- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Kenyeress #9828 üzenetére
nekem is van MW600-am mégis gondolkozom ezen a cumón... MW600 a fülemben, nyakamban az egység, egyszerűbb a karomra nyulkálni mint a nyakamból kiszedni, megnézni és léptetni, etc... Amúgy azon gondolkozom hogy mi értelme van a hívásfelvételnek ha a telefon meg el van téve (és nincs fülesem)??? Ha van füles akkor azon van hívásfelvevő gomb
. USA 110dodó még elfogadható lenne de ha vacak akkor az is csak kidobott pénz ha olcsóbb is...
-
-
winhelper
tag
válasz
Kenyeress #9819 üzenetére
Firmware-t frissítettem rajta, mikor megkaptam. Nem dobálja a kapcsolatot, az aksija sem merül, szerintem 4-5 nap a készenlétije, ha beáll.
Mivel sima OLED a kijelző, tűző napon valóban nem túl izmos, de még olvasható. Azért árnyékot nem kellett keresnem jártamban-keltemben, ha sms-t vagy Twitter-t olvastam.
Esőben még nem teszteltem, de szerintem a cseppállósága miatt nincs nagyobb veszélyben, mint egy átlag óra. A digitális vagy analóg óráim is levettem s zsebre vágtam, ha kinézett egy pacalra ázás.
Karc még nem került rá az elmúlt 6 napban, azért érdemes vigyázni rá, nem egy GorillaGlass.
Kényelmesnek kényelmes, bár én az elegánsabb órák híve vagyok, de mivel divat most ez a fekete műanyag, minimalista óra... Így belefér. -
206 cc
senior tag
válasz
Kenyeress #7510 üzenetére
Szia!
Nálad vmi nem stimmel
Nekem gyári LQ3+root van most kb másfél hete fent illetve GreenPower alkalmazás,de majd két napot megy a Note az akkuról simán.A kijelző automatán,wifi,adatforgalom a Greenpoewrrel vezérelve.kb napi fél-egy óra telefon,időjárás,fc,twitter,G+,email frissítés 30p. -
kchris78
veterán
válasz
Kenyeress #7502 üzenetére
aki nem csinalt akksi kalibralast annak ajanlom... en most tettem meg, fél napot
volt 1%-on az akksi (10-20 percet ment a kijelző legalább,kis wifi).. és csak utána kapcsolt
ki! mostmár faja lesz.4-4.5 óra kijelző wifivel. De a kijelző idő nagyon függ a fényerőtől meg hogy mit mutat úgyhogy az hogy itt írogatjuk ezeket az időértékeket tulajdonképp annyira nem mérvadó... én este még a minimumnál is lejjebb szoktam venni a screen filter progival, nagyon ajánlom.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest