Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pittbaba

    aktív tag

    Sziasztok, szuksegem lenne egy kis tanacsra, hatha meg tudtok erositeni vagy eltantoritani valamilyen szinten. Karacsonyra szeretnem vegre meglepni magam a Note8-al. A helyzet az, hogy jelenleg europaban elek, de terveim szerint szeretnek az USA-ba koltozni 1-3 even belul, illetve addig is evente egyszer fel evet kint fogok tolteni.
    A Samsung regionalis garancia orulet miatt nem tudtam eddig megvasarolni a keszuleket, mert nem tudom hogy ha elromlik, eppen hol leszek eppen, egyszeruen az elorendeles ota nem tudtam zoldagra vergodni ezzel az uggyel, es megfelelo tajekoztatast sem kapok a gyartotol.

    Ott tartok agyban, hogy nekem mar erdemesebb lenne (optimistan gondolkodva) USA-bol rendelni keszuleket, mert remelhetoleg itthon mar kevesebbet leszek a jovoben, es tobb az eselye, ha gariztatni kell a telefont, akkor ott leszek.

    Kokret kerdeseim ezzel kapcsolatban:
    Rendelt e barki drababb telefont Ebay-rol? Mik a tapasztalatok.
    Vajon sikerul e gariztatni europaban ha az usabol rendeltem? Elmeletileg nem, de gyakorlatilag is elhajtanak a draga Samsung keszulekemmel egy Samsung kereskedesben mondvan, hogy a _mobil_ keszulekemet nem azon a kontinensen vettem?

    Factory unlocked verziot vasarolnek, visszaigazolt tobb eves USA szekhelyu sellertol, jelenleg ez a modell van kinezve: SM-N950F/DS

    Mivel a penzem PayPalon van, es az Amazonon nem lehet PayPallal fizetni, ezert is preferalnam jobban az Ebay-es vasarlast.

    Egyeb tanacs, mire erdemes figyelni?
    Sok eve Ebayezek mar, de ilyen osszegekrol meg soha nem volt szo.
    (Arrol tudok, hogy kell majd erre meg vamot illetve adot fizetni, ez a resze most nem kerdeses.)

    Elore is koszi sracok :R :R :R :R :R

    PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Új hozzászólás Aktív témák