-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hlavacs76
csendes tag
válasz Viktor18 #17256 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nagyon jó, hogy javították az akciójegyzet hibáját, mert hasznát venném. Arról már nem is beszélve, hogy eléggé idegesített volna, ha veszek egy prémium kategóriás telefont és nem müködnek a funkciói rendesen.
Most már csak az SD kártya indexelés=gyors merüléstől tartok kicsit...
Még töröm a fejem kicsit, de a Note 3 vs. Z2 harcban azt hiszem a Note fog nyernyi.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Viktor18 #16673 üzenetére
Odáig már eljutottam, hogy több féle vevőegység is létezik. Általában azok a problémásak, ami NFC-t is tud, mert azok a felső két érintkező miatt a kamerához közel nyomják ki a hátlapot, és ott feltűnő emiatt. De van olyan is, ami nem tud NFC-t, de a szabályzó IC felül van, és az miatt dudorodik ki.
Viszont vannak páran, amelyikben vagy nincs szabályzó IC se, vagy alul van. Létezik pl Nillkin márka is, azt 1mm-nek írják, bár lent az IC-nél valszeg inkább 1.5. Talán ez nem akkora gond, mert így a hátlap közepére esik.Vagy ott a lehetőség, hogy gyári S-View covert veszek, ami tud indukciósan is tölteni. Annak a minősége állítólag nem rossz, de jóval nehezebb is lesz tőle a telefon. Meg ugye az is vaskosabb. És kurva drága is...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Parallaxis
addikt
válasz Viktor18 #14891 üzenetére
Műanyag S5 230, akkor fémből 240-250. Így is úgy is drága. Mondjuk sokaknak lehet nem, mert így is megtudják venni.
Sony még a középkategóriában is meg tudta oldani, lásd Xperia P...
Elsősorban szervizre gondolok. Megnézném az ilyen zárt fémházas telókat mondjuk egy alaplap hibánál, hogy ki és mennyiért szedné szét.
A szerviz megoldja, az a dolga.
S5-öt is úgy kell szétfeszegetni egy kijelző cseréhez, pedig az szétszedhető részben.Akksi csere?
Lehet egyedi eset vagyok, de még soha nem cseréltem aksit a készülékeimben.
Tesztek, tesztelők.. inkább hagyjuk is. 10-20 ember csinál tesztet és panaszkodnak.
Egy Engadget, GSMArena, AndroidCentral teszt sok millió olvasóhoz jut el, akik adnak is ezekre a tesztekre. Szóval egyáltalán nem mindegy, hogy mit írnak (a Samsung be is perelt egy koreai oldalt, mert azok negatív kritikát írtak az S5-ről ).
-
Parallaxis
addikt
válasz Viktor18 #14887 üzenetére
Ha tényleg igazak a pletykák és jön a fémes S5, kíváncsi leszek az árára.
A HTC M8 sem drágább, mégis fém és minőségi cucc.
Igen, de ott sem tudod szétszedni. Bár nem tudom, hogy az összes Sonynál így van-e,
Nem is akarom szétszedni.
Megvettem a Note 3-at beraktam a SIM-et, meg az SD-t és azóta nem szedtem szét azt se.Mert ha hivatalosan menne a panasz az anyaghasználatra (több ezer, százezer embertől) és nem is annyira fogyna, akkor lehet elgondolkodnának.
Nem emlékszem olyan S5 tesztre, ahol ne rótták volna fel a Samsungnak az olcsó anyaghasználatot. Egyre inkább ellenérzést szül a dolog, szerintem a Note 4-nél már látni fogjuk, hogy ezen változtatni fognak.
De így hogy az S5 is csúcsokat fog döntögetni
Várjuk ki a végét. Az S4-nél is azt kommunikálták, hogy milyen csúcsokat döntögetnek az eladások, aztán a negyedéves jelentéseknél meg már nem voltak olyan fényesek azok a számok.
-
Necc
addikt
válasz Viktor18 #14884 üzenetére
Volt mar az en kezemben sok keszulek, sokfele anyagbol, a szalcsiszolt aluminiumtol kezdve a kulonbozo magnezium-otvozeteken keresztul az ilyen-olyan lakkozott muanyagokon es a dombornyomott mintas muanyagokon at a gumibevonatos nyavajakig tenyleg minden.
Egyetlen dolgot szurtem le belole, hogy az anyagnacikkal felesleges vitatkozni, ugyse tudod meggyozni oket hogy az altaluk rogeszmesen az agyukba egetett anyag az nem olyan OMFG aminek gondoljak...
Ugy vannak megtervezve a mai telefonok, hogy torjenek mint a szar, teljesen mindegy hogy meregdraga enTelefon -t veszel vagy egy filleres szappansamsungot. A szellel szembe egyedul meg a Nokia keszulekei kepesek valamennyire vizelni, de ahogy halad elore az ido annak a cegnek a mernokei is teljes mertekben beallnak a tervezett elavulas moge.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Parallaxis
addikt
válasz Viktor18 #14884 üzenetére
Note 3-nál szóba se jöhetne a plusz súly miatt.
Egy magnézium ötvözet, vagy karbon váz lényegesen könnyebb lenne, mint a mostani műanyag és jóval minőségibb.
S5-nél meg cseszheted, ha ott az IP védelem.
A Sony-nak ez nem okozott problémát. Ott üveg-fém megoldással is működik az dolog.
Kapsz egy zárt telefont, amit nem tudnál szétszedni.
Tekintve, hogy az S5-nél ragasztással oldották meg a kijelző rögzítését, így ott sem egyszerű megoldani a szerelést.
Óriási különbség van műanyag és műanyag között.
Ez is igaz, elég megnézni egy Lumia polikarbonát burkolatát és máris elsírod magad, ha kézbe veszel egy Samsung terméket.
-
banhammer
veterán
válasz Viktor18 #14377 üzenetére
Az sajnos már az IT bulvársajtó sara, hogy azt próbálják elhitetni az emberrel, hogyha valami gyorsabb a Snapdragon 800-nál akkor az már X, Y, Z telefon verő.
Szerintem lehet akármilyen gyors, nagy, könnyű, csili-vili egy telefon ha az extra szolgáltatásaival fasorban sincs a Note szériával.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz Viktor18 #14377 üzenetére
Egyébként ha már annyira lovagolunk a pontokon.
Nem egy tesztben lett leírva, hogy hú, ez elveri a mezőnyt.
Erre nézem, egyikben 1000 pontot ver a a Nótás MA mérésre, a műásikban egyenlő...de nem csak a Nótára igaz, mit tudom én egy Z1-re is.
A mi tepsink is tud 36000 pont felett teljesíteni úgy hogy minden stock.Egyébként a cikkírók is többször leírták már, hogy csak azért futtatnak benchamrkokat,mert az olvasok egész egyszerűen ezt várják el.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
szka92
tag
válasz Viktor18 #14359 üzenetére
Tisztázzuk! Kíváncsi voltam, hogy mennyit képes kihozni magából a NOTE3, röviden ennyi Nem ez alapján vettem a készüléket, bár megtehetném/megtehettem volna, mert a különbség vélhetően sejtet valamit. vehetünk 150 lóerős járgányt, vehetünk 340 lovas járgányt is, annyi a különbség, hogy a nagyobb teljesítményt nem feltétlen tudod kihasználni, viszont ha szükség van rá, akkor rendelkezésre áll..nem note verő az a zte
-
Parallaxis
addikt
válasz Viktor18 #14236 üzenetére
Egy mobil soha nem fog olyan időt futni, mint egy táblagép.
Persze, hogy nem. Nem véletlenül raktam smiley-t a sor végére
Lehet mindennel játszadozni, nyúzni, de én pl 6 óránál eddig nem tudtam többet kihozni a Note 3-ból.
Ha csak olvasgatsz (főleg e-bookot), akkor 10-12 óra lazán kijön Note 3-al is, de ha elkezdi használni a rádiókat (net), esetleg a GPU-t megizzasztja valami játékkal az ember, akkor 3-4 óra és vége a dalnak.
-
Ck.
addikt
válasz Viktor18 #14145 üzenetére
És mennyi szabad memóriád van átlagosan?
Nekem perpill 280 mega 3 gigabol...ez mennyire oké? 117 órás uzemido, jelenleg 12 task nincs bezarva.
Tényleg nem kotekedes, csak nagyon rég volt dolgom droiddal és emlékszek h GB alatt még voltak memória kezelési gondok és kínosan be tudott lassulni. Ez itt is így van?[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
válasz Viktor18 #14077 üzenetére
Nálam is 3 óra a kijelző idő ha hay day megy rajta rendesen (ez alatt azt értem, hogy pl 2.5 ora hay day) illetve chrome-on fél óra net közbe folyamatos szinkronizálás mail viber whatsapp face stb.....De szerintem ez normális (nekem 4.3 van amúgy) ez iPhone nál kb fele volt majdhogynem nálam. Ami viszont nagyon érdekelne engem, hogy olvastam az s 5 tesztet, bár a telefon abszolút nem nyerte el a tetszésemet de 2 dolog nagyon tetszett. 1:watchon program a műsorújságot is kiírja(lehet én vagyok a láma de nálam nincs ez a feature) illetve az extrém akkukímélő mód (vagy valami hasonló a neve) szerintetek ezek későbbiek folyamán elérhető lesz Note 3-ra is?
-
Drageez
csendes tag
válasz Viktor18 #14031 üzenetére
Szia,
nekem volt FR és nálam is előfordul, bár nem naponta, de heti 2-3 alkalommal.
Volt, amikor úgy vettem le reggel töltőről, hogy kérte a PIN kódot. Néztem is, hogy hööö, WTF?Viszont egy kérdés:
Farm Heroes Saga mentést hogyan tudok csinálni, ha FR-t szeretnék?
Mert Kies nem mentette le.Köszi
[ Szerkesztve ]
"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billings
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Viktor18 #13467 üzenetére
Én is panaszkodtam extrém melegedésre, nem is egyszer. Nálam All Share közben csinálta.
Non omnis moriar.
-
iSonic
addikt
válasz Viktor18 #13408 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a Note 3 Neo megjelenésével a laikus embert még a rosszabb GSM boltosok is simán átverhetik, hogy ez egy N3, pedig közbe egy butított verzió. Vörösmarty téren szoktam látni a recycling matadorokat, hogy árulják az iphone 5s-t tonna számra, az is köbö ugyanilyen
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #13320 üzenetére
Hát akkor elég szemetek. Elég sok hitelt kérvényeztem már életemben elég sok helyen, de sosem kötöttek be abba hogy változóak a kifizetések. (Bár igaz én 325k alap brutóra vagyok bejelentve + pótlékok / ügyelet / túlóra.) De sehol soha nem kérdeztek hogy mennyi is alapom. Legrosszabb esetben kértek munkáltatói igazolást, ha nagyon nem hitték el hogy annyit keresek amennyit mondok. Azon is utolsó 3 hónap kifizetése szerepel. Ezt szokták megátlagolni és az számít a hitelkérelem mögé tett "jövedelmi fedezetnek".
-
Peterson_
addikt
válasz Viktor18 #13320 üzenetére
Ne félj, én állami cégnél vagyok, párszor rákérdeztem, bárhol adtak volna hitelt.
Elsőnek meg két éve, amikor kb két hónapja voltam a cégnél-Na beruháztam egy Spigen Neo Hybridre.
Eddig tetszik, bár nagyon robusztus.
Feketét választottam, hogy ne legyen már olyan bazári.
Volt még slim is, de az nem volt matt, szóval nálam szóba sem jöhetett.
Speedshopból vettem, de szerintem nem volt olyan vészes az ára-feltéve, hogy tartós lesz.
Szerintem a védelemmel nem lesz gond, csak azt bánom, hogy nem ruháztam be már előbb egyre.Még mivel gyereknap volt, rászántam magam egy extra akku kitre is.
Nagyon pöpec darab, legalább akkor is meg lesz oldva az energiautánpótlás, ha nincs nálam táska.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #13318 üzenetére
Nem értem az írásod elejét. Igenis mindenhol figyelembe kell hogy vegyék a pótlékokat. Hiszen a kiutalt nettó jövedelmedre kíváncsiak. Abból pedig a kutya nem mondja meg hogy mennyi az alapbéred és mennyi a pótlék.
De hogy a szolgáltatós / független témához is hozzászóljak.
Szerintem szolgáltatónál soha nem éri meg ilyen készüléket. (120k+ HUF ár kategória)
Elhozod részletre, de ha nem akarsz sokat kezdőre otthagyni akkor 10k körüli előfizu kell. Erre rájön a közel szintén 10k-s részlet a telefonra, és még akkor is ott kell hagynod 30-40k-t Mire összead az ember minden-t ott van hogy 200k-t fizetett a telefonjáért.
Ha meg nem akarsz nagy törlesztőt akkor ki kell fizetned 70k-t minimum kezdőnek. Aki meg már annyit ki tud fizetni, az ki tudná egyben is köhögni.Kb hasra ütés szerű összegeket írtam, de nagyjából emlékeim szerint ilyen feltételekkel lehet szolgáltatózni.
Ugyan ezt végig gondolva anno az S2-m kijött volna majdnem 180k-ra.
A MédiaMarktban 10 hónapos hitelre a futamidő kifutása végén 155k-ba állt meg a mutatvány.
Na akkor jutottam el odáig hogy tuti szolgáltatónál nem veszek telefont.
(Bár az előző pár telefonomat is már függetlenül vettem, csak azok 50-60k-s telók voltak.) -
őstag
válasz Viktor18 #13290 üzenetére
Na azert varjunk egy kicsit. Velemenyem szerint akinek nincs penze, az ne vegyen ilyen draga telefont es pont. Az mas ha valakinek megvan ra a penze, de reszletre veszi, mert ugye addig hasznalja ingyen a T penzet. De ugy nem mar, hogy nem tudom mibol, de majd kifizetem valahogy!! Ugye meg lehet nezni, mi lett a sok aruvasarlasi hitelbol otthon. Egy csucs keszulek minden csak nem letszugseglet! Persze nyilvan valakinek munkaeszkoz stb. De rengeteg olyan embert lattam mar akinek abszolut semmi szuksege ra es megveszi hitelre, kozben meg joforman etelre nincs penze. A jo oreg kozhely "addig nyujtozkodj" ! Nekunk is van itt S4 is es note 3 is. Viszont nekunk kellett az elofizetes ahhoz meg itt mindket esetben kaptuk ingyen a keszuleket. Ha olyan osszegeket kellene itt is bevallalni, mint otthon, tuti nem lenne ilyen telefonom es pont.
-
Necc
addikt
válasz Viktor18 #13290 üzenetére
Csinaltam en is egy gyors kalkulaciot. Barmikor felvehetek 200.000-et folyoszamlahitelre (amibol boven kijon a Note3 es meg marad is durvan 50.000) es osszesen 228.780Ft-ot kell visszafizetnem 2 ev alatt, azaz ~9500/ho (de ha akarom akkor fele ennyi dupla annyi futamidore).
A maradek hitelbol folyamatosan veszek feltoltokartyat, vagy valami elofizetest. Mivel nem vagyok rabszolgalancon, ahoz a szolgaltatohoz megyek amelyikhez akarok. Peldakepp a voda ad 3000 feltoltesre 1GB netet + 50 percet halozaton belulre, az akcio lejarta utan meg el lehet beszelni/netezni a feltoltott osszeget, majd lehet megint mas szolgaltato fele kacsintgatni amelyiknek eppen kijon valami akcioja. Szamot mar evek ota lehet hordozni es egy fillerbe se kerul(t nekem eddig).
Ja es a fo poen lemaradt: ha kulfoldre utazok, veszek egy helyi simet, es fillerekert annyit netezek meg telefonalok haza amennyit nem sajnalok, nem kell aggodnom nyaralas alatt a meregdraga roaming lehuzasok miatt. Ez is rajon meg a sporolasra, bar nem sutheto el minden orszagban (pl. Torokorszag).
Ha pedig valaha eladasra kerul a sor, sokkal konnyebb eladni egy fuggetlen keszuleket, es persze az atlagpiaci ara is a fuggo keszulekek felett lesz egy picivel.
Meg mindig ugy gondolod, hogy olyan jo ajanlatokkal dobaloznak Neked/Nekunk a mobil szolgaltatok?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
-
Merula Alba
tag
válasz Viktor18 #12827 üzenetére
+ banhammer:
Megnyugtató ezt hallani. A root, majd úgyis csak gari végén lenne aktuális. A telefonon lévő androiddal pedig nincsenek bajok, nem mondanám bugosnak! Viszont van egy raklapra való hűségpontom a T-mobile-nál, ha ezzel veszem meg akkor még az asszony is kaphat valamilyen telefont.
Már csak annak kell utánanézni hogy hány GB-os náluk a Note 3, sajnos a webshop náluk nagyon ótvar.Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
kosturica
őstag
válasz Viktor18 #12380 üzenetére
Miért is nem ajánljátok a házilag történő sim vágást? Ezt nem nagyon értem. Éppen ugyanúgy kivágom, mint bárhol máshol bárki. Egy micro sim vágó kell csak hozzá. Kivágtam már vele vagy 15 sim kártyát gond nélkül. Tisztára úgy csináltok, mint ha valami űrtechnika lenne ez.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #12043 üzenetére
Nálam ott kezdődik hogy személyesen soha nem megyek be. Mint írtam túlnyomó többségében buta/bunkó emberek vannak bent az üzleteikben.
A részletes számla úgy tudom létezik náluk is. (e-számlával)
Térerővel nincs soha gondom.
Az árak meg sajnos olyanok amilyenek.seger: az nem nagy csatlakozó, hanem egymás mellett egy 2.0 és egy 3.0 szabvány csatlakozó (tudtommal)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #12041 üzenetére
Nekem mint cég nem volt velük gondom. Elég korrektek, igaz azóta van előfizum náluk, mióta betették a lábukat az országba. Ügyfélként nagyon barátságosan kezelnek, elég korrekt personal akciókkal tudnak megkeresni meg ilyenek. Nagyobb problémám a helyi képviseletekkel van. Buta, hozzá nem értő emberekkel vannak ellátva. A készülékárak is néha elég viccesek. (Első körben ezért is álltam rá független készülékek használatára. Később pedig csak megerősödött bennem, mikor családtagok és ismerősök példáján láttam mennyire nyögvenyelősen jönnek a frissítéseik.)
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz Viktor18 #11781 üzenetére
névjegyek a gmailben vannak nekem,így az nem veszik el,sms-ket meg nem gyűjtöm
Peterson_: még talán S1 korszakomban volt amikor szívtam a fogam ilyesmi miatt,persze user error miatt lett tégla a telóból ami a napi 2-3 kernel csere miatt volt egy háttérkép,pár program a play áruházból(ami ugye tárolja az utoljára telepített appokat) és már újra be is laktam a telefonom
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Merula Alba
tag
válasz Viktor18 #11748 üzenetére
Sajnos drága. Kár, hasznát vehettem volna. Szerintem nagy kereslet lenne rá, amennyiben olcsóbb lenne. Berigazek kartárs vett 2 sim-es változatot. Ő a kakukktojás. A neten nem találtam csak 32-es Note 3-at. Komolyabb alkalmakkor gáz lenne az SD-re pakolgatni a mozgatható cuccokat. Bízom benne hogy találok valahol 1 hónap múlva.
Kiskornel: Bízom benne hogy így van. Az eddigi pályafutásom alatt volt olyan telefon amit babrálni kellett szoftveresen. De volt amit csak összeraktál o'szt ment. A súly nem annyira gond. Örülök hogy nyúzhatom ha kell, és a tok is ad neki extra védelmet. Szabadban dolgozom, jól fog jönni.
banhammer: Remélem hogy benne van ez a kényelmi funkció, akkor nem kell a root-al babrálni. Nem örülnék ha a root miatt vesztené a garit. Korai lenne az még!
Berigazek: Németországban kerested, vagy hol? Hogy kerestél rá? Hülyének érzem magam, 1 hete csak aleírásban látok ilyet, de boltban sehol.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
-
joey04
titán
válasz Viktor18 #11634 üzenetére
jaj... nagy a zavar.
eddig is ellephették, mert az apple.hu-ról lehetett rendelni. sőt, sufnikban is lehetett bontatlan, fóliás, független készüléket venni, amikhez még a rendes apple gari is járt, mindezt olcsóbban mint a apple.hu-s ár. ahogy a b-tel meg társai is jóval áron alul tudják adni a nótot pl. most annyi változott, hogy az Apple végre beadta a derekát, és az APR üzletek is kapnak tőlük iPhone-t. Árulni már egy ideje nem volt tilos nekik sem egyébként, de nem az almától, hanem mástól szerezték be, és így a hivatalos árnál jóval drágábban érte csak meg eladni, így meg persze a kutya sem vette. -
-
banhammer
veterán
válasz Viktor18 #11617 üzenetére
"Nem bántam meg, hiába hogy nem egy átlagkeresetű embernek cédulázták be."
Az iPhone-ok árát se az átlagkeresetű embereknek cédulázzák mi mégis mennyien rohangásznak vele.
Jah bocs...
Az divattelefon...[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz Viktor18 #11620 üzenetére
Lehet, de szerintem nem túl valószínű.
Az enyém újkorában sem volt száz százalékos, annyi, hogy azóta fokozódott.
Érezhetően a kerettel van bibi.
A látható csavarokat próbáltam meghúzni műszerész csóval, de nem lehetett jobban.
Szóval majd ha nagyon kell, inkább hívom a szakembereket.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Anulu79
addikt
válasz Viktor18 #11614 üzenetére
Korábban használtam egy darabig egy Lenovo A850-et. Ha jól néztem akkor az még nagyon kb. 2,5 mm-el. Szóval méretet meg tudnám megint szokni. Igazából hiányzik is kicsit ez a méret.
De akkor működésben és a külcsint nézve (kopás, lötyögés....) semmi kellemetlen dolog? -
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #11410 üzenetére
Leszedni már nem tudom. Bőven lejárt a szerkesztési határidő.
Másfelől pedig nem az én hirdetésem. Érdeklődtem, hogy egy ilyen "impozáns" hirdetés esetén van-e mitől tartani, vagy pedig valóban egy alapvetően egyszerű és jó vétel lehet ha nincs ugratva a knox.Ha valóban valamit vétettem a szabályok ellen, akkor szánom bánom bűnömet.
Jim66: szerintem 4 hónaposan még nem olyan öreg az. Persze jobban örülnék ha 0 perces készülékkel tudnék belevágni a Note3-as életembe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest