- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
-
LoGeN90
aktív tag
Ez de király.
[link] -
HorviGabi
aktív tag
Premierkor vettem a telót, a gyári fóliának semmi baja sincs azóta sem. Igaz hogy gyári flip tok van rajta, talán azért ilyen tartós.
-
dkovizoli
addikt
válasz Almonen #13891 üzenetére
Annyira nem remeghet a kezed! amíg el nem kezded uv lámpázni, addig tudod ide-oda igazgatni az üvegfóliát rajta, hiszen addig a ragasztó folyékony alatta. Ez a lényege, hogy csak uv fényre szilárdul. Én Ali-ról rendeltem vagy 3-4 dollárért. Igaz kicsit várni kell míg ideér, de legalább nem rossz. Nem hiszem, hogy 15 ezerrel többet tud a Whitestone.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Nekem s8+ és s10+ is uv tempered glass-os. ezeknek jó a tapintása, nem is igazán karcolódnak, meg védik is.
Más.
Ki a fene gondolta, hogy amit legutoljára kiadták, ASH6 augusztusi szoftvert, azt nem adják ki DBT-re?! Most beragadtam rajta és csak jövő héten tudok Odinozni. katasztrófa -
Almonen
aktív tag
Körbejártam egy kicsit a témát a Samsung Experience boltokban, üvegfóliák közül egyedül a WhiteDome Glass-t forgalmazták S10+, és ha nem tőlük veszed fel se rakják neked.. hogy mikor lesz ilyen uvegfolia megint keszleten, nem tudják. Nekem remeg a kezem, esélytelen felraknom, de akkor is dühítő ilyen drága készülékekre nem adnak semmi ertelmes foliat hivatalos forrásból, minusz a gyari, amit egy uvegfoliaval nincs egy szinten. Megjegyzem távol vagyok attól hogy valaha is az életben újra iPhone-t vagy bármi más Mac terméket használjak... de hogy az uj Iphone-ra lesz üvegfólia az is 100.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #13887 üzenetére
Logikusan valóban. Szerencsére a gyakorlatban nem kellett még ezt kipróbálnom.
-
Markizmark
addikt
Az eladónak kell bizonyítania, hogy a sérülés összefügg a garanciális problémával.
Ezt a szabályt tudni kell érvényesíteni, mert a Samsung és más gyártó/eladó is hajlamos megfeledkezni arról, hogy ők nem hatóság.
Persze ezt végig kell játszani velük pár szerv bevonásával.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Staff0313
friss újonc
Sziasztok! Lenne hozzáértő emberekhez pár kérdésem, áprilisban vásároltam egy S10 készüléket, nagyon vigyáztam rá eddig de, sajnos tegnap le el ejtettem. Hála istennek 3 durvább karc (horzsolás) keletkezett rajta, az lenne a kérdésem hogy ezt javítani lehet e vagy, ilyen uv ragasztós üvegfolia esetleg halványítana e rajta, válaszokat köszönöm szép estét
-
balintka
addikt
válasz nkmedve #13879 üzenetére
Biztos h nem volt jó, mert talán már az itthoni dobozból kivételkor felvált, azonnal alá ment por v szösz, amit semmilyen módon, öntapadós "szöszgyűjtővel" se sikerült kiszednem alóla.
Mindenesetre rendeltem ebay-ről is fóliát, mert zavar, hogy a kamera környékére "nem jut" a fóliából.
Köszönöm a többieknek is a választ.
-
balintka
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek.
Nekem már kibontáskor azonnal feljött, lehet valami pici szösz bekerülhetett alá a csomagolás során. Az biztos, hogy még be se volt kapcsolva a telefon, de már feljött. Ez van... A mostaniban nem tetszik, hogy nem ér a kameralencse köré.
Amúgy én is nagyon vigyázok, minden telefonom full elő- és hátlapi fóliásan, karcmentesen adtam el. Erről nem tehettem, h azonnal feljött a gyári fólia...
[ Szerkesztve ]
-
-
guriga1234
addikt
válasz balintka #13862 üzenetére
Március 8-án elsőként vettem át a Pólusban (SES). Azóta is rajta van a kijelzőn a fólia és semmi baja. A hátlapon egy samus hátlap van, Clear Cover.
Én mindig is vigyáztam a cuccaimra, így a telefonjaimra is. Ha nem a kezemben van a telefon, akkor a zsebemben, vagy az asztalomon, nagy ritkán, ha éppen kevés benne a szufla, az autóban a vezeték nélküli gyorstöltőben. Máshova nem szoktam tenni. -
őstag
Sziasztok!
Munkahelyet váltok és az új helyen választhatok bármilyen telefont a Telekom kínálatából. Van egy Telenoros saját számom, amit megtartanék, mert nem akarok két telefonnal rohangálni. Kérdésem, hogy szolgáltató függők a dual simes (S10 / S10+ / Note10 / Note10+, még nem döntöttem) készülékek? Mert akkor cseszhetem, mindenképpen két telefon marad..
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
-
Taci
addikt
válasz Winchester #13851 üzenetére
Én is S10+-ra szeretnék váltani, a Note 8-at már vinnék, de még a megfelelő S10+-ot nem találtam meg (árban, állapotban és helyben). Nekem a széles látószögű kamera kell és a sztereó hangszóró, illetve a dupla alap tárhelyet is tudnám mire használni, nem beszélve a nagyobb akksiról.
Minden másban tökéletes nekem még mindig a 8 - a "másik két" kamerában is.@akooos: a Note 8-as power gomb elhelyezése számomra is tökéletes. De majd megszokom itt is -valahogy-.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Nektek a gyárilag felrakott kijelző fólia mennyit bírt?
Nekem kicsomagoláskor már magától feljött a kameránál, mostanra (kb. 2 hét után) annyira feljött a jobb felső saroknál, hogy az előbb kicseréltem a Samsung screen protector-ra. Ez annyiban különbözik az eredetitől, h a kamera köré nem nyúlik ki. Érdekes megoldás mindenesetre. Mintha picivel tisztább lenne ezzel a kijelző képe.
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #13847 üzenetére
A dbt, xeh, aut, btu, stb. ugyanazok a romok. Nincs külön kódjuk. Tehát ezek közül mindegy melyik kóddal töltöd le a firmware-t, mehet rá, bármelyik is a csc kódod ezek közül. Ilyenkor nem kéne változnia a csc kódodnak, ha home csc-vel nyomod.
Ha tmh-ról jöttél (továbbra is mindegy melyik csc kóddal töltött) független rommal, akkor valamire beáll a csc-d. A tapasztalatok alapján ilyenkor - már nem emlékszem mely típusnál - btu-ra áll be, holott magyar kártya esetén normál esetben xeh-re kéne beállnia. Mikor lett neked dbt? Miről mire mentél olyankor és hogyan?
Fr akkor kell, ha régiót váltasz. Tehát tmh-ról függetlenre áttérve illik. Utána már nem kell, ha függetlenre függetlent teszel.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
én arról váltottam, és de, észre lehet venni a sebességet, majd 2-szer gyorsabb nyert tesztben a telefon, és érezhetően gyorsabban töltenek be az oldalak, nyilván ha note-nál is régebbi telóról váltasz, akkor neked az is előrelépés
Az akku nálam ugyan azzal a felhasználássaal majdnem 2-szer annyit bír, a bekapcsoló gombbal semmi bajom, mert ahány embernek kényelmetlen ez, legalább annyinak kényelmetlen volt a hátlapi ujjlenyomat olvasó, amivel nekem szintén nem volt bajom
Videó felvételnél sokkal gagyibb a note, ez ugye tudja a 4K HDR-t, ott asszem csak FullHd HDR volt
Ott van ugye normális értesítési led, itt meg sztereó hangszóró, és ez kisebb, könnyebb
Xbox One: bandymnc
-
akooos
veterán
Akkuidő és széles látószögű kamera. Másban nem látom előrelépésnek a Notehoz képest.
Cserébe rosszabb helyen van a power gomb, "lyukas" a kijelző és nincs ceruza.Note 8-ról váltottam én is. Nem éri meg szerintem ezt a többletköltséget.
Ja a wireless powersharet szoktam használni a galaxy budshoz még ami a Noteban nincs.
-
Winchester
friss újonc
Hülye kérdés...De érdemben mennyivel tud többet a Galaxy S10+ mint egy note 8?
Megérne szerintetek 50-70 ezer ft difit a két telefon árban?
Kamerát szerintem nem lehet észrevenni manapság, gyorsaság ugyan ott van, amihez kevés lesz a 6gb ram oda a 8 is ugyan így a proci is.
Kijelzőnél sem veszek észre különbséget....Max az akkuidő jobb.
-
MikeWazowski
veterán
válasz thamasz #13849 üzenetére
Úgy csináltam a júliusit ahogy leírtad csak nem home-mal. Tehát akkor volt fr. És tegnap meg a dbt-s romra, amitől ugye lett btu, arra raktam rá a Svájci romot home.csc-vel.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
thamasz
senior tag
válasz MikeWazowski #13847 üzenetére
A telekomos (TMH) romra tetted fel a németet (DBT) home csc-vel? Jól értem?
-
Almonen
aktív tag
válasz Markizmark #13845 üzenetére
Nem hiszem érnénk vele sokat már bánom nem szóltam nekik XEH telefont hozzanak nekem ki a raktárból xD
-
MikeWazowski
veterán
-
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Ugyan S10e-m van, de gondoltam, itt is feldobom a problémám, eléggé hasonlóak a telefonok.
Azoktól kérdezném, akik két SIM kártyával használják a telefont, és ki szokták kapcsolni a második kártyát: néha előfordul olyan, hogy bekapcsolom a 2-es SIM-et, látszólag bekapcsol, de valami fura: ha ilyenkor én hívok valakit a 2-es kártyáról, akkor az 1-esről hívja, és a hívás alatt nem is jelzi ki a hívás képernyőn felül a SIM ikonját, viszont ha ilyenkor felhív valaki a 2-es SIM-en, akkor kicsörög, tudok beszélni, és ha ezután próbálok hívni a 2-es SIM-ről, működik.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
Markizmark
addikt
-
thamasz
senior tag
Vajon a BTU-ban továbbra sincs hívóazonosító és spam védelem? Ez tántorít el, hogy a tmh-ra rátegyem a dbt-t. Az újra belakást még valahogy megemészteném, úgyse árt néha. Olvastam korábban a 45 dolláros megoldásról, megcsinálta még valaki azóta? A telekom megérdemelne egy feljelentenést a fogyasztóvédelemnél, ha lenne eredménye, mert ugye mi is kifizettük a csúcs telefont, és most már elég sok javítás és új szolgáltatás van amit nem kaptunk meg.
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #13841 üzenetére
Az csak akkor, ha nem váltasz csc-t. Ha valaki tmh-ról jön, illendő a sima csc-t használnia, amivel pedig gyári alaphelyzetet jár együtt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Markizmark #13840 üzenetére
Nem kell formázni, megmarad minden.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Markizmark
addikt
válasz MikeWazowski #13839 üzenetére
Az hát.
Nekem nincs kedvem újrarántani és a CSC-vel tökölni.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Markizmark #13838 üzenetére
... és akkor is a júniusi jött meg, nem?
Nekem is TMH-s volt, de inkább felrakom én is manuálisan.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Markizmark
addikt
válasz MikeWazowski #13837 üzenetére
Legutóbbi ápdétem július 10....
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
telefonmágus
senior tag
Srácok le van maradva a samsung,iphone klónokon már az android13 fut
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
HorviGabi
aktív tag
-
Kleroo
veterán
No S10+ berendelve. Kíváncsi leszek. Egyedül az exynos mizéria zavar. szánalom hogy még mindig elég eltérő a 2 modell. Kamerában ahogy nézem elég drasztikus a difi. (cropban látszik, de manapság már egy 40k xiaomi is remek képet csinál, van annyi kül kb a 40k xiaomi és 300k exynos között mint a két 300k s10 között )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
HorviGabi
aktív tag
Soha többet nem veszek Telekomnál telót, vicc az egész.
-
Taci
addikt
válasz T0rnad0 #13815 üzenetére
Viszont a Mate 30 Pro-nál már csak 3x optikai zoom-ot raktak bele, mivel az oké, hogy nagyon jó dolog, ha pont az 5x zoom-ra van szükséged, viszont az alatt (2x, 3x, 4x és köztük), akkor azt csak valami féle hibrid-digitális zoom lesz. Szóval tegyük fel, gyakrabban használnád a 2x és 3x közelítést, akkor a P30 Pro-val azok az alap kamera képe + digitális zoom lesz (nem a legjobb minőség), S10(+)-nál pedig a 2x optikai, és arra a digitális, ha még többre van szükséged (sokkal jobb minőség).
Szóval attól függ, mire használnád. Hétköznapi használatra a Samsung megoldása a jobb szerintem, számomra legalábbis. Az igazi az lenne, ha lenne 2x és 5x is benne, de ez majd talán egyszer valamelyik jövőbeni generációban. -
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #13810 üzenetére
Épp most raktam fel kollégámnak. Minden egyéb nélkül, csak a rom flashelése 3:02!
-
madkiller
őstag
Nagyon tetszik a dns.adguard.com- os megoldás reklám blokkolásra.
Kérdésem vajon mennyire biztonsgos ez, mert gondolom minden adat keresztül megy rajta?[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Kicsit több is van, mert lassan jön le a rom, utána kicsomagolni, meg megvárni míg telepíti, de kb. 20 perc alatt simán megvan. Nagyon örülök, hogy itt a fórumon segítettek, mert tényleg könnyű megcsinálni, és jó, hogy nem kell várni a frissítéseket. És a szeptemberi frissítés nem csak a biztonságot növelte, így meg pláne örülök. Dex-et még nem próbáltam ki.
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #13806 üzenetére
Illetve mikrofonban hogy teljesít?
Note4-em pl zseniálisan jó volt. Nagyon tiszta részletgazdag hangok. Pl egy tárgyalóban a halk introvertált előadást is megérte felvenni. Semelyik más telóm nem tudta ezt, fehérzajban pityogó paca volt a hang. (Amit amúgy real life is alig értettem )[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Nem tudok P30 pro és eközött dönteni. Minden tesztet megnéztem... a kettőből kéne 1 végső telót gyúrni
Kérdésem az lenne, hogy jött ki Samuhoz valami komolyabb frissítés április óta? (Amikor a létező összes arc összemérte a 2 telót) Google, hüvely szerű night mode pl; vagy 4100mah-hez méltó üzemidő, egyéb nyalánkság?
(samsung felé húzok a jobb kijelző, és videó miatt...csak az a fránya 5x zoom aranyat érne túrista-utazgatva amikor nincs velem a dslr)
van vmi idegesítő nyűgje?(egyébként most mi8-at használok GCAM-mel, és igazából egyik nagy zászlóshajótól sem estem hanyatt...ha nem cégesnek kapnám, maradnék MI8-on )
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás