- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #29223 üzenetére
Oh, köszi. Előbb néztem a megás linkedet, de az 5.0-ban kerestem. Ott meg az 1 fájlos volt.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Valakinek van valami normális letöltési sebességű link a többfájlos magyar 5.0-hoz, amit odinnal tudok feltenni?
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz philoxenia #27426 üzenetére
Pedig teljesen legális. Miért ne lehetne róla szó? Szolgáltatónál elérhető opció.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Zsirmanc #27193 üzenetére
Nekem még anno a galaxy s5nél volt ez. Nagy nehezen kicserélte a samu gariba. A felületi feszültségtől (ha jól emlékszem) szétrepedt nekem is magától az amoled panel. Tehát nem a kijelző üveg ( az karcmentes volt),hanem alatta a panel. A telefon meg patika karcmentes volt, tehát sajátjezűség kizárva. Mivel az akkori készülékem szolgáltatós volt, így először hozzájuk fordultam én marha... erre ők azt írták h külső behatás stb és megvonták a garit. Mondom wtf?! Egy pár hetes full karcmentes készülék volt. Magyaráztam nekik h hogy gondolják? Lfejtettem az üveglappal egyberagasztott panelt és elrepesztettem, utána meg visszaragasztottam vagy mi a f*sz... Na mindegy. Utána leírtam a samunak h mi történt és gariba cseréltek mindent.
Merula Alba
Ha hazaérek dobok linket, meg egy rövid leírást. Természetesen minden kifogástalanul működik.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz diabolika #27132 üzenetére
128 giga. Memória kártya nem lassítja a telefont...
Max a kártya a lassú, ha nem jó fajtát veszel.Szerk.:
Úgy bírom ezt az igo témát mikor feljön. Nagy közfelháborodás kiséretével, meg hogy nem vesszük a szánkra. Ilyenkor mindig az jut eszembe amikor a harry potterbe kimondták woldemort nevét, aztán mindenki be volt tojva, meg fel volt háborodva, hogy nem mondjuk ki a "tudjuk ki" nevét.
Ez az igo téma (igen kimondtam és?) egy gyerekes cirkusz..[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Intel q8200 #27037 üzenetére
Egyébként ha géphez csatlakoztatod ki lehet választani a csatlakoztatás módját a telón. De tök mindegy mit csinálsz mert, a factory reset után ha fejre állsz akkor sem lesznek már meg azok a képek. Max akkor ha szinkronizálva volt valami alkalmazással ami feltöltötte felhőbe.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Intel q8200 #27030 üzenetére
Ide nem kell semmilyen recovery program. Elég ha a telefonhoz tartozó drivert letöltöd és kész.
(#27032) code1005
OTG kábelen rádugod, aztán fájlkezelőbe megkeresed a pendrive-ot.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #26776 üzenetére
Nekem nem produkált, semmilyen wifi vagy kamera alkalmazás problémákat. Most raktam vissza tnap immáron másodjára én is. Flashelés után meg teljesen normális ez a bootolási idő, ez minden telefonnál így működik.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #26701 üzenetére
Hát igen. Pontosan ezért jó. Meg persze a komfortérzet is sokat számít úgy hogy a mai világban sajnos-nem sajnos mindenki egész nap "nyomkodja" a telefont. Nem ugyanaz az üveget tapogatni mint a fóliát és a képminőséget sem rontja le. Én már a második garnitúrát koptatom, mivel az első összetört a telefonon, de megmentett egy új kijelző vételtől.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #26677 üzenetére
Ha jól emlékszem ilyenkor magától csinál a telefon factory reset-et. Szóval a frissítés után minden le lesz törölve, ezért nem is indokolt neked megcsinálni frissítés előtt, de cáfoljon meg valaki ha rosszul emlékszem.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #26675 üzenetére
Biztos lesz. De am knox ugrás nélkül már most is fel tudod tolni odinnal.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #26672 üzenetére
Ez nem az eredeti. Valami módosított cucc. "SaberMod" vagy mi. Már a beállítások menüben is látszódik. Akkor már inkább cm12, az is 5.0.2 és abban meg is bízok.
Nézd meg a kernel verzióhoz mi van írva,ez valami cm12 alapú főzött rom.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #26644 üzenetére
Már egy jó ideje kijött. Írtam is már. Kompatibilis. Én már vagy 4 napja használom és teljesen jó.
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Lollipop alá tudtok root-ot? Visszaolvastam és írtátok hogy van, de konkrét módszert nem említett senki,csak azt hogy a knox ugrik. Nekem már 0x1,szóval kéne egy módszer amivel tudom rootolni.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Na felraktam a cm12-t. Első benyomásom az hogy iszonyat gyors a telefon (bár nekem tw alatt sem volt gondom), minimalista, letisztult. Olyan nexus érzésem van, gyakorlatilag egy note3 gpe.
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz torrente777_ #26529 üzenetére
ez is jó?
Valamint kérhetnék a cwm telepítéshez is egy kis segítséget meg hogy pontosan melyik verziót rakjam fel. Bocsánat, de tényleg tapasztalatlan vagyok ezen a téren.Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Ha valakinek van egy kis ideje adhatna nekem egy részletes leírást a cyanogenmod telepítéséhez. Elég béna vagyok szóval tényleg a legelejétől kéne. Mit hogyan csináljak, honnan töltsem le stb. Jöhet privátban is. Hálás lennék érte.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Én is felraktam az 5.0-t. Elég jó a rendszer, akadásokat nem tapasztaltam, kellően gyors, egyedül az antutu fagyott ki egyszer mikor futtatás közben rámírtak. A problémám az lenne hogy 4.4 alatt a chrome-ba volt felül a jobb sarokban az a kis ablak amivel új oldalakat tudtam megnyitni pluszba, vagy a régit egy húzással bezárni. Na most az onnan hiányzik, tehát konkrétan nem tudom bezárni az adott weblapot. Esetleg másnak valami tapasztalat aki 5.0-t használ?
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz nebulo0128 #25813 üzenetére
A leírtak alapján nekem is nagyon klón gyanus. Egyébként milyen hardver van benne? Antutuba megnézném, mert már lehet az elárulja.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Na feljövök 1 nap szünet után és egyből megy a vita. Ha így jönne az 5ösöm ahogy fel tudtam volna sorolni kik vannak benne.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Parallaxis #25042 üzenetére
Ilyenkor mindig jusson eszedbe a videó, amit pár napja belinkeltünk a note 4 topikban. Amelyben éppen a note4 tapossa el azt kíváló ájfon 6 plus. De ha nem volt elég meggyőző olvasd el az utána általam belinkelt összehasonlító tesztet. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek elege van az általad folytatott negatív kampányból és ájfon fényezésből. Kérlek szépen ez egy androidos topik. Szerintem már leírtad az összes negatívumot, sőt... Szerintem mindenki örülne ha az ájfon topikban folytatnád a tevékenységeidet. Én is használtam 5s-t 2 napig, vannak vele negatív tapasztalataim, el is ajándékoztam a 3. napon. Mégsem szidom állandóan az iphone topikban.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz Parallaxis #24926 üzenetére
Na erről beszéltem...
Látod, megint azt akarod igazolni hogy neked van igazad és megint a tiéd az utolsó szó, de hülyeségeket írsz...
Hivatalosan meg 1450 környékére tehető a könyvnyomtatás és Gutenberg nevéhez fűzödik, igaz ezt kútfőből írtam de akkor én is használam az általad szetetett copy- paste módszert: wikipedia szerint 1041-ben alkalmazták először a módszert Kínában (nincs ezer éve). A papírpénzt meg ne hasonlítsuk már egy több 10 vagy több 100 oldalas könyvhöz. Nem is értem hogy jött ide... ja de, hogy megint beigazold az állításod és meghazudtold a másikét...pedig nincs igazad...de ismerünk már ilyen vagy.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Parallaxis #24922 üzenetére
1. Nem vagyok a barátod.
2. Nem nyomtatnak könyvet több ezer éve, sőt még ezer év se telt el a könyvnyomtatás kezdete óta.
3. Nem ismersz, így ne állíts olyan dolgokat amit nem tudsz rólam. Elég sok valódi könyvet veszek a kezembe és olvasok. (Nem a telefon képernyőjén, hanem igazi valódi könyvet.)
4. Amit leírtam az tény. Mindig a tiéd kell hogy legyen az utolsó szó joga. Bármilyen fórumon vitába keveredsz, mindig próbálod beigazolni az igazadat, még ha nincs is..
4. A lollipop-os téma nem érdekel, eléggé ismerem a rendszert, láttam videókat is, nem azzal kapcsolatban reagáltam. Viszont te valami polihisztor lehetsz, mert a te szakmádhoz sok minden kapcsolódik, úgy látom szeretsz erre hivatkozni a vitáidban.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #24918 üzenetére
Ne válaszolj sztem neki. Mindig ezt csinálja. Mindent meg akar magyarázni úgy,hogy neki legyen igaza és az utolsó szó az övé legyen.
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz Zsirmanc #24713 üzenetére
Ha gondolod én elküldöm az eladó linkjét akitől venni szoktam. Eddig sose volt a termékeivel gond az évek során. Esetleg próbálj beszélni azzal akitől vetted, hogy szar amit küldött és adjon újat. Küldd el a fényképeket, írd le a történetet neki, aztán ha nem küldi akkor küldjél egy negatív értékelést.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Zsirmanc #24711 üzenetére
Továbbra is fenntartom hogy nem magával a Nillkin üvegekkel van gond hanem csupán a Tiéddel. Én ebben a hónapban 4er raktam fel és mind tökéletes. Azokra sem hallottam panaszt amiket hónapokkal ezelőtt raktam fel különböző telefonokra. Szóval egyedi esetről van szó. Ha rendesen fel van rakva az üveg és hibátlan, akkor nem fog felvállni, sem izzadság, sem más nem mehet be alá.
(A másik: tapasztalatból tudom hogy akkor lesz ilyen a felhelyezett üveg, ha felrakás előtt az ember hozzáér a tapadó felülethez.)[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Zsirmanc #24704 üzenetére
Nekem egy évig teljesített szolgálatot tökéletesen. És csak is azért cseréltem mert elejtettem és széttört, de így is megmentette a kijelző. Természtesen újra nillkint vettem és újra tökéletes. Az én javaslatom, hogy ne a legolcsóbbat vedd mert az sz*ar hamis. Mostmár biztos vagyok benne. Nekem a note3 ra 15 dodóért vettem, S5-re 12. Minkettő hibátlan és eredeti. Délután lövök képet.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Lacko84 #24670 üzenetére
Én 13 dollárért vettem tuti eladótól tuti eredetit. Szóval ha eredeti akkor biztos hogy jó minőségű üveg van benne, tapintásra minőségre szinte jobb mint a gyári. Egyébként a csomagolása záratlan meg, minden tartozék benne van ( pamut törlőkendő, alkoholos kendő, száraz kendő, az üveg felrakásához 2 matrica, amit mindenképp használj ha nem akarsz kínlódni. Én az üveg tetejére és aljára szoktam ragasztani, és tökéletesen fel lehet rakni. Valamint még van egy kék matrica a porszemek ellen.) Valamint mèg a keményfedeles dobozán van mindegyiknek egy hologrammos matricája, amin van egy lekaparható felület amin az egyedi azonosítója van. Amúgy tuti hamisítják, ezért vettem a biztos origit. De amiket látok hogy fele vagy harmad ennyiért árulnak azokon elkondolkozom. A Nillkin előtt spigen-t használtam, de az minimum 3szor ennyibe kerül, és minőségben nem jobb.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Nosztálgiáztam egy kicsit és régi telefonok tesztjeit olvasgattam. Most 2014 végén érdekes volt olvasni az első note értékelését.
Idézem:
"Mindezt azonban egy olyan méretben tették meg, amit nem tudunk értelmezni, egyszerűen nem látjuk azt, hogy kinek lenne szüksége Galaxy Note-ra..."
"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."Epic fail.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #24188 üzenetére
Én örülök neki hogy lelassúlt a fejlődés. Legalább nem avul el olyan gyorsan a telefon. Egyébként meg elérte azt a szintet a mobil ipar, hogy nekem ezzel a felszereltséggel pont tökéletes is a telefon. FullHd kijelző, bivajerős snapdragon proci. Kell ennél több? Egyébként nekem a hd kijelző/snapi600/2 giga ram is elég volt mindenre és most is elég lenne. De viszont a note3-at már tuti nem váltom le egy jó darabig.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Ma fél év után újra felraktam a dead trigger 2-őt és azt tapasztaltam hogy max grafikán vannak olyan pályák ahol végig ultra lagol a játék. Ahol meg nem végig, ott elég sűrűn van fps drop. Fél éve max. grafikán többé-kevésbé akadás mentesen ment a játék.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz migabi24 #24090 üzenetére
"A hangszoró hatalmas előrrelépés, mert hangosabban, tisztábban, szebben szól" - Kivéve ha lerakod egymás mellé az asztalra hátlappal lefele a 2 készüléket. Egyébként én vitatnám ezt a "hatalmas előrelépést" , ha egyáltalán nevezhetjük annak. Viszont a hozzászólásaid alapján az elfogultságodat nem vitatom.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tav-Csoves #23801 üzenetére
Én semelyik telómon sem használtam eddig. Szerintem felesleges. Ha hivatalos forrásból töltesz (play), akkor nézd meg az értékelést és ilyen 1,1es szarokat amit 5en szednek ne töltsél. Ha nem hivatalos forrásból(ncore), olvasd el a hozzászólásokat.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz b.bela1 #23750 üzenetére
Ezzel a hozzászólással épp ellent mondtál mindannak amit fentebb leírtál. A szabad véleménykifejtésről, a tiszteletről stb. Tudtommal az "ugat" bele a topikba aki akar, főleg úgy hogy másoknak segítő szándékkal osztottam meg a tapasztalatomat. A másik meg az hogy már a topik kezdete óta olvasom a hozzászólásokat és néha írok is, mivel a telefon megjelenése óta birtokomban van egy darab. Egyébként én a Föld nevű bolygón élek és a kutyák ugatnak...
Üdv[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz b.bela1 #23740 üzenetére
Nagyon értelmes vagy...
Olvasd már el az első hozzászólásodat amire reagáltam. Na most; kezdem azzal, hogy helyesen írni nem tudsz, sem egy hozzászólást értelmesen összerakni. Az teszt hogy felraktál 12 db üveget, ebből 10et a haverjaid telefonjára? Mert te ezt írtad hogy "ez teszt". Másik "ÜVEGEKRŐL van szó!" Tényleg? Mésélj még.. Én a te állításoddal szemben leírtam egy olyan történést hogy az tényleg valós tesztnek felel meg, mivel élesben vizsgázott az üveg. Egyébként valószínűleg ha fólia lett volna a telefonon akkor betört volna a kijelző mert közel sem tud annyi energiát elnyelni mint egy üveg. A másik hogy azoknak szántam ezt a kis történetet akik kételkedtek abban hogy jó-e az üveg. Végül utoljára milyen jogod van itt vádaskodni vagy olyanokat állítani amiről semmit nem tudsz? Honnan tudod hogy használok-e tokot stb.? Honnan veszed hogy te már akkor tudtad hogy van üveg protector mikor 10 emberből 9 még nem? (Ha visszaolvasol az elsők közt voltam aki a topikban felrakta a note3-ra az üveget). Befejezésképpen nagyon örülünk hogy 100 ezer forintért beszámítják a telefonod.Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz b.bela1 #23718 üzenetére
Ez hiteles? Szerinted az a lényege h sértetlen maradjon az üveg? Szerintem meg az a rendeltetése, hogy megvédje a telefont. Én elejtettem a telefont, pókhálósra tört a nillkin üveg rajta. Levettem az üvrget és lám alatta a kijelzőnek semmi baja. Ez hiteles teszt volt? Igen. Igaz széttört az üveg, de nem kellett 60 ezerért új kijelzőt venni. Szóval aki nillkint akar venni, vegyen nyugodtan, megbízható márka. Ellenben ha fólia lett volna rajta most lenne egy törött kijelzőm, igaz karcmentes de törött..a fólia nem vèd a törés ellen, maximum a karcokat akadályozza meg.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Egy gyors kérdés. A keretet lehet külön cserélni vagy a kijelzővel van egyben?
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz nggabi #19575 üzenetére
Nekem meg olyan mint új korában. Amikor megnézik a telefont mindig azt kérdezik hogy még új hogy ilyen szép, pedig nem vigyázok rá, de a kijelző sincs beégve, a keret is tökéletes, kijelzőn nillkin tok. Pedig volt olyan hogy annyire felidegesített a játék hogy leraktam a telefont az asztalra és azt ütöttem.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Olyan mint a pc. A számítógépnek sem tesz jót ha napokig folyamatosan be van kapcsolva. A memória ügy meg le lett tárgyalva. Az android/linux szándékosan tölti meg a memóriát, hogy gyorsabban tudja megnyitni az alkalmazásokat. Én nem nagyon szoktam kezelni külön appal, csak akkor ha valami befagy, akkor kilövöm manuálisan. Egyébként meg ráhagyom hogy kezelje, ha kell valaminek memória, majd ő felszabadítja.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Nekem 5 hónapja van fent a 3ezer forintos nillkin üveg és nincs buborék. Minőségben olyan mint a 10 ezer forintos spigen vagy iloome, vagy ezek szerint még jobb is.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz madicken0202 #14208 üzenetére
Én egy teljes szoftver újratelepítést csinálnék. Odinnal sammobile-ról ráraknám a legfrissebb xeh romot. Valaki leírhatná neki részletesen mert én most g*ci lusta vagyok. sorry.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Tippmix46 #14160 üzenetére
Szerintem meg a közelébe sem ér. Hogy néz ki ez a szoftver ami rajta van? Lehet itt szidni a tw-t, de ezerszer jobban néz ki, a funkciókról meg ne is beszéljünk. Kijelző technolóhiába sokkal fejlettebb a note3. Gyakorlatilag egy csomó funkciót úgy elérek, hogy hozzá sem kell érnem a képernyőhöz. Galériába elég pl ha rámutatok a képre és kinagyítja, nem s pennel, ujjal, vagy elhúzom a tenyerem és lapoz vagy a böngészőbe kiírja az információkat. Pl tegnap megmértem a hőmérsékletet/ páratartalmat. Kíváncsi leszek majd hogy jönnek rá a frissítések, már a note3ra jött azóta egy 4.4. Most odavannak az emberek, hogy 4.4-gyel jött. Egy ilyen árkategóriáért elvárható, főleg úgy hogy már hónapok óta kijött. Méretben is kompaktabb a note3. Szerintem egyáltalán nem ellenfél.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Nekem a legjobb barátomnak a "sima" note van és egymás mellé téve a kijelzőt hatalmas nagy különbség van, természetesen a 3 javára. Nem azért mondom, de aki nem látja annak valami baj van a szemével az tuti, vagy csak magát akarja becsapni, az agy képes olyanra hogy más képet képez mint amit valójában lát az ember. Azt meg hogy senki nem látta azt meg valahogy nem tudom felfogni.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz ScouserHUN #12878 üzenetére
ilyetrendeltem. Tökéletes és nem mellesleg ugyan az a minőség mint a spigen vagy iloome, csak éppen 3ad annyiba kerül és nincs postaköltség. Ajánlom az eladót. A Nillkin se egy ismeretlen név egyébként.
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Ha valakit esetleg érdeklne van egy spigen neo hybrid tokom.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Amúgy én max akkor tisztítom a ram-ot ha valamelyik app beragad.
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest