- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #29221 üzenetére
[link]
4.4.2-es mappában van benne. -
Locsi
senior tag
válasz maximilian4 #29221 üzenetére
Egy pár oldalt visszanézel, van egy megás link.
-
Merula Alba
tag
válasz maximilian4 #27150 üzenetére
Erre tudsz valami linket is? Hamarosan szükségem is lenne rá. Feltéve ha minden működik ami az S pen-nel kapcsolatos.
Warez!!!! Gyerekek!!!!Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
func93
senior tag
válasz maximilian4 #27150 üzenetére
Ez hivatalos, vagy még leak?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
kiskutya0
tag
válasz maximilian4 #27145 üzenetére
Kimondom iGO, iGO, iGO.
Ráadásul hivatalos, és kompatibilis a készülékünkkel. Igaz itthon használhatatlan, de volt egy időszak, hogy ingyen lehetett letölteni.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #27145 üzenetére
Akkor nem hasznalod es itt a mondat, vita vegen a PONT.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #27143 üzenetére
Akinek nem inge nem veszi magara.
Mar jo par eve leszoktam a warezrol, ami megtetszik azt megveszem.
Eleg gaz, hogy az emberek megveszik a tobb tiz esetleg szaz ezer forintos mobilt es a programokra meg sajnaljak a penzt.
Azzal, hogy megveszik a programokat a fejlesztot tamogatjak.Mas ez olyan mintha megvenned a szatyrot, de a bolta lopni jarsz.
Megint mas.
Ha ugyan olyan kemenyen buntetnek a program lopast, mint a bolti lopast szerintem egybol mas lenne a helyzet.
A fel? orszagnak nem lenne erkolcsije.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
veterán
válasz maximilian4 #27133 üzenetére
Mi ez hári poteres dolog? Erről lemaradtam.
Moderátori döntés, vétózd meg.
[link][ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Tav-Csoves
őstag
-
diabolika
tag
-
Intel q8200
senior tag
válasz maximilian4 #27033 üzenetére
A baj az, hogy én hülye gyári visszaállítást csináltam anélkül, hogy lemásoltam volna a képeket a telefonról. Próbáltam recovery programokkal visszaszerezni, de media lejátszóként szerepel a telefon és nem merevlemezként, igy egyik program sem látja.
iPhone 14 pro
-
code1005
senior tag
válasz maximilian4 #27035 üzenetére
Ezt próbáltam, szerintem csak 4-es androidon működik, nekem meg 5-ös van fent.
plata o plomo
-
code1005
senior tag
válasz maximilian4 #27033 üzenetére
Addig amíg fat32 fájlrendszer van rajta okés, de az ntfs-t nem látja.
plata o plomo
-
kosturica
őstag
válasz maximilian4 #26865 üzenetére
Én is pont ilyet használok!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
allein
addikt
válasz maximilian4 #26865 üzenetére
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #26702 üzenetére
Én nem nyomkodom a telefonon egész nap, mert a munkám miatt nem tehetem meg.
A fóia meg nekem tökéletes megoldás.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #26688 üzenetére
+1000 Amióta ismerőseim meglátták, hogy kulccsal próbálom karistolni az üvegezett telefonomat, már 3nak rendeltem, és tettem fel üveget!
Szóval szerintem ez jelent valamit.
Óh, és az üvegen alig kopik az s pen!
Jah, és ha leesik a telód, a fóliánál betörhet a kijelződ, az üvrgnél viszont nagyvalószínűséggel a külső üveg törik. Szóval inkább -~10$ mint - 100000 forint. -
banhammer
veterán
-
veterán
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
save
tag
+1
-
Hitch
senior tag
Miben jobb az üveg? Lehet én is felteszek egyet.
-
Yager01
senior tag
Dettó...üveg a király
-
banhammer
veterán
Akinek szerencseje van az uveggel annak jo.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #26676 üzenetére
Ha kijön OTA-ra, akkor csak simán frissítsem? Nem kell előtte, vagy frissítés után reset? Ez gondolom nagyobb frissítés, mint az eddigiek.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #26674 üzenetére
Ja tényleg!! Igen, én is inkább a CM-et raknám fel ha knox 0x1 lenne. Várom a hivatalos frissítést OTA-ról. Gondolom lesz azon keresztül.
-
Tav-Csoves
őstag
-
Yager01
senior tag
válasz maximilian4 #26590 üzenetére
Köszi.. kicsit macerás.
-
maximilian4
addikt
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #26530 üzenetére
Én a TWRPt javasolnám. a másik nem tud maradék nélkül wipe-olni
-
torrente777_
aktív tag
válasz maximilian4 #26530 üzenetére
Amit én küldtem sokkal jobb ha rám halgatsz aszt rakd fel.Twrp t innen tudod letölteni:[link]Odin pda részhez beteszed telepíted és készen vagy.
Rommer.
-
torrente777_
aktív tag
válasz maximilian4 #26526 üzenetére
Letöltés ezt rakd fel mer tökéletesen működik:[link]Letöltöd a romot és a hozzá tartozó gapps csomagot.Telepítés előtt full wipe,Romot telepíted cwm vagy twrp ből aztán telepíted a gapps csomagot reboot és készen is vagy.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
maximilian4
addikt
-
bbubby00
őstag
válasz maximilian4 #26258 üzenetére
Nekem nagyon bejön az 5.0. Bármilyen ablakot lekicsinyít olyanra mint a fb messenger, pakolhathatom őket össze-vissza. Kijelzőidőm 5óra és reggel 8kor vettem le töltőről(Most állok 15%on). Tetszik maga a rendszer, nem akad, semmi, csak ha takarékos módra kapcsolom!
Én mindnekinek ajánlani tudom, már így is jó ez a nyalóka ![ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
exelsior1
senior tag
-
exelsior1
senior tag
válasz maximilian4 #26258 üzenetére
Ez egy új funkció a chrome-ban, a weblapok meg a mulitask vagy mi keverése, kikapcsolható a böngésző beállításainál. Am, ha már 5.0 van nálad, megkapta a N3 az S5-ben már meglévő privát módot?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
seger
addikt
válasz maximilian4 #26063 üzenetére
Nem fogja bekavarni a vibert meg egyébb szinkronizálást esetleg a beállított fiokokat?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #25850 üzenetére
-
haligali72
aktív tag
válasz maximilian4 #25850 üzenetére
Megosztanám a hülyeségemet veletek.
A Neten találtam egy fickót aki eladná a telenorban csomagban kapott note 3 át. egy csomó sms, telefonálás után megegyeztünk hogy küldi a garancialavelet, szerződést és a személyije fénymásolatát is. Bontatlan, Én leszek az első aki bekapcsolja stb....Elhittem. Egy klónt kaptam Persze felhívtam, mire ő hogy afelesége rossz csomagot tett fel, intézkedik mindjárt stb. Az előbb hívtam, azt mondja tegnap este fél hat körül póstázta, ami a pósta szerint holnap délelőtt ér ide. Kértem a csomag számát hogy követni tudjam, de mivel dolgozik nem tudta elküldeni, majd ha a felesége hazaér elküldi.
Szorítsatok nekem hogy ebből a hiszékenységemből fakadó hülyaségből kikeveredjek.. -
nebulo0128
csendes tag
válasz maximilian4 #25816 üzenetére
köszi a segítséget srácok! úgy néz ki h ez tényleg az a klón amit linkeltetek.
kép1 | kép2 | kép3Akkor adom is vissza az előző gazdájának, nekem így nincs rá szükségem, így pedig akkor be tudom neki bizonyítani h ez klón.
szerencsére olyan emberrel cseréltem aki bármikor azonnal visszaveszi
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/gp/128093251@N07/6q2B04
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #25382 üzenetére
Minek nekem toll az eletemben nem hasznaltam.
Jatekra es netezesre vettem a Note 3-at.
De egy harom hetes kinnt tartozkodas alatt leesett, hogy ennek is kicsi a kijelzoje es vettem melle egy Galaxy Tab Pro 8.4-et amire a Note 3-mal osztom meg a netet.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz maximilian4 #25338 üzenetére
Pardon. Write only módba kapcsoltam. Nem ártott volna visszaolvasni.
Amúgy rendszerhiba okozta ezeket az árakat? Vagy komolyan gondolták? Tényleg ennyiért vettétek a filmeket?[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Peterson_
addikt
válasz maximilian4 #25270 üzenetére
Akkor beszéljünk a .........
tokokról/fóliákról**a preferált behelyettesítendő
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
dreizwanzig
tag
válasz maximilian4 #25177 üzenetére
nem akarok itt háborút kirobbantani, nekem volt milestone2-m. A support ritka szar volt, meg maga a telefon is. Soha többet motorola
-
zozyk
addikt
válasz maximilian4 #25159 üzenetére
Akkor mohásodik,nem érdekel. Csúnya és cserét akarok. Ennyi
-
Ferdzsoo
addikt
válasz maximilian4 #25159 üzenetére
Ez feature.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Parallaxis
addikt
válasz maximilian4 #25051 üzenetére
Ilyenkor mindig jusson eszedbe a videó, amit pár napja belinkeltünk a note 4 topikban.
Amin sorba elindítgatnak alkalmazásokat és stopperrel mérnek? Már ott is megírtam, hogy mivel két eltérő rendszer és az alkalmazások sem azonosak, más kód és tudás van mögöttük, így az ilyen tesztnek az ég adta világon semmi értelme (ugyanezt megírtam az iMagazin topicjába is, mikor hasonló tesztben meg az i6 verte le a S5-öt, meg az M8-at). [link]
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek elege van az általad folytatott negatív kampányból és ájfon fényezésből.
Az, hogy te a homokba dugod a fejed, vagy a kiadott nagyobb összeg miatt nem vagy hajlandó elismerni a készüléked gyengéit az nem az én problémám. Fényezni meg semmit nem fényeztem, csak konkrét dolgokról írtam, ha fáj az igazság, az szintén nem az én problémám.
Szerintem mindenki örülne ha az ájfon topikban folytatnád a tevékenységeidet
Note 4-el tuti ott a helyem okoska
Én is használtam 5s-t 2 napig
Engedd meg, hogy tisztelettel körberöhögjelek...
Én általában úgy alkotok véleményt, hogy az adott eszközt hetekig-hónapokig használom napi szinten. A két nap még arra sem elég, hogy felületesen megismerj valamit, ennyi erővel írhattad volna, hogy MM-ban 10 percet nyomkodtad (bár gyanítom, hogy inkább ez az igazság, tekintve, hogy miket szoktál írni).Azt meg továbbra is fenntartom, hiába prüszkölsz miatta, hogy jelenleg a Note 3 sokkal jobb választás, mint a Note 4, mert per pillanat a kamera kivételével mindenben jobban teljesít.
-
gabesszg
aktív tag
válasz maximilian4 #24938 üzenetére
Na igen ilyennek én még a közelében sem értem (nekem 6 óra volt a max) de ugye használat függő (ha jól láttam volt benne office ergo olvasás ami alatt sokat nem kellet dolgoznia meg chromenál is lehetett olvasgatás hosszasan, szóval nem állandóan újratölteni az oldalt és 4g-ről netezni. Én már másra nem tudok gondolni
-
veterán
válasz maximilian4 #24938 üzenetére
sajnos a büdös életbe nem lesz már ilyen kijelző idő!!!
Anno mikor a Note 2 megjelent ott is ilyen 10 órás időket produkáltak! Ahogy jöttek a frissítések szépen csökkent a kijlezőidő ma már jó ha a fele megvan...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
maximilian4
addikt
-
Parallaxis
addikt
válasz maximilian4 #24924 üzenetére
2. Nem nyomtatnak könyvet több ezer éve, sőt még ezer év se telt el a könyvnyomtatás kezdete óta.
Ebben igazából egyikünknek sincs igaza (költői túlzás volt a több ezer év).
A nyomtatásra a 8. századtól van bizonyíték, pl. 812-ben Kínában már papírpénzt nyomtattak, szóval azért ezernél több eltelt már azóta.De ha a papírtól elvonatkoztatunk, akkor már i. e. 1500-ban használtak kezdetleges nyomtatási megoldásokat.
A többit hagyjuk, mert abszolút nincs igazad, de felesleges lenne itt megvitatnunk.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz maximilian4 #24921 üzenetére
Barátom, az én véleményem mögött ott a könyvnyomtatás pár ezer éve, jó pár beszélgetés optikus és szemész ismerősökkel. Meg az, hogy ez a téma részben kötődik a szakmámhoz.
A te véleményedet mi alapozza meg?
--
A Lollipop-os dolog meg konkrétan tény, mielőtt vitába szállnál, előbb néz meg egy készüléket ezzel a rendszerrel, vagy legalább egy videót
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #24862 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz maximilian4 #24716 üzenetére
Az a gond, hogy 2 külön eladótól volt mind a két üveg és nem csak magamnak vettem, hanem másnak is, viszont csak az én telómon produkálja ezt a tünetet. Szóval inkább az lehet, hogy nem teljesen sima a kijelzőm és emiatt van az, hogy nagyjából 2 hónap után egy picit elemelkedik mindig ugyan ott. 4 Note 3-ra raktam ilyet az ismerőseim körében, senkinek semmi gond, fiamnak HTC Desire 610 van, arra is tettem, ott sincs gond. Azért érdeklődtem itt a nagyobb merítésben, hogy ez valami egyedi probléma vagy általános, de akkor meg is van a megfejtés, hogy egyedi. Ez van. Nem a világ vége, de azért bosszantó.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz maximilian4 #24712 üzenetére
Ezt értem, csak az a gyanús, hogy a haverjaimnak is én teszem fel különböző telefonokra és ott semmi gond. A legfurább az, hogy milliméterre ugyan ott kezd ez feljönni egy idő után, mint a másik. Lehet, hogy nem teljesen sima a képernyőm??? Na mindegy. Felrakás jó, minőség jó, mégis 2 havonta ez lesz vele úgy, hogy este még nem és reggel már igen. Megpróbálok ezzel együtt élni, mert emiatt nem fogok 2 havonta üveget cserélni 17 dollárért azt tuti...
Köszi urak!
[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz maximilian4 #24708 üzenetére
17 dollár volt, nem a szar legolcsóbb hamis ez sem. Az előző sem az volt.
-
laci0530
senior tag
válasz maximilian4 #24626 üzenetére
RAM felszabadítást követően néhány perccel is nézd meg az állapotát, akkor valószínűleg már 1Gb felett lesz egy-kétszáz megával, nálam így szokott lenni mostanában, belakott telefonnál. Egy-két napi, telefon újraindítás-mentes használat után 1,4-1,6 között mozog a foglalt mennyiség, ami ütítéssel 1,0-1,2 közé áll be egy időre. Telefon újraindítást követően közvetlenül 0,9 giga szokott foglalt lenni, egy akkor elvégzett RAM felszabadítással rövid időre 0,7 köré is levihető.
Túlzott jelentősége mindenesetre a bőséges tartaléknak köszönhetően nincs az egésznek, az android rendszer egyébként is rugalmasan szabadít fel kapacitást szükség esetén.Próbaképp újraindítottam és RAM-ot ürítettem: 733 Mb foglalt pár pillanatig.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #24189 üzenetére
Hát igen, megváltás volt a p880ról erre a készülékre váltani.
Apaszka: Próbálom pozitív szemmel nézni az egészet, annak ellenére, hogy rootolt, és loadernyitott volt az előző gépem: talán így az 5.x-től nem éri majd meg telefont lopni, mert max csak darabokban tudák értékesíteni, s az alaplapot - ami a készülék legeslegdrágább eszközét - pedig nem.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz maximilian4 #24190 üzenetére
Mint előttem "banhammer "mondta, ez a CSÚCS!
Nem tudta a gyerek mi lesz ebből, hogy ez az etalon, és a többi gyártó csak kullog utána.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #24190 üzenetére
Akkor még nem tudták a tesztelők, hogy a Samsungnak bejött, hogy 19-re lapot húztak.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz maximilian4 #24155 üzenetére
Nem biztos, hogy a telefon hibája.
Elvégre azóta gondolom kijött néhány verzió a játékból is.De alapvetően a Snapi nagyon throttlingol, ahogy ezt nem egyszer le is írtam.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Tav-Csoves
őstag
válasz maximilian4 #24155 üzenetére
Tervezett elavulás...
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23809 üzenetére
Láttam. Csak kibogarásztad.
küldöm: "+m"Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23808 üzenetére
Azért a "bácsi", na ez már durva!
Ok. - >..... Itt az ötösöm, mert látom a másikban is összefutunk.kostunica: már az elsőhőz is fáradtt voltam, nem a visszavágóhoz.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23802 üzenetére
Bocsánat. Helyesen:
1,1-es, ill. 5-en.
További szép estét![ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23749 üzenetére
... miután nagyképűen beleugettál a topikba.
Mégegyszer megkérlek: hanyagolj.
Nem egy bolygón élünk.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23746 üzenetére
Tisztelt fórumtárs! Én ezen már túl vagyok. Minden topikba járnak hasonló alakok. Tudod itt pont az a lényeg, hogy eltérő, vagy megegyező vélemények, közösen vigyék megoldásra a dolgokat, segítsék egymást. Ehhez fontos a másik fél tisztelete, ill. véleményének tisztelete. Vagyis, a megszólítás, és/vagy a reagálás stílusa.
Na neked ezt még gyakorolni kell, jó felkészülést kívánok.
Részemről lezárva.
(bocsánat, ha elütöttem néhány betűt)
A lényeg: a teszt az volt, hogy két éve egy üveget sem kellett lecserélni.
kérdés: síküvegen, biztosági fóliát láttál már?[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz maximilian4 #23729 üzenetére
Ember! Olvass! Üvegekről van szó! 12 db ÜVEGRŐL.
Mellesleg az enyém is esett már akkorát, zsebből kivéve, lendületből repülve betonra, hogy alig találtam meg. És láss csodát, egyben van, karcmentes, 100-ért számolják be a 4-be jövő szerdán.
Már akkor üveget használtam, amikor 10-ből 9 nem is tudta, hogy van ilyesmi.
Úgyhogy nyugott lehetsz, hiteles.
És még! Nehogy már az üveg védje meg a telódat. Max a kijelződet. Ajánlok még tokot használni.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz maximilian4 #22939 üzenetére
Ha gyári garis akkor beéget kijelzőre panaszkodsz, és kicserélilk
-
kosturica
őstag
válasz maximilian4 #22932 üzenetére
Ügyes szervizes tudja cserélni a keretet külön is. A hivatalos szerviz nem gányol, ott egyben cserélnek mindent.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Peterson_
addikt
válasz maximilian4 #22932 üzenetére
Szia!
Elvileg csak egyben.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Ck.
addikt
válasz maximilian4 #14801 üzenetére
Köszi, akkor próbálok nem agyalni ezen, csak használni.
Amúgy most h a szolgáltató felajanlott más modellt is garis cserére, Ti Z2-n pl elgondolkodnatok?
[ Szerkesztve ]
-
bandiba1
csendes tag
válasz maximilian4 #14803 üzenetére
igen, azokkal is tök homály :-(
-
berigazek
őstag
válasz maximilian4 #14688 üzenetére
8 nap alatt megjött HK-ból megrendeléstől számítva
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Hauptmann
addikt
válasz maximilian4 #14688 üzenetére
Én is tőle vettem, bár nekem lassan jött meg.
-
veterán
válasz maximilian4 #14682 üzenetére
Ennek örülök, iloomet nem fogok venni, marad a nilkin.
Láttam 2500ft ebayen, az vajon eredeti?
Linket hirtelen nem tudok, de pótolom.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Hauptmann
addikt
válasz maximilian4 #14682 üzenetére
Nekem is Nillkin van, teljesen jó.
-
madicken0202
újonc
válasz maximilian4 #14209 üzenetére
Hát sajnos úgy néz ki nem nagyon ragadta meg senki az alkalmat h kifejtse nekem a dolgot
ha esetleg neked valamikor lenne egy kis időd akkor a megadott emailcímre nagyon megkösöznném ha elküldenéd, h hogyan is kell csinálni. köszönöm! -
Tippmix46
senior tag
válasz maximilian4 #14163 üzenetére
Samsung rajongó vagyok, de próbálok reális maradni.
Olcsóbb áron egy ugyanolyan hardveres teló, ami jobb képeket és videókat készít. Nekem ez utóbbiak fontosak lennének, fontosabb, mint hogy van s penem vagy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz maximilian4 #14163 üzenetére
én is leírtam ezt neki, de nem reagált rá.. állítólag hatalmas Samsung fan.. állítólag.. de egyébként szerintem ez a szoftver még mindig android 2.0-s szintű kinézet, és még mindig azt mondom, hogy várjuk meg az LG milyen irányba halad tovább, mert ha azt nézzük eddig 1 nagy sikertelefonja volt az a G2, aminek a tárhelyét bővíteni sem lehetett, ez már legalább lehet
-
Tippmix46
senior tag
válasz maximilian4 #13726 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de egyetértek az előttem szólóval, a Note 3 kijelzője nem jobb a Note 1hez képest. Én minden alkalommal, amikor Note3as van a közelemben megnézem a kettőt egymás mellett és bizony nekem a Note 1 még mindig a jobb, de biztos nem rosszabb....a Note 2ről ne is beszéljünk, az tényleg óriási csalódás.
-
hito
nagyúr
válasz maximilian4 #13726 üzenetére
Miert akarnam magam becsapni? En valtanek a legszivesebben felfele, foleg ugy hogy meg penzem is marad. A gore is azt mondta, hogy ha a ceg nem vette volna meg neki, akkor el se gondolkozik a valtason. Es melleteve o is azt mondta, hogy nincs akkora kulonbseg kijelzoben.
Ha mar a kijelzoknek tartunk, akkor nekem pl. jobban bejon a Note 3-enal a G2 kijelzoje. De onnantol, hogy a G2 hattertarja nem bovitheto, el se tudok rajta gondolkozni, mert nalam sajnos az alapkovetelmeny.
Osszegezve a temat: baromi jo cuc a Note 3, az egyik legjobb a jelenlegi kinalatbol. Mindossze nehany kifogasom van ellene (az elso Note-tal szemben), amivel a proba soran lehet, hogy majd sikerul megbaratkoznom. A kijelzo tema meg tenyleg csak izles kerdese, nem erdemes napirendre tuzni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
válasz maximilian4 #12899 üzenetére
Tényleg zöld színű a peremeknél?
-
Hauptmann
addikt
válasz maximilian4 #12899 üzenetére
Nekem is ilyen van, teljesen jó.
Más. A legújabb XEH rom (NB1) esetében másnál is gondok vannak a gps-el? El szokta veszteni a jelet (jól látszik a Waze webes felületén), ilyet a régi rommal nem csinált. Valaki panaszkodott nem olyan rég itt a fórumon, hogy néha Indiába tesziva pozíciót, én is tapasztaltam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Shinnokina
tag
válasz maximilian4 #12177 üzenetére
Az, faszi. Méghozzá igen jóképű, egyébként. Koreában régen ilyen hacukában jártak a férfiak, ez meg egy történelmi sorozat. Szóval nem kell fikázni más kultúrákat, csak mert nem ismered
A hátlapfóliázós dologgal megismerkednék akkor, ha van valakinek linkje hozzá
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #12177 üzenetére
Ne legyél negatív.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz maximilian4 #9276 üzenetére
Ez jó. Tényleg. Ha nem tetszik a műsor, vagy elkapcsolnak a meccsről, csak visszakapcsolom[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
berigazek
őstag
válasz maximilian4 #9269 üzenetére
Csak smiley nem volt ,,ott" és gondoltam,hogy ennyire nem fontos neked a szabad ram pedig minél több szabad van annál gördülékenyebben megy minden..
Peterson!
Akkor megy a kukába a Hírolvasóm
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz maximilian4 #9264 üzenetére
,,És akkor mivan?"... No comment!
..
-
Markizmark
addikt
válasz maximilian4 #9260 üzenetére
Persze, kezeli a ramot de mire felszabadítja az éppen indítandó appnak az időbe és energiába kerül. Máris kész a röcögés. Nem baj ha van szabadon mindig legalább fél GB.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
iSonic
addikt
válasz maximilian4 #9260 üzenetére
a két sim kártya sok ram-ot eszik.. nem tudtad?
Peterson_: na igen, mert ugye alapfunkcióként ott van.. ha gyorsan megnyomod a Home gombot..
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz maximilian4 #9255 üzenetére
Ha nincs elég szabad ram akkor igen.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
berigazek
őstag
válasz maximilian4 #9255 üzenetére
Te nem használsz semmit ram felszabadításra?
Peterson!
Mikor a romot feltettem volt lehetőségem,hogy Flipboard nélkül telepítsem fel,de meghagytam.Ez mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
robi30
tag
válasz maximilian4 #8854 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz maximilian4 #8471 üzenetére
mert ezt meg a knoxot leszámítva jobb teló mint a többi. meg most szégyenszemre menjek vissza s3ra? áhh...
"szenyor dzsíííí"
-
Peterson_
addikt
válasz maximilian4 #8025 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amennyire egy ilyen rendszer meg tudja hajtani(gondolok itt a Note-ra+a Sennheiser CX175-re), bőven jó a 320-as mp3 is.
Rendesen belőle a hangszínt, azért így is teljesen élvezhető, telt hangzást ad.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
nggabi
félisten
válasz maximilian4 #7600 üzenetére
nézegettem az edge s531-et, de kicsi a winyó, nincs ssd-nek hely benne. igaz vékonyabb, de ezen legalább eldöcög a call of duty sok samsung romnak kell a hely.
iSonic: tetszik nekem is ez volt a legolcsóbb modell, 8 giga ram, gt755, i5, fhd kijelző, de lehet bele venni még egy videokártyát a cd helyére ha nagyon szaggatnak a játékok
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Piwi
veterán
válasz maximilian4 #7292 üzenetére
Ők kapták meg elsőnek a KitKat romot, hogy ezután a többi ország is ezt a verziót fogja kapni vagy sem, azt senki sem tudja. Biztosan fogják ezt is még barkácsolni és mindig lesz friss rom
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
iSonic
addikt
válasz maximilian4 #7287 üzenetére
ha nem rootolod, akkor nem is fog ugrani egy sima odin-os telepítéstől..
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest