- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
-
bbubby00
őstag
válasz Memmaao #17027 üzenetére
Én amikor Londonban laktam, vettem egy S3-at. Gyári fülessel nem volt vlami bitang, minden napos metrózás+buszozást szerettem volna elnyomni.
Ár/érték arányt nem figyelve, megakadt a fülem egy Beats Monster Studion. Hát azon a basszus olyan, hogy leviszi a fejed. Viszont az S3-al összepárosítva csalódnom kellett. Halkan, erőtlenül és farsul szólt vele. Annyira szar a kimenete manapság a telefonoknak, hogy okádni lehet tőle. Viszont (nem szeretem az Apple termékeket, sőt általában fikázom őket) az i5 nagyon szépen és erőteljesen szól vele. Ekkor jött be az i5, így S3 elad gyorsan. Viszont hazzajöttem, így nem volt szükségem vidéken a fülesre, ezért megváltam tőle és a hozzá vásárolt i5től is. Próbáltam Sennheisert, Boset, de egyik sem adott akkora zajszűrést és basszust mint a Studio. /viszont ez nem a 15ezres árkategória/. Számítógépes tesztet, vagy a még erősebb DJ pultos tesztet nem is mondom, mert ott brutál amit produkált..
Az mp3 minőséggel pedig igazad van, az nagyon sokat dob az egészenEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Hauptmann
addikt
válasz Memmaao #16755 üzenetére
J7 nekem is volt, ezüstben. Volt Motorola M3888, ez volt az első, majd Nokia 6150i, 6210, 6230i, Sony J7, Nokia E51, Nokia N82. Az első igazán okos az MDA Pro 3 (HTC Universal), HTC HD2, Note 2 (sajnos hamar meg kellett válnom tőle), Sony Xperia Ion, meg most a Note 3.
A felsoroltak közül szinte mindegyik a fiókban van otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Memmaao #16108 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a fejlesztői menüben kisebb értékre állítod az animációkat, éppen ugyanolyan gyorsulást tapasztalsz.
Nincs ebben semmi ördöngösség.
Egyébként azt tartom hülyeségnek a laucherezésben, hogy gyakorlatilag a gyári dzsuvákat csak eltakarod vele, ugyanakkor pl nem kezeli a gyári néhány jó és hasznos dolgát.
Nem, mennyivel jobb ezer felől összelegózott megoldás, hogy a végén nagyjából úgy nézzen ki ahogy az ember szeretné.
Ez persze a szubjektív véleményem, ettől még más szeretheti.
De én csak akkor használnám, ha a gyári elemekből bármit használhatnék, és nem kéne külön ezerféle elemet összekukázni hozzá.De egyébként ezek az utóbbiak tényleg szép kinézetet adnak, ilyen inkább illik egy alapvetően komoly üzleti telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Parallaxis
addikt
válasz Memmaao #15621 üzenetére
Én innen rendeltem: [link]
---
LosBlancosrm:
Ez is csak bőr-utánzat? Ha igen, van olyan jó minőségű, mint a Samsungé?
Természetesen ez is csak utánzat.
Szerintem sokkal jobb, mint a Samsungé, de csak azért, mert puhább anyagból van, így tapintásra teljesen bőrszerű. Persze közelről megnézve rögtön látszik, hogy nem az, főleg a "varrás" szabályossága miatt[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Memmaao #15364 üzenetére
Igen sajnos! Látom nekem ha meglesz a telóm,hamar ugrani fog a garim! Én ezt használtam minden telefonon! A Legjobb cucc! Root persze kell neki!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #15344 üzenetére
Fogyasztja az akksit, de nagyon. Szerintem gyorsabb lett, mert előtöltögeti az oldalakat. Én észrevettem a gyorsulást. Viszont le fogom venni, mert így utána számolva cirka 1 óra alatt fullra lemerítene egy akksit... és ez csak böngésző (ezt a fórumot nézegetve).
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
addikt
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #15300 üzenetére
Sonyk általában jó anyagokból épülnek fel. Viszont az a koncepciójuk, hogy nem cserélhető az akksijuk van sose tetszett. Egy Li-Ion akksi élettartama behatárolt. Tehát annyi ideje van ennek a telefonnak javítás nélkül, amíg az akksija tart = nem tartós fogyasztási cikk. Így az anyaghasználat se kerülhet előtérbe.
-
törölt tag
válasz Memmaao #15290 üzenetére
De ha nem áll jobban ellen semminek, SŐT jobban kopik, nehezebb tőle a telefon, akkor milyen előnyt nyújt? Főleg, hogy aki vigyázni akar a telefonra, az beteszi egy tokba. ÉS szvsz ne az anyaghasználat ejtse ámulatba az embereket, hanem a telefon tudása, leginkább a brutális kijelző, ami a Note3-ban van.
-
Necc
addikt
válasz Memmaao #15290 üzenetére
A feneket! A leges legelso valaha szintetikus anyagbol legyartott harisnyaval autot lehetett vontani, annyira ellenallo volt, es potom penzert eloallitottak! De mivel ugy nem lehetne evtizedeken keresztul tobb milliot eladni, ezert jo alaposan le kellett butitani az anyagot, hogy jo alaposan szakadjon.
Ugyanez ervenyes az izzokra is, orok eletu izzokat tudnanak gyartani, de akkor nem lehetne millioszamra eladni, de mondhatnam a hutore is: az ezer eves Lehel hutok a mai napig mennek, mig ezek az ujonnan vett szarok szabalyosan par ev utan tonkremennek!
Te komolyan elhiszed, hogy ma ha akarnanak nem tudnanak sokkal, de sokkal ellenallobb anyagokat eloallitani, legyen az fem vagy holmi "olcso 'szar' froccsontott" muanyag?
Agyongyengitett anyagokbol eloallitott telefonokkal rohangalunk nap mint nap, hogy kopjanak, hogy torjenek, hogy karcolodjanak, aztan hogy milyen szoveget raknak moge az emberek ("olcsó fröccsöntött műanyag") ez csak mese, a fem is ugyanolyan szar, mint a muanyag, es hogy te beveszed-e ezt a nepbutito marketingszoveget vagy se, az legyen a Te dontesed, de ez tovabbra se definialja a premiumsagot, es tovabbra se kepviseli a minoseget.
u.i.: nem mellekesen az aprobb femalkatreszeket is nagyon sokszor "olcsó fröccsöntött" eljarassal allitjak elo
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz Memmaao #15278 üzenetére
Akkor leirom megegyszer, hatha...
Nincs olyan, hogy premium anyag, nincs olyan hogy barmelyik anyag barmi mas folott allna, mert az osszes telefon szandekosan ugy van legyartva, hogy kopjon, torjon, karcolodjon.A csak par tizesbe kerulo telefontol a tobb szazezres keszulekig az osszes kijelzoje ripityara tokrik, ha kap egy kis koccot, az osszes telefon osszes anyaga idovel kopik, karcolodik, oxidalodik, szethullik. Teljesen mindegy, hogy milyen anyagbol epitettek meg, teljesen mindegy hogy milyen IP vedelemmel rendelkezik, teljesen mindegy hogyan van felepitve az adott keszulek.
Igy gondolom jogosan teszem fel a kerdest, hogy megis akkor mi definialja azt hogy egyik anyag a masik felett van? Mitol lesz egy anyag premiumabb a masiktol? Mitol lesz az a valami megis "minosegi"?
Az en valaszom az, hogy a jelenlegi tendenciak alapjan semmitol.
Vannak persze szemelyes, szubjektiv preferenciak, hiszen valaki csak egyszeruen nem szereti a muanyagot, van aki halalizgatott lesz attol, ha titan otvozetet hasznalnak, mig masok fraszt kapnak a lakkozott muanyagtol mig masokat ugyanaz lenyugoz. De ettol nem lesz egy anyag minosegi, ettol nem lesz egy anyag premium, ettol nem lesz az a valami valami, mert az egyen szemelyes izlesenek pont az felel meg.
-
asderr
aktív tag
válasz Memmaao #15278 üzenetére
Ha minden gyartonal egyforma anyaghasznalat lenne,akkor azlenne a bajunk ..
Az biztos,legyen Z2,vagy Z5,sose lessz olyan mint a Note 3.
Sima Z-t fogtam a kezembe par honapja,es szinte lattam a pixeleket.
Ki abba jobb,ki ebbe
Szerk.:Veri,az lehet,G2 Antutuba annyit tudott nallam mint a Note3,soha nem cserelnem vissza G2re..[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Necc
addikt
válasz Memmaao #15271 üzenetére
Kollegam HTC-jen a fem keretrol lepattogott a festek, korabbi keszulekem fem kerete elkezdett (csunyan) oxidalodni, egy masik telefonom szalcsiszolt fem hatlapja tiszta karc (mig a muanyag reszeken semmi se latszodik), stb stb stb...
Tovabbra se ertem mire fel van ez az "anyagnacizmus" .
-
laci0530
senior tag
válasz Memmaao #15273 üzenetére
Nálam nincs ilyen hibajelenség, igaz, most S III-on használom, a Note 3-am jövő hétfőn szállítják, ha minden igaz (az imént rendeltem meg).
Néha, ha maszatosabb a kijelző, akkor előfordul, hogy nem teljesen pontos a bevitel, de a leírásod alapján más jellegű a probléma, mintha dupla nyomást, ill. karaktertörlést érzékelne a beviteli felület. Más billentyűzet nem hoz hasonló hibát?
(Az nem lehet, hogy automatikus tanulásra van állítva, és esetleg rontott szavakat is megtanult, amit automatikus javításnál be is helyettesít a ténylegesen leütött karakterek helyett?)
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Memmaao #15141 üzenetére
A Note 2-nél tényleg a gyári, Samsung Protective Cover tette tönkre a hátlapot és a krómkeretet. Borzasztóan nézett ki.
Bár én a bebújtatóst nem szeretem, most egy nagyon vékony, áttetsző, merev tok van rajta, ami védi a keretet is. Ebben úgy néz ki, mintha meztelen lenne. De úgy vettem észre, hogy ez a keret jobban bírja, mint az eddigi Note-ok.
A kijelzőn pedig fólia van, nem kockáztatok. Plusz egyáltalán nem zavar.
Viszont a kamera alatt/körül rettenetesen kopik a fehér. Le kéne sikálni róla, akkor legalább szép fém színű lenne. De így elég ramaty.Non omnis moriar.
-
Markizmark
addikt
válasz Memmaao #15132 üzenetére
A note 2-mön az ujjbegyem lekoptatta 1 év alatt ... valószínűleg A kijelző közepétől lejjebb máshogy fénylett az üveg, ha tiszta volt ha zsíros. Mindig ott matattam. Péntek óta új a kijelző, meg kb minden és most gyönyörű selymes mindene.
Az előző note 2-m nem érte meg a kopást, mert fél év után leváltottam.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
iSonic
addikt
válasz Memmaao #14877 üzenetére
De akkor sem engedheti meg egy garancia javítást elvállaló cég, hogy réseket hagy a készüléken. Akkor olyan alapanyagot nézz a telefonhoz, ami passzol rendesen. Kétlem, hogy nem képesek több darabot rápróbálni. Plusz miért éri meg nekik az, hogy majd a kolléga megint megy és leadja a készüléket, hogy megint cseréljék a rés miatt. Plusz költség a cégnek, de legfőképpen plusz költség és idő a tulajdonosnak.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Memmaao #14638 üzenetére
Jó neked. Én amikor bementem a tmx-be elküldtek, hogy ez fizetős lesz!
Aztán írtam a Samsungnak. Sőt! Aki megnézte ezt, az jelezte, hogy nem találkoztak ilyennel.
A pofám leszakad. Görcsöltem itt egy hónapot. Az egész levelezés megvan. Sőt! ha tudnád, hogy milyen balfasz volt az első bevizsgálásnál a tmx szervizese, amikor bevittem bevizsgálásra a telefont. Visszaküdtek egy ilyen jelentést:"Ezúton tájékoztatjuk, hogy szervizpartnerünk bevizsgálta a leadott SM-N9005 típusú – xxxxxxxxxxxx IMEI számú készüléket, az Ön által panaszolt hibát megvizsgálták és megállapítást nyert, hogy a gyári tok által hagyott nyomok egy pormentes száraz törlőkendővel eltávolíthatók, továbbá a készülék a műszaki előírásoknak megfelelően működik. "
Szerinted, mennyire voltam ideges a tmx-es szervizesre aki ezt a jelentést adta a Samsungnak?(#14639) Peterson_ : Hát jah... Fasza, de ettől még idegesítő volt a dolog nagyon sajnos! Ráadásul a kollégának azonnal megoldották én meg szoptam egy hónapot vele.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Memmaao #14434 üzenetére
Próbáld ki az aitype Keyboard-ot (tud magyarul).
Nekem annyira bevált, hogy megvettem a ai.type Billentyűzet plusz-t.Melyik Android verzió van rajta?
Nem csodálom, hogy a 7 hüvelyk után kicsinek tűnik az 5,7.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Necc
addikt
válasz Memmaao #14434 üzenetére
Angollal perfektul megy, magyar nyelvre nem tudok nyilatkozni mert inkabb idegesit minthogy hasznomra legyen (egyszeruen nem ismeri a ragozast ergo innentol semmit se er) igy en ezt a reszet nem hasznalom.
Viszont a beallitasokban kikapcsoltam a kozossegi szotar hasznalatat, lehet onnan szedte ezeket a dupla kezdobetus, felig ekezetes szavakat.
-
iSonic
addikt
válasz Memmaao #13952 üzenetére
Intelligens forgatás csak akkor engedi az elforgatást ha szemed pozícióját nem érzékeli vagy ha azt hiszi, hogy olyan pózba vagy hogy a szemednek az a legjobb, ha elforgatja..
Mellesleg S3 óta ezek a feature-k végre normálisan működnek, mert ott még volt olyan, hogy néztem a kijelzőt érzékelte a szememet, aztán kikapcsolt a kijelző
-
-
Necc
addikt
válasz Memmaao #13300 üzenetére
A legtobb szolgaltato mar online szamhordozast biztosit, vagy szerzodeskoteskor - ha van ilyen - megcsinalja es csak +1 papircetlit kell kitoltened. Annyiba tellett szolgaltatot valtanom es szamot hordoznom, hogy vettem egy 500Ft-os instantSIM-et egyik hipermarketben. Egyedul a visszaigazolo postai uton feladott papirt kellett megvarnom.
Mivel folyoszamla hitellel peldaztam, igy egyreszt a bank vonja a torlesztot a szamladrol, a szolgaltato fele pedig megoldhato csoportos beszedesi megbizas. A szolgaltatoi akciokat pedig boven eleg felevente/evente 1x atnezni.
Nem olyan alacsony az a bizonyos kenyelmi faktor mint ahogy elsore tunik. Sot a legtobb szolgaltato meg pont erre jatszik, hogy elofizetsz anno valamire, majd szepen lassan aprankent elkezd arat emelni, es az emberi "nemtorodomsegre" alapozva a vegen mar tizezreket fizetsz.
-
kiskornel
addikt
válasz Memmaao #12158 üzenetére
Majd meglátod. Mikor először betettem telót a farmerzsebbe, és mászkáltam vele, majd kivettem a zsebből, a zseb szövésmintája ott látszott a képernyőn. Pedig Levis 501-esem van. Ugyanezt csinálta a szütyővel... a belseje durva szövésű. Mivel a KÜLSEJE selymes vászon, az került belülre, tehát kifordítva használom... és gyorsan raktam rá egy fóliát is.
A bőr belsőhöz: az én cuccomba se szorult a telefon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest