- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
-
znagy69
őstag
-
-
lalja11
tag
válasz istnag #27302 üzenetére
1 gyári beállítások voltak és ugyanaz a jelenség!
2 térerő nem jó de bárhol csinálja és eddig másik teló nem csinálta!
3 Jó tényleg nem várhatok csodát 3000ft-ért! Hol javasoltok venni akkut? (GSM ben sem bízok)
4 Köszi a biztatást csak aggaszt, hogy most akkor van 1 jó telefonom vagy mégsem! -
GML
őstag
válasz istnag #27081 üzenetére
Erre van nekem egy mobil 3G routerem. Amint átlépem a határt beleteszem a külföldi sim-et és mehet tovább a navigálás. Ha pedig egy 3. országba megyek, akkor meg addig jó bármi, ami megy offline. Úgy is autópályán közlekedek
Ősszel, amikor kiugrottam Párizsba, akkor előre letöltöttem a párizsi részletet a gmap-ban, tripadvisor-t is leszedtem és már meg is találtam mindent, ami kellett.. -
bbubby00
őstag
válasz istnag #26695 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy random csinálja. Ha reprodukálnom kéne egy szervizes előtt, nembiztos, hogy sikerülne. Így tuti beviszik a telefonomat, hogy bevizsgálják, vagy csak szimplán bolondnak néznek.
Amikor kihívtam őket, akkor is emberünk csinált egy szoftverfrissítést oszt csókolom, majd tuti megjavul így címszóval.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
laci0530
senior tag
válasz istnag #25540 üzenetére
Világos, ezért nem is a szállítási időt szabtam meg, hanem azt, hogy amikor szállítják, a városon belül (egymástól kb. 2 km távolságra lévő címek közül) hová. De ahogy apaszka is mondta, tőlük alapesetben így ezek után inkább semmit. (Természetesen a panasz ügyében ma sem kerestek, "jó" munkához biztos idő kell.
-
Darko_addict
őstag
válasz istnag #25455 üzenetére
Én azt olvastam régen, hogy a kernel vagy a rendszer által lefoglalt úgy jelenik meg, hogy a 3GB RAM-ból (3072MB) csak 2,7 a ténylegesen elérhető.
Aztán ki tudja...
Reméltem, hogy a nagyobb akksi miatt kicsit tovább bírja mint az S4-em, de nem így lett. Eddig ez az egyetlen elvárt, de meg nem kapott dolog a Note 3-ban, más szempontból minden happy.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
válasz istnag #25448 üzenetére
Igazából számomra egyik sem nagyobb előny. Annyi értelme van 1,5GB szabad RAM-nak, mint 500 mega szabadnak 2-nél és 3-nál is. Minek váltanék mondjuk csak a RAM miatt, ha nincs több szabadon?
Persze lehet mondani, hogy így több alap szolgáltatás fér el, meg több funkció, de én mindig annak a pártján voltam, hogy jobb szeretem én eldönteni mire van szükségem, és mire nincs.
Így is 87 alkalmazás/szolgáltatás van letiltva Titanium-ban.Szerk.: én mindig szerettem a szabad erőforrásokat. Akár autóról, motorról, PC-ről beszélünk. Nem baj, ha van egy kis olyan plusz, ami nem mindig van kihasználva, valamikor még jól fog jönni.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
anonym1s
őstag
válasz istnag #25438 üzenetére
Hello.
Fura hogy a 3gb ramot senki nem emliti elonykent, pedig a kinezete utan ez a legvonzobb az s5-el szemben szamomra .
Nekem is jobban tetszik a note 3, a 3gb ram mar csak hab a tortan. A kamera allitolag gyengebb, de szerintem elegedett lennek vele. Egyetlen dolog miatt szarakodok, hogy egy evvel oregebb modell, nem valoszinu hogy olyan sokaig lesz ra frissites mint az s5-re. -
bbubby00
őstag
-
fujifilm1
senior tag
válasz istnag #25253 üzenetére
Hu nagyon fellángoltak itt az indulatok... Ha gondoljátok abba is hagyhatnátok
Majdnem nem vettem észre a cardboardos témáju leveled
Szóval az cardboard Earth egyszerű mint a faék:
Gombbal inditod, (ez a mágnes meghúzását és gyors elengedését jelenti) ekkor a 4 random helyből az egyiken "kirak".Álló helyzetben a gomb nyomásra - elkezdesz repülni a táj felett,
lenézel - lefelé repülsz.
felnézel akkor fel
Repülés közben gombnyomás ismét megállít.Ha nagyon felnézel megjelenik egy "Fly to space" - felirat. erre kell kattintani (gomb)
Ettől kimész az űrbe és onnan lenézve tudsz forogva választani helyszínt.
Kétféle módon:
1. ha csak kicsit nézel le a föld horizontján lehet választani (körbeforgás) kb 4 helyszin közül. feliratok. Ezután kattintás, és már ott is vagy.
2. nagyon lenézel akkor a kinézett irányba repül. (Gomb nyomásra ) (europa is benne van.... csak nincsenek feliratok )Szóval a cardboard nagyon király.
Ma töltöttem még az Orbulus cardboard progit a playről de nem volt időm kipróbálni még ...
Meg Silent77 kolléga is ajánlott egyett azt is kifogom...Na ezek alapján akkor megy?
[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
válasz istnag #24747 üzenetére
Nos megvan a ludas program: POWERAMP. Ez tartja ebren a telot kikapcsolt kijelzonel is. Kb 5 eve hasznalom ezt a progit, nagyon szeretem, de ezek utan kapasbol uninstall lett a sorsa.
A poweramp uninstall utan remelem rendbejon a telom uzemideje, a tapasztalatokkal majd még jelentkezem. Koszi mindenkinek a segitseget, aki hozzatett a problema megoldasahoz.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz istnag #24546 üzenetére
Sziasztok!
Nillkin támában újra javasolnám, hogy aki egy picit tud többet költeni rá az a sima 9H helyett
a H+ 9H verziót vegye, mert sokkal sokkal jobban néz ki vele a teló. SOKKAL. USD 9 körül már van ingyenes házhoz szállitással az előző hozzászólásban linkelt oldalon. Ma egyébként akciós nap van ott. 10-60 százalék kedvezmény szartól a repülőig bármire is akár."WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Varszegig
veterán
válasz istnag #23898 üzenetére
Az android jelenleg a vírusírók lesőszámú célpontja, pont az ilyen hozzáállás miatt. Túl sokan használják, és nem hisznek benne, hogy támadják.
Tibcsi68: Ha meg tudod fizetni, akkor az Eset Mobil security a legjobb. Volt egy 50%-os akciójuk, ami valami hiba miatt 75% lett, akkor megvettem. Hihetetlenül észrevehetetlen, szinte nem is látom, hogy fenn van. Vszont rögtön az elején elkapott egy kémprogramot (amit játéknak álcáztak). Ha nem akarsz rá áldozni, akkor lookout, bár ott már vannak lyukak.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz istnag #23775 üzenetére
Igen meglepne, ha a nóta3 nem kapna nyalókát... Mondjuk inkább ne kapkodjanak, ráér az tavasszal is. Bogár mentes romot akarok, vagy inkább ne is nyúljanak hozzá. Elvagyok én ezzel a rommal is nóta5 ig. Érdekes hogy az előttem szóló is a SONY-t hozta fel... Én is onnan pártoltam át, pont a frissítések miatt. Vagy nem jött a sony telókra semmi, vagy ha igen abban nem volt köszönet. A samsungal nem volt eddig ilyen problémám, és remélem így is marad, vagy tényleg a nexus vonal az utolsó mentsvár.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
ak76
senior tag
válasz istnag #22797 üzenetére
Őőőő,ez nem egészen így van.
Ha beszarik a kijelződ az alaphangon egy hatvanas,plusz munkadíj,ha térerőgondjaid támadnak,akkor az egy ötvenes,ha megreped a kereted,azt kijelzővel együtt cserélik,lásd fentebb,töltőcsatlakozó hiba,ergo alaplapcsere,ésatöbbi.
Lehet hogy megspórolsz 80K-t,lehet hogy kifizeted javításra a másfélszeresét,rulett,és közben nincs telefonod,a szervizesek nem az orrod előtt javítják,mint a prémium garinál,azt csinál vele szerelőpista a putri gsm hátsó raktárában,amit csak akar,lehet (sőt,valószínű) bele gányol egy bontott alaplapot,kijelzőt,stb.
Nem is rulett,orosz rulett. -
apaszka
veterán
Jól van rávilágítottál
Viszont ezek a telefonok képesek elromlani,és gsm ék ott hagynak a sz@rban.
Sőt lehet fenyegetőzni is velük szemben,de ez is csak időhúzás.
A lényeg,ha tiltott lesz,vagy behal akkor 120 at buksz. És aki nehezen ennyit összerakott álmai telefonjára,azt igen sza--ul fogja érinteni.Ezt nem zsebben turkálásnak szántamKis olvasni való a témából. ----------->Jók a kommentek is
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Varszegig
veterán
Egyrészt ott van amit tomee007007 írt. Ezek az olcsó telefonok sokszor kint előfizetésre megvett, nem fizetett telefonok, amit letiltatnak.
Másrészt pl. van akinek elrepedt a keret. Többször. A keret cserélése kijelzővel együtt megy. Alaphangon 50e. Nincs az a bolti gari, amire kicserélnék neked a repedt keretedet. Akinek 2x repedt el, az már 100e. Akinek 3x...
Ja, és lakáson cserélik, nem kell bevinni, nélkülözni stb.
Sokkal jobb egy megbízható helyről származó használt, mint egy ilyen szürke. -
Varszegig
veterán
válasz istnag #22191 üzenetére
Hát a gyári időjárás widgetnél kevés undorítóbb, és bénább van. A playen 5 perc alatt találsz sokkal szebb, és használhatóbb alternatívákat, pl. Android weather & Clock ingyenes és szép is.
Szépérzék a Samsungnál? Úgy látszik nem jártál még Ázsiában Arrafelé az a szép, ami rikító, hangos, és hivalkodó. A többi nem számít Szerencsére a telefondesignokban ez nem érvényesül, csak a felületben -
barca222
tag
válasz istnag #22019 üzenetére
Szia . Jó már mtp van de hogy sima usb storage modkent nem lehet beolvastatni az azért fura.Tul jó a telefon hogy egy 2014-es 35000 ftos nem is alap fejegyseg be se olvassa nem kompatibilis a telefonnal,de egy 20000 ftos huaweien meg simán megy a zene.Jo kis kompatibilitás.Mondom jó lessz a fejegyseg de a még újabb mtp meg nem megy.Annyira jó hogy semmi nem kompatibilis soha,Bluetooth meg nincs rajta gondoltam elég lessz az android csatlakozás usbn.:-(
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!