- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Parallaxis
addikt
válasz Tav-Csoves #24898 üzenetére
Baromira zavaró a szemnek a fehér háttér fekete betűkkel való koncepció.
Vicces dolog az ergonómia, mert biza a szemedet pont a világos háttéren sötét karakterek nem fárasztják.
Nem véletlen, hogy a nyomtatásban és bárhol, ahol az írás felmerül ez a legelterjedtebb felállás.Az inverz megjelenítés kizárólag az AMOLED panelek miatt terjedt el a mobilok világában, mert ezzel lehetett kompenzálni az OLED panelek jóval nagyobb fogyasztását. Viszont nagyobb mennyiségű szöveg olvasásánál az inverz megjelenítés nagyon fárasztó és szemrongáló.
-
Locutus
veterán
válasz lasse001 #24800 üzenetére
Engem ez valahogy kicsi aprót se villanyoz fel... sőt, sajnálnám ha minden ilyen rikító fehér hátteret kapna, mint valami szar lcd-s telefonon...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
banhammer
veterán
válasz Darko_addict #24881 üzenetére
Nem hiszek ezeknek a hokusz-pokuszoknak.
Kb. olyan, mint pcn a CFos.
Valamit csinal, de inkabb "art", ,int hasznal.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
veterán
válasz Tav-Csoves #24878 üzenetére
tessék, ez még olcsóbb:
de ezektől nem kell csodát várni ennyiért! ( nyilván nem eredeti cuccokról beszélünk)
istnag: nem azt akarod mondani, hogy azt a trágya TW-t használod? kb semmit nem lehet benne beállítani!! Tedd fel a NOVA-t...egy élmény lesz a TW után
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
istnag
addikt
válasz Darko_addict #24881 üzenetére
Én ezekből már kinőttem, nekem a legnagyobb javulás az lenne felhasználói élményben, ha a TW, 4 helyett 5 soros elrendezést kapna és az összkép kicsit egységesebb lenne benne. (de elvagyok ezek nélkül is)
-
Darko_addict
őstag
Ismeritek a [Snapdragon BatteryGuru]-t? Nálam még tanuló üzemmódban van, nem tudok nyilatkozni egyelőre.
A [No-frills CPU Control] viszont jót tett a telefonnak. Nem kell hozzá extra kernel, megy a gyárival is, root jogok mellett. Governor-nak interactive-ot választottam, I/O ütemezőnek pedig a deadline-t, és máris sokkal jobb a felhasználói élmény.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
tome0001
senior tag
Regelsz a samfirmware.com oldalon es onnantol mindent le tudsz tolteni.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Hátha valakit érdekel: épp ma van leárazás S Penből az aliexpressen
-
tucsok.
senior tag
Valaki linkelne nekem egy XEH GNG1-et mert sammobile-ról nem indul a letöltés, köszi
"So say we all"
-
őstag
Extreme-nél is kint van a Note 3 149.900-ért, ha valaki esetleg venni szeretne Igaz, eléggé le van terhelve az oldal
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
-
gyuri2008
veterán
Tegnap a Campona Samsung üzletben, felrakattam egy fóliát.
Beszélgettem a szervizes gyerekkel, root ügyben azt mondta, hogy ha unrootolok és újra rakom a rendszert azt is észre veszik.
Az az ugrik a garancia. -
fps8
senior tag
Én is beszállok!
[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #24862 üzenetére
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
maximilian4
addikt
-
bb0t
senior tag
válasz fujifilm1 #24803 üzenetére
Valóban sokat tud, de a sokféle funkció kihasználása miatt, meg, hogy meglegyen a sztereó hangzás némi vezeték azért maradt. nekem az az ideális, hogy az ember csak bepöccinti a fülébe és szinte észre sem lehet venni.
Végül az említett M70 lett, egyelőre jónak tűnik, nagyon kis könnyű meg diszkrét, fel sem tűnik se a viselőjének sem pedig másoknak. Remélem beválik.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, olyan kamera app után érdeklődöm, amivel az új iphone okban lévő slow motion leutánozható... lehetséges hogy létezik ilyen app, vagy abszolút harver függő a dolog ?
-
gyuri2008
veterán
Az USB kábel telefon felőli részén, miért van duplán a mini usb?
-
banhammer
veterán
AnTuTu e-pénisz mérés?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Darko_addict #24847 üzenetére
és hát így elmondhatja, hogy van neki egy samsung note 3-ja. Ja hogy az N E O. De az rosszabb mint a sima? Áh dehogy, jobb is, mert neo, ami biztos
ÚJDONSÁGOTjelent... Persze mi tudjuk, kedves topictársak, hogy ez nem így van, s a Samsung, okos húzást csinált a Neo szócskából, mert a Mini, mint kifejezés, mindenki tudja, hogy kicsit, picit, s jelen esetben, - okos telefonoknál - alacsonyabb konstrukciót, hardvert jelent, míg az a vásárló, aki bemegy a boltba, s csak annyit lát, hogy Neo, meg hogy olcsóbb mint a sima, így még boldog is lesz, hogy ő egy Újabbat vett, mint a sima, s a szócska talán kötelez, avagy tán többet is tud.
Mert biza khm: öreg néni az unokájának:
- Jaj Pistike tedd azt le!
- Miért mami?
- Hát nehéz?
- Igen nehéz.
- Akkor biztos sokba kerül![ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz Tav-Csoves #24846 üzenetére
Igazad van, az egyetlen, ami mellette szól(hat), az olcsóbb árcetli.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Darko_addict #24844 üzenetére
Ha megnézed a mobilpiacot, minden nagyobb, s fontosabb mobilnak, van egy kisebb testvére, amit általában mini jelzővel, vagy compact jelzővel látnak el. vajon miért? azért, mert így próbálnak azok felé is eladhatóvá tenni a terméket, akiknek nincs összességébe egy összegbe annyi pénze, hogy megvegye az igazi nagyot.
-
Darko_addict
őstag
Note 3 Neo-ra miért volt szüksége a vásárlóknak, miért adták ki?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
riki1996
újonc
Tudtok valami megbízható, jó rajzolós appot?
-
riki1996
újonc
Üdv!
Hétfőtől én is note 3 tulaj lettem
Reggeltől estig nyomogatok és hát mit ne mondjak nem tudom letenni annyira tetszik
Nagyon meg vagyok vele elégedve és az a kérdésem lenne, hogy amit tartozékként adnak hozzá (ilyen kis csipesz szerűség vagy nem tudom hogy hogy fogalmazzam) az mire jó? -
banhammer
veterán
Nem ajultam el a Lollipop bemutatotol.
-
Prien
addikt
válasz masterful87 #24822 üzenetére
Rafkósak ezek az áruházak, ismerjük el. Én Februárban 160-ért vettem a B-telnél , 2 év gyártóival. Ha úgy nézzük, kemény 10k csökkenés fél-év alatt és ráadásul még szuper akcióban. Persze az áthúzott 189 ezer fényében akciós...
A kevés is több a semminél.
-
gyuri2008
veterán
Ha csak rootolok akkor is ugrik a knox?
Piwi akkor már csak meg kell venni, de még nem érkezett meg az mm-be[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
válasz masterful87 #24822 üzenetére
Erre várok én is.
De csak kettő fog érkezni az mm....... be -
masterful87
senior tag
Hátha valakinek aktuális és nem hallott a Media Markt ma indult Black Friday kampányáról.
SAMSUNG Galaxy Note 3 fehér (SM-N9005) 149 999Ft
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
A minap, egyfüles bluetooth telefonálás közben, egyszer csak elhalgatott a fülhallgató. Gondoltam hogy szétkapcsolt vagy valami. Ellenben az történt, hogy a hívásnál elszállt valami valószínűleg a telefonban és most a következő problémák állnak fenn:
Hívás közben csipog a füles, hogy kezdeményezi a hívást, de bármit nyomok (még ha aktív is a kijelzőn a bt-kihangosítás) akkor is csak a készülék hangszóróján keresztül szól. A fülesről lehet hívást indítani, de akkor sem szól benne semmi. Valamint, ha kikapcsolom a bt.-t a telefonon és normálban telefonálok, nem kapcsolja le a kijelzőt ha a fülemhez emelem a készüléket és állandóan elnyomkodom a fejemmel hívás közben. Néztem a beállításokban, és be van kapcsolva a közelségérzékelő és a hívás közbeni képernyő kikapcsolás.
Többször volt már újraindítva és most is ezt csinálja.... nincs időm gariztatni mert mennem kell vissza németországba vasárnap egy hónapra és csak karácsonykor jövök. Nincs valami szoftveres, adatvesztés nélküli megoldás?"War... war never changes"
-
laci0530
senior tag
-
Ck.
addikt
Akciójegyzetben írtakat at lehet-e vhogy szöveggé alakítani? S-Note-ban ott van ez az opció, de emitt nem találom.
-
Darko_addict
őstag
válasz Tav-Csoves #24811 üzenetére
Köszi az infót!
Egyébként a Note hardvere elég bivaly, és ha megnézitek, vagy olvastok tesztet, egyértelműen kivehető, hogy a Note 4 plusz erőforrásainak egy jelentős részét elviszi a QHD kijelző. Én véleményem már régóta az, hogy az optimalizálás kulcsfontosságú. Még a 64 bites korszak előtt az iPhone-ok sem rendelkeztek húdenagy teljesítménnyel, mégis rendkívül gördülékeny volt az egész felhasználói élmény.
Nehéz elfogadni, hogy a gyártók folyamatosan terelgetnek a következő modelljükre szándékos szoftver-késleltetéssel/butítással, mikor ott van egy miniPC a kezünkben, ami bőven bírná a tempót még sokáig.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Darko_addict #24806 üzenetére
A sammobil közölte twitteren hogy kimarad a 4.4.4 és rögtön az 5.0 Lollipopot fogjuk megkapni .
-
fujifilm1
senior tag
Az sony SBH50-el megy a navi is.
(Meg minden ami audio, az átmegy a BT-re is... - tehát teljesen helyettesiti a vezetékes fulest...)De ez sokkal többet tud annál amit igényként leirtál.
Sztereo és FM radio is van benne, és elég szépen szol.
Van kijelzője amin kiirja az idot, vagy a hivó nevét, vagy az emailt, calendárt stb.2 napot simán bir, napi 2 ora rádio használat mellett is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest