- Android szakmai topik
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Usländer #11187 üzenetére
Úgysem fogod elhinni hol történt ez a múlt héten. Koszovóban voltam. Megörültem hogy milyen jó ez, azt hittem valami friss update, erre itthon látom hogy nem működik. Azért kedves gesztus a google-től hogy ilyen komoly piacokon mint Koszovó engedi, itt meg csak a prémiumhoz adja. 😀
-
Usländer
kezdő
válasz gr.bence #11195 üzenetére
Úgy értettem ahogy utánad dkovizoli írta. Létezik még egyáltalán ez a hálózatkorlátozás szolgáltatói mobiloknál?
Engem ezek a könyvjelzők kevésbé zavarnának, mint a samsung saját appjai a google-ével párhuzamosan. Van így egy kis káosz fílingje az androidos mobiloknak.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz gr.bence #11195 üzenetére
Kell, hogy legyen egy hasonló alkalmazás, amit korábban linkeltem! Keress valami olyasmit, és azt kell letiltani! Kapcsold be a rendszeralkalmazások megjelenítését, és egyesével menj végig a nevükön, megpróbálva rájönni, hogy melyik lehet (különös tekintettel a bookmarkot vagy telekomot tartalmazó elnevezésekre)! Én is ezt csináltam, így találtam rá a com.android.providers.partnerbookmarks-ra, nekem az tett be könyvjelzőket.
Illetve még egy lehetőség: írd be a címsorba, hogy
chrome://flags
Elsőnek látod a konfigurált tételeket. Nézd meg, hogy nincs-e itt valami ilyesmi!
Biztos, hogy ki lehet kapcsolni. Én mindig ebből indulok ki, és mindig megtalálom a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
válasz Usländer #11194 üzenetére
Független készülék (vodás kártyám van benne) de telekomos?
Lehetséges bár függetlennek rendeltem...deutche verzio ha jól tájékozodtam akkor az csak a sim kártya beállítások miatt érdekes.Igazából mindegy csak kicsit zavarja a szemem, hogy ott figyegnek...hibátlanul működik minden eddig imádom a telót....szóval együtt tudok élni ezzel. Viszon az hogy 2019ben ilyen még létetik hogy megerőszakolják a felhasználót ráerőltetnek ilyeneket ez 2004be volt divat.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
Teljesen jól működőt én még nem találtam, pedig rendszeresen keresgélek. Eddig kizárólag ezzel a variánssal tudtam valamit kezdeni: [link]
Ez még az 5.1-es GCam verzión alapszik, úgyhogy eléggé elavult már. Nincs benne éjszakai mód, csak a főkamerát tudja kezelni, és elég lassú a HDR+ feldolgozás. Mindettől eltekintve azt a keveset amit tud, stabilan tudja. Nappal szerintem sokkal jobb képeket lő, mint a Samsung appja, úgyhogy amikor jó fényben a legjobb/legtermészetesebb végeredmény kell akkor ezt használom (kevés fénynél, vagy amikor fontos a sebesség, akkor a Samsung Camera jobb).
Szerintem csak a "Day" változatot érdemes felrakni, a másik kettő többnyire ugyanaz, csak 1-2 paraméterben térnek el, de valódi éjszakai mód nincs egyikben sem.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
van már jól működő GCam S10-re?
Köszönöm.
-
Teal'C
veterán
válasz Marquess #11182 üzenetére
Szánalmas az hogy te elhitted ennek ilyennek kell lennie!!!
"Voltam Satunrba" ezen aztán tényleg csak röhögni lehet. Samsung szervíz azért csak jobb lett volna
Semmi hasonló probléma sincs az első kamerával.Nincs is azzal gond hogy ide írtál mindenki azt ír amit akar de gondolom ta nem minden nep olvasod esetleg a fórumot és még nem kaptál agyfaszt a sok idióta panaszkodó de ellene semmit tevő fórumtársaktól. Mert az hogy kb hét napból 4 azzal megy el hogy panaszkodnak mekkora szar meg visszalépés? Akkor kérdem én miért nem vett másik telót vagy vitte vissza vett inkább talicskát.
Az idiótát ne vedd magadra!!!
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Marquess
tag
válasz Teal'C #11180 üzenetére
Én meg azt bírom,hogy vannak olyan emberek",akik kifordítják a másik szavait,mint te! Simán le írtam,hogy miket tapasztaltam a telefonnal kapcsolatban és oda írtam,hogy SZERINTEM és lehet,hogy CSAk nekem van ilyen gondom,de te már rögtön: Panaszkodik,hogy mekkora szar...stb""... Bárhol is írtam volna ezt." Elég szánalmas,de ez már a te bajod!
Btw ellnézést,hogy Én is ide mertem írni, és nem te vagy, a nap 24be a középpontba[ Szerkesztve ]
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
Marquess
tag
válasz madkiller #11176 üzenetére
Voltam Saturnba és azt mondták,hogy ez normális és,hogy S9-nek más volt a kamerája...Láttam egy yt videót,ahol az egyik pont ugyan ezt a problémát mondja,hogy a kamera képei sárgás,fehér és,hogy minimális közelítésnél a kép homályos és elmossodott..Nekem pl a piros majdnem,hogy Narancsszínű a kék meg lila...
Igen bekapcsoltam a Dolbit az volt az első dolgom.
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
törölt tag
Sziasztok,
Az lehet hogy Magyarországon nem működik a youtube kép a képben funkció? Múlt héten külföldön voltam és megörültem hogy nem záródnak be a videók miután kilépek a főmenübe, most itthon vagyok és nem működik. -
sgeza
veterán
válasz gr.bence #11169 üzenetére
Melyik böngésző? Hogy néz ki az, ahol ezt látod? Tudsz küldeni képernyő mentést?
Kilőtted a memóriából, és újraindítottad?
Esetleg a fent említett alkalmazásnak még töröld az adatait előbb (mármint amit tiltottál)!
Az egyszerűség kedvéért esetleg nyomj egy restartot is![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz dkovizoli #11162 üzenetére
Igazából szerintem nem nekem ír többet, hanem nektek kevesebbet. Ha a más készülékre történő megkötésre nyomsz, akkor előjön egy vételár táblázat, ott az S10 reális árát kiválasztva ugyanazt az összeget hozza nekem, mint amikor a saját S10 készüléket választom. Amit ti írtok - félreértés ne essék, nem kételkedem benne - azt a legalacsonyabb vételár kategóriánál hozza. Ezért nem értem, hogy hogyan dobta azt nektek. Mondjuk nekem sima S10 van, de egyébként igen, erről a készülékről próbáltam.
Engem egyébként nem érint, mert céges, erre én nem fogok magamnak kötni, viszont említésre méltónak gondoltam a lehetőséget, ezért írtam itt meg.
Remélem persze, hogy így is működni fog nektek, ha szükség lenne rá![ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
Az volna a problémám, hogy külföldiába vettem az s10+ -om és a samsung internet alkalmazásban vannak előre integrált könyvjelzők amiket nem enged eltávolítani(és zavar), hogy tudnám ezt megoldani?
Saját fájlokba valahol törölni vagy nem tudom.Előre is köszi a segítséget.
-
Marquess
tag
Hali!
Már 3 hónapja megvan az S10-es zöldem,de nem vagyok benne biztos,hogy sokáig megtartom....Vannak előnyei,de pár dologban úgy érzem,hogy rosszabb,mint pl az S9.... Tudom,most jön,hogy nem lehet meg hülye vagyok stb.... Amiért ezt mondom,vagy gondolom a Fő oka az a Kamera,főleg a Selfie része...S9-nél kristály tiszta képet csinált, S10-nél meg ilyen Sárgás,fehéres képet csinál..ha meg közelítek az egész kép egy folt homály ,ősszemossodik az egész.Mióta megvan kb 1 szelfit csináltam csak,mert annyira nem jön be! A másik probléma meg a Hangszórók,főleg zenei részen... Maxon hallgatom a zenét és mégis hallom hogy ki mit beszél a háttérbe a vonaton,nah ilyen az S9 nél nem volt 60%-on már le kellett vennem a hangot,mert olyan jó volt!
Persze az S10 sokkal jobb Képernyőbe, Akksiba, Méretbe,Újjlenyomat ...de úgy érzem ,hogy nem érte meg a 900 eurot érte!
Nem akarok senkit se megkavarni,jó telefon meg minden de nem érzek nagy előre lépést S7 Edge óta!Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
-
madkiller
őstag
Lehet a nyugatiak elnézőbbek csak 3 kérdést tettek fel, fél évnél nem régebbie a készülékem, névreszoló blokk megvan-e és a 3.ra nem emlekszem :D de azóta világít a revolut appba, h van ilyen biztosításom. Letölthető a kötvény sőt a befizetést igazoló bizonylat is. Sztem nem lesz gond.
-
bombibmw
veterán
válasz Teal'C #11154 üzenetére
A második mondatodban leírtad a lényeget.
Most még jobb lesz.
A közelségérzékelő nálam is rosszalkodik néha.
A kamerával nagyon elégedett vagyok, de ha még jobb lesz, az királyság.
Majd meglátjuk, bár én telekomosként úgyis csak valamikor augusztus első felében kapom meg.[ Szerkesztve ]
-
ndavey
tag
Az aodNotify alkalmazással valaki be tudta már állítani a kamera körüli értesítő jelzést hosszú ideig? Ahhoz meg kell venni az alkalmazást? Illetve érdekelne még, hogy %-ban kifejezve körülbelül mennyire szívja az akksit?
-
Yogibear974
senior tag
Samsung Gear Fit óra nem mindig csatlakozik újra bt-n keresztül a telefonhoz hosszabb 'távollét' után. Újra kell csatlakoztatni Samsung Gearba és úgy sem mindig sikerül elsőre. Hosszú a csatlakozási idő. S7E-nél nem volt ilyen gond. Rögtön 'megtalálta', mihelyst közelébe került. Nem találtam a telefonon semmi bt-re vonatkozó kapcsolót, beállítást, hogy az adott eszköz rögtön kapcsolódjon újra. Létezik valahol ilyen?!
Üdv: -=Yogibear=-
-
marquuard
veterán
Tovább javul a kamera a júliusi patchben. [link]
PSN ID: marquuard
-
gaborm69
aktív tag
A Google alkalmazás nem mutat semmit Discover alatt.Üres az oldal.Vajon miért?
Samsung Galaxy S20 FE
-
sgeza
veterán
válasz madkiller #11103 üzenetére
Nem tudom akkor, hogy mi lehet. Az általad írt összeg emlékeim szerint a legolcsóbb telefon kategóriánál áll fenn (amit akkor látsz, ha nem az aktuális saját készüléket választod ki). Esetleg valami hiba miatt nem jó összeg kategóriába tett a rendszer. Passz.
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz Teal'C #11055 üzenetére
Én a féleségem S8plus-ára raktam fel, de nekem nem jön át. Teljesen el voltam képedve, hogy olyan mint egy matt fólia és nem "clear" a kijelző. Ő azt mondta, hogy nem annyira zavarja, én meg okádok a látványtól..
Egy pozitívuma azért van. Könnyű felrakni és talán tartós is. De ez nem javít a megítélésén.. -
válasz marquuard #11112 üzenetére
A kínai gyártók még sokáig nem fogják használni az ultrahangosat, meg drágább, mint az optikai.
A OnePlus is csak látványos dolgokkal szokott villogni de pl az olyan dolgokat már kihagyják, mint a wifi 6-os modul, mert ugye az átlag juzer úgysem látja a különbséget.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
válasz OPiiPO #11117 üzenetére
Ó azon már rég túl vagyunk, mármint a félreértésen
Másrészt és ezt senki ne vegye magára de a legtöbb felsorolt probléma csak azért van mert változtattak valamin és a kedves felhasználó egyszerűen nem olvas utánna sem vásárlás előtt sem után. Persze tisztelet a kivételnek pl közelség érzékelő.
[ Szerkesztve ]
-
-
Teal'C
veterán
válasz marquuard #11115 üzenetére
Szerintem egyszerűen user error már csak azért is mert senki nem mondta el és nem írta le hogy nem merőlegesen és csak szemből kell leolvastatni mikor regisztrálja az ember. Minden irányból le kell olvastatni főleg a képen látható részt mert hogy használat közben úgy teszed rá az ujjad kb 90%ban.
-
marquuard
veterán
válasz Teal'C #11114 üzenetére
Nem tudom mire kell gondolni, ekkora a szórás vagy mi, de én sem tudom kifogásolni a leolvasó működését. Amit észrevettem, hogy gyorsabb az ujjlenyomatos képernyőzár-feloldás ha kikapcsolt kijelzővel oldom fel, mintsem bekapcsolttal. Bár egyiket sem tudnám lassúnak mondani, még ha nagyon akarnám se.
PSN ID: marquuard
-
-
-
marquuard
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz marquuard #11109 üzenetére
Én csak 1et nem értek ha olyan könnyű volt több embernek is megírni a kamera lyuk körüli értesítést ami mellesleg jól is néz ki akkor mi a facér nem csinálja meg a samu gyárilag? Tudom van már a samunál is lehetőség az edge+app ban de az még mindíg csak 1x jelez.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz marquuard #11092 üzenetére
Tudom de ha valakinek ez nem felelne meg kézzel is állítható. Én mellesleg nem használom mert felesleges szerintem. Ha véletlenül negyed órával később nézek meg egy üzenetet nem vágom fel az ereimet.
-
Teal'C
veterán
válasz guriga1234 #11106 üzenetére
Tényleg nincs benne modem. Minden más működik rajta de gsm nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #11106 üzenetére
Azért nincs, hogy ne legyen érdemes ellopni.
-
guriga1234
addikt
válasz Parallaxis #11105 üzenetére
Erről nem hallottam. Meglepne, ha így lenne. Az meg, hogy nincs benne SIM, az érthető, de GSM modem miért ne lenne benne?
-
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #11059 üzenetére
Ugye tudod, hogy a kiállított mintadarabok hardveresen nem teljesen egyeznek meg a kereskedelmi készülékekkel?
Szóval pl. a vételi erőt nem nagyon érdemes tesztelni, mert teljesen más egység van bennük, gsm modem nincs is bennük. -
Usländer
kezdő
Kipróbáltam a média szinkronizálást három különböző eszközön, természetesen mind a három másképpen működött.
Elsőnek egy Sena 10U került sorra. Ez a sisak kihangosító a nem támogatott készülékek listáját erősíti, nem lehetett bekapcsolni a szinkront. Ennek ellenére hívás és zenehallgatás ugyanazon a hangerőn szólalt meg. A második egy Powerbeats 3 sport volt. Itt működött a kapcsoló és aktiválásra emelkedett a hangerő. A hangosítás egyébként oda-vissza működött a szinkronkapcsoló állásától függetlenül. A végére maradt az autó. Természetesen ez sem támogatott készülék, így a szinkronkapcsoló inaktív maradt. Érdekesség, hogy zene illetve videó hallgatásához a fejegységen be kell lépni a média menübe, nem vált át automatikusan lejátszásra. Ez egy Columbus rádió a VW konszerntől. Tuti ez lesz a hunyó. -
akooos
veterán