- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
Everman
addikt
válasz
aggleány #8369 üzenetére
A haloványzöld csíkok elég sok embernél előjöttek már, nálam is. Valószínű valami driver hiba, mert akár alap gyári rendszernél is előfordulhat, függetlenül, hogy ICS, vagy GB van fent. Szerencsére elég ritkán jön elő.
A csengőhangokon kívül mást nem felejt el restart után? Más alkalmazás nem áll vissza alapállapotba? Nálam pár napja a Notecore kernel ugyanezt csinálta, mert a legtöbb írási művelet hibás lett a Data partícióra, a megoldás másik kernel és teljes újratelepítés lett.
Ezek miatt nem érdemes visszalépned GB-re, nem az ICS problémái.
-
nggabi
félisten
válasz
aggleány #8384 üzenetére
amit feljebb írtak h ne legyen spéci karakter a file nevében és ne is legyen túl hosszú az még jó ötlet... egyébként néha nekem is keveri az egyedi cshangokat, azt nem hiszem el h ezt 2 év alatt se tudták megoldani
a csíkos kijelző érdekes mód régebben lock screen alatt jött elő nem hívásnál. lehet h csak egyszeri beakadásról van szó... a telefon névjegyénél ugye lq3-at ír?
-
germanh
senior tag
válasz
aggleány #8374 üzenetére
Egyszer találkoztam már én is ezzel a zöld illetve más színeket is felvonultató kijelzővel hívás után, én lezártam a telót power-rel aztán feloldottam és már okés volt. Kingdroid 4.1 vagy 4.2 volt rajta akkor talán meg Speedmod 3-5... de azóta nem találkoztam ezzel pedig Kingdroid van rajta most is Speedmod-dal.
-
nggabi
félisten
válasz
aggleány #8369 üzenetére
vissza lehet tenni persze de nem kell ennyire nekibúsulni
gyaluljuk le a belső sd-t is és reset megint. esetleg kipróbálhatod a friss német ics-t hátha jobban bejön. kicsit éhesebb akku szempontjából de nem vészes.
a csengőhang és a zöld csíkos kijelzőt passzolom, eddig senkinek nem volt ilyen gondja.
-
Polllen
félisten
válasz
aggleány #8035 üzenetére
Szerintem picit tulmisztifikaljatok az aksi kerdest ezzel a kikapcsolva toltes dologgal.
Artani nem artotok vele, csak sztem hasznalni se hasznal.
Mas: a stock ics lejatszo csak az external sd tartalmat latja? Thinysharkkal becashelt szamok nem jelennek meg benne. A mappa a beslo sd-n van.
-
nggabi
félisten
válasz
aggleány #7982 üzenetére
igen és utána lemeríteni 1x teljesen, meg bekapcsolva is feltölteni... hiába mutat mondjuk 20%ot az óra mellett néha el lehet kapni az enyémet is h 10% alatt van valójában az akku. a kikapcsolt töltéskor mutatja a ceruzaelemben a tényleges és jó értéket... bár ott meg csak saccolni lehet
a sávosodás az javult, a hívások befejeztével viszont elég randa a narancsos kép még mindig.
-
Polllen
félisten
válasz
aggleány #7898 üzenetére
Nem érdemes sokat várni vele, mert tényleg hatalmas különbség van a gyári T-s és az lq3 között.
Nálam hasonló használat mellett fél nappal továbbmegy a kütyü+kellemesebb is használni.
Egy dolgot szúrtak el benne, amitől a falnak megyek... Exchange esetén a gyári levelező nem engedi beállítani a megjelenítendő nevet - még csak opció sincs neki, így az e-mail címed első részét küldi el... (nagyon profi...a sok "válasz" tag-gel együtt)
-
nggabi
félisten
válasz
aggleány #7896 üzenetére
kb 1 giga letöltés. keress valakit
sajna az van h ha nem telenoros a telód akkor vagy az lpy ics-t raknák neked a szervizben vagy nincs is hivatalosan... az lpy-t annyira nem szeretjük, kicsit döcögős és van vele egy kicsi probléma
a képernyőmentés működik balról jobbra húzva is
-
nggabi
félisten
válasz
aggleány #7894 üzenetére
ezt mondtam, h elsőre ne reseteld le csak ha gáz van. másrészt van már szép 1.hszünk is és benne van minden ami kellhet. egy jó net kapcsolattal max 10 perc alatt megcsinálod ugyanazt ami a szervizben 1 óra... de persze te tudod, én ezért ki nem adnám a telót a kezemből
-
kelzsoca
félisten
válasz
aggleány #7884 üzenetére
Aki Galaxy Note vásárlásra adja a fejét, az szinte kivétel nélkül a hatalmas kijelző miatt teszi, amit már csak egy tablet tudna felülmúlni, viszont én tudom, hogy kicsit hülyén néz ki egy 7"-os tablettel telefonálni.
A Note=>SGS3 csere a jelenlegi Note tulajdonosoknak valóban nem lenne célszerű.
Örülök, hogy örömet szerezhettem valakinek.
Az lennék én
-
Cyberpunk
félisten
válasz
aggleány #2511 üzenetére
Amikor én is élősszőr láttam kiállítva és pont az SGS2 mellé rakták. Hát mondom ez de mekkora egy dög.
Most már teljesen hozzászoktam, kisebb készülékek 4,3" már zavaróan kicsi nekem. iPhone 4 az meg főleg nem is tudnák mit kezdeni vele hirtelen.
Melóhelyen, buszon feltűnő jelenség szokott lenni. Eléggé megnéznek az emberek főleg amikkor a fülemhez emelem telefonáláskor. -
Cyberpunk
félisten
válasz
aggleány #2500 üzenetére
Ja még emlékszem aszem már tavaly decemberben fontolgattad erősen a Note beszerzését. Hát elég sokáig tartott, de a lényeg hogy révbe értünk.
Mrlink: másolj rá valami filmet, és próbáld lejátszani róla. Közvetlenül a PC-vel. Ha minden klappol akkor a telefonnal lesz valami.
-
novinyul
veterán
válasz
aggleány #720 üzenetére
Szia!Gondolkodtál rajta hogy lecseréld az S2-t a Note-ra.Nem ajánlom hogy cserélj!Nagy kezem van de a kijelző felső 1/3-át már nem érem el,ez már a mindennapokban neked csak hátrány lenne.Nézd meg és próbálgasd, de szerintem ne ugorj bele,gondold át.
Torrente77 Üdv. a mobil vágódeszkát használok kicsiny otthonában!!! -
Cyberpunk
félisten
válasz
aggleány #686 üzenetére
Hát megtartod az SGS2-öt is. Valószínűleg pár nap után körvonalazódik benned, hogy megszeretted vagy sem.
Még jó hogy csak mobilt kell eladni ráadásul egy keresett típust. Nekem a tablet + mobil összeállításomtól kell megszabadulnom. A tablet már elkelt, tehát egy lépéssel közelebb vagyok. De még így is ki kell egészítenem némi pénzmaggal. Bár sajnos nem túl valószínű, hogy még idén meglesz. De januárban 100%.
-
Neferty
csendes tag
válasz
aggleány #680 üzenetére
Egyszerűen imádom. :-)
Kicsit még fura a fogása, de tetszik hogy 2kézzel tudok gépelni állított módban, és látom hogy mit írok (pl. Most is :-))
Bár tuti furán nézek ki mert ráadásúl még műkarmaim is vannak :-D:-D
De ennek ellenére kényelmesen tudom kezelni. Igaz csak 2 kézzel...de ez legyen a legkevesebb. Utcán meg úgy is csak nagy ritkán veszem elő a telefonokar.
Még veszek hozzá tokot meg kékfogas sztereó fülit és már elő se kell venni :-D -
Nesty
csendes tag
válasz
aggleány #535 üzenetére
Engem mostanában csapott meg az okostelók szele és szerintem SGS1-en is lehet netezni. Én még gondolkozom S2-Iphone-Note vonalon, hogy melyik legyen, a programok pedig lényegében ugyanazok. Egyszer már kézbefogtam a note-ot és megijedtem mekkora
Amit elvárok az a szép kijelző, netezés, normális képek és videók készítése, üzemidő és a legfontosabb a telefonálás, de videózni sosem akartam, akkor már inkább játszom rajta vmi 10 perces játékot.Eleinte gondolkoztam pl ACE+tablet párosításban, de hát ott a note...
-
Tin
veterán
válasz
aggleány #539 üzenetére
Én 2x is megnéztem a Note-ot boltban, megfogdostam, hát nekem csalódás volt.
Szuper design, szuper kijelző, de 5x annyi mint a Galaxy S WIFI-m, és semmi látványos előnye nincs számomra.
Egy WIFI access pointos telóval a zsebedben meg tök ugyanúgy használható. Nézz meg egy Galaxy S WIFI 5.0-t is...
-
babosmiki
addikt
válasz
aggleány #531 üzenetére
Az S2-vel abszolút nem tudnám összehasonlítani, mert egész más kategória.
Amúgy kb ugyan azt nyújtja csak sokkal nagyobb kijelzővel.
A kijelző mérete és minősége eszméletlen!
Van gyárilag a Note-ban egy full HD demó, hát állam leesett!
A cerka nem vacak, szerintem állati jó és pontos!
Aki korábban rajzolt rezisztív kijelzős PDA-n, az tudja miről beszélek.
Ahhoz képest ez tényleg már majdnem olyan, mintha papíron rajzolnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest