- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz robi30 #32501 üzenetére
A gyári rom 10 percig képes égetni a kijelzőt. Külső programmal.
keress a olayben keep screen on szavakkak -
apaszka
veterán
válasz robi30 #21702 üzenetére
Felrakod ezt,és a licenszet,és kész! Bár az ingyenes is jó állítólag ,licensz nélkül. Én úgy nem használtam még.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
b.bela1
őstag
válasz robi30 #21683 üzenetére
Az viszi be, aki nem fórumozik, azt sem tudja mi az, nem is érdekli, megvette, használja, ha gáz van visszamegy, 'azt veri az asztalt. Nem odinozi, nem romol, nem rootol, boldogan használja a knoxot, és gyári háttérképe van. Nem duma, ismerek ilyeneket. Totál normális dolog. Kb. többen, mint mi vagyunk.
Finaly: nem nagy ügy. Kicsit beleásod magad, neked is menni fog.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Chrys_
addikt
Biztos, hogy csak ODIN-nal lehet utána frissíteni? Én a jelenlegi S3-n is kicseréltem a T-s FW-t egy branding nélkülire, és direkt megnéztem a FW frissítését a telefonon utána. Amíg nem rootoltam újra, addig azt írta, hogy a legújabb elérhető verzió van rajta. Root után természetesen már a szokásos szöveget, hogy a készülék meg lett változtatva, ezért nem elérhető hozzá semmilyen frissítés (marad az ODIN). Persze az ODIN-s megoldás sem olyan nagy probléma
Jó lenne valakitől infó, aki már megcsinálta.
-
milanmylo
aktív tag
Szabó Milán Gábornak, február 11-én és 14-én Sokat nem érdemes várni téli sportolóként, de legalább kijutottam...
@kiskornel: Köszönöm az infót. Aut. fényerőn vagyok középre állítva, de kikapcsolt kijelzővel is elég jelentős merülés van. Folyamatosan ébren tartja a processzort az android rendszer. Megnézem egyesével az appokat akkor... Lehet, hogy a BBM szívja ennyire.ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
banhammer
veterán
"két hét alatt de megváltozott az álláspontod"
Politikusnak készülök.
Problem?"Ezért a nyamvadt pennáért vettem az egészet. ..
Nálam az írás működik, csak a mentés nem..."
Úgy emlékszem, hogy akkor abban a pillanatban nem közölted, hogy a munkára kell a jegyzet funkció.
Megtörtént, visszacsinálni nem lehet, ezen már felesleges rágódni.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
berigazek
őstag
-
mimis
tag
Milyen egy ostoba nyelv ez a német... magyarul 3 szó, németül meg fél oldal...
(#8832) Necc:
Mindazonáltal sok múlik a képfeldolgozó algoritmuson is. Nem hiába szokták olykor a DSLR-ek firmverét is frissíteni. (hiába jó az optika, az érzékelő, ha sz@r a szoft)[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
KÖSZI A VÁLASZT!
Ez a normális eljárás. Ha a friss sw hibás, akkor az előző verziót KELL visszatenni, nem mást (függetlent). Azonban a Note3 sajátosságai miatt ha nem megy vissza az előző verzió, akkor "kényszerből" "mehet" fel a független.
Amikor nekem októberben alaplapot cseréltek a kiszálló szervizes nagyon sokat bajlódott azzal, hogy szoftvert frissítsen. Nem is tudta megoldani (pont egy XEH/TMH kavarodás volt), ezért az segített, hogy alaplapot (főpanelt) cserélt, amelyet előzőleg bent a szervizben, speciális eszközökkel "előkonfiguráltak" T-s verzióra.
(Akkor úgy tűnt, hogy a T-nél az első szállítmány az a gyárból független készülékként jött és erre tette fel a T a saját szoftverét és zárta le. Emiatt azonban a KIES nekem nem a TMH hanem a XEH verziót húzta rá a készülékre és ettől "megnyekkent". (Leírtam korábban az egész sztorit).
Üdv.:
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
banhammer
veterán
"annyira nem partizán akció, most már mindenki ezt kapja, mással nem működnek az adott funkciók"
Azóta eltelt pár nap.
Én továbbra is azt gondolom, hogy ez a szervíz partizán akciója.Kérdés csak az, hogy ehhez mit szól a T-Mobile, szívesen elolvasnám a T-Mobile-os kommünikét az ügyben.
BTW erről a független ROM-ról készült valami dokumentáció, hogy a szervíz rakta fel és a későbbiekben ebből ne legyen problémád?
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Robi30!
Az akciójegyzet kapcsán eszembe jutott valami.
Neked ugye T-s a készüléked (TMH), amit a Samsung frissített egy független (XEH) rommal. Ez nem fog az OTA / KIES frissítésekben zavart okozni?Ködösen úgy emlékszem, hogy a Samsung nem kedveli az ilyen jellegű beavatkozást, nagyon érzékeny a módosításokra.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
hanti
senior tag
-
iSonic
addikt
akkor mindenképpen szólj a telekomnak, ha nem működik a holnapi nap ha éppenséggel jársz valamerre.. egyébként xda-n van egy ilyen topic ahol beszélnek erről, olvass bele egy kicsit hátha kapsz megoldást [link]
egy megoldás bár ez a Root-ot javasolja, ami nem egy jó megoldás..
milyen Rom-ot ír a rendszerre?
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Attól nem lesz baja, hogy felrakta a független ROM-ot, azt próbáld meg, hogyha bemész városba főleg center közelébe (nemtudom merre laksz), ha esetleg BP környékén, akkor úgy a Duna felé és akkor sem csatlakozik az LTE-re, akkor mindenképpen szólj a Telekom-osoknak. Plusz nézd meg, hogy a díjcsomagodhoz jár e alapból az LTE támogatás. Mozaik S-XL-nél van, Ikon csomagnál (az csak iSzar esetén), illetve Next L-XL díjcsomagok.
-
mimis
tag
No, meglestem most a sajátomat is.
Játék közben lőttem egy képernyőt, majd írtam rá, és mentés. Ki is írta hogy vágólapra mentve.
Mindettől függetlenül nekem rémlett, hogy előzőekben is megtaláltam ezeket a képeket valahol, most is kerestem.
Ahol megtaláltam: Galéria -> Screenshots
Nekem itt csücsülnek benne sorban.
Jahh és a képnek az alábbi nevet adta: 2014-01-15-14-01-25.png[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Szia!
Leírnád kérlek még egyszer, hogy pontosan milyen funkciót kellene kipróbálni (mi nem működik)?
A cerkával csináltam egy képernyőfotót, arra írtam valami szöveget, majd elmentettem. Látszólag elmenti.
Sajnos azonban nem találom, hogy - ha valóban elmentette - hova tette.Megpróbálok segíteni.
Enyém T-s, a legfrissebb (egy hetes) frissítéssel.
Üdv.:
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
banhammer
veterán
Tőlem kipróbálhatod, ámbár drága próba, ennyi erővel a demókészüléket is próbálgathattad volna (ingyen).
Kipróbáltam a képernyőírást, ha jól olvastam vissza akkor az a probléma és nálam csont nélkül működik a dolog.
Lelövi a képernyőt, tudok rá írni, elmenti.Kártyafüggetlen, magyar Samsung garanciás (nem EU-s, szürke importos) készülék.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
"Ezért a nyamvadt pennáért vettem az egészet. ..
Nálam az írás működik, csak a mentés nem..."Olcsóbban megúsztad volna ha veszel egy ugyan akkora méretű jegyzettömböt.
Ütés álló, nem törik ha ügyes vagy gyorsabban "működik", mint a Note 3 és áram nélkül müködik.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Igen. Legalábbis reményünk és szakmailag tényleg megalapozott hiedelmünk ellenére nekem sem lett új krómkeretem a Note 2re, pedig javarészt az egész művelet arra ment volna ki.
Nameg a beégésmentes kijelzőre, és a jó akksiidőre. Kb azt is kicserélte, amire egy percet nem panaszkodtam, de a keretet az istennek se. Pedig próbáltam rá finoman utalgatni[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
iSonic
addikt
my.samsung.com vagy .hu felregisztrálsz kérsz helyszíni javítást és akkor nem kell t-mobile-> telemax-> 1 hét várakozási időt megvárnod
egyébként a külső krómcsikót ha jóltudom kijelzőcserével tolják mivel egyben van aminek borsós az ára.. szerintem írj rá a kék békára nggabi ő segít neked
-
robi30
tag
Megoldódott!
Ha valakinek HTLM problémája van, a rengeteg jobbnál-jobbnak mondott böngésző közül(az általam ismer és nem ismertek közül nagyon sokat kipróbáltam), egyedül a FIREFOX az ami képes mindent megjeleníteni teljes változatban.(nem mobil megjelenítés)
Lehet, hogy nem a leggyorsabb, de mindent megjelenít(nekem ez a fontos). -
Necc
addikt
Ezt igy senki se tudja neked megvalaszolni. Bar en ketlem, de ha tudnank a teljes webcimet, talan jutnank valamire.
Asztali gepen persze hogy jo, ott nem a butitott mobil valtozatat latod a weboldalnak hanem a teljest.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!