-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Az android rendszer 36%-os használat elég aggasztó (39perc kijelzőhasználat mellet főként), valamint ami nekem feltűnt hogy a kijelzőhasználat és az ébrenlét majdnem azonos szokott lenni, és itt valami ébren tartotta a telót.
Ha valakinek van valami ötlete, ossza meg bátran, szívesen venném. Köszi előre is.
-
apaszka
veterán
válasz migabi24 #24090 üzenetére
Szia!
Nem sértésnek szánom az HSZ-t!!! Messze áll tőlem!
A telefonod topikjában sem fényezik ennyire a 4 et. Persze itt mi elhisszük mindent,mert itt Note 3 tulajok vannak.
Bocs ne értsd félre ,én is lecseréltem volna ,de most még nem akarom. Tökéletesen elégedett vagyok vele.
A Note 3 az én számízére van szabva,amit szeretek. [link]Egyenlőre a Note 4 nem tudja ezt biztosítani,és talán soha sem fogja. ----->nem tudni lesz e root ,ami nélkül félkarú óriás.
Ha ezt nem oldják meg,a legközelebbi telóm Nexus 6 -vagy 7 lesz.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
baladam86
aktív tag
válasz tome0001 #24089 üzenetére
Látszik, hogy nem volt térerő egy-két alkalommal, ilyenkor folyamatosan hálózatot keres, az szépen tud meríteni, illetve még a médiaszerver lehet ludas, ha esetleg nem tudja pl. a memóriakártyán indexelni rendesen a fájlokat egy sérült fájl miatt. Ezekből a képekből én ennyit látok, de a szakértők majd kiegészítenek
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #24080 üzenetére
-
tome0001
senior tag
-
baladam86
aktív tag
válasz Locutus #24051 üzenetére
Motorola is szereti az Amoled-et, bár Amoled és Super Amoled között azért van különbség a Samoled javára.
Nexus 6 és Droid turbo szimpi, de nem egy Note.Note 3-Note 4 vitához annyit szólnék, hogy ésszerűen, logikusan belegondolva nyilván nem éri meg a csere. Nekem speciel megérte, nagyobb örömmel használom a Note 4-et, és ez nem azért van, mert nyugtatom magam az árkülönbözet miatt, a kejlző és kamera miatt megérte. De ez az én véleményem, ti meg csak irigyek vagytok
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Hauptmann
addikt
válasz Tav-Csoves #24080 üzenetére
Ezt a programot majd megnézem, köszi a tippet.
-
keccsa
aktív tag
-
Hauptmann
addikt
válasz migabi24 #24072 üzenetére
Megnéztem, az AT&T Note 3-akkal volt valami GPS fix probléma a KitKat megjelenésekor, de ez a számunkra lényegtelen.
Tnilabk,
Az egy dolog, hogy hány holdat lát egyszerre. (ez egy parasztvakítós szám a GPS gyártóknál) Ami fontos, hogy a 20-ból mennyinek a jelét használja (a GLONASS megjelenésével már amúgy is kitolódott már, hogy mennyit lát). Általában 8-10 az általános érték, a többit elteszi tartalékba, és előveszi, ha valamelyik épp használtnak nagyon lecsökken a jelszintje.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Tav-Csoves #24074 üzenetére
Dehogy 20-at, szerintem nincs az maximalizálva, ez régen volt divat, nekem valamelyik nap mikor használtam 35-öt látott
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Hauptmann #24070 üzenetére
Konkrét talasztalatom nincs, mikor a vételen gondolkodtam, akkor botlottam ilyen jellegű külfőldi topikokba, keress rá erre a kifejezésre note 3 gps issues és lesz találat bőven, ebből gondoltam, hogy esetleg valami nem okés, persze lehet alaptalanul, a Note4-el rögzítettem nyomvonalat, és meglepődve tapasztaltam, hogy mikor bementem egy régi belvárosi házba, liftbe még a házon belőli mozgásom is tökéletesen rögzítette
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz migabi24 #24063 üzenetére
Komolyan érdekel, hogy mi a baj a 3 GPS-ével. Mindenhol gyorsan talált fix-et, sűrű erdőben is, illetve szűk utcákban, jelet sem vesztett el soha. Itt a fórumban sem panaszkodtak rá eddig.
A Beidou még erősen a jövő zenéje, amire igazán működőképes lesz, addigra kijön a Note 5, meg talán a 6 is.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
A fej hátulján nincs rca aux sem?
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
migabi24
nagyúr
válasz Hauptmann #24060 üzenetére
Még jobb lett hidd csak el, a Note 3-ra volt panasz, nyilván nem a futásnál jön elő a gyengesége, a Note 4 hibátlan + 1-el bővült a támogatott rendszerek száma Beidou aminek még később lehet jelentősége amilyen tempóba fejlődnek a kínaiak, de persze nem fogom itt sztárolni a 4-et, csak hátha valakinek nem számít a pénz, és segítek neki a döntésben
[ Szerkesztve ]
-
vihar100
tag
Sziasztok tud valaki megoldást arra hogy a telofonomon lévő zenét az autórádiómon halljam?
Usb kimenet van az autórádión.
App van erre vagy mindenképpen kábles megoldás? Ha kábeles akkor milyen kábel mert a töltő kábellal amivel pl. a laptop látja azzal az autórádió nem látja. -
veterán
válasz migabi24 #24059 üzenetére
Túl friss még, hogy kijelentsük nincs gyenge pontja. Természetesen ez maradjon is így.
A háromnak se volt, de most egyre több embernek jön elő a keretrepedés.
Tavaly mikor megláttam a hármat, egyből azt mondtam, nekem ez kell! Pedig régóta nem érdekelt milyen telefonon van.
Négynél nem kapott el ez az érzés szerencsére, örülök is neki, de a feleségem jobban.
Te esetedben egyértelmű, hogy jól döntöttél.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Hauptmann
addikt
válasz migabi24 #24059 üzenetére
A GPS hová fejlődött? Ha valaki, akkor én minden nap használom (munka, ládázás, futás stb.), nincs semmi gond a Note 3 GPS-ével.
Mégegyszer leírom, hogy nagyon jó gép a 4, ezt nem is vitattam soha. Csak én (és sokan mások) nem látják a késztetést, hogy váltsanak a 3-ról, mert nincs benne eget rengető újdonság (mint pl. a 2-3 esetében, ahol eleve nőtt a kijelzőméret) Note 2-ről viszont érdemes, vagy más gyártó készülékéről viszont érdemes. Úgy látszik, a Samsungnál is érvényes lesz lassan az, hogy igazán nagy újítás kétévente lesz.
-
migabi24
nagyúr
Mindenki a kijelzőn lovagol, de azért ha jobban megnézzük minden téren fejlődött picit, kamera,gps,hangszoró,fém keret, nyilván nincs ég és föld különbség a 3-hoz képpest, de nem is lesz már ilyen, mert eljutott egy olyan szintre a fejlesztés, hogy már nincs hova tovább, hogy nektek nem éri meg a váltás az tény kivétel ha valaki szarja a pénzt, de azért ne állítsátok be úgy a dolgot, hogy jobban megéri a 3 mint a 4, ki mennyiért veszi talán azon múlik, én is majdnem vettem használt 3-ast 120-ért, de aztán jobb választásnak tünt a 4 150-ért, imádom szerintem ez egy tökéletes eszköz végre, nincs gyenge pontja, mintha nem is a samsung csinálta volna
-
törölt tag
Nekem ebben a Note4 vs 3 témában csak az tetszik itt, hogy vannak még emberek, akik nem attól akarnak menők lenni, hogy nekik már a legújabb van, hiába nem jobb annyival. Persze aki megvette a 4-et az látja a különbséget a kijelző között, még ha bizonyított tény is, hogy nem lehet.
Az egyik kedven hozzászólás amit szerintem nem itt olvastam, hogy QHD-n már nem látszik a Pentile elrendezés Kíváncsi lennék, hogy az ilyenek, hogy használják a telefonjaikat. Ha a Samu nem mondaná el, hogy pentile, senki se "venné észre".
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
-
Locutus
veterán
válasz fojtviki #24047 üzenetére
Én is nézegette már a 4-et bécsben, de egyáltalán nem fogott meg.
A hátlapja szerintem gagyibb a 3-nál, és a szélének a fogása sem olyan kényelmes. Ráadásul ez hogy lekerekített a képernyő szélén az üveg, valahogy gagyi hatást kelt... nem tudom miért. Amúgy persze, ránézésre szép.
A QHD meg úgy értelmetlen ahogy van. Egymás mellé téve semmi különbség a két kijelző között, maximum, ha 3 centiről, vagy nagyítóval kezdi nézni az ember. Szóval én is úgy döntöttem, hogy a Note3 marad még egy darabig.
Megmondom őszintén érdekes szitut szül most, hogy a nexus 6 meg a droid turbo is amoledes lesz... bár nem annyira elegáns telefonok, mint a Note, de mégis talán jó alternatívái lesznek a 3-nak. Főleg ha a gyári hátlapon belül lesz esetleg a QI tekercs is... A note4-ből ez még mindig hiányzik nekem, és a Note3 vastagságát és súlyát is igencsak megdobja.Premium garival amúgy mi a helyzet Note4-nél? Kijönnek házhoz szétszedni összerakni, mint a hármat, vagy beviszik szervizbe mint az S5-öt?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Tav-Csoves
őstag
-
őstag
válasz gabesszg #24046 üzenetére
Mi tegnap neztuk meg a note 4-et Parom azt mondta, hogy nem csereli le a 3-at. Szepnek szep teny de amiben jobb az a paromat nem erdekli Pl fenykepezo, a kijelzon sem latott olyat, hogy huu de sokkal jobb. Annyit mondott meg, hogy erzesre nagyobbnak tunik a 4, nem tudom a pontos mereteket. Egyszoval jovore a 6, vagy ha lesz normalis aron edge akkor az
-
gabesszg
aktív tag
Tegnap kiprobaltam iPhone 6-al osszevetve a kis note ot.. Hát talán egy két programnál láttam minimális (tizedmasodperc max) kesest a note nal szóval megnyugodtam hogy jó telefon ez még (utána iPhone vs iPhone 6 na hát ott sem láttam hatalmas különbséget... Már nem fejlődnek ezekszerint olyan gyorsan a CPU stbk mint régen )
-
hunluigi
senior tag
Valaki használ smart dock-ot? Érdekelne, hogy FHD -e a kimenet rajta. Most készülök rendelni, de ez alap feltétel volna, és sehol nem derül ki egyértelműen.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #24040 üzenetére
Igen. Egy évesen semmi gondom az üzemidővel. Pedig tolom rendesen.
Magánjellegű tapasztalat (nehogy valami szaktekintély megbántódjon) :
piszkálva csak romlik.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
pusihusi
addikt
válasz apaszka #24042 üzenetére
Nekem 1/2 évig volt, az egyik legjobb telefonom volt, csak azért cseréltem le mert nem lehetett bővíteni a memóriát. LG 3-ra cseréltem volna de annak a hardvere majdnem ua. mint a G2-é. Amit kiadtak Koreában a 805 procival az igen, ha lenne itthon akkor az lett volna. Nem bántódok meg, mindenki írja meg a véleményét. Vagy elfogadjuk vagy nem Nekem a G1-G2 után a G3 jött volna de a fenti okok miatt A Note 4-el is szemeztem 3 órán keresztül egymás mellett a Note 3-mal. Nem győzött meg hogy 90000.-ft-al többet ér. Azt 3 tized mp-cet kibírom várni mire betölt bármit.
Üdv. Feri!!
-
apaszka
veterán
válasz pusihusi #24041 üzenetére
Én is. Vagy is volt 2 hónapig,amiből 6 hetet szervizjáratban volt. Aztán ment a háztól az utalvány mit adott az LG.
Mindegy,akkor GT540 et írok . Az jó.Bocsánat nem bántásként szántam,de ég és föld a különbség. A szervizet nem is említem.
De nem offolok!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz migabi24 #24039 üzenetére
Így van,de ha butítani akarom a telóm,akkor veszek egy LG G2 őt.
Azért van,hogy pörögjön.
Ha ezek a hókuszpókok annyit érnének,hogy mondjuk egy nappal kitolja az üzemidőt,azonos használat alatt,akkor van értelme.De hogy egy napot bír így ,úgy meg egy nap,és két óra???
Mit számít? Este töltőre rakom,vagy másnap reggel.
Egész napos használat alatt 30-40% al rakom le. Ez már nem elég a másnapra,így tolom rá a töltőre. Most így áll,tegnap reggel óta! Nincs takarékos mód meg ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Szevasztok !
Mivel ez az Ultra power Saving Mode vagy micsodi nincs Note 3-ra ( legalábbis én nem találtam) ezért tudnátok olyan progikat mondani, amivel tudom a telefon processzorjának az órajelét szabályozni ?? Mert akkor azzal lehetne spórolni... De javítsatok ki ha nem így van, mert nem igazán vágom a témát.
-
Nmsbalint
csendes tag
Valószínű, hogy nem csak a pixelháború az oka a note 4 QHD felbontásának. A Gear VR csak a note4-el működik. Ott pedig feleződik a pixelszám, ha jól tudom. Tehát lesz itt még ennél nagyobb falbontás is...
Valószínű, hogy ha más területen nem is, de gamer fronton biztos, hogy ez az olcsó VR megoldás a jövő. -
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #24027 üzenetére
Sz@r mercídeszt aranyból csináltassa a burzsuj .
Én előbb belefingok mint őIgaz ő a vevő!
Ha valaki megfizeti a fényűzést,az nem gond mert ad munkát rabszolgáknak éhbérért.
-
b.bela1
őstag
-
Hauptmann
addikt
-
HGab777
csendes tag
válasz tomee007007 #24017 üzenetére
Ezt találtam: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/kabel_adapter/samsung_s2_s3_s4_note_2_3_micro_usb_otg_kabel_1995131237.html
Mást esetleg ha érdekel akkor a MicroUSB - USB - MicroSD kártyaolvasó (ezt biztosan lekezeli a Note3) linkje: http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Host-OTG-Memory-Card-Reader-w-Anti-dust-Plug-for-Galaxy-Note2-HF-/390807832773?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item5afdf648c5
-
pusihusi
addikt
[link]Nem drága
Üdv. Feri!!
-
HGab777
csendes tag
válasz Hauptmann #24015 üzenetére
Én usb2.0 -sat rendeltem, mivel van itthon egy note2 is: http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-OTG-Host-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S4-S3-S2-Note-2-Google-Nexus-/360989881741?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item540cac758d
de van direkt Note3 -hoz: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-OTG-Host-Flash-Disk-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/171404533796?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item27e881a024
-
HGab777
csendes tag
válasz tomee007007 #24013 üzenetére
Igen, ebay -ről rendeltem és hibátlanul kezeli a pendrive -ot és szinte nagyon sok mindent pl.: bill. egér. Próbáltam a Sony Ps3-as usb-s headsetel is és azt is simán lekezelete (mind a mikrofont, mind a hangszóró részt). Vettem még olyan kártyaolvasót is ami egyben microusb-s és usb-s is, azzal is tökéletesen működik.
-
tomee007007
őstag
OTG kábelt használ egyébként valaki?
-
HGab777
csendes tag
válasz Parallaxis #23998 üzenetére
Az usb3-as módot aktiválni kell, miután rádugtad a kábelt le kell húzni a redőnyt, ott az usb-re és bepipálni az usb3 -at (ezt minden csatlakoztatáskor meg kell tenni). Ebben az esetben az átviteli sebesség olvasás 80-100MB/s írás 50-65MB/s ellenben usb2 -n olvasás 31MB/s írás 11MB/s. Ez csak akkor igaz, ha a Note3 belső memoriája-ra másolsz, ha az sd (akár uhs1-es is lehet) kártyára, akkor tényleg nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Megnéztem kb. 90-110 között ]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Silent77 #24007 üzenetére
Bolti garanciát, de bevittem a Samsunghoz, ők 1 évig gariztatják, utána az üzlet. [link] Ja csak annyi hogy be kell vinnem, nem jönnek ki javítani. Hülye lennék venni 170-ért hogy a seggem alá tolják a kijelzőt Tiszta gyári garival sem adható el többért
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
seger
addikt
válasz tomee007007 #24006 üzenetére
6col felett én magamnak már nem venném meg. Szerintem ez az 5.7col pont jó méret! Nyilván mindenki saját kezéhez méri és dönt. Nekem ez a véleményem!
-
-
pusihusi
addikt
válasz tomee007007 #23993 üzenetére
128-ért vettem 2 hete 24 hó garanciával a TérErő kft.-től
Üdv. Feri!!
-
Hauptmann
addikt
válasz Parallaxis #23998 üzenetére
"A normál piaci árkülönbözetet nagyon nem éri meg a csere."
Én is ezt mondtam két hete, de páran leugattak, hogy valótlant állítok, és igenis megéri.
A Note 5 meg maradjon FHD, nem kell parasztvakítós QHD, ellenben legyen 6-6,3 coll körüli.
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz Arolotifar #24002 üzenetére
Vagy 8K
-
őstag
válasz tomee007007 #24001 üzenetére
Ne legyél már vészmadár
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
tomee007007
őstag
válasz Parallaxis #23996 üzenetére
A Note 4-nél nekem is a QHD felbontással van bajom...de nem az általad leírtak (természetesen az is jogos), hanem az aksi fogysztás. Nyilván az soc is szerepet játszik, de nagyobb részt a kijelző... nekem anno a Note II pl. játékoknál legalább 20%-al kevesebbet fogyasztott, mint most a Note 3-nál...gondolom hasonló differencia van a 3-4 közott is a QHD kijelző miatt.
De a trendet követni kell, megy a pixelháború, a Note 5 biztosan 4K-s lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest