- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #23797 üzenetére
Nem próbáltam úgy ki, de a Waze nálam mindig úgy megy, hogy a kijelző nem kapcsol le.
A tok nekem nem jött be. Két napig volt fenn. De hét ez természetes. Nem vagyunk egyformák.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Tibcsi68 #23794 üzenetére
Nálam sem, pedig van kettő is. Igaz a fiókban vannak mind.
Nekem nem jött be, mert legtöbbször csak hátráltat a használata.
-Fotózáskor
-Autós tartóban mikor pl navizol vele.
-Nagyobb méret lesz tőle a szép telefon.Persze ez csak az én véleményem! Más ettől még imádhatja.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Tibcsi68
tag
válasz Hauptmann #23788 üzenetére
Kösz a tanácsot, van benne valami, nekem ilyen tok http://www.flipkart.com/usams-flip-cover-samsung-note-3/p/itmdqb4mnysntzsb van rajta, persze nyilván nem rózsaszín, ennek olyan a kiképzése, hogy az ablakplexi a filcréteg (ami a kijelző felé van), és a külső (műbőr) réteg között van, a kijelzőtől kb fél milliméterre, tehát nem is ér hozzá, a filcrétegnek pedig nincs pereme az ablak körül. Talán látszik a képen. Egyszóval szerintem ez egy elég jó minőségű tok...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
-
pusihusi
addikt
[link] Nyalóka
Üdv. Feri!!
-
iHand
tag
Én is most lettem boldog tulaja egy ilyen szépségnek.
Tokról/fóliáról kérdeznék felőletek? Mi a favorit, én a samsung sima fekete csukós tokját néztem, az ablakosnak nem látom sok értelmét. Viszont mi a helyzet a fóliával/üveggel? tudtok olyan helyet ahol szépen fel is rakják mert én ahhoz biztos béna vagyok.
Válaszokat előre is köszi!: )
MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,
-
Tibcsi68
tag
S-view tok ablakában nem marad ott a nem fogadott hívás, illetve az sms jelzés?
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
apaszka
veterán
válasz hunluigi #23777 üzenetére
+1 !
Nem kell az 5 ilyen áron-
Nem követem az új rendszert,de régen sok szépet olvastam róla!
PL
Hangutasítás nagyon sokrétű lesz és intelligens
Aksi barát lesz.
A fél rendszert újra gondolták! ----> ezt kétlem mondjuk,mert az alapoknál kellene kezdeni,hogy nem virtuál rendszer legyen. Az ART ra mondják jobb vonal,de ????https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hunluigi
senior tag
válasz istnag #23775 üzenetére
Igen meglepne, ha a nóta3 nem kapna nyalókát... Mondjuk inkább ne kapkodjanak, ráér az tavasszal is. Bogár mentes romot akarok, vagy inkább ne is nyúljanak hozzá. Elvagyok én ezzel a rommal is nóta5 ig. Érdekes hogy az előttem szóló is a SONY-t hozta fel... Én is onnan pártoltam át, pont a frissítések miatt. Vagy nem jött a sony telókra semmi, vagy ha igen abban nem volt köszönet. A samsungal nem volt eddig ilyen problémám, és remélem így is marad, vagy tényleg a nexus vonal az utolsó mentsvár.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
istnag
addikt
Az utolsó bekezdés nem jelent sok jót:
http://www.latinpost.com/articles/24382/20141024/android-l-5-0-lollipop-update-release-date-samsung-galaxy-s5-note-4-coming-soon-availability-s4-note-3-earlier-still-murky.htm -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Nektek működik az openVPN? Az én gyárimon nem.
-
Hauptmann
addikt
válasz b.bela1 #23771 üzenetére
Régen, még HTC Universal-os időszakomban úgy 2006 tájékán heti rendszerességgel cserélgettem ROM-okat. De az idő folyamán beleuntam. Lehet, hogy igénytelen vagyok, de nekem nem kell sem root (főleg, hogy most már az egyetlen problémám,a hívásrögzítés is megy nélküle), sem custom ROM. Mindennapi használatra tökéletes a gyári Samu ROM. És még itt a RAM elfogyás veszélye sem áll fent (anno az Universal-ban emiatt bővítettem is a 64 Mb-ot 128-ra), jelenleg, és még tán egy-két évig 3 Gb mindenre elegendő. Számomra értelmét vesztette a ROM-olgatás, mert teljesen jó megoldást kínál a gyári is.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz SeatZola #23769 üzenetére
+1
A nagy többség fogalmatlan hozzá, nem is érdekli. Telefonál, használja.
Még a kezdőképernyő is gyári. Ezerel fut minden, ramról nem is tudnak. És a poén!
Ezek a telók is kifogástalanul működnek...
Biztos, hogy a legtöbb Ladából nem csináltak VFTS-t.
Akinek az kellett rootolta. Az sem baj.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
SeatZola
őstag
Már sokszor gondolkodtam rajta, hogy vajon a felhasználók hány százaléka használja a telefonját gyári állapotban és mennyi rootolva. Már arra is rájöttem, hogy az ilyen "szak" topicok, mit ez is nem jó reprezentatív mintának. Én csak tippelni tudnék: szerintem az össz felhasználók max.5-10%-a lehet a rootolt megoldások használója. Ha ez tényleg így van, akkor viszont - és egyébként is - teljesen érthető a gyártók ezen irányú munkálkodása. Bár szerintem az volna a korrekt, ha meghagynák minden usernek a döntés lehetőségét: root vagy stock. De ez csak álom marad.... Sajnos szerintem is hozzá kell szokni, hogy egyre kisebb lesz a beavatkozás lehetősége a gyári dolgokba. Ennek ellenére kíváncsian várom az L-et és remélem lesz a Note3-amra is mielőbb.
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
laszlolczka
őstag
válasz kosturica #23762 üzenetére
A Google nem hiába hívja az eddigi legnagyobb update-nek a nemsokára megjelenő 5.0-át, hiszen tényleg rengeteg újítás található benne. Aminek mi az esetek túlnyomó többségében örülünk is, viszont a srácok az XDA-n, nézegetve a béta verziót arra jutottak, hogy az egyetlen módszer a rootolásra innentől kezdve egy custom kernelen keresztül lesz csak lehetséges. Ilyet csak akkor tudsz telepíteni, ha a bootloader nyitva van. Márpedig az utólag sehogy sem nyitható. Innentől kezdve két részre oszlanak majd az androidos telefonok: Mókolásbarát és hekkelhetetlen, azaz nyílt vagy zárt bootloader. Szóval, ha olyan vagy mint én, használsz király root alkalmazásokat, a végletekig finomított Romokat és egyéb „tiltott” gyümölcsöket, nagyon oda kell figyelj majd, melyik telefonból vásárolsz legközelebb.És ez sajnos igaz.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
b.bela1
őstag
válasz Hauptmann #23761 üzenetére
Én arra gondolok, hogy nem igazá jöttek be ezek a dolgok. Személy szerint egyiket sem használom. Nem kacsintgatok, nem legyezgetek. Tudom, sokak szerint nincs adatgyűjtés, de ha pl. samunál az jött le, hogy sokan nem használják ezeket a funkciókat, akkor dönthettek a visszavonás mellett. Erőforrást takarítanak meg. Esetleg.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
vueling
csendes tag
Felraktam én is ezt a frissítést (azt hittem hogy a 4.4.4 lesz ).Újítás "Gyerek mód", "Letöltésgyorsító" és megváltoztak az értesítési panel ikonjai. Hírtelen ezeket vettem észre újítást. Viszont olyan mintha egy picit megakadna néha lapozásnál amit eddig nem tapasztaltam a frissítés elött..
-
kiskornel
addikt
válasz Parallaxis #23752 üzenetére
Ezt a részét nem a Gugli határozza meg?
Nem lehet, hogy mi is megkapjuk a frissítést, és Note3-on is el fognak tűnni ezek a fícsörök?http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
maximilian4
addikt
válasz b.bela1 #23750 üzenetére
Ezzel a hozzászólással épp ellent mondtál mindannak amit fentebb leírtál. A szabad véleménykifejtésről, a tiszteletről stb. Tudtommal az "ugat" bele a topikba aki akar, főleg úgy hogy másoknak segítő szándékkal osztottam meg a tapasztalatomat. A másik meg az hogy már a topik kezdete óta olvasom a hozzászólásokat és néha írok is, mivel a telefon megjelenése óta birtokomban van egy darab. Egyébként én a Föld nevű bolygón élek és a kutyák ugatnak...
Üdv[ Szerkesztve ]
Maxi
-
SeatZola
őstag
válasz Parallaxis #23752 üzenetére
Egy valamit találtam még: a kisegítő lehetőségeken belül a kézügyesség és műveletekben megvan a képernyő érintés nélküli ébresztése is
Rappi
-
cirx
senior tag
Felkerült az új Telekomos rom a sammobile-ra!
Model: SM-N9005
Model name: GALAXY Note 3 LTE
Country: Hungary (T-mobile)
Version: Android 4.4.2
Changelist: 1955971
Build date: Mon, 29 Sep 2014 06:43:19 +0000
Product Code: TMH
PDA: N9005XXUGNI4
CSC: N9005TMHGNI1
MODEM: N9005XXUGNI3Elég frissnek tűnik build date alapján!
S23 GREEN
-
Ck.
addikt
válasz Parallaxis #23748 üzenetére
Hát ez nagyon gáz.
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23749 üzenetére
... miután nagyképűen beleugettál a topikba.
Mégegyszer megkérlek: hanyagolj.
Nem egy bolygón élünk.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23746 üzenetére
Tisztelt fórumtárs! Én ezen már túl vagyok. Minden topikba járnak hasonló alakok. Tudod itt pont az a lényeg, hogy eltérő, vagy megegyező vélemények, közösen vigyék megoldásra a dolgokat, segítsék egymást. Ehhez fontos a másik fél tisztelete, ill. véleményének tisztelete. Vagyis, a megszólítás, és/vagy a reagálás stílusa.
Na neked ezt még gyakorolni kell, jó felkészülést kívánok.
Részemről lezárva.
(bocsánat, ha elütöttem néhány betűt)
A lényeg: a teszt az volt, hogy két éve egy üveget sem kellett lecserélni.
kérdés: síküvegen, biztosági fóliát láttál már?[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz b.bela1 #23740 üzenetére
Nagyon értelmes vagy...
Olvasd már el az első hozzászólásodat amire reagáltam. Na most; kezdem azzal, hogy helyesen írni nem tudsz, sem egy hozzászólást értelmesen összerakni. Az teszt hogy felraktál 12 db üveget, ebből 10et a haverjaid telefonjára? Mert te ezt írtad hogy "ez teszt". Másik "ÜVEGEKRŐL van szó!" Tényleg? Mésélj még.. Én a te állításoddal szemben leírtam egy olyan történést hogy az tényleg valós tesztnek felel meg, mivel élesben vizsgázott az üveg. Egyébként valószínűleg ha fólia lett volna a telefonon akkor betört volna a kijelző mert közel sem tud annyi energiát elnyelni mint egy üveg. A másik hogy azoknak szántam ezt a kis történetet akik kételkedtek abban hogy jó-e az üveg. Végül utoljára milyen jogod van itt vádaskodni vagy olyanokat állítani amiről semmit nem tudsz? Honnan tudod hogy használok-e tokot stb.? Honnan veszed hogy te már akkor tudtad hogy van üveg protector mikor 10 emberből 9 még nem? (Ha visszaolvasol az elsők közt voltam aki a topikban felrakta a note3-ra az üveget). Befejezésképpen nagyon örülünk hogy 100 ezer forintért beszámítják a telefonod.Maxi
-
b.bela1
őstag
válasz kosturica #23744 üzenetére
Igen. Annyi, hogy ezt bármilyen, persze nem gagyi üveggel megcsinálgtod. Rálehelsz, pólón lehúz, tiszta. Ezt fóliával nem sokáig lehetett csinálni.
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #23741 üzenetére
+1
Persze! Nem az üveg miatt nem törik el. A szerencsétől. Meg a felületen lévő, energia elnyelő rétegtől. Legyen az bármi. Alapból a fólia, az üveg a karcosidás ellen van. Az üveg tisztább képet ad, és sokkal tovább bírja. Ezért jobb. Ennyi.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Ck.
addikt
válasz Parallaxis #23689 üzenetére
Szemmel görgetés és röpke pillantás sincs?
-
apaszka
veterán
válasz pusihusi #23739 üzenetére
Note 3! Bővíthető,USB3 ,és a többi.
Üveg téma!
A feleségemé esett! Üveg sérült,de csak egy kis lepattanás van a szélén! Várom az újat rá!
Fólia van itthon pár,de nem engedi felrakni.
-Így ez is jobb mondja!
Nálam is esett fóliával,de az nem olcsó volt. BUFF fólia! Azzal sem lett baja! A kutyám séta közben kirántotta a kezemből,miközben kameráztam! Betonon vagy 5 métert csúszott! A kijelzőm simán megúszta!Most is nyomja neki,de holnap rakok képet róla!
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23729 üzenetére
Ember! Olvass! Üvegekről van szó! 12 db ÜVEGRŐL.
Mellesleg az enyém is esett már akkorát, zsebből kivéve, lendületből repülve betonra, hogy alig találtam meg. És láss csodát, egyben van, karcmentes, 100-ért számolják be a 4-be jövő szerdán.
Már akkor üveget használtam, amikor 10-ből 9 nem is tudta, hogy van ilyesmi.
Úgyhogy nyugott lehetsz, hiteles.
És még! Nehogy már az üveg védje meg a telódat. Max a kijelződet. Ajánlok még tokot használni.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
[link] Melyik a jobb: Nexus 6 vs Galaxy Note 4
Üdv. Feri!!
-
kiskornel
addikt
válasz apaszka #23737 üzenetére
Kvarchomok az üveggyártás alapanyaga... lásd itt az alapanyagok résznél; tehát alap esetben az üveg karcolható vele.
9H viszont még a drágaköveknél is keményebb (vagy egy keménységű velük).
Persze megfelelő körülmények közt mindent mindennel lehet karcolni. Pl itt a dihidrogén-oxid, ami szintelen, szagtalan, szobahőmérsékleten folyékony, mégis szét tudja szedni a kőzeteket, kimossa az ásványokat, stb... cseppkőbarlangokban látható, hogy mit tud művelni... Pár helyen kanyonokat hozott létre.
borzalmasan veszélyes ez a h2o Sokan fulladtak már bele.Én azért akkor se szeretném, ha karcolódna a kijelzőm. A fólián is megjelentek mindenféle karcok, pedig csak a zsebemben volt, és csak a telefon volt a zsebben, nem kulcskészlet... mégis karcolgatta a cuccot. A szöveteknek a texturája meglátszott a felületen. Persze egy idő után eltűnt, de akkor is.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
apaszka
veterán
válasz kiskornel #23735 üzenetére
GG viszont a por sem bírja!
Zsebben hordva szépen tud kinézni!
Mint írták olló az kb 3H nak felel meg! Még szép,hogy nem csinál kárt! De ha az út porából vennének fel,és azzal dörzsölnék a kijelzőt?????https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kiskornel
addikt
válasz banhammer #23711 üzenetére
Nana... a hivatalos álláspont szerint a kvarc (porszem) keménysége 7H. Vagyis a 9H két osztállyal felette van. A valós 9H keménységű cuccot nem tudja karcolni porszem. Hacsak nem drágakövekből csinálsz port.
9H fölött már csak a gyémánt van...
Igazi tesztnek a flex teszt tekinthető. Vajon kibírja 10ks fordulaton?
Köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek, az jó lesz.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
gabesszg
aktív tag
válasz Hauptmann #23731 üzenetére
Az lesz mindenképpen . Olvastam, hogy a röpke pillantást kivették, ami számomra fájó lenne, mert a szenzoros parasztvakításokból csakis ezt használom gyakorlatban....de nincs ezzel baj mert gondolom megoldható lenne ez utólag, de ugye még egy root is egy hatalmas bűn a Samsungnál szóval igazából az android nyíltságával, nem értem mit szeretnének ezzel(+ még olvastam, hogy az "L" mit tartogat kb wtf) ha kötöttséget szeretne az ember akkor ott az iOs ők jobbak ebben....
-
pusihusi
addikt
-
gabesszg
aktív tag
Off: Olvasottak szerint az 805-ös verzióra akkor nem annyira érdemes váltani, (pedig én szolgáltatónál szoktam venni szóval független kilőve) pedig eléggé kíváncsi vagyok erre exynos verzióra. De akárhogy olvasom a dolgokat valahogy most tényleg úgy érzem, hogy nem "kell" váltanom, szerintem ez egy nagyon jó dolog(legalábbis "hozzám" mérve)
On: Valaki esetleg próbált nagyobb akkumulátort Note 3 ba? (vannak itt egész szép számú mah akksik kérdés mi igaz belőlük) meg feleslegesen nem szeretném elcsúfítani a telefont, de néha még egy "pici" jól jönne (bár mostanában így is nagyjából megvagyok elégedve vele). -
maximilian4
addikt
válasz b.bela1 #23718 üzenetére
Ez hiteles? Szerinted az a lényege h sértetlen maradjon az üveg? Szerintem meg az a rendeltetése, hogy megvédje a telefont. Én elejtettem a telefont, pókhálósra tört a nillkin üveg rajta. Levettem az üvrget és lám alatta a kijelzőnek semmi baja. Ez hiteles teszt volt? Igen. Igaz széttört az üveg, de nem kellett 60 ezerért új kijelzőt venni. Szóval aki nillkint akar venni, vegyen nyugodtan, megbízható márka. Ellenben ha fólia lett volna rajta most lenne egy törött kijelzőm, igaz karcmentes de törött..a fólia nem vèd a törés ellen, maximum a karcokat akadályozza meg.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
törölt tag
Note4-nek nincs saját topicja? Ha van, akkor a 4es tulajai igazán átfáradhatnának oda.
-
tomee007007
őstag
válasz Parallaxis #23706 üzenetére
Aksi/kijelzőidőben van számottevő különbség?
-
SeatZola
őstag
válasz Hauptmann #23721 üzenetére
Na azért ez megint nem igaz, legalábbis, ha a gsmarena.com jól tudja:
Available as:
SM-N910F for Europe
SM-N910I for Asia
SM-N910K/SM-N910L/SM-N910S for Korea
SM-N910M for Vodafone
SM-N910V for Verizon
SM-N910A for AT&T
SM-N910T for T-Mobile
SM-N910G for Singapore, India
SM-N910P - Sprint
SM-N910C - Asia, Europe, South America
SM-N910FD - United Arab Emirates
SM-N910FQ - Turkey
SM-N910H - Asia-Pacific
SM-N910R4 - US Cellular
SM-N910U - Hong Kong, Taiwan, Australia, New Zealand, Chile
SM-N910W8 - North AmericaEszerint a független SM-N910C Exynos procis Ázsia, Európa és Dél-Amerikai piacra forgalmazott, míg az itthoni szolgáltatósok SM-N910F, pedig csak európába forgalmazottak.
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
Hauptmann
addikt
válasz Tav-Csoves #23722 üzenetére
Az SM-N900 az Exynos, Az SM-N9005 a Snapdragon.
Más. A T-s ROM CSC-je valóban I1. Jó lenne tudni a változásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
A note 3 4 ill. 8 magos verziójára milyen gyakorisággal jönnek a frissítések kis hazánkba? Egyidőben jönnek a frissítések?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
banhammer
veterán
Miert kapcsol ki lassabban a telefon ha benne van egy MicroSD kartya (U10-es)?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
b.bela1
őstag
válasz Hauptmann #23717 üzenetére
Akkor egy hiteles tesz az üvegekről.
Két éve minden telómom üveg van. Haveroknak vagy tizet felraktam. Nem millijós csilli-villit, aliexpresszes középárút. Mindegyik sértetlen! Ez teszt.
Már a notesz4-hez is úton van.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Hauptmann
addikt
válasz torrente777_ #23714 üzenetére
+1, a Te véleményedre adni is lehet.
-
pusihusi
addikt
-
torrente777_
aktív tag
válasz hunluigi #23707 üzenetére
Én is eltávoztam a Note3 táborból de visszatértem és a történet vettem S5 öt nem győzött meg vettem oneplus onet hát viccnek is rossz volt aztán megjelent a note4 tesztelgettem és a végén vettem egy vadi új Note3 at ez az én véleményem és egy ideig nem is cserélem le a note3 at mert nincs jobb telefon jelenleg.
Rommer.
-
pusihusi
addikt
Köszi én a telefonban kerestem. a sok Samsungos és a sok felesleges Google apkok helyett ez befért volna.
Üdv. Feri!!
-
banhammer
veterán
válasz apaszka #23669 üzenetére
Megsimogatja az üveget a csavarhúzóval, meg az olló nem pont éppen tű hegyes végével.
Nem akarok senkinek a lelkivilágába beletaposni, de az előbb próbáltam ki a műanyag keretes hőszigetelt üvegen amit a fazon csinált a csavarhúzóval és az olló nem pont valami éles hegyével.
Nem hagyott nyomot.
Utána elővettem a Tescós kerámia? kést és annak az élével sikerült egy nagyon pici karcolást ejtenem az üvegen, amit utána körömmel el tudtam tüntetni.Majd akkor hiszek ezeknek a "teszteknek" amikor az ürge 100-as finomságú csiszolópapírral esik az üvegnek és az üveg károsodás nélkül ússza meg bemutatót.
Mert általában a kis porszemek okozzák a legnagyobb kárt a kijelzőkben, nem a csavarhúzó, olló.
Aki meg kulcscsomó mellé rakja a zsebébe a telefonját az megérdemli a sorsát.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
pusihusi
addikt
Na most vissza térve a 3-ra, melyik alkalmazásból lehet elő csalogatni a hőmérő ill. pára mérőt? Vagy telepíteni kell egy alkalmazást? Köszi Hauptmann: Hát már kijött a hatos Iphonéból
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
hunluigi
senior tag
Na nem bírtam cérnával és elmentem az allee-ba megnézni a 4-est. Bal kéz 4 jobb kéz 3. Nem zaklattak, volt időm nyomkodni. Konklúzió röviden hogy ne gerjesszük tovább a flamet: Marad a 3, nem váltok.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Parallaxis
addikt
válasz SeatZola #23698 üzenetére
Pl. a telefonykönyv gyorsabban indul, az Asphalt8 gyorsabban tölt be. Gyorsabban indul el egy videó. Egy nagyobb .xls filet elöbb betölt.
Azt hiszem meg kell lesnem egy Exy-s jószágot is
Kár, hogy nem csináltam videót, de amíg mind a két készülék itt volt én is csináltam alkalmazás teszteket és sehol nem volt látványosan gyorsabb a Note 4 (az Asphalt 8 konkrétan Note 3-on töltődött be hamarabb ).
A kijelző pedig netezésnél igenis jobb. Plusz ha nagyobb felbontású fotókat nézegetsz akkor is.
Semmi különbséget nem látok. Illetve egyetlen helyen láttam érezhető különbséget, mégpedig a recovery-ben, ott, ha közel hajolok a kijelzőhöz, akkor a Note 3-nál látható, hogy kicsit "szőrösebbek" a betűszélek. De ez sem látszik normál használati távolságból.
Ha te látsz érdemleges különbséget, akkor örülj, mert nagyon jó szemed van. -
SeatZola
őstag
válasz Hauptmann #23700 üzenetére
Szerintem is hagyjuk ezt a meddő vitát. Te nem tudsz meggyőzni arról, hogy a Note3 van olyan jó, mint a 4 és meg nem tudlak, hogy a Note4 jobb, mint a Note3. Ennyi. Szerintem ez felesleges és meddő. Én be is fejeztem. Remélem egyszer te is veszel 4- et és örömöd leled benne. A többi úgysem számít.
Rappi
-
havast
aktív tag
Megjelenés óta használom a Note 4-et (független Exynos). Nyugodtan állíthatom, hogy minden körülmény között gyorsabb mint a 3 volt. A 3 pl. ha belegörgettem a néhány ezer mailembe, szakadt össsze. Itt semmi laggot nem tapasztalok, pedig belaktam a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest