Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiman
tag
válasz
berigazek #10397 üzenetére
Nem csak a Sygic-be csinálta, 30 perccel később egyébként is(1 sima hívást akartam indítani). de valami lehet a levegőben, mert a kollégám iphone5s-e wi-fi-s frissítés közben el-crash-elt, úgyhogy szervíz lett a vége. 90%-os töltöttségnél azt mondták, hogy nem volt feltöltve, ezért mélytöltést kellett alkalmazni. Mondtam a kollégámnak, hogy szarazazájfón...
-
okiman
tag
KitKat volt frissítve kb 1 hete FR nélkül. Mára meghülyült a telefon Sygic-be, főképernyőbe bennragadt, érintőkijelző nyomogatására nem reagált, de újraindítás után rendbe van minden. Úgyhogy este FR. Csak a f@xom kivan azzal, hogy megint be kell lakni a telefont...
-
-
bbubby00
őstag
Google play csak nekem nem megy? Folyton kiírja hogy nincs kapcsolat. Mit évő legyek? Esetleg valami olyat tiltottam amit nem kellett volna?
-
berigazek
őstag
Újra tok téma,mivel megtaláltam álmaim Note 3 tokját,amely nagyon jól jön a munkahelyemhez
Olcsó,UK-ból sima postával,(Royal Mail),de látszik a hirdetésben is.
Tökéletesen védi a telefon minden oldalát és átlátszó nem kell nyítogatni,hogy a képernyőt nyomkodjam.Puha szilikon gumi,nem karcolja a telefont sehol! A képernyő érzékenysége nem olyan jó,mint a tok nélkül,de 99%-os!
Nagyon elégedett vagyok vele -
válasz
Markizmark #10384 üzenetére
Szerintem ez inkább HTC one s design, bőr hátlappal.
-
válasz
Markizmark #10384 üzenetére
Az s4 tud?
Én inkább megvárom az Note 4-et. -
robi30
tag
-
válasz
barca222 #10334 üzenetére
Ha a helyszínen veszed a B-tel - ben, akkor az orrod előtt bontják a zárt csomagot, kiveszik és lepecsetelik a gyári garancia levelet. Ha hazhozszállításra kéred, evidens,, hogy fel kell bontaniuk, mert a gari levél a dobozban van. Szóval ha Bontatlan csomagot akarsz, személyesen vedd meg.
-
banhammer
veterán
A Battery Widget Reborn most akciósan kb. 250 Ft!
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Mennyiért érdemes megvenni egy nem magyar garis (osztrák vagy német, nem tudom pontosan) Note 3-at? Kártyafüggetlen, új. Egy ilyenben is van magyar nyelv? Egyelőre csak érdeklődés.
Köszönöm a válaszokat!
-
-
banhammer
veterán
válasz
kiskornel #10361 üzenetére
Miért lennék megzakkanva.
Senki nem kényszerít senkit, hogy ott vásároljon "arany áron" telefont.Aki most azonnal akar gyártói garanciás készüléket, nem akar azon izgulni, hogy jaj istenem, biztos gyártói garanciás, jaj istenem felvágják a boltban és úgy küldik ki a futárral, stb, stb, stb.
Az menjen be az adott boltok egyikébe és vegye meg a telefont ott.
Anno én is rendesen ráparáztam a Galaxy Note 10.1 vásárlásakor a garanciára és a végén "arany árban" vettem meg a tabletet és később esett le, hogy mekkora marha voltam.Karácsony előtt egy nappal már fehér holló ritkaságú volt a gyártói garanciás Note 3 az olcsóbb boltokban.
Én a hatalmas szerencsémnek köszönhetően tudtam megvenni a gyártói garanciás Note 3-at az Újmobilshop-ban. -
barca222
tag
válasz
kiskornel #10361 üzenetére
Igen 200 at már nem érne,hiába vannak annyiért ki veszi ott meg?mikor kevesebbért is megkapod.Ennyi erővel akár lehet várni pár hónapot és meglehet venni az S5 öt majd 250 körüli áron,de jó..,de hát szépen el is szaladunk a 200 as árakon túl hogy megérnek e annyit,vagy éppen másra költöd.A telóra nem sajnálom a pénzt mivel erre szántam,csak miért fizessek többet ha nem muszáj,mivel azért másra is költünk.
-
Parallaxis
addikt
válasz
handrash #10365 üzenetére
Mindegyik bolt üzemeltet webshopot...
A mai fogyasztóvédelmi törvények mellett ilyen értékű terméket nem vásárolnék boltban, a 8 napos elállás joga olyan biztonságot ad, amivel más nem versenyezhet (persze alap, hogy névtelen kis sufnicégtől nem rendel az ember, ami holnap eltűnhet).
-
Viktor18
tag
Valahogy átállítottam kézírásra és most fb-nél és sms-nél is csak úgy tudok írni. Eddig sikerült váltogatni, de most nem találom. Valahova eltüntettem
Tudja valaki, hogy a billentyűt hogy hozom vissza? Mert a jeleket tartalmazó bill. megvan, csak épp a másik nincs a pötyögtetéshez.
-
handrash
őstag
válasz
Parallaxis #10362 üzenetére
-
kiskornel
addikt
válasz
Parallaxis #10362 üzenetére
Internetes vásárlás volt, és én bontatlanul kaptam meg, de nem is gyári garival.
Egyébként rá van írva a készülék dobozára angolul, hogy ha a dobozon a címke fel van sértve, ne vegye meg a készüléket.
-
Parallaxis
addikt
válasz
barca222 #10356 üzenetére
Felbontás nélkül mégis hogy tudnák elküldeni a készüléket? A garipapír a dobozban van
A menetrend egyébként egyszerű:
Készülék webshopban megrendel, megkap, Samsung oldalra adatait beírva beregisztrál, Samsung központ felhív, garit visszaigazoltat, számlát könyvelővel megnézet.Ennyi.
Ha gáz van, akkor 8 napon belül készülék vissza a boltba, pénz zsebbe.
Ennél nagyobb biztonság nincs, ha a boltban veszed át és mégis kiderül valami probléma, akkor mehet rögtön a szervizeltetés, mert nincs 8 napos elállási jog (3 napon belül hibás készüléket, ha jófej a boltos, akkor cseréli, de ez nem kötelessége, saját elbírálása alá esik).
--
Cimborám a kedvencem, Ő precízen végigcsinálta ezt a procedúrát, hogy minden kerek legyen, majd ugyanazzal a lendülettel rootolta a készüléket, majd másnap mikor találkoztunk, kicsit lila lett a feje, mikor elmondtam neki, hogy kár volt precízkedni, a garijának már annyi
-
kiskornel
addikt
válasz
banhammer #10358 üzenetére
Te meg vagy zakkanva? Felsoroltad az összes boltot, ahol 200e Ft felett lehet kapni a telefont. Annyit egyszerűen nem ér!
200k-ért azért van választékuk, mert senki nem veszi meg tőlük.
Majd 40k-val olcsóbban lehet minden prémium miafaxával együtt megvenni, és nem is ér többet.
Értsd így: ugyanazt a készüléket kapod meg! semmilyen extra szolgáltatást nem adnak hozzá a +40k felárért. -
Rakeem
aktív tag
válasz
barca222 #10359 üzenetére
Valami trükkjük csak van. Különben nem írnák, hogy 24 hó gyártói gari. Ha pedig nem így van az a vásárlók megtévesztése. Azért meg szép pert lehet a nyakukba akasztani. Viszont megbízható bolt, ergo nem dobálóznak csak úgy ilyen dolgokkal. Vagy tudnak máshonnan is szerezni. (Esetleg több nagyker létezik nem csak 1???)
Vagy nem magyar nagykerből szerzik be a XEH-es telókat, gyári garival. -
barca222
tag
Egy kicsit elment elment ez a bizalmatlanság téma.Én csak megkérdeztem hogy ez milyen lenne,ami ugye fel van bontva.De ha nem lenne felbontva akkor lehet mindenki írná annyiért jó,2 év samsung garis,xeh.Nem azt mondtam hogy ami fel van bontva az már nem megbízható.
Van 2 bolt és megkérdeztem a véleményeteket hogy mit szóltok hozzá.
-
-
morgulfz
tag
Sziasztok. Lehet csak az én baromságom, de ferraris tokot szeretnék a telefonhoz venni, viszont sehol nem találok. Valaki esetleg tud segíteni?
Köszi -
banhammer
veterán
-
LBandi
aktív tag
Üdv! Hogyan lehet a telefonnal (Kit-Kat utána volt factory reset) képernyőmentést készíteni?
A home gomb+power gomb, illetve a power+lefele hangerő kombinációkkal próbálkoztam már eredménytelenül. Valahol még engedélyezni kell, hogy készítsen képernyőmentést a telefon?
-
barca222
tag
Nem az hogy bizalmatlan,meg is venném ennyiért 151ért és szerintem sem lenne baj,csak írtátok hogy jobb ha bontatlan,nehogy baj legyen vele.Nem az h 10k körül szórakozok hanem kérdeztem hogy ez milyen lenne.Mivel most csináltattam gépet,és vettem tv-t,most pedig szeretném megvenni a telefont,csak nem akartam feleslegesen többet adni rá ha ugyanaz.
