-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
pittbaba #16173 üzenetére
Hát érdekes nekem elég jól bírja mondjuk első nap kapott fóliát előre hátra és egy tokot a note 9 ugyanígy.
A 2 év garancia csak abban az országban ahol vetted itthon 1 év.
Régió unlock ezt szoftveres úton oldottad meg?
Remélem nem ugrott a knox mert akkor a garit bárhol megtagadhatják. -
törölt tag
válasz
pittbaba #16155 üzenetére
Rákerestem a Holland MM weboldalán az egyik Note8 -ra, ami véletlenül sem szolgáltatós. Csak hogy lássam mennyi a tiszta garancia. 24 hónapot ír.
Nem valamilyen csökkentett garanciás felújított terméket vettél az MM -től? Esetleg kiállított darabot? Mert akkor érthető lenne a sok hiba.
Lényeges pont lenne a kérdésed szempontjából.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Egyrészt az összes üveg karcolódik, nyilván nem a levegőben lévő porszemtől, hanem a zsebedben, ha azt hiszed, hogy más telefonon nem lesz karc akkor ki fogsz ábrándulni
Semmit nem trükközik a samu, ha beéget a billentyűzet ott valami user error volt, amikor is több órán keresztül látszódhatott a billentyű
Semmit nem tudsz tenni, hivatalosan 2 êv van a telefonra mindenhol, persze ha Magyarországon laksz, és küföldön vetted a telefont, akkor ez egy baki volt, ellenkező esetben elvileg 2 év garinak kellene szerepelnie a gari papírokn
-
bigkokas
tag
válasz
Hollandiában csak egy év lenne a garancia..Media Markt nem hivatalos viszonteladó ?? Vagy már nem élsz kint ?? Itthon a mediában tudomásom szerint 2 év a garancia..bár szerintem sokan fognak segíteni akik jártassabak ebben..
Én is felháborítonak tartom ha ez igy van ahogy irtad.. -
Arthemi$
csendes tag
válasz
pittbaba #3956 üzenetére
The limited manufacturer's warranty (European Bloc Warranty) does not apply to Samsung products purchased in markets other than EU / EEA / Switzerland. Therefore, we recommend consumers who want the limited European Bloc Warranty Guarantee to ensure that the product is a European model.
Remélem erre gondoltál
-
válasz
pittbaba #3970 üzenetére
Amerikából ide rendelni telefont, vállalva a vám és adó terheket balgaság. EU sim only készüléket nagy valószínűséggel nem is fogsz tudni kint használni. Szerintem ne vegyél note 8at, nem fogsz neki örülni, ha már ennyit rágódsz rajta. Ha van lehetőséged Amerikában megvenni, ott vedd meg, BestBuy-nál gyakran akciós, lényegesen jobb áron megkapod, mint itthon.
Azért egy rétegterméket gyártó gamer eszköz worldwide garanciáját nem lehet összehasonlítani egy multi cég garanciájával. Az EU készülékeket szó nélkül javítja a szakszerviz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
pittbaba #3956 üzenetére
Akkor erdemesebb kint megvenned, mert itthon + 40% felarral szamolj az USA rendelesre (vam, afa, vamkezeles). A linkelt keszuleked durvan 280ezerbol fog itthon megallni.
Itthon a premium garancia tuti nem fog elni ra, de az egy ev is kerdese, hogy a Samu bevallalja-e (tudtommal nem kotelesek, mert nem EU-ba vetted).
PayPal OK, de Amazon olyannyira megbizhato, ha a termeket nem kapod meg toluk, azonnal ujrakuldik (tapasztalatam 50ezres erteku termeknel). Azzal se jarsz rosszul.
En evente egyszer rendelek tobb szazezres tetelben mindkettorol, de az Amazonban tovabbra is jobban bizok, minden teren. Az Ebayen csak a PayPal-ban van bizodalmam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest