- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
penge101 #18286 üzenetére
Szia!
Találtam egy megoldást. Egy régebbi Huawei Mobile Services alkalmazás telepítésével működik. Én ezt tettem fel: Huawei Mobile Services 3.0.1.303.apk
-
Keem1
veterán
válasz
penge101 #17410 üzenetére
Csak tipp, de az AoD-nak van egy olyan megjelenítési funkciója, hogy képernyőérintésre 10 másodpercre felvillan az AoD, aztán ki. Esetleg csekkold le, de ez tényleg csak tipp, mivel sem az AodNotify-t, se ezt a funkciót nem használom. Nálam az AoD 0-24-ben megy, hozzászoktam és megszerettem az S7e készülékkel, nem mondanék le róla és nem cserélném le másra, még értesítési ledre se.
-
hubertus33
tag
válasz
penge101 #17410 üzenetére
Sziasztok!
Következő a problémám.. Gyárilag TMH-s rom volt e telefonomon (S10+) Felraktam rá a független magyar rom ot (XEH) de vissza raktam a gyári TMH-s rom-ot és most a szolgáltatói szoftver nél nem az van hogy TMH/TMH/TMH/TMH hanem hogy TMH/TMH,DTM/TMH hog tudnám vissza csinálni hogy csak TMH-t mutasson??
-
Isaac76
tag
-
-
TODI1111
veterán
-
válasz
penge101 #4544 üzenetére
Mivel beázásra nem vonatkozik a garancia, nem erőltetném a helyedben. Bár kicsi a valószínűsége, hogy baj lenne vele amíg még új a készülék, de idővel, ahogy öregszik, a szigetelés minősége romolhat. Inkább érdemes úgy tekinteni erre, mint egy extra védelem, ha véletlen leöntöd vagy vízbe ejted.
Csap alá meg pláne óvatosan tedd (ha egyáltalán teszed), semmiképpen se menjen a vízsugár a hangszórókra meg mikrofonokra, mert ezeken a helyeken csak egy víztaszító, mikroszálas szövet véd a folyadéktól.
Vegyszerrel ne mosd a telefont (szappannal se), mert az is árthat a szövetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest