- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andriska20a
csendes tag
Nem csináltam meg a frissítést a kiesel mert hogy vissza állítottam a telefont és újra csatlakoztattam a kieshez hogy a névjegyzéket vissza tegyem nem mutatta most hogy lenne frissítés.
-
Andriska20a
csendes tag
Már most látom a változást a telefon akkumulátorán nyomkodom folyamatosan és alig akar 1% merülni az akku most 38 % van felpakolok egy két filmet azt megy is fel a töltöre és megnezzuk éjszaka mennyit merül 100% ról. Köszönöm a segítséget.
-
Andriska20a
csendes tag
Sikerült. Megoldanom a gyári vissza állitást kaptam segitséget a játék megoldására. Viszont csináltam mentést Kiesen és ki írta hogy van egy új frissités. Ez a neve PDAG1 / PHONEG1 / CSCG1 (BTU) ez micsoda feltehetem majd?
-
Andriska20a
csendes tag
Hát akkor lehet ez nem fog sikerülni. Mert igazából nem kér bejelentkezesi adatokat minden belépés előtt. Egyszer kellet a játékba nevet adni és ennyi. De internet kapcsolat kell hozzá, meg vannak mások is a játékban de csak akkor tudnak támadni ha nem vagyok online. Lehet ogy felejtős a megmentése akkor a játéknak:ss de azért köszönöm szépen a segítséget
-
Andriska20a
csendes tag
Tudtok valaki olyat itt aki jobban benne van ebbe a játék témában?
-
Andriska20a
csendes tag
Játék előtt is ilyen volt. Igazából ami feltűnt az a 4.4.2 frissítése után lett alacsonyabb az akkumulátor időm.
-
Andriska20a
csendes tag
Hát igen arra kíváncsi lennék hogy ez hogy lenne. De hála istennek a kijelzovel nincs gondom.
Szívesen megcsinalom a gyári vissza állítást hátha. De egy dologban tudnátok segíteni. Van egy játék Boom Beach elég sok pénzt bele raktam már es ha letorlom gondolom nem marad meg rajta az accom. Nem lehet valahogyan ki okoskodni hogy ne kelljen elölről kezdenem az egészet?
[ Szerkesztve ]
-
Andriska20a
csendes tag
Gsm boltban vettem. Tudom lefogtok hurrogni most ezért. De megbízható a bolt mindig onnan volt az összes telefonom sosem volt at baszás
-
Andriska20a
csendes tag
Cella volt készenlétben. Én amikor megvettem akkor se bírt 2 napot. Gyári rom nem rootolt a telefonom. Max 4 ora kijelzo időt bírt.
-
Andriska20a
csendes tag
5-6 óra kijelző idő? Atya ég nekem ha már a 4 óra sikerülne mindig boldog lennék. Nektek esetleg elő fordult már hogy a töltő is jól be van dugva a konektorba az usb is jól be van dugva a telefonba de nem veszi fel a töltést? Újra indítottam és lás csodát tölt elég érdekes.
-
Andriska20a
csendes tag
Eltűnt a szerkesztés onnan hogy tudom leszedni?
-
Andriska20a
csendes tag
Uh basszus nem tudtam de nem engedi kitorolni
-
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok. Valakit érdekel esetleg gyárilag független 32gb fekete Samsung galaxy note 3 telefon? 2014 március 25 lett vasarolva 1 év teljes körű garanciával. Európai modell. Snapdrogon processzoros. Spigen neo hybrid tokba van kezdetektől fólia a kijelzon. Szóval a külső fém gyári kereten zseb karc semmi se található.
-
Andriska20a
csendes tag
Mármint Bocsánat 4.4.2 kit kat van nekem is fennt és ugy dobott fel egy frissítést
-
Andriska20a
csendes tag
4.3 van a telefonon. De most nézem hogy feldobott egy gyári frissítést. Nem töltöttem még le. Nem tudjátok esetleg mi az?
-
Andriska20a
csendes tag
Na most elvileg ott van
-
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok. Ezzel lehet valamit csinálni mert emlékszem hogy régen másabb volt ez az állító mikor kirakod háttérképeknek a képet?
-
Andriska20a
csendes tag
A beallitasokban megtalalom hogy mappa beallitasai de valamiért nem tudok letrehozni
-
Andriska20a
csendes tag
Novaban lehet mappát letrehozni ahogy belepek a menube? Mert nagyon nem akar osszejonni
-
Andriska20a
csendes tag
Hát tudom hogy van egy csomó de miért nem tudja kicsit a samu át tervezni az egészet van nekik elég emberuk erre a dologra. Szarnak bele az egészbe csak eladni mindent mondjuk garancia ami elég erős húzó érv. De hát nem tudom kezdek picit csalódni már a samsungba.
-
Andriska20a
csendes tag
Nem tudom de csak nekem kezd unalmas lenni már a samsungnak a touch wizje? Amiota android van mondjuk csak samsungom volt de valamelyik nap g2 néztem és annyival szebb az egész maga a beallitasokban is. Meg a 40 ezres samsungba is ugyan az van mint a 150 ezresbe nem a penz miatt mondom. De a huawei képes arra hogy kiad egy csomó témát. Nem értem a samsung miért nem képes már kicsit át szabni ezt az egészet.
-
Andriska20a
csendes tag
válasz asprey #15821 üzenetére
Én is polusba vettem flip covert bementem oda mondtak 18 kijottem bementem media marktba ott 14 megvettem es szepen vittem vissza 3 nap mulva hogy adjak vissza a penzt mert olyan kenyelmetlen az egesz hogy csalodas volt szamomra es utana vettem a neo hybridet 7 ezer speedshop azt vegyel rá
Váci uti tesco -
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok. Valaki nem tudja esetleg hogy spigen neo hybridhez a keret részt ugye mert cserélhető lehet e kulon venni hozza? Mert sehol sem találok külön fém részt.
-
Andriska20a
csendes tag
Ebbe a case bounceba talán nem lesz olyan bumszli mert ahogy néztem a tokokat mindegyikbe olyan bumszli lett de ez a neo hybrid megtetszett Szép és jó de azért nagy lesz tőle mert amugy meg nekem még pont egy kezes telefon a note 3 és tok nélkül valljuk be nagyon kis mutatós darab:dd
-
Andriska20a
csendes tag
Hát meg venném boltba is speedsopba 5 rongy ez a case bounce de s5re note3 nem találtam sehol sem. Köszönöm a kínais választ de várok kicsit hátha ír valaki aki tud pesten. Addig rajta hagyom a neomat.
-
Andriska20a
csendes tag
http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-bounce.html
Errw gondoltam. Köszönöm előre is
-
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy valakinek budapesten nem lenne elqdo Spigen tokja note 3. A sima szilikon tok es ilyen kis plusz jelek vannak a hátulján? Mert spigen oldalról nem tudom hogy kell rendelni. És boltban sehol sem találtam meg speedshopba csak s5re van
Új hozzászólás Aktív témák
- C# programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HP notebook topic
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!