- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Hauptmann #38432 üzenetére
Nos, véleményem szerint ez a Play Services hibája lehet. Android 5.0 alatti verziókra a Google kevésbé ad ki frissítéseket, emiatt egy adott probléma hosszabb ideig fennáll(hat).
Jómagam édesanyám telefonján - Galaxy S3 I9305 - a Play Services a legnagyobb fogyasztó, és 4.4.4 alapú.
Ilyenkor az ember elgondolkodhat, hogy a wifi amnézia, vagy a Titanic effektus a jobb.(?)Jómagam viszont megelégedéssel használom a Huawei Mate 9-et, ami szerintem ha a Mate 10 kijön, a legjobb ár érték arányú készülék lesz az egész okostelefon piacon.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Hauptmann #38285 üzenetére
Mi pont most vettunk kijelzot, szerencsere egy kicsit olcsobban kifogtuk. £90-ert vettuk, igaz az utolso darab volt. [link] Ezen felul, meg vettunk egy usb dock-ot is, a regi mar kisse kilazult vagy nem tudom, de a tolto kabel konnyen kijott belole mar. Igy osszesen £100 font volt. Parom azt hitte, hogy eleg csak az uveget megvenni, ami el volt repedve. Leszedte rola az uveget, youtube video alapjan Hat szerintem minimum egy orat kinlodott vele, amikor vegzett, akkor latta, hogy az lcd is vegig van repedve En csak a karomkodasra mentem le a konyhaba Igy viszont megrendelte az uj lcd-t. Azert dontott igy, mert a kedvenc telefonja. Van s8+-is, meg volt s7-is, de ezeket igazabol mar nem szereti semennyire. Szinte erthetetlen, hogy miert nem lehet normal kijelzovel is arusitani pl a note 8-at. De egyebkent igazad van, altalaban £120 es £130 korul vannak a kijelzok. Esetleg olcsobban nem eredeti, de nalunk az nem jott szamitasba.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hauptmann #38257 üzenetére
biztosan nem fog eljutni sajnos, de nem is értem őket, hogy miért adják ki újra mindenhol, 100%, hogy elkelne az összes! ( többek között én is erre a telefonra pályáztam)
Na ennyi volt a 9.7-es MagMa rom! Belakott állapotában laggol mint az állat, ha hívnak kb 3-4 másodpercet késik a kijelző feléledése. Hagyjuk már....ment vissza a stabil phronesis rom mentésem..
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Chrys_
addikt
válasz Hauptmann #38213 üzenetére
S8+-ra cseréltem. Gyakran nyitok meg telefonon VeraCrypt kódolt file-okat, az egyik 20GB. Sokkal gyorsabban megnyitja az új proci.
Még megvan a Note 3 is, valahogy el akarom távolítani az ezüst festéket a keretről (Dremel segítségével), mert már elég durván kopott, aztán mehet -
falijja
őstag
válasz Hauptmann #38200 üzenetére
Nekem is az volt rajta már 1 éve, de eddig mindig megoldottam mással a gps problémát.
Gondoltam teszek fel egy romot hátha az megoldja, de ugyan úgy eldobálja a jelet.
Jelenleg az arya mod 2.1 van rajta egyébként.fRooStzzZ..: Köszi ha itthon lesz a teló, megnézem hátha segít..
tnilabk : ezt is megnézem..[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Hauptmann #38172 üzenetére
Note2 4 évig volt meg, karácsony előtt pár nappal deglett meg.
Teljesen meg voltam vele elégedve.
Gyorsba sikerült 35ert vennem ezt a N3at.
Mondhatni buta user-től, full gyári állapotban, karcmentes.
Alku nélkül elhoztam.
Az 4 nem hozott lázba, egyik ismerős vett olyat és nem éreztem azt hogy le kellene cserélni.
N5 ugye hivatalosan nem jött, 7 meg bukta.
Majd kiderül mi lesz.
De maradok a N szériánál.Igen, kedden éjjel volt egy szívátültetésem.
Ahhoz képest nagyon jól vagyok, rá 7 órára keltettek, este már kint ültem az ágy szélén. Most már sétáltunk. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz Hauptmann #38169 üzenetére
Én is váltottam volna már telefont, de sajnos mindig közbe jön valami. Vagy a telefont kukázzák, vagy velem lesz valami. De rég voltam úgy legatyásodva mint most. S1 óta folyamatosan mindig megvolt az új széria.
Most egy jó időre el kell felejtsem a melót, szóval kimarad a 7/8 egy évig biztos.Gyuri81, ha emlékszel még miről beszéltünk korábban, örömmel jelentem keddről szerdára túl estem rajta.
Eddig minden ok, 7 óra múlva keltettek, azóta már sétálok.[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz Hauptmann #38079 üzenetére
90%-ban por erdemes kitisztitani ,rendesen szetszedve ( nem kompresszorral a hangszoronal,mint ahogy 1-2 forumban csinaltak )
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Hauptmann #38015 üzenetére
Nos, bevallom neked, és nektek - habár nem volt titok -, hogy január 3 óta áttértem a Huawei Mate 9-re. Igyekszem nem elfogultan nyilatkozni: amik tetszenek:
Kamera, szoftver, stabilitás, gyorsaság, hardver, super töltés. 5 Amper.
Ami nem tetszik: elvárná az ember, hogy havi rendszerességgel jöjjön egy Android biztonsági frissítés.
Sajnos ez elmarad, viszont a készülék eleve Android 7.0val jött ki.
A ceruza egyáltalán nem hiányzik számomra, igaz azt note 3 esetén sem használtam. -
Chrys_
addikt
válasz Hauptmann #37904 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy a keretet teljesen leszedni. Én már cseréltem, persze komplett a kijelzővel együtt. Inkább fogom talán a Dremel gravírozóm, és a szivacsos polírkoronggal leszedném a maradék festéket. Az újrafestés lenne problémás, rendesen le kell takarni a többi részt.
-
törölt tag
válasz Hauptmann #37466 üzenetére
Igen
EVO
Specifications
-Product Type: microSD Card
-Class: 10 (UHS-I Class U1)
-Series: EVO
-Storage 16GB 32GB, 64GB, 128GB
-Features Data Transfer Speed: up to 48MB/sEVO Plus
Specifications
-Product Type: microSD Card
-Class: 10 (UHS-I Class U1)
-Series: EVO plus
-Storage 32GB, 64GB, 128GB
-Features Data Transfer Speed: Read: 80MB/s Write: 20MB/s -
törölt tag
válasz Hauptmann #36763 üzenetére
Sok fröcsögővel ellentétben, nekem bejön a teló. Note3-hoz mérten azért nagy a fejlődés. Remélem a telenor jó ajánlattal rukkol elő, és rendelem is.
Amerikában, Angliában durva, hogy Gear Fit2, Gear S2, TabE, 1 éves Netflix és társai ajándékok választhatók az előrendelőknek. Itthon tuti VR-ral szúrják majd ki az emberek szemét.
(#36766) Chrys_: Mennyibe kerül egy ilyen tok? Mondjuk én bicóhoz szeretnék, de eléggé gyengének találom amiket e-bayen lehet találni...
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #36496 üzenetére
Mondjuk a felsorolt dolgok többsége, szerintem hulla felesleges.
Az USB-nél sem létszükséglet a 3.0, bár tény, hogy érthetetlen, miért csak a Note3-ba került bele.Nekem sem a hőmérő sem a véroxigén mérő nem kell egy telefonba, egyik sem olyan megbízható, mint egy céleszköz.
A felbontást tekintve nekem untig elég az 1080p, de nem gond a duplája sem.
A SoC meg pont az előző miatt nem felesleges, meg hát miért rakták volna bele ugyanazt...
A kamera sokkal jobb, a készülékház minősége fényévekkel, szóval azért nem értek egyet azzal, hogy olyan hű de visszalépés lenne.
Abban viszont igen, hogy túl nagy felárat nem ér meg.
Én a hármast már nem tudnám eladni normális áron, tekintve, hogy a keretén rendesen meglátszik a használat, garancia ugrott, de amúgy sem lenne már rá, 50K-t meg nem fogok rákölteni.
Így sem szívesen gondolok bele, hogy mennyit költöttem védőüvegekre, tokra, hátlapra, alkatrészekre, extra tartozékokra, de biztos, hogy nem keveset.Új akku is kellene bele, mert hiába van két eredeti, már mindkettő csak kb. háromnegyedét hozza az új akkuk teljesítményének, de eredetiben az is elég horror.
Szóval kB úgy vagyok vele, hogy vigyázok rá amennyire lehet, és használom, míg szét nem esik a kezemben, aztán megy a fiókba tartaléknak, vagy valamelyik családtagnak, aki nem nagyon szeret telefonálni(mert ugye arra van ezer jobb telefon).Optimális esetben már váltottam volna, de a ceruza miatt nálam sem jöhet szóba más.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
válasz Hauptmann #36220 üzenetére
Jaj, hogy ne lassulna be. Bnőm 6S-se is tud szépeket laggolni. Persze nem akkorát, mint a Note, de tud, meg a képfrissítés vagy nem tudom mi, nagyon bánat a szifonon, netezés közben elég gáz. Ráadásul faék egyszerű, buta rendszer az egész, nem csoda, hogy simán megy. Inkább az appstoreba fejlesztőket kéne dicsérni, több a minőségi app. Droidon se laggol ami normálisan meg van írva.
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #36180 üzenetére
Ezt szervizese válogatja.
Az egyik nekem kB kérdés nélkül kicserélt mindent, nem ellenőrzött a garijegyen kívül semmit.
A másik meg mindent átnézett, ellenőrzött amit csak lehet.
Sajnos már egyik fajtával sem fogok találkozni, pedig lenne mit csinálniApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
-
janaman01
addikt
válasz Hauptmann #36099 üzenetére
csak tőle szabad venni ebayon...megbizható 2 hét alatt garantált ideér és eredetit küld...nem mellesleg van gari...
én ezt vettem, de már az újabbat küldte helyette...lehet kifogyott..( nem mintha roszabbul jártam volna)
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Prien
addikt
válasz Hauptmann #34243 üzenetére
Az tuti,hogy amíg nem lesz 6 coll fölötti új Samsung teló a piacon, addig a Megától nem válok meg.(A Mega 2 inkább downgrade lett... )
4.4.2-vel még 1-2 évig bőven partiban van, megy vele a Gear Fit, van infra a távirányításhoz és van képernyő tükrözés, értesítő LED, stb. 50 ezerért használtan, de még garis és +1 évet lehetne venni hozzá...Persze a Note-ot is szeretem, de már olyan kicsinek tűnik...
A kevés is több a semminél.
-
kosturica
őstag
válasz Hauptmann #34236 üzenetére
(OFF)Na akkor még egyszer a brutál Note 3 gyilkos(/OFF)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Prien
addikt
válasz Hauptmann #34236 üzenetére
Bizony jó az a 6.3"... van egy Galaxy Megám, azt kell mondjam, hiába használtam 1.5 évig Note 3-ast, a Mega 6.3 egyszerűen egy szerethető telefon, sokkal jobban szeretek rajta olvasgatni! Lehet meg is válok a Note-tól, mert az én igényeimet ez a szerény "kis" telefon is kielégíti.
A kevés is több a semminél.
-
hunluigi
senior tag
-
Dodgedart
csendes tag
válasz Hauptmann #32046 üzenetére
Helló!
S2-ön és most a Note3-ason is sokszor volt már, hogy hívtak miközben a füles be volt dugva, filmeztem vagy zenét hallgattam, de minden esetben a telefon hangszórója szólt a füles elhallgatott. Ez nem egyformán kéne, hogy működjön azonos készülékeken?[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Hauptmann #32061 üzenetére
nalam tegnap reggel frissitett 5.0-ra... tegnap este voltam setalni a nagy meleg utan es kaptam egy hivast otthonrol, akkor is a fulesbe szolt a hivas, mint a 4.4.x-en Sony fulbedugost hasznalok meg mindig
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
xtend
senior tag
válasz Hauptmann #32055 üzenetére
Namost amit belinkeltél note4-es problémát szvsz az egyáltalán nem probléma. A probléma az ami neked van, ugyanis te azt írtad, hogy a fülesbe nem szól a csengőhang amikor hívnak. A linken meg a faszi azért hápog, hogy neki az a probléma, hogy amikor üzenet jön vagy hívják akkor a fülesben is szól és a telón is egyaránt a csengőhang. Szerintem ez egyáltalán nem zavaró, hogy mindkettőből jön a hang Bár te azt írtad, hogy neked csak a telóból jön a fülesből nem, na az nemjó dolog.
Amit írt a faszi: "....but notifications and ringtones are coming out from both the speaker and the earphones..." erre még a gugli fordító is ezt írja: de értesítéseket és csengőhangok jönnek ki mind a hangszóró és a fülhallgató.....szóval neki is szól a fülesből a cs.hang -
xtend
senior tag
válasz Hauptmann #32055 üzenetére
LOLL...tudom most azt hiszed kamuzok.....de miért tenném?
Ha érdekel a link átdobhatom, bár PC-hez való úgyhogy ez neked nem lesz jó, mivel külön jack-en van a mikrofon és a füles....értelemszerűen a füles részével próbáltam
Amúgy Adaptive sound be van állítva neked? Én tennék vele egy próbát a helyedben
Szóval 1szó mint 100 nem kamuzok, nekem működik a dolog, csak válaszoltam a kérdésedre, hogy másnak működik-e. Egyébként egy nagy gyárban dolgozom ahol a gépektől sokszor nem hallottam a telót és a rezgést sem éreztem a zsebemben így amikor zenét hallgattam egyből rájöttem, hogy hívnak, mert a fülesben a zenéről átváltott a csengőhangomra (bár nekem a csengőhangom nem zene hanem a basic ringtone ). Most már nem használom a fülest mert olyan munkásruhánk van aminek van zseb a mellkasnál is, így oda szoktam rakni a telefont, ott már érzem a rezgéstSzerk: gyári romot POF3 nordik 5.0
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
válasz Hauptmann #32050 üzenetére
Vagy én nem értem a problémád vagy nem tudom, de ha automatán felveszi akkor persze, hogy nem hallod a füledbe ha hívnak hiszen nem csöngetik sokáig, hanem a telefon ugye felveszi neked automatán mint ha mindig a kezedbe volna a teló és 1 csörrenés után (vagy még annyi sem) már vennéd is fel....szóval ha nem automatán használod akkor hallod benne? Mert ha akkor igen, akkor a fentebb említett okok miatt nem hallod ha hív valaki csak hogy már bele is szól
-
_ocsisajt
őstag
válasz Hauptmann #32046 üzenetére
en 3rd party fulest szoktam hasznalni (fasza kis sony fulbedugost) ha megyek setalgatni kell sajna mozgatni a labamat akkor ha hivnak szepen zene elhalkul es jon a fulembe a hivas, ha erre voltal kivancsi
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
laci0530
senior tag
válasz Hauptmann #30618 üzenetére
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (Nyíregyháza belvárosában is) ezt csinálja a T-mobile hálózata. Bluemobile-os kártyám van, megrendelem legutóbb hozzá a legnagyobb netcsomagot (6.050,- forint/hó, 8 GB adatmennyiség) és használhatatlan, állandó újraindítást igényelt. Ha jól emlékszem, négy alkalommal tettem panaszt, kivizsgálták, "természetesen" nem észleltek hibát a saját hálózatukban. Sim kártyát is cseréltettem, a vadiúj micro simmel is ugyanezt csinálja. Minősíthetetlen a szolgáltatás, ha nem lenne millió más dolgom, legalább a cinikus és dilettáns, "nem a hálózatunkban van a hiba, csak akkor tudjuk garantálni a szolgáltatás zavartalaságát, ha nálunk vásárol telefonkészüléket" - az enyém gyári független, micsoda arcátlan eretnekség a részemről - hozzáállásért kijárnék nekik egy bírságot.
szerk.: telenor-os simmel valahogy tökéletes a net, azzal nem hibás a készülék, a blue kártyával is sok hónapig megfelelően működött.
#Peterson: azta*****mindenit. Már megint hatalmasat alkottál!
[ Szerkesztve ]
-
keccsa
aktív tag
válasz Hauptmann #30570 üzenetére
Én ilyet használok, ehhez jár tappancs, öntapadós alap, meg állítható, szellőzőre akasztható tartó is. Nagyon szeretem, mert a telómon töltős hátlap van, így csak beleteszem, és már megy is az energia. Naponta másfél-két órát töltök autóban, ennyi idő elég arra, hogy csak nagyon ritkán kelljen otthon rádugnom az USB-s töltőre (van úgy, hogy hetekig sem kell így töltenem).
Ha a navi miatt kell, akkor külön jó, mert aktív navi és állandóan bekapcsolt kijelző mellett is képes ellátni energiával a telefont![ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #30570 üzenetére
Én az előbb rendeltem hozzá a CD meghajtóba kütyüt,hogy azzal közelebb lenne, A Waze interaktív,így nyomkodom mindig! ezt,és erre fogom tapasztani! Majd lesz lép róla!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest