- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haligali72
aktív tag
válasz Tav-Csoves #25798 üzenetére
várom már nagyon Csak a nadrágaimat kell még kicserélni! A nexus 4 belefért mindegyik zsebbe
-
banhammer
veterán
válasz haligali72 #25797 üzenetére
Hidd el jol fogsz jarni vele.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Tav-Csoves
őstag
válasz haligali72 #25797 üzenetére
Na! Grat! Hidd el, hogy megérte garisat venni!
-
hurenzon
senior tag
Szerintetek mi lehet a baj???
Éjféltől reggel 8 ig 100%ról 35%ra csökkent az akkumulátor.
Semmilyen program , se wifi se semmi nem ment.
És szerintem nem az akkumulátor a rossz. -
-
-
Prien
addikt
válasz Darko_addict #25782 üzenetére
Én sem várom. Szerintem csalódás lesz és érzékeltetni fogja,hogy elavult, régi telónk van és vegyünk inkább 4-et vagy várjuk az 5-öst egyre inkább.
Volt már itt video az 5.0-ról, minimum 1 funkcióval kevesebbet fog tudni, a funkció gombok száma alapján- és még ki tudja, milyen egyéb meglepik várnak majd azért 0.00001 másodpercnyi gyorsaságért cserébe.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
torrente777_
aktív tag
A 16GB os verzióhoz már tölthető ota n keresztül innen már csak 1 lépés a 32GB os változathoz:[link]
Rommer.
-
Darko_addict
őstag
De, hát az 5.0 annyira nem jó, akinek az van, várja a 5.0.1-et, mint a messiást, nem?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
torrente777_
aktív tag
Már 9005 ös változathoz is készen van az 5.0 szerintem pár nap és érkezik:[link]
Rommer.
-
PeLa87
aktív tag
válasz banhammer #25767 üzenetére
Hát még beleírtam, hogy folyton bekapcsol a gyári kamera alkalmazás ha kicsit melegebb a telefon. Csinált egy gyári visszaállítást meg adott egy új akksit. Azt mondta, hogy valószínűleg szoftveres gondja volt. De ha nem válik be, írjak nekik megint.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
apaszka
veterán
-
kiszu
senior tag
Milyen módszerrel lehet leggyorsabban beégetni a kijelzőt?
Milyen képpel érdemes full fényerőn hagyni?
Szeretném a kijelzőt kicseréltetni a króm keret miatt.
kb 1 hétig tudom így töltőn hagyni és járatni. -
bbubby00
őstag
Én is gondolkodom a note4-en. Csakis az ultratakarékos mód miatt... Note3 gyári garis, makulátlan állapot 4spigen tokkal mit érhet?
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
banhammer
veterán
válasz Darko_addict #25768 üzenetére
Nem aggódom, inkább csodálkozom.
Főleg azon, hogy bemondásra cserélik, semmi tesztelés, ellenőrzés, stb.
-
PeLa87
aktív tag
válasz Hauptmann #25734 üzenetére
Nálam kinn volt a szervizes és nem volt nála akku készleten. Mondta, hogy lejárati napon vagy előtte tegyem fel újra hibával, hogy rossz az akku és kicserélik háznál. (ez pont 31 napra rá volt) Tehát nálam 1 hónap elteltével is kicserélték és nem vitték be. Nekem azt mondta, hogy 1 hónapon belül ne legyen 2 bejelentés mert akkor viszik el.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
banhammer
veterán
válasz haligali72 #25762 üzenetére
50 eu miatt aggódsz?
Nyáron kinn a németeknél az 5 óra bérem volt...
Nem is nagyon foglalkoztam vele, hogy mi mennyibe kerül.
Úgy voltam vele, hogy megdolgoztam érte, megérdemlem.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz haligali72 #25755 üzenetére
Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor rakd fel a telefonra a Phone INFO ★Samsung★ programot amivel még azt is meg tudod, hogy milyen színű a készülék.
-
apaszka
veterán
válasz haligali72 #25761 üzenetére
Persze, nagy esélyed lesz így jót venni.
Amennyiért manapság hozzá lehet jutni,,,,, ajándék.
Az enyém számláján 239900 ft S3 áfás ár van írva.Ennek ellenére majdnem zsír új! Bár kinézetre makulátlan, és minden ok. Knoxxxx is nulla.....
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
haligali72
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat. A haverom lebeszélt nagy a kockázat. :-( inkább egy ismerőstől fogom megvenni,csakhát 50 eu val drágábban.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz haligali72 #25757 üzenetére
csatlakozom. Mellesleg szvsz én sem vennék. Újat pont a gari miatt vettem!
-
Prien
addikt
Én nem vennék gari nélkül ilyen kategóriás készüléket. De persze a döntés a tiéd.
A kevés is több a semminél.
-
Tav-Csoves
őstag
-
haligali72
aktív tag
válasz Tav-Csoves #25756 üzenetére
Köszönöm. Garancia és papirok nincsennek,biztossan. A versio számmal mit tudok meg? A 11 12 es pontban mit kell megnéznem?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz haligali72 #25755 üzenetére
Amíg még használt vásárlásán gondolkodtam, privátban itt egy fórumtársunkkal eme pontokat osztottam meg:
Itt küldöm a vizsgálati pontokat, hogy mit fogok tesztelni a telefonon:
-1 KNOX:
Kikapcsolt állapotban hangerő le + középső + power gombok együttesen megnyoma, aztán vol felfelé continue. Megnézés után hosszan power gomb.
0 Készülék, adatkábel, töltő, garancia jegy, számla, adásvételi szerződés 2db (és tanús), tok, kijelzővédő, akkumulátor.
1 A számla szám megegyezik a garancia papíron kitöltött számlaszámmal?
2 A garancia papíron szereplő Serial number, és/vagy IMEI megegyezik a készülék IMEI számával?
*#06#
3 SIM- és MicroSD kártya be, készülék bekapcsolás.
4 Felismeri a készülék a SIM kártyát?
5 Felismeri a készülék az MicroSD kártyát?
6 A készülékről híváskezdeményezés, fogadás.
7 Fellépni wifi-re és belépni a gmailre; playről letölteni az AndroiTS GPS Test programot, és futtatni szabad égbolt alatt.
8 Google fényképező telepítése, futtatása, kép, videó készítése.
9 verzió szám ellenőrzés
*#1234# vagy *#12580*369#
10 akkumulátor státusza
*#0228#
11 USB beállítások
*#0808#
12 Szerviz menü -
*#0*#
13 Termék beregisztrálása a Samsung oldalára!
14 Termék kifizetése (ha a fenti tesztek a kívánt eredményt hozták) -
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy gyors segitseg. Régota a note 3 a vágyam, most találtam egy kedvezö ajánlatot. Az alak leengedte az árát 320 euróról 285 re holott itt ahol élek kb 340-350 az ára egy féléves note 3 nak. Küldött képeket, azt mondja nem klón, hibátlan stb van dobozza stb, de garancia nincs, állítólag németből vette. Lehet elvakult vagyok kérem mit nézzek meg, hogy tudom leellenőrizni azt hogy jó a telefon.[ Szerkesztve ]
-
netcore
tag
Samsung boltban azt mondták hogy dec 24. Jön az 5.0 nekünk is.
Üdv Laci
-
bandeevw
tag
Köszönöm
Eleinte tetszett az S3 nagyon, ami rettentően zavart benne, az két dolog:
-rohadtul csúszós hátlap, a lekerekítések pedig még rá is tettek erre egy jó nagy lapáttal
-kiba. lassú névjegyzék - telefonhívás - hívásnapló közötti váltásOLX-en találtam, Europark-ban találkoztunk, bementünk vele a Samsunghoz (mondtam hogy bocsánat, akkor hiszem el hogy garis, ha ők mondják)
Azt mondták, ÁMEN, nemrég lett cserélve a Home gomb (illetve emiatt a kijelző is ha jól sejtem), és az akksi.
Mindkettő bejegyezve a garipapíron.100.000,- ért vettem meg, fekete, szilikon tokkal.
-
Weeman1
veterán
Lehet hogy csatlakozom hozzátok.
Xiaomi 11T Pro
-
wacek068
tag
válasz bandeevw #25742 üzenetére
Üdv!
Én már lassan egy hete kergetek egy ilyen telefont!
Itt vetted, vagy boltban? Esetleg segítségképpen a megszerzéséről részleteket kaphatok privátban?
Pedig kp-s vevő lennék, de valami bibi mindig előjön a vásárlás előtt!
De nem adom fel!!A semmitől, a kevés is sokkal több!!! Már van 41 piros pöttyöm!!!! Szerintem megbízható vagyok! Ha nem írok vissza azonnal, valószínű vezetek,csak olvasni tudok, de pótolni fogom!
-
bandeevw
tag
Sziasztok!
Itt aztán van HSZ rendesen
Ma lettem boldog tulaja egy ilyen szépséges monstrumnak
Használtan vettem, de gyári független XEH, még több mint 1 év prémium gari van rá
Az S3-at cseréltem le erre.
-
Peterson_
addikt
válasz Parallaxis #25740 üzenetére
Felőlem egyébként rádobhatnak pár tizedet, de akkor a ház maradjon ekkora...
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Parallaxis
addikt
válasz Hauptmann #25732 üzenetére
Bízom benne, hogy a Note 5 6 coll fölé megy, ahol most a Mega van.
Mivel az S6 jövőre elérheti méretben az idei Note-ot, elképzelhető, hogy meglépik a méretnövelést itt is, de akkor a Note 4 volt az utolsó Samsung mobilom. 6" és felette az már tablet, nem phablet, vagy smartphone méret.
-
Peterson_
addikt
-
Darko_addict
őstag
Nekem sem kellene 6 colnál nagyobb, sőt.
A 4,7-es S3 akkora volt, hogy egy kézzel tudtam teljes mértékben kezelni, az 5 colos S4-nél már néha jól jött mindkét kéz, de 90%-ban ment minden eggyel, 5,7 colos N3-nál viszont már csak az alapműveletek mennek egy kézzel - telefonálás, zeneváltás, sms olvasás -, minden máshoz kettő kell.
Aztán 7-től kezdődnek a tabletek.[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Hauptmann
addikt
Ugye egy éven belül lehet cseréltetni a házhozjövősssel akkut, töltőt, ilyesmit. Ha most ezt megcsinálom, majd később kihívom megint kijelzőcserére, ez utóbbit is a háznál csinálják, vagy beviszik arra hivatkozva, hogy már kijöttek egyszer?
Most még nem cseréltetnék kijelzőt, mert minimális a beégés, nem zavar. Ellenben egy új akkumulátor jól jönne.
Peterson, miért a rajzoláshoz is jól jönne némi plusz hely a kijelzőn, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
A napokban kezembe került a jó kis HD2-m, amit a mai napig nagyon szeretek, de rettenetesen kicsinek hat a Note után. Sőt, most már igaziból a Note 3 is kicsi, el tudnám viselni pl. a lányom 8 collos sim kártyás tabletjét Note 3 hardverrel... Bízom benne, hogy a Note 5 6 coll fölé megy, ahol most a Mega van.
Hurenzon, elvileg cserélniük kellene. Érdekes amúgy, hogy a Nillkin üvegen, ami szinte a kezdetektől fent van, egy szem karc nincs, az S View toktól sem. Kíváncsi lennék a Note 4 S View tokjára, hogy az ablak pereme ott is kemény?
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz torrente777_ #25683 üzenetére
Jó lesz ez Remélhetőleg tavasszal elérhető lesz
-
zola-
őstag
Melyik az a gyari rom amitol nem fog elugrani a knox szamlalom? Jelenleg juniusi rom van rajta ami elegge szaggat..amugy xeh regios.
-
Peterson_
addikt
válasz banhammer #25727 üzenetére
Nyomásra hangos, tompa, kattogó hanggal reagál, illetve valamelyik irányba be is ragad.
Amikor legutóbb cserélték a kijelzőmet, ugyanez a probléma jött elő nálam is.
Bementem a Váci úton, a Westenddel szemben lévő Samsung Premium Solutions központba, át is vették gyorsjavításra, egy óra múlva viszont közölték, hogy hát ezt itt nem tudják javítani, amúgy is egyben van a kijelző panellel.
Szerencsére azóta teljesen bejáródott, nyoma sincs a feljebb említett jelenségeknek.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
apaszka
veterán
Elkezdett most huppogni a középső gombom. Be is akad.
Jöhet a házhoz jövős...
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
banhammer
veterán
Mostanában miért ragad be a natív YouTube kliens az Aktív alkalmazások közé?
-
tucsok.
senior tag
srácok ma elkelt szeretett telefonom, átköltözöm a Note 4 topikba ott találkozunk.
"So say we all"
-
apaszka
veterán
válasz torrente777_ #25687 üzenetére
-
addikt
válasz hurenzon #25682 üzenetére
Én vagyok a kolléga, akinek leszedte. Mindenkinek leszedi, max nem figyelted. Az alpha tokja belül már puha plüss bélelt. A note4 nem tudom, erre nem is veszek, mióta csak baj volt vele, megszoktam hogy pouch tokban van.
#25690 : én azért nem bántam meg a note 4re váltást. Teszem hozzá, hogy az elofizumhoz annyi volt, hogy a note 3at eladva nullás vagyok, vagyis pluszban, mert a 3 elment kp a 4 meg 24 hó 0% thm.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Darko_addict
őstag
Kedvenc kis GSM boltomban rendeltem egy üveg fóliát, kicsit körülményes volt, de végül megjött!
Ma applikáltam, 0,25 mm vastag (vékony), és a széle kerekített, nagyon finom és kényelmes tapintása van a telefonon. A termék a szlovákoktól van, lehet, hogy ott is gyártják. TooQ a márkája és a csomagolása hemzseg az angol nyelvi hibáktól, a termék maga viszont mégis QL (cool). Nekem 2.000-be került, polcon nem tudom pontosan mennyi.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
törölt tag
válasz Parallaxis #25708 üzenetére
F*sza. :/
-
banhammer
veterán
válasz apaszka #25709 üzenetére
Ne jojjunk mar ezzel a kampo szoveggel.
Ha neked felajanl egy ilyen kaliberu ceg egy zsiros allast, akkor te azt mondod, hogy NEM maradok a nyomorult cegemnel zsebpenzert.Ez nem black metal ahol csak addig vagy true zenesz amig nincs penzed, szar hangzasu albumokat adsz ki es ha bejutsz, leszerzodtet egy jobb lemez kiado akkor elarultad a black metal szellemiseget, eladtad magad.
-
Varszegig
veterán
válasz MarciKING24 #25706 üzenetére
Lehet sd kártya hiba is. Ha van sd, akkor elsőre ki kéne venni, és úgy tesztelni. Aztán gyári reset. Ha az sem segít, akkor házhoz kéne hívni a szerelőt. Semmiképpen nem normális az ilyen működés.
Ha segít a gyári reset, akkor utána lassan kéne a gyanús programokat visszarakni, hogy kiderüljön, ha azok valamelyike okozza. -
hurenzon
senior tag
Na nekem még sem az új akkumulátor adta meg magát.
Újra raktam a telot és azóta nem merül úgy. -
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #25708 üzenetére
Ő is eladta magát.
-
kosturica
őstag
válasz MarciKING24 #25706 üzenetére
Pedig az egyetlen otthoni megoldás a factory reset, esetleg rom újratelepítés. Ha ez sem oldja meg, akkor alaplapi gond van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
MarciKING24
tag
Kedves Note3 fórumtagok! Nagy problémám van. Nyáron vettem páromnak egy Note3at gyönyörű rosegold színben (megjegyzem, i5S-ről váltott...). Kb az első hónapig semmi probléma nem volt vele, aztán elkezdett teljesen abnormálisan működni. Van, hogy semmire sem reagál, magától újraindul, lelassul teljesen. Hiába nyomom semmit nem csinál, várni kell vele rengeteget. Volt, hogy nem ébresztett, szerencsére az enyém igen, megnéztem mi van és mikor feloldottam, láttam hogy akkor frissítette pl.az óráját este 22:10ről 7:00ra. Újraindítás megvolt, minden nap, hisz anélkül használhatatlan lenne a telefon. Sajnos jelenleg nem tudom újratelepíteni mert az ünnepi hajtásban nem érünk rá erre. Kérdésem, tapasztalt már valaki ilyet N3-mal? Alapvetően szerintem tökéletes készülék, bár én egyébként is Samsungos vagyok.
Azt még fontos elmondanom, hogy a telefon tele van mindenféle képszerkesztő programmal (női telefon...), lehet az is hogy az akasztja össze, de katasztrófa így használni.Straight outta Compton
-
törölt tag
Towelroot hol tart? Vannak már újabb verziói amik bármiben változtak? Nekem az 1.0 van a gépen, de ha van valami különbség a legújabban, akkor leszedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest