- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz laci0530 #35949 üzenetére
az a baj az sd vel hogy látja minden frankón viszont ha másolok rá vagy lejátszok róla akkor hibázik ..( lefagy a lejátszó program ) hibás sérült fájlt ir stb lefutattam a h2testw -t az is hibára futott, viszont amit linkeltél progi, az nem is látja ..érdekes.., valahogy sikerült még jobban elrontani ugyanis valahogy átraktam RAW ba...
most próbálom visszaépiteni a szektorokat..nah majd kiderül[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
gipsztigris
addikt
válasz laci0530 #34194 üzenetére
Akkor meg vagyok nyugodva! Na nem azért, mert te lennél a szomszéd, akinek szintén beteg tehene, hanem azért mert nem a telefonom rossz! ...hanem valami kompatibilitási gond lesz inkább.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
laci0530
senior tag
válasz laci0530 #34192 üzenetére
Megnéztem, nálam sem megy Miracast módban. Amint eljut az állapot addig, hogy "kijelzésre kész", rögtön visszaugrik "kapcsolódásra várva" státuszra, végtelen ciklusban (újraindítás mindegyik eszközön megvolt, próbálgattam a screen mirroring menüben a Note 3-ban minden kombinációt, de egyikkel sem megy).
-
gipsztigris
addikt
válasz laci0530 #34190 üzenetére
Akkor, ha jól értem a DLNA módban sikerült a kapcsolatot létrehozni. Abban elvileg nekem is megy, csak a "hagyományos" Miracast módban bont le!.....pedig az a fontosabb számomra. Megtennéd, hogy kipróbálod azt is és jelzel, hogy összejött-e ?!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Peterson_
addikt
válasz laci0530 #33722 üzenetére
Blabla az egész.
Én tőlük vettem, akárhova állítom teljesen szar.
Pesten belül, illetve nagyobb városokban még oké, de legtöbbször használhatatlan.
Idehaza somogyban meg egy csomó helyen térerő sincs, nemhogy net.
Hozzá kell tegyem, hogy a Note3 sem épp partner, rettenetesen gyenge az antennája, plusz szoftveres is van benne bibi, mert hálózattípus váltásnál rendszeresen dobálja el a jelet.
Mondtam már szervizesnek is, nem tudnak vele mit kezdeni.
Haveromnák S4 volt, az hasonlóan teljesített, most s6Edge+ -ra váltott, azzal ő még simán netezget, mikor nekem már hálózatom sincs.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
fujifilm1
senior tag
válasz laci0530 #31941 üzenetére
Ja most már értem .
De egyébként a kitkat alatt is volt olyan amelyik bluetoothal rögzített-,Skvalex call recorder-
de egy vagyonba került komolyan. viszont tökéletesen vette bluetoothal mindkét oldalt.Ahogy ezt pár hozzászólással előbb írtam szerintem ez a POF3-nak hozománya....
de pontosan nem tudom csak sejtem...viszont ha azt akarod hogy automatikusan minden hívást rögzítsen -ne kelljen nyomni a Hívás rögzítés gombot - akkor bármilyen ingyenes app is működik. például az Androrec ingyenes és kicsi.
HA ismered a Tasker-t akkor viszont semmilyen program nem kell!
( Autómatizáló program) -
fujifilm1
senior tag
-
-
laci0530
senior tag
válasz laci0530 #25535 üzenetére
Eléggé off, de anno - a válaszban hivatkozott hozzászólásomban - tettem egy ígéretet, hogy tájékoztatást adok a fejleményekről: visszakaptam a hibás temék árát az emag.hu-tól.
(pontosabban: a kb. 8-900,- forintos termék helyett felajánlottak egy 1.000,- forint értékű vásárlási utalványt, pár százassal kipótolva rendeltem belőle egy praktikus, összecsévélhető micro usb kábelt, hamarosan ingyenes kézbesítéssel ki is szállítják, remélem, gond nélkül ezúttal, kíváncsian várom) :-)
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
válasz laci0530 #30206 üzenetére
Na igen a microsd hiányzik bár ameddig ilyen minimális méretű appokat kreálnak az órákra addig oké de kb a fele se használható sajnos. Csak a kamera hangot ki lehessen kapcsolni és akkor le kell menni margit szigetre fotózni... bár még mindig nem tudom elképzelni hogy férhet bele egy nanosim egy órába
Más: mióta fent van a lollipop azóta indítás után előugrik a knox, hogy jelentkezzek be de, a zároltképernyőn is megjelenik de még letiltani se tudom ezt a f.. na meg az shealt is előjön azt se tudom miért és hogy hogy lehet kikapcsolni. Ha ebben valaki tudna segíteni azt megköszönném.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz laci0530 #30195 üzenetére
az eddigi legszebb gear ill a legszebb okosóra de kár,hogy nincs benne kamera.. Bár így is sokat tud de én sokat szoktam pillanatképeket lőni gear 2vel így most szerintem várok a váltással. Pedig tényleg nagyon tetszik. Az is lehet, hogy ha idén leesik 40re az ára akkor mrgveszem
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
válasz laci0530 #30190 üzenetére
Wow
mióta megjelent azóta szeretnék egy olyat de talán kivárom a következő órájukat csak ne adják olyan kurva drágán. 150ért már egy egész korrekt laptopot veszek csesszék meg..take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
bbubby00
őstag
válasz laci0530 #29935 üzenetére
Nekem az 1éves jótállásom sajna lejárt Így vehetek drágán ismét egy újat... sőt már a cuccaimat sem tudom lementeni róla...
Másik. Spigen tokot soha senki ne vegyen, mert már a második hullik széjjel... Pedig nem nyúzom[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
legenda
válasz laci0530 #28799 üzenetére
viccnek is rossz ilyet olvasni...
amúgy szervize/szervizese is válogatja a hozzáállást, de egy negatív - ha jogos, akkor még az sem -, tapasztalat alapján nem hiszem, hogy a bolti garancia mellett lehetne érvelni, a gyártói jótállás ellenében.LosBlancosrm; melyik szerviz volt ez? a javítási intervallum miatt kérdezem, illetve amiatt, hogy bizonyos esetekben küldik tovább a készüléket, tehát nem gyorsszervizről lehet szó.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
allein
addikt
válasz laci0530 #26849 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam. Korábban formáztam volt win alatt, gondolom nem lett jól formázva. Erre tudtok valami mondani, kiderül ebből a képből, hogy a ROM gyári vagy nem? Azért kérdezem mert ehhez béna vagyok
-
bandeevw
tag
válasz laci0530 #26382 üzenetére
Köszönöm.
A képeken a BL fájl be van tallózva, de nincs bepipálva a Phone BL Update, ez kissé ellentmondásos nekem...
Ha a PIT-et betallózod, automatikusan bepipálja az Odin a Re-Partition-t, ami tulképp értelemszerű - minek tallóznád be a fájlt, ha utána nem "használod".[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz laci0530 #26208 üzenetére
Megvolt a próba, működik a bluetooth hangfelvétel a Call Recorder alkalmazással (rootolt telefon). Annyi szépséghibája van, hogy a másik oldal a felvételen sokkal hangosabb, azaz inkább az én oldalam volt túlságosan halk. (Az összes felvételi módot végigpörgettem, volt, ahol csak zajt rögzített, volt, ahol semmit, az alapbeállítás működött csak; az Alsa mixer alkalmazást nem telepítettem külön, azzal lehet, hogy más lenne a helyzet, de nem küszködök vele most).
[ Szerkesztve ]
-
keccsa
aktív tag
válasz laci0530 #26155 üzenetére
Írtad, hogy megy a hívásrögzítés. Működik akkor is, ha bluetooth-os eszközhöz (kihangosító, headset) csatlakozol? Ha igen, akkor vajon működik root nélküli Lollipopon is?
Nekem ez a nagy bánatom, hogy hiába vettem meg a Call recordert, root nélkül semmilyen beállítással nem sikerült BT-s hangkapcsolattal felvételt készítenem...
Ettől függetlenül sikerekben és minél több nekünk portolt Lollipop verzióban gazdag új évet kívánok minden kedves topictársnak!
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Darko_addict
őstag
válasz laci0530 #26155 üzenetére
Az azé' betojás... mármint a RAM használat. PC-s Win 8.1 64bit eszik alaphangon 2,5GB-ot, pedig mennyivel komolyabb már, mint egy Android rendszer...
Kicsit olyan érzésem van, mintha mesterségesen lenne felverve, hogy a 2GB RAM-os telefonok nyafogjanak, hogy kevés a RAM a user pedig kezdjen kacsintgatni a 3GB-osok felé.[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
-
jacis
nagyúr
válasz laci0530 #20473 üzenetére
Már vagy két éve havonta cserélem a telefonokat ez meg több mint öt hónapja megvan. Tegnap végigmentem a MM-ban a kiállított készülékeken, de egyik sem hozta a szintet. A G3-nál akadtam meg kicsit, de amikor a böngészőt elindítottam a két kijelző között nagyon kijött a különbség. Fényerő és színmélység szempontjából is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
allein
addikt
válasz laci0530 #18589 üzenetére
Értem. Balatonon vagyok és a térerő szórakozik. Wifi és gps is off van, mobil internet on. Keresnem kell azokat a pontokat ahol működik az internet. Lehet akkor ettől merül a készülék? Időközben csináltam egy 4 perces videót a legmagasabb felbontáson, néha ránézek a gmailre, munkához kell. Jelenleg aksi 69%-on van.
Azért durva, hogy a település főterén mértem olyan magas értéket, hogy még Pesten sehol nem sikerült ekkora értéket mérni
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz laci0530 #18587 üzenetére
A garit nem áldoznám be a root oltárán
mindenesetre ahogy nézem (igaz nem ez a jellemző) nem csak nekem rondított bele a működésbe.
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest