- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
válasz Merula Alba #22392 üzenetére
Én APEX-et használok és szintén minden működik, illetve egy-két S widget nem.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
hunluigi
senior tag
Intelligens Stabilizálást kapcsold ki. Amiatt szokott hosszú másodpercekig "feldolgozni" .
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Varszegig
veterán
Én Nova-t használok, és minden pen funkció működik.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Én a GO-t használtam egy darabig, de az S-Pent se tudja, meg az oldalmenüt se, stb... szal egy idő után bármennyire is csillivilli volt visszaváltottam az alapra.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz gazfickooo #22330 üzenetére
Kellenek ezek a "szép" tokok mint szar a zsebbe
Nálam meg minden tok nélkül se karc, se repedés, se semmi...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Merula Alba
tag
Hali!
Azt kérdezném tőletek hogy ki használ mást a gyári LAUNCHER-en kívül? Az előző telefonon használtam, de itt úgy tudom hogy az S-PEN funkciók nem működnének. Igaz ez?Más kérdésem is lenne.Fotózáskor azt írja ki hogy "a kép feldolgozása folyamatban", vagy valami hasonlót.
Namármost ez elég sok időt elvesz. De miért? Mit állítottam el, ha jól emlékszem ez alapból nem ilyen volt. Tudom hogy gyári beállításokra vissza lehet rakni könnyen, de attól nem lennék sokkal okosabb. Ötlet?Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
PeLa87
aktív tag
válasz tomee007007 #22387 üzenetére
Nincs bekapcsolva ott semmi...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Piwi
veterán
ha valakit érdekelne: Galaxy Note 4 apps apk files now available online
még nem teszteltem,de az xda fórumban biztos leírják hogy működik-e mind
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
N.otorious
senior tag
válasz maci8308 #22374 üzenetére
Igen, a playen megtalálod, a cpu-z vel látod milyen procid van, mennyi működik valójába, a greenify vel letilthatsz pár hátérben futó alkalmazást, esetleg gyorsabb lesz, a widget ram, csak simán mutatja a ram állapotot.
Gyorsítani még úgy tudsz, hogy a gyári futó alkalmazások közül letiltod azokat amit nem használsz. Beállítás---->alkalmazások---->futó (itt látod mi mennyi ramot eszik)-----> mellette van az, hogy mind, ott egyesével le tudod tiltani ami nem kell. Az hogy mi kell mi nem a googlban keress rá..... pl.: ha a gmailt nem használod azt letilthatod.
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
ak76
senior tag
válasz maci8308 #22335 üzenetére
Ne haragudj nem szívózásból,nem akarlak bántani, de most tényleg, ez egy olyan szitu mintha bemennél a Váci útra a Ferrari Magyarországhoz a szervizbe egy Pontiac Fiero replikával és panaszkodnál hogy nem érted miért nem gyorsul a verda, hiszen tökre úgy néz ki mint egy 348 Gtb.
Csak hát az egyik egy Ferrari, míg a másik egy új korában is kotvány trágya szar. ..
Érted.?[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Parallaxis #22380 üzenetére
Így van.
Inkább egy olcsóbb készülék bármelyik normális gyártótól, mint akármilyen klón.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Parallaxis
addikt
válasz maci8308 #22379 üzenetére
Mégis, milyen választ vársz?
Az általad vásárolt klónnak annyi köze van az itt tárgyalt készülékhez, hogy kívülről hasonlít, belülről meg semmi köze hozzá. Ennyi erővel kérdezősködhetsz akár egy iPhone topicban is, több segítséget ott sem fogsz kapni.
Egyébként azért lassú a készüléked, mert valami filléres kacat SOC köré épített vásári bóvli, add a gyereknek játszani és magadnak vegyél egy normális készüléket.
-
PeLa87
aktív tag
válasz handrash #22376 üzenetére
Azt hittem, csak nálam van. De akkor is elég durván melegszik!
És az miért van, hogy amikor megnyomom a home gombot akkor bejön a feloldó képernyő és magától felodlja és bejön vagy a fényképező vagy az üzenetek? De ezt egyszer csinálja máskor nem. De általában akkor ha zsebben felmelegszik a telefon... :S
-
maci8308
újonc
válasz N.otorious #22349 üzenetére
Nagyon köszi.bár ez nekem kinaia amit irtál de majd rá jövök
De ugy látom te vagy az egyetlen segitökész normális ember itt.szóval ezeket töltsem le? Neharagudj hogy hülyeséget kérdezek de egyáltalán nem értek hozzá -
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Amikor játszok a telefonon különböző játékokkal, akkor a kamera alatt mindig nagyon forró lesz. Nálatok is? Vagy csak nálam van ez a jelenség?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy t-mobile nál vásárolt de hivatalosan függetlenített telefonra lehet független romot tenni?Illetve legfrissebb kfüggetlen romokhoz használható a towelroot knox ugrás nélkül?
-
ak76
senior tag
válasz cultfeca #22363 üzenetére
Ha létezne Magyarországon VALÓDI,a vásárlókat védő,értük létrehozott/fenntartott fogyasztóvédelmi szervezet,megfelelően megalkotott,és betartatott törvényekkel,ezeknek az online kereskedéseknek a hetven százaléka becsukhatná a boltot,a számla nélküli nullás áfás,klotyópapírra nyomott szart sem érő garancialevelükkel,meg a távol keletről mázsaszámra behordott,doboz,tartozék,magyar nyelv nélküli telefonjaikkal együtt.
Nem hullajtanék értük egyetlen könnycseppet sem,hiénák mind,tisztelet a ritka kivételeknek... -
ak76
senior tag
válasz Hauptmann #22355 üzenetére
Én arra emlékszem hogy mielőtt megvettem volna a Telenortól,végignyálaztam,nem viccelek,kb két tucat online kereskedést,az összes népszerűt,kevésbé népszerűt,ismeretlent,bármelyiket,és ahol egyáltalán létezett a lepecsételt warranty cardos opció,(kb a felénél sem) ott garantáltan éppen hiánycikk volt.
Irkafirka garanciás mindegyiknél volt azonnali jelleggel,de gyári szinte sehol,ahol meg igen,ott az Extreme,meg az Expansys árszintjén tolták.wozzy:
Remélem hogy nem...[ Szerkesztve ]
-
wozzy
tag
Szerintetek megkapjuk az új táccsvizt?
-
keccsa
aktív tag
válasz Hauptmann #22355 üzenetére
Nem csak az olcsóbb helyeken van készlethiány! A szolgáltatóknál sincs (legalább is a T-nél és a Vodánál "átmeneti készlethiány" a státusz, a Telenor meg megrendelés után közli, hogy elő vagy rá jegyezve...)!
Állítólag maga a Samsung sem tudja megmondani, hogy mikor tud (sőt, hogy tud-e egyáltalán még) szállítani Note 3-at!
Mindenki magának hülye!
-
Hauptmann
addikt
-
ak76
senior tag
válasz cultfeca #22325 üzenetére
MO-n kb egy kezeden meg tudod számolni hol vehetsz Samsung garanciával Note3-ast.
1.)Hülyeazértnemvagyok bolt.
2.)Samu bemutató termek.
3.)Extrémendigitális.
4.)Expanzív.
5.)Madaras teszkó.Őőőőő...kb ennyi.
Az ÖSSZES zug-onlány-maszekgsm bűvész garanciája 2 év eu,2 év üzleti,2 év bolti 2 év AS,stb stb stb mind csak bullshit,fénymásolt A4-es irkafirka,macskakaparás IMEI-el,SN-el,aztán ha naaaaagy gebasz van,vagy elhajtanak,vagy elhajtanak,esetleg elhajtanak. -
Varszegig
veterán
válasz maci8308 #22344 üzenetére
A klónazért klón, mert nem ugyanaz, mint az eredeti. Nekem is van ismerősöm, aki elhiszi, hogy a klónok ugyanazt tudják, mint az eredetiek, csak olcsóbban. Nem. Azért klón, mert egy ősrégi soc köré építenek egy hasonló házat. Nem olyan a proci, nem olyan a grafikus gyorsító, nem ugyanaz a kijelző. Nem ugyanolyan a ram sebessége. Hiába 3 GB.
A kérdésedre válaszolva, hogyan lehetne gyorsabb: vegyél eredetit... -
b.bela1
őstag
válasz Peterson_ #22345 üzenetére
Por szempontjából a pőre jobb. De ugye ott meg a pofáraesés kellemetlen.
Szerintem a tok legyen egy darabból (nem lego), és kellőképpen feszes. Meg üveg a kijelzőn.
Nekem az a páros bevált.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
veterán
válasz gazfickooo #22346 üzenetére
Hidd el nem attól van, nekem sosincs zsebben ahol megfeszülne.
Ennyire gáz a keret sajnos.Most hívtam ki őket újból a rezgő miatt.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
gazfickooo
tag
válasz tomee007007 #22333 üzenetére
Igen, soha nem ejtettem le.Arra tudok gondolni, esetleg a farzsebemben megfeszülhetett, de ha ennyitől elpattan, akkor az elég gáz az anyaghasználatot illetően.
Gateway P-7805u FX/ Note3
-
Peterson_
addikt
válasz b.bela1 #22339 üzenetére
Értem, persze.
Viszont akármit raksz rá, akkor is súrlodik, de ha még "pőrén" van, akkor mi van, ha pont akkor zuttyan egyet.Szerk.:
-A takarítás nálam is megvan ablaktisztító+két féle mikroszálas törlőkendő.Prien:
-Kétlem, hogy ez lenne a dolog mögött.
Nekem az első repedéskor meg nem volt rajta keret.
Egész egyszerűen nem stabil az egész konstrukció.
Műanyag ami nyeklik-hajlik ahogy belepréseled a zsebedbe, valaminek meg engednie kell.
Egyébként most próbáltam, a ház recsegésért valóban az akku felelős, kicsit alulméretezték mindenhol kb 1-1 mm-rel.
Próba képp tettem a hátlap alá most egy papírt, és egyből masszív lett.
Más kérdés, hogy ilyen gányolt megoldás sérti az önérzetem, szóval kivettem.
Van nekem otthon nagyon vékony, öntapadós szivacs(de ilyen gumiszerű), ami utána simán eltávolítható, szerintem az megy majd a hátlapra belülről.
Ilyenért kár is kihívni a szervizt, mivel alapvetően konstrukciós hiba, aztán kinél van, kinél nincs.
Hiába csavarozza újra, vagy tesz bele másik akkut, nem valószínű, hogy megoldja a problémát.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
maci8308
újonc
válasz N.otorious #22336 üzenetére
Ên is igy látom.honnam tudom meg hogy van e vagy nincs? És hogy lehetne gyorsabb a teló? Köszi
-
veterán
Nem olyan merev, nálam kopás nem volt csak repedés.
Körbe ez is szilikon, vagy vmi hasonló anyag, a keret meg műanyag, de az sem merev.
Van itt olyan aki tok nélkül használja még is elvan ugyanott repedve.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Elnézést, rosszuk fogalmaztam. Nem az árát akartam kihegyezni, aki ilyen telóval húz, annak gondolom nem a tok ára fáj.
Tehát van jó tok, meg van rossz tok. Viszont az ára nem egyenesen arányos a biztosított védelemmel. Nem a minőséggel, hanem a védelemmel!!!
Amúgy pár naponta leveszem, és belül is kitisztítom ablakpucolóval.
A por nagy ellenség.
Rommel óta tudjuk.
(azért is ideírom)Repedés szerintem a cerka ki-behelyezése közben keletkezik.
Megfeszül a keret.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Prien
addikt
válasz Silent77 #22338 üzenetére
Nem lehet,hogy az ilyen tok okoz valami feszkót a keretnél? Ezek merev tokok,nem? Szilikonos tokkal is repedt el valakinek?
Én lekopogom, de nincs se kopás, se repedés problémám. Szilikon tokban hordom...sokszor far zsebben!b.bela1:egyre gondoltunk.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
b.bela1
őstag
válasz Peterson_ #22334 üzenetére
Arra akaram kilyukadni, hogy nekem a nem kamu neo hibrid ott rohad a szekrényben. Kopás akkor van ha két felület... stb. Te is tudod. Tehát a tok a hunyó. Vagyis, rosszabb. Mondom, nekem is van. De minek?
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
veterán
Hajszálra ugyanott ahol az enyém, és még a tok színe stimmel.
-
korcsillio
addikt
Note 2 +kp. csere érdekelne valakit?(Nógrád,Heves megye előny).
-
maci8308
újonc
Sziasztok.teljesen új vagyok itt és a telefonomnál is.vettem egy note3 klónt a következő a kérdésem.nagyon lassú maga a teló + azt irja 3 gb a RAM.ebből 2.2 gb foglalt pedig szinte semmi nem fut.nem igazán értek hozzá.valaki segitene? Köszönöm
-
Peterson_
addikt
válasz b.bela1 #22322 üzenetére
Nézd, erre nem tudok mit mondani.
Én baromira vigyázok a telóra, de ennél jobban már tényleg nem tudok.
Tokban tartom, fólia van rajta(oké, a kijelzőnek nincs is baja), de valahogy kiakaszt, hogy olyan kopások vannak rajta, amilyeneket utoljára nyolc éves koromban láttam a búcsúban vett bóvli robotzsaru figurámon.Oké, hogy amit használunk az kopik, de ez kicsit erős.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy az most azért szar, mert nem ezerötszázért vettem rá tokot, hanem egy ötössel többért.
Azt sem mondom, hogy jobb, de hogy rosszabb se, az hétszentség.
gazfickooo:-Az lesz az.
Ugyanolyanom volt nekem is, és már halványan kezdődik megint.
De hát nem figyelgetem.
Ha meg megint reped, hívom a szervizt.[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz gazfickooo #22332 üzenetére
Ütődés nélkül?
-
gazfickooo
tag
-
tomee007007
őstag
Neo Hybriddel is???
-
cultfeca
tag
Sziasztok! Unokatestvérem venne Note-ot és ezt a boltot találta lehetséges opcióként: [link]. Nem tudom vele elhitetni,hogy a 2 éves garancia az szerintem itt kamu.Valaki vásárolt már tőlük? Előre is köszönöm a segítséget!
-
b.bela1
őstag
válasz Peterson_ #22319 üzenetére
Én nem értem srácok.
Itt olvasom, hogy veszitek a milijó, forintos tokokat, és mégis gánya a teló, egy év után. Én az összes telómra ugyanazt az ótvar szilikont veszem. Oldala kicsit rücsizett, kijelző, kamera körül picit (de épp eleget), kiáll. Szinte megfizethetetlen. 1500. Tudom, hogy nem szép, de nem mutogatni vettem a noteszt. Viszont úgy, ahogy nem sokára ezt is, minden samumat gyári állapotban passzoltam le. Haveroknak, bátran, pedig az necces dolog. És még egyszer sem vertek meg. Első S-em haver feleségénél van, boldogan használja.Piwi: +1
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
hm.nálam is tokban a telefon,egy sima kis olcsó S-line tokban. Lassan 1 éves lesz a teló de se kopás se repedés..mit csinálok rosszul?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Peterson_
addikt
válasz gazfickooo #22318 üzenetére
Én meg azt nem tudom, hogy a kamerakeret hogy kopott le nálam, amikor a tok bőven védi.
Ma vettem észre, elég csufi.
Jó, hogy nincs egy éves a telefon, de lassan olyan okádékul néz ki mintha háromszor ennyi ideje lenne nálam.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
gazfickooo
tag
válasz gazfickooo #22300 üzenetére
Köszi a válaszokat!Akkor bejelentem majd valamikor.Azt nem tudom mitől repedt el a keret,végig tokban hordtam
Gateway P-7805u FX/ Note3
-
-
Peterson_
addikt
Hoppá. Látom, már válaszoltak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AliceWake #22309 üzenetére
Enyémet is, csak az usb nem lett cserélve.
Már tegnap is sejtettem, hogy ez nem fog megjavulni...
Holnap hívom is őket.
Pár csavar lenne, de nem nyúlok hozzá.Sztem neked lesz igazad, nekem abban, hogy nem volt kedve visszafordulni. Mondjuk mire észrevettem majdnem egy óra eltelt.
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Silent77 #22308 üzenetére
Jézusom, hát minek kell száradnia?
Az én telómat az utolsó kábelig szétkapta, új kijelző, középrész, akksi, töltőcsati, de ragasztóról szó sem volt. Az utolsó másodpercig minden idegszálammal a műveletre koncentráltam, de véletlenül sem került szóba sem ragasztó, sem ragasztószalag. Nyilván, ha lett volna a rezgő alján ragacs, akkor azzal felfelé rakta volna le az asztalra miután kivette, de azon nem volt semmi Csak visszarakta és annyi.
Megjegyzem, azóta is minden kiválóan működik.Kérdezzük már meg nggabit, hogy akkor mi van, mert valaki szükségképpen téved, következésképpen rosszul csinálták meg a telefonját De legalábbis alternatív gyógyászati módszerekkel.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
veterán
válasz AliceWake #22307 üzenetére
Felhívtam, ő mondta ha jól hallottam. Én ragasztószalagra gondolok, de az is lehet amit te mondasz, bár akkor ellent mond magának a szervizes. Mert arra konkrétan emlékszem, hogy azt mondja nem száradt még meg. Vagy csak nem volt kedve visszafordulni.
Ragasztót én se láttam nála.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Silent77 #22306 üzenetére
Én nem láttam, hogy azt ragasztanák
Nálam is ki kellett venni a szétszerelésnél, de csak ki kellett pattintani, aztán vissza. Nem lehet, hogy csak rosszul pattintotta vissza?
Van egyáltalán ragasztó a szervizesnél? Mármint kell valamelyik művelethez?Non omnis moriar.
-
veterán
Igen, nekem tegnap cserélték.
De holnap hívom ismét, tuti nem ragasztotta vissza a rezgőt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
b.bela1
őstag
válasz kiskutya0 #22299 üzenetére
Ok. Nem kötekedni akartam .
De tényleg unalmas az aksidolog. Viszonyításképp, (ismétlésbe keveredve) :
wifi-4g mikor mi van non-stop. Gmail, időkép, yahoo finance folyamatos szinkron. Dolphint nyomom még a pirolámpánál is. Min. 1-1,5h telefonálás (ennek fele sz@r térerő mellett) . Pici "jutub", mindez 6-22,23-ig, amikor 20-30% körül van.
Játékom, faceakármi nincs, ott van helyette a feleségem .
Szóval állítom, átlag használattal, egy napot gond nélkül kibír. Kijelző 4-6h között normális.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest