- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
válasz tchriss #9995 üzenetére
FR, reset, akksi kivétel sem hozza helyre? Ha nem akkor Tré mobilnál szólni kell. Ha lila gőzük sincs, akkor ha be vagy regisztrálva Samsung oldalán, tedd fel a kérdést és segítenek. Elég hamar válaszolnak. Egy rendszerújrahúzást nem javaslok, mert lehet nem oldaná meg és akkor csak szívsz az újra telepítgetésekkel. Ilyen gondom még sose volt Samsungnál, lehet a szolgáltatónál lesz valami.
robotnyk: Pont ezt akartam kérdezni, hogy hangra fel lehet-e venni a telót és ki is hangosítja-e automatikusan. Sokszor jól jönne. Ha nem akkor van-e erre valami program?
-
Peterson_
addikt
-
robotnyk
tag
Akinek már fent van a frissítés, és T-Mobileos a készüléke, ki tudná esetleg próbálni, hogy a hangvezérlésben működik-e a hívásfogadás?
-
tchriss
tag
Urak!
A 9905 hsz ra senki?
Mikor válaszolnék az sms re azt írja nincs elérhető hálózat, de telefonálni mindig tudok sosincs gond! -
Peterson_
addikt
válasz bbubby00 #9989 üzenetére
Én letenni nem tudom mindig a közelségérzékelő hülyesége miatt...
Általában pár másodperc késés van, de végülis legtöbbször leteszi a másik fél.
-De őszintén megvallva, mióta fent van a KitKat, nem is telefonáltam rajta(#9986) iSonic:
-Hát nem csak az olyan jóízlésű emberek vágynak Note 3-ra, mint Te vagy én[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Luser2000
addikt
valaki nem tette fel vamai "gyors" helyre a TMH 4.4.2-t? a rapidgator nekem 7 órát jósol.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
bbubby00
őstag
Olyan van nalatok, hogy nem tudjatok felvenni amikor hivnak? Elhuzom jobbra a zoldet es magatol visszaugrik... es egyszer random felveszi-vagy nem, de az biztos... idegesito nagyon. Note2nel hasonlo dolog elofordult mar velem. Esetleg en vagyok a balf.sz?
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
berigazek
őstag
Srácok!
Egyszerű kérdés..egyszerű válasz...nálatok is elfordul a Tárcsázó?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
pitimany
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy note 3-at, tetszik, ismerkedek vele.
Meg tudnátok mondani mit jelent pontosan a "Reactivation Lock" mert első indításkor erre nem figyeltem, bekapcsolva"ON" hagytam.
Nem a magyar fordításra lennék kíváncsi, hanem a mögöttes tartalmára.
Előre is köszönöm a választ! -
iSonic
addikt
-
joey04
titán
Problémám akadt: tegnap elment az itthoni net, de fontos lett volna használnom. nótot feldugtam gépre és usb-n megosztottam a netet. Ez ment is szépen, azóta viszont ha csatlakoztatom a géphez,. azt írja, hogy az eszközt nem lehet felismerni. a kies sem látja. próbáltam a drivert újratelepíteni, de semmi. mi a megoldás erre?
-
Peterson_
addikt
válasz robotnyk #9973 üzenetére
Szerintem bátran próbálhatod reset nélkül.
Kikapcsoltam, kivettem az akksit miután kicsit takarítottam nyomtam még egy újraindítást...eddig problémának nyoma sincs szerencsére, és bitang gyorsan indul/fut minden.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #9970 üzenetére
Na meg is volt a telepítés.:
Bíztam benne, hogy a T-s bekapcsoló csilingelés eltűnt, de az sajnos megmaradt, ahogy a sok szemét app is visszamászott.
Sőt, mintha ezeken kívül lenne pár plusz is...de 2 perc alatt orvosoltam.
Ezeken túllépve viszont eddig minden rendben van.
A Ram kezelés nem rendellenes, a sebesség hát...nem tudom eldönteni hogy azért gyorsabb,mert tényleg az, vagy csak mert ügyesen kicserélték az animációkat.
Galériában szembetűnő a leginkább, illetve az alkalmazások között létrehozott mappákat megnyitva.AnTuTu-val mértem azért, itt ~34000pont jött ki kétszer is, szóval semmi vészeset nem tapasztolok itt sem.
A kamerával sincs szerencsére eddig semmi baj,és a programok is mennek amik kritikus pontot jelentettek,az biztos, hogy ezek gyorsabban indulnak.
Valamit buheráltak a hangon is, mert mintha kicsit hangosabban, vagy máshogy szólna-kihangosítva néztem- és megjelent az alkalmazások között valami új hanggal kapcsolatos samu cuccos is.
Szerencsére minden beállítás megmaradt, tehát gyakorlatilag egy fiók bejelentkezésen kívül semmit nem kellett újra beállítanom.
A zenehallgatás közbeni zárképernyő meg jópofa ugyan, de engem egy kicsit zavar, hogy így már nem férek hozzá a listához, illetve sem az ra se semmi nem látszik és nem is lapozható.
Tehát így első lélegzetvételre ennyi a benyomásom a KitKat-ről...kár volt ennyire parázni, ellenben nem is olyan nagy durr
Hard Resetet nem nyomtam, majd használat közben elválik, hogy rosszul tettem-e.[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
nem.. hozzá nem tud nyúlni.. mivel a lockolva vannak Gallery Lockba.. ha kitalálja a feloldót akkor megtapsolom
Peterson_: nem lesz baj bro , viszont egy 8-10 percig frissíteni fog azt előre mondom.. az egyetlen gond volt az is első indításnál, hogy az accuwetaher menübáros widget-e nem akart elindulni és azt kiírta, újraindítás óta nem nyavalyog..
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Köszi, kolléga.
Egyébként meg legyetek átkozottak, mert eddig bírtam, már töltöm a frissítést
Viszont ha bármi gubanc van, akkor még van egy tíz-húsz percig még előállhattok veleSzerk.
Na üsse kaics' hiszek neked...de csak nekedMajd én is regélek, hogy mi lett.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Peterson_ #9961 üzenetére
a kamera nálam gyors és nem szaggat.. makróval fotózok de az auto shoot is maradt ugyanolyan mint régen.. olvastam hogy panaszkodtak a videofelvételnél a laggra, de nálam tökéletesen megy.. főleg, hogy 4K-s videókat csinálok.. Kipróbáltam SD kártyára mentése (Samsung 16GB Class10) illetve a telefon saját memojára, de semmi különbség..
boksz: indíts el egy zenét nyomd ki a kijelzőt majd be és szépen kiteszi főablakra a cover-t
Középső kép
-
Peterson_
addikt
válasz Memmaao #9957 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ha ami SD-n van, vagy pl emulátornál ha az elérendő tartalmat teszem SD-ről belsőre, akkor elméletileg addig is jó lesz, míg nem érkezik frissebb, kitkat kompatibilis verzió a programból?Szerintem érdemes a töltőnél maradnod, nekem bevállt az 1A-s(és még párunknak is itt)
Hogy bezavar-e a gyári...azt nem hinném, mivel mégiscsak ezt adták hozzá...
Amúgy én is rá vagyok/leszek kényszerülve a gyorsabb töltésre, ha valahova megyek, mert ninics mindig két és fél órám kivárni.iSonic:
-Elég pozitívnak tűnik, nagyon köszi a beszámolót...
Még a végén elgyengülök és én is ráeresztem a frissítést
-Ó tényleg..a kameráról írhatnál valamit még[ Szerkesztve ]
-
Gambas
tag
válasz laci0530 #9933 üzenetére
Köszönöm a segítséget,de nem ez a mególdás😏Amikor kibontottam egyből kérte wifinél a szoftver frissítést (gyári) és ezzel már megjelent a speciàlis értesítések menüpont,amiben vibertől kezdve a mobil bankomig minden elérhető!Ki is pipáltam amikről értesítést kérek,és ennek ellenére néha megjön a viber néha nem😏Ma még nem próbàltam,majd délután munka után...
-
iSonic
addikt
Na akkor pár dolog a Telekom-os 4.4.2-röl:
Factory Reset NEM volt, csak 4.3-ra rátoltam a frissítést OTA-n..
1. A rendszer iszonyat gyors, sokkal gyorsabban ébred és a kijelző feloldásánál is eszméletlenül gyorsan hozza be a dolgokat.. az alkalmazások is piszkosul gyorsan töltődnek be, DE és itt jön a DE van egy két alkalmazás ami ezt a gyorsaságot nem tolerálja (Instagramnál vettem észre, hogy amikor a rámegyek a LIKE-aim fülre akkor 1 másodperc erejéig csak betűk jönnek be majd a képek, mert egyszerűen nem tud olyan gyorsan reagálni a program)
2. Akciójegyzet működik VÉGRE YES!!! ^^. illetve a Képernyőírást is mostmár meg lehet találni a Galériába a Screenshot mappába a többi a szokásos módján működik..
3. Antutu-t tesztelgettem ma reggel is és már kezdