- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Én is beszállok!
[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
A minap, egyfüles bluetooth telefonálás közben, egyszer csak elhalgatott a fülhallgató. Gondoltam hogy szétkapcsolt vagy valami. Ellenben az történt, hogy a hívásnál elszállt valami valószínűleg a telefonban és most a következő problémák állnak fenn:
Hívás közben csipog a füles, hogy kezdeményezi a hívást, de bármit nyomok (még ha aktív is a kijelzőn a bt-kihangosítás) akkor is csak a készülék hangszóróján keresztül szól. A fülesről lehet hívást indítani, de akkor sem szól benne semmi. Valamint, ha kikapcsolom a bt.-t a telefonon és normálban telefonálok, nem kapcsolja le a kijelzőt ha a fülemhez emelem a készüléket és állandóan elnyomkodom a fejemmel hívás közben. Néztem a beállításokban, és be van kapcsolva a közelségérzékelő és a hívás közbeni képernyő kikapcsolás.
Többször volt már újraindítva és most is ezt csinálja.... nincs időm gariztatni mert mennem kell vissza németországba vasárnap egy hónapra és csak karácsonykor jövök. Nincs valami szoftveres, adatvesztés nélküli megoldás?"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Szerintem akkor inkább már csatlakozó hiba, mert ha rajta van a töltőn a készülés és nincs benne akku, akkor is be kéne neki kapcsolva maradni nem?
-
fps8
senior tag
válasz tomee007007 #22573 üzenetére
Óóóó hogy az a makkos mária
Akkor nem valószínű hogy szoftver?"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Na most pl. olyat írt ki nekem felrakott töltőnél hogy: "A dokkoló csatlakoztatva" ???
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 4 hónapos Note 3, ami már az agyamra megy!
Segítsetek megoldani a gondot kérlek, mert behajítom a dunába!
Felraktam hajnalban tölteni 15%-os akkuval, és reggelre LEMERÜLT!?!?!
Ezt csinálja már hetek óta, hogy van hogy tölti van hogy nem. Most is 2%-os volt az akksi, töltés közben ránéztem, és már csak 1%-ot ír...
Mi a frász lehet vele? Próbáltam hálózatról, hordozható töltőről, számítógépről, kocsiból tölteni 4 másik kábellel, öcsém és húgom töltőjével és mindig ugyan az van!
Van erre valami megoldás?"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Kiakadok ettől az MTP protokolltól. Sehogyan sem megy...
-
fps8
senior tag
Üdv. Az miért van, hogy az órát és a bt. fülest tudja egyszerre kezelni, de két Bluetooth füleshez egyszerre nem tud kapcsolódni? Nincs erre valami megoldás?
-
fps8
senior tag
Van már valakinek ilyen vízálló tokja? Mi a vélemény róla? A gyárban kellene igen erős vaspor mellett...
[ Szerkesztve ]
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Én is küzdök az usb3 és a sima mtp kapcsolódással.
Újraindítottam már mindent többször is, win7 n 64-bit, az mtp-n kívül mindent felismeri, de ezzel nem hajlandó semmit csinálni. Most már szeretnék filmet tölteni a telefonra...
Ja és gyári 4.4.2-van a telón. 3 napja vettem...
Ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest