom hogy függhet össze, lehet a kínai powerbank belső huzalozása nem az igazi. Lehet hogy egyes érintkezők között kisebb ellenállást érzékel a telefon mint kellene ugyanúgy mintha vizes lenne a csatlakozó. Akár egy hibás kábel is okozhat ilyet szerintem.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
tomson67
üzenetére
Hello. Nekem is elég gyakran van a legutóbbi SW frissítés óta, full indokolatlanul. Tegnap este pl nem tudtam töltőre tenni emiatt a telefont, pedig vízközelében, de még csak nedvesség közelében sem volt. Reggel újra próbáltam, akkor is szar volt. Kikapcsolt állapotban tudtam tölteni... Szerintem valami Androidos bug lehet. De szerintem is gáz, és ki tudja mikor javítják...
-
sgeza
veterán
válasz
Immperiall
üzenetére
Ez nyilván nem számít, de nekem sima S10 van. Nem emlékszem, hogy melegedett-e, de számottevően biztos nem.
-
guriga1234
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Majd ha jövőbelátó tudásom lesz, akkor fogok tudni neked válaszolni. Ennek híján viszont passz. Mivel a képességéhez képest olcsó volt (150 kuna/darab), így nem fogok kétségbe esni, ha majd egyszer elromlik. Minden el tud romlani egyszer, valószínűleg ez sem lesz kivétel. De addig is hasznos kiegészítő lesz.
-
akooos
veterán
válasz
Immperiall
üzenetére
Nem kéne alapból annak sem melegednie, a Snapi 855 nem egy szar Soc. Gyári appal próbálod? Saját topikjában nincs még valaki aki ilyen gonddal küzd?
Guriga: mennyire stabil a mechanikája? Pár hónap múlva is fogja tartani ez az automatán kinyíló cucc? Akartam már én is venni ilyet, de tartok tőle hogy nem lenne hosszú életű.
-
guriga1234
addikt
Vettem a nyaralás során autóinkba egy-egy tartó-vezeték nélküli gyors(!)töltőt. [itt van videó róla] . Igaz, hogy almával mutatják be, de S10-zel is tökéletesen működik, és tud gyorstöltést is, de ehhez olyan szivargyújtós adapter kell, ami tudja is a gyorstöltést. Ha nincs olyan, akkor meg normál töltést csinál.
-
sgeza
veterán
válasz
Immperiall
üzenetére
Több mint 11 percet vettem végig simán ezekkel a paraméterekkel.
-
marquuard
veterán
Benéztem az A50 modellszámát, így persze, hogy nem működik.

-
sgeza
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Ilyesmit (nem biztos, hogy pont ugyanezt a hibát) olyankor szokott produkálni, amikor épp frissül az adott verzió. Azért lehet jó mondjuk másnap. De ahogy írod, mindegyikkel ezt csinálja, így inkább valamilyen windowsos hibára gondolok.
Más régiókkal is próbáltad, ugye? -
Hali,
Ébresztést miért csak 5perce előtte tudom elhalasztani? Ez így kb. használhatatlan számomra, pl. V30-nál már egy órával elötte is meg tudom ezt tenni. Van valami ötlet merre tudnám ezt átállítani?
Köszi!
-
marquuard
veterán
SamFirm nálatok működik? Bármely ROM-nál ez a hiba.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak szeretném ha a magyar független rom lenne rajta ne a t-s
köszi