Rakeem,Én is ugyanezt néztem ez lenne.A másik csak azért került képbe mert itt van helyben. -
fujifilm1
senior tag
válasz
barca222 #10338 üzenetére
Hello,
Ha már jotanács osztás van...
Abból a két három boltból vásárolnék ami itt rendszeresen elhangzik.
Én a Ujmobilshopnál vettem. Korrektek és kedvesek voltak. 3 honapja.Gondolom ez nem változott.
A felbontott doboz, nálam kizáró ok volt. Ilyen szempontból tök bizalmatlan vagyok. Mégiscsak kereskedők, pl: ha valaki websopos vásárlásból visszalépett, azt is el kell adják valahogy....
Üdv,R
-
Rakeem
aktív tag
válasz
[Ha van eszed ezt megnézed személyesen] (és megveszed). Apám akarsz venni egy alsó hangon is 150k-s telefont és 5-6k-n xarozol???
24 hónap gyártói garit írnak. Ha ez mellé XEH-es akkor nyert ügyed van. (Ha jól tudom ez két dolog ha megvan az a lehető legjobb lehetőség, ha tutit akarsz.)
-
válasz
Bocsi, hogy beleszolok, de ha ennyire felsz a dologtol, lehet jobban jarnal ha par ezressel dragabban vennel bontatlant. Ha ennyire ki vagy akadva, akkor szerintem, a sajat erdekedben adj erte tobbet, igy a lelki nyugalmad is megmarad. Kisse bizalmatlan vagy, ezert ne sajnald azt a kis pluszt, ilyen tetelnel mar az nem sok
Jobbat nem tudok kitalalni.
-
barca222
tag
http://bravophone.hu/webshop/?hint=samsung-n9005-galaxy-note3-jet-black&product_id=41018730.
Most Én nem látom vagy ebben tényleg nincs magyar nyelv?
Nem akartam futárral kihozni mondom felbontják lehet még ki is cserélik aztán meg leshetek.A boltnál ahol néztem mondom 151 ár jó,2 év magyar gari oké,de hogy milyen kódos,meg miért nem bontatlan hát ettől elment a kedvem.Holnap mentem volna Pestre.
Ujmobilshopnál is 152lenne meg futár lehozta olna ugyanúgy bontva,mint ahogy most megvenném151-ért úgy hogy fel vanbontva.A futárnál nem lehet olyan h ott is kicserélik v hiányzik valami,rendeltvalaki futárral?Bocsi a kérdésekért csak szeretném minél jobban megvenni. -
barca222
tag
válasz
handrash #10335 üzenetére
Akkor nem is érné meg ha úgy vennék egyet?Én is furcsáltam hogy minek felbontani,de mondta ne legyen az hogy valami nincs meg és akkor nem tudják kinél veszett el.De hát Én sem értem miért felbontani.Ha nem előttem bontják fel akkor mitől járhatok rosszul.Mondjuk megnézném hogy knox 0 legyen Kérdeztem Xehes e de ne tudta megmondani,meg 2 év magyar gari a lényeg és hogy minden alkatrész meglegyen.Megrendelnék előleggel de ha nem jó akkor meg bukom az előleget.Ujmobilshopnál nincs,Btel meg ha felmennék akkor jóval drágábban venném meg,azért hogy előttem bontsák ki.Mondjuk Én fóliát is veszek rá és egy tokot is neki.legalább amennyit nyerek azokból megvenném.Most hol vegyem?
-
Markizmark
addikt
válasz
barca222 #10334 üzenetére
Nincsen semmi gond ha futárral jön és ki van bontva. A garijegyet csak így tudják kitölteni. (Bár pl a Samsung SSD-m dobozára kívülről volt egy zacskóban felragasztva a garijegy és abból vágta ki az eladó amikor vettem). Ha megjön alaposan átnézed a telót kívülről és minden számot / azonosítót ellenőrzöl, hogy egyezik-e a papírokkal. Ha valami nem kóser akkor 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlásról.
-
barca222
tag
válasz
handrash #10333 üzenetére
A B-telnel honnan veszik akkor hogy nincs felbontva?Vagy ha mondjuk futarral rendelnem meg akkor is felbontanak hogy kitoltsek a garijegyet,és akkor sem előttem bontanak fel,gondolom futarral is vettetek már note 3at és ugye az is fel volt bontva.Csaj mondta azért bontják fel h utánna ne legyen a nagyker felé reklamáció a boltnak.Vagy ha nem előttem bontják fel akkor annak mi a hátulutoje.
-
Peterson_
addikt
-
barca222
tag
Nos,voltam bennt egy boltban ahol 151-ért van 2év magyar gyártói független garancias.Kérdeztem h bontatlan e és mondta h kibontjak mert nagykerben veszik Ők is.Az most akkor baj ha fel lenne bontva,de mégis megvan minden tartozéka?Azt nem tudom hogy xeh-e de gondolom az ha már magyar garis benzin 1500 mivel helyben van.A B-telnel most 159000 +kbi benzin vagy6000 lenne.Vásárlásnál 2 év gari kell és h xeh legyen.A B-telnel előtte nem bontják fel v Ők nem nagykerekbol veszik?Melyik bolt érné meg így akkor szerintetek?Ha ugyanaz lenne akkor mégis 12vel kevesebb lenne.
-
banhammer
veterán
válasz
Viktor18 #10320 üzenetére
Nekem is fehér van és
szerintemjobban néz ki, mint a csillogó fekete hullaszállító autó kinézetben.Ha lett volna valami kék színben (lásd Galaxy SIII kékje) akkor azt vettem volna.Nem értem, hogy zsír új, belakatlan telefonon miért csinálsz fr-t.
A csokival óvatosan, mert beragadhatnak tőle a gombok... -
iSonic
addikt
válasz
Peterson_ #10321 üzenetére
ha ilyen előjön próbáld valami másik telefonnal lekapni aztán küld el a Samsung support-ra, hátha gariztatni kell a készüléket, nehogy véletlenül valami komolyabb baja legyen majd rád verjék, egyébként meg kérdezd a kék békát nggabi-t hátha találkozott ilyen esettel (lemerem fogadni, hogy igen
)
-
Peterson_
addikt
Na gyerekek, megint bezöldült az egész kijelzőm, ahogy már egyszer említettem.
Mintha egy fátyol lett volna az egész képen.
Érzékel, megy minden, csak mintha egy zöld fólia lenne a kijelzőre téve.
Lezártam, most megint jó.
Meg örökíti persze megint nem tudtam...
Viszont kezdek kicsit aggódni. -
Viktor18
tag
Megérkezett hozzám is a Note 3
Most megy rá a csoki. Utána FR, aztán kezdhetem belakni. Egyébként nekem jobban tetszik fehérbe. Már így első ránézésre is mikor kibontottam. De ez csak az én véleményem
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
Kb két hete használok céges telefonnak egy független Note 3-at, eléggé kezdő vagyok hozzá. Sajnos azt se tudom, az alább felsorolt dolgoknak hol nézzek utána, remélem, senki nem veszi rossz néven
Az alábbiak történnek (valószínű elég kezdő hülyeségek):
- Home gomb egyszeri nyomásakor néha task váltót hoz elő, nem pedig a home screent, mintha hosszan nyomnám (nem nyomom hosszan)
- Device polcy pusholt a telefonra lock screen password használatot, de néha a telefon sleepből felébresztésekor a jelszót nem tudom beírni, nem érzékel semmit, többször kell próbálkozni, mire elindul.
- A Google Calendar és az S Planner egyszerre riaszt néha a céges Google naptáramban lévő eseményekre, hiába kapcsolgatom ki a notificationt az appokban
- A naptár néha több órával elmúlt eseményekre kezd figyelmeztetni.
- KitKat van rajta és néha, semmi különös használat mellett, borzasztóan laggol!Valaki tapasztal hasonlót vagy van tippje, mit tegyek? Ha nem muszáj, nem wipeolnék, mert újra kell engedélyeztetni a mail syncet...
Köszi!
-
simici
csendes tag
Kipróbálná valaki a Play áruházból letöltött rtl mostot?Nekem ha bár milyen műsort elindítok akkor kicsibe dobja be a kijelző közepére!Nem teljes képernyőre!
-
gabesszg
aktív tag
Én mint knox 0-ás illetve jó öreg t-mobile-os 4.3-nál tengődök valaki esetleg most már tud adni ötletet, hogy ezt a a "baromi jó" t-mobile-os introt kilőjjem?
-
banhammer
veterán
Cyanogenmod Note 3-hoz.
Elég jól haladnak vele, naponta, kétnaponta kijön egy új nightly verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black eladó! - Gar 2026.12.05-ig!
- SAMSUNG S23 ULTRA 512GB 12GB RAM PHANTOM BLACK 5G DUAL SIM. 1 ÉV GARANCIA / BeszámítOK/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest