- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
save
tag
válasz dreizwanzig #25396 üzenetére
Jogos... reverzibilesen a korrekt :-)
-
Darko_addict
őstag
Én egy Sandisk microSDXC UHS-I-t vásároltam bő egy éve, 64GB-os verziója miatt gyorsabb, mint a többi, de itt egy jó összehasonlítás az átlagos kártyák különbségről:
Az írási sebesség fontos, mert 4k videót alatt kell gürizzen a hardver, és lehet megakasztja a felvételt az írási sebesség. Ha jól emlékszem, 1080p-ból 1 perc 34 mega volt, 4k-ból pedig 300, ami átlagos 5 mega másodpercenként és szerintem közben más is használja a kártyát, amihez kell még egy kis plusz.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Chrys_
addikt
Az a baj, hogy teljesen mindegy, mennyire gyors a kártya, ha a biztonságot kicsit előrébb helyezve kódolva akarjuk az adatokat rajta tartani. On the fly megy a dolog, és kurva lassú lesz az egész. Inkább Truecrypt konténert használok rajta EDS-sel kezelve.
Általános használat esetén (film, zene) pedig szinte teljesen mindegy milyen a kártya (bár azért 64GB feltöltésénél kiütközhet a különbség). Mondjuk a videofelvétel készítés is megfoghatja. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy maga a kártyaolvasó mekkora max. sebességre képes, ami felett már a kártya osztálya nem számít.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz retroid #25392 üzenetére
Hogy megelozzem a kerdes cunamit.
Samsung EVO Class 10-es MicroSD kartyat erdemes venni, sokan dicserik.
En anno a Tesco-ban vettem, ilyen dolgokban nem bizok az eBay-ben, stb oldalakban.
Inkabb kicsit dragabb, de 100%, hogy azt kapom a penzemert amit kifizettem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskornel
addikt
válasz handrash #25385 üzenetére
Én ugyanezt a hibát vettem észre a Dolphinnál. Nagyon idegesítő, mikor nagyobb zoomoknál elugrik a rákba, majd keresheted hol tartottál...
Sőt, mikor balra húzod a képernyőt, a sor elejére ugrik. Ha valahogy ki lehetne kapcsolni a jelrajolást, talán megoldódna.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
banhammer
veterán
válasz retroid #25392 üzenetére
Hidd el jobban jarsz ha minnel gyorsabb a MicroSD kartya.
Beraktam a tabletembe Galaxy Tab Pro 8.4 (Snapdragon 800as SoC, 2 giga RAM) egy class 4-es kartyat es erezhetoen megfogta a rendszert (a hatterben zenet hallgattam).\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz retroid #25388 üzenetére
Class 10.
Azzal számoljál, hogy csak a rendszer alól tudod írni az SD kártyát, külső programokkal nem.
Gondolok itt a Total Commanderre és társaira, FTPn szintén kilőve.
Csak az adatkábellel Windows alól vagy az Alkalmazások / Samsung / Saját fájlok programmal tudod írni az SD kártyát.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
retroid
senior tag
Milyen MicroSD kártyát érdemes venni hozzá?
Class6 vagy Class10? Leginkább applikáciok áthelyezésére meg fotokra esetleg zenére
Meg kell formázni elso hasznalatkor a kártyát? Ha igen akkor hol és hogy?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
veterán
Aki esetleg venni akar. Note 3 akciós áron.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
banhammer
veterán
válasz maximilian4 #25382 üzenetére
Minek nekem toll az eletemben nem hasznaltam.
Jatekra es netezesre vettem a Note 3-at.
De egy harom hetes kinnt tartozkodas alatt leesett, hogy ennek is kicsi a kijelzoje es vettem melle egy Galaxy Tab Pro 8.4-et amire a Note 3-mal osztom meg a netet.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz gyuri81 #25377 üzenetére
A Next Browser-t használom vagy az Opera Minit.
Mind a kettő tudja a teljes képernyős módot.
Az Opera Mini tetű lassú, de baromi sok adatforgalmat tud vele megspórolni az ember.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Tőlem aztán egész nap csirkenyúzó gépet fejleszthetsz az sem érdekel.
Ettől függetlenül erősen kétlem, hogy a te technikai leírásod alapkán fogják a kínai hamisítók tökéletesíteni a tollat.BTW
Ha már annyira benne vagy a dolog akkor miért nem csinálsz a kickstarteren toll kampányt?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
veterán
Eddig nagy kedvenc böngészőm volt a Chrome, de most próbáltam ki az UC Browser-t! Hát valami veszett gyors és teljes képernyős.. stb stb
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Darko_addict
őstag
válasz banhammer #25373 üzenetére
Pár napja ezt válaszolták arra a kérdésre, hogy három terméket tudnak-e egy csomagba tenni, és így csak 1x kellene fizetni a PK-t:
Sorry!
We can be offer a little bit combine shipping discount of bid price listing.Visszakérdeztem, hogy akkor igen vagy nem, erre jött a válasz, ami csak egy összesített árat tartalmazott, miszerint mindhárom terméknek a PK-ját ki kell fizetni - ami mindhárom esetben drágább volt, mint a termék.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
save
tag
válasz gyuri81 #25365 üzenetére
Olyan 1 hónapot...
Az orrában van egy tekercs, ami a powert vételezi a kijelzőben lévő wireless tápból.
Na erről a tekercsről induló két réz szálból az egyik fáradt és tört el, mivel ez mindig mozog a hegy benyomódásakor. Túl merev efféle igénybevételhez. A toll hegye sem az eredeti 2 cm körüli szál, hanem csak egy 2 mm-es darabka, amit nem lehet kihúzni, de ez lenne a legkevesebb.
Talán ha be lehetne toldani oda egy nagyon hajlékony sodort eret...akkor nagyon jól lehetne használni!
Persze ehhez tudni kéne irreverzibilisen szétszedni is -
banhammer
veterán
Aztán lehet, hogy ez a kopás csak por volt, mert éles fény alatt próbáltam felrakni a fóliát.
-
barca222
tag
Sziasztok. Az mitol van hogy csak 450 mA tölt a töltő, mert lassan is tölti.Köszi.
-
banhammer
veterán
A multkor vettem eszre, hogy a Spigen Bounce Case tokban tartott telefonom krom kerete megkopott.
Lehetseges az ilyen?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Hitch
senior tag
A krómkeret kopását érinti a garancia?
-
Darko_addict
őstag
-
Peterson_
addikt
válasz banhammer #25349 üzenetére
Hát ez ilyen, nem törvényszerű, hogy mindenkinél ugyanúgy legyen, de ha már van, szinte biztos hogy ez lesz a megoldás.
Nekem azóta egyszer sem jött elő.apaszka:
-köszi, én is meglepődtem rajta
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
válasz tomee007007 #25345 üzenetére
Zavar volt az erőben.
Én naponta újraindítom egyszer a telefont.
Azt a kb. 30 másodpercet kibírom.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #25345 üzenetére
Természetesen én már ezen is túl vagyok(vonzom a ritkán előforduló hibákat)
Nézd meg a beállítások/eszköz/kijelző menüpontban be van-e pipálva a "képernyőtónus aut. beá." , ha igen, vedd ki a pipát.
Nálam ez okozta a zűrt meg 4.3 alatt, amióta kikapcsolva tartom egyszer sem jött elő a hiba.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tomee007007
őstag
Tegnap 3x előjött hogy bekapcsoltam a képernyőt, és teljesen zöld tónusban pompázott. Ismételt bekapcsolásnál mar nem volt gond. Reggel újraindítottam azóta nem csinálja....kezdjek aggódni szerintetek vagy csak pillanatnyi zavar volt a rendszerben?
-
veterán
Szerintetek mikor fognak rájönni az app készítők, hogy legyen az alkalmazásaikban egy olyan opció, hogy ki lehessen teljes képernyőre tenni az adott programot? Miért kell mindig ott virítani a statusbar-nak?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Tav-Csoves
őstag
-
derrik
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy a gyári nem ablakos flip tok alkalmas e vezetéknélküli töltésre? Hanem lenne e valakinek ilyen fóliája eladó !
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz maximilian4 #25338 üzenetére
Pardon. Write only módba kapcsoltam. Nem ártott volna visszaolvasni.
Amúgy rendszerhiba okozta ezeket az árakat? Vagy komolyan gondolták? Tényleg ennyiért vettétek a filmeket?[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
istnag
addikt
A Play filmeknél valami hiba van, egy csomó film 2,99 és 9,99 HUF.
-
altair66
csendes tag
S pen hegy nektek milyen gyorsan kopik?
-
banhammer
veterán
Lollipop-ról mi a hír mikor jönne a Note 3-ra?
-
dreizwanzig
tag
-
Tav-Csoves
őstag
válasz dreizwanzig #25323 üzenetére
pü-t küldtem hátha segíthetek személyesen.
-
dreizwanzig
tag
válasz Tav-Csoves #25307 üzenetére
average 100mA-t ír és maximum is 460mA..... kéne egy másik teló, amivel ki lehetne deríteni, hogy azt jól tölti-e...
-
netcore
tag
-
apaszka
veterán
válasz Tav-Csoves #25316 üzenetére
A SAMSUNG nem igen jár az éljen a support terén. A 4.4.4 is elmaradt.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Tav-Csoves
őstag
válasz haligali72 #25315 üzenetére
szerintem még az 5.1et is majd megkapja, amit a napokban adott ki a fejlesztőknek a Google. - de ez szvsz.
-
haligali72
aktív tag
Meg ne kövezzetek, sajnos a note 3 már ugye nem kap 5.0 át?
Bocs már olvasom, jövőre[ Szerkesztve ]
-
dreizwanzig
tag
válasz Tav-Csoves #25313 üzenetére
szerintem tuti nem is azzal van baj. Oké, kínai cucc, de azért nem egy 5 dolláros gagyi szar. Ezért gondolok az akksira vagy a matricára
-
Tav-Csoves
őstag
válasz dreizwanzig #25312 üzenetére
S én hallgatva rád meg is vettem Én elégedett vagyok vele.
-
dreizwanzig
tag
válasz Tav-Csoves #25309 üzenetére
igen. szerintem még ezt én írtam neked, hogy ez a legolcsóbb ebayen, ami megfelel a qi1.1-nek
-
Locutus
veterán
Vagy a 20 dolláros noname szopás helyett vesztek egy 22 eurós eredeti samsungot.
Nem is értem miért kellene bárkinek szivatni magát egyéb kínai megoldásokkal, ha egyszer van ez is...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Tav-Csoves
őstag
-
dreizwanzig
tag
ilyen töltőm van nekem is.
-
Tav-Csoves
őstag
Általam javasolt töltő pad
ebben le is írja, hogy QI szabvány. SOk esetben nincs odaírva, a telefon meg tönkremehet.
out: 1Aide rá van írva, hogy 600-1000 mAh!
Ezáltal 1 A-t kell, hogy kapjon a telefon.
A Galaxy Charging Current *Lite* program 650 mA-t ír. Nekem egy éjszaka alatt lazán feltölti 5%-ról 100%-ra a telót! -
istnag
addikt
válasz dreizwanzig #25302 üzenetére
Ezekben a fogadó matricákban sosem hittem, kell egy normális QI -s hátlap.
(#25288) fujifilm1
Köszi szépen, majd még próbálgatom.[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz dreizwanzig #25302 üzenetére
Ha jól rémlik, maximum 600 mA-el tölt a Q!. De egy éjszaka simán fel kellene töltenie az akkumulátort ennyivel is.
[ Szerkesztve ]
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
Nem találtam neki topicot, ezért itt teszem fel a kérdést, mert tudom, hogy páran használnak QI töltőt. Vettem egy QI töltőt és QI fogadó matricát. Ha rárakom a padra a telót, érzékeli a töltést, viszont alig tölt. Kipróbáltam több adapterrel is, mindegyikkel rettenet lassan tölt. A note3 adapterével egy éjszaka alatt kb 40%-ot töltött fel. Szerintetek mi lehet a gond? A fogadó matrica lehet rossz esetleg? Vagy akár az is lehet, hogy az akku nem jó? Van még egy olyan jelenség is, hogy ha egy 0,55A-s töltővel töltöm a telót, akkor olyan 55%-nál tovább nem tölti. Az 1,5A-s töltővel OK. Lehet esetleg, hogy az akksi nem jó? Van valami program amivel meg lehet nézni, hogy mekkora töltést vesz fel a teló töltéskor? Valakinek bármi ötlet?
Ja igen, az alany nem note3, hanem S3!
Előre is köszönöm -
migabi24
nagyúr
válasz Darko_addict #25299 üzenetére
A lényeg, hogy Ota/update módszerrel telepíti a custom rendszert de csak gyári kerneled lehet, mert ugye az ugrasztja a knoxot, sajnos pedig pont egy jó kernel érne valamit, mert root után már xposed modulokkal mindent lehet amitő jó volt régen egy főzet
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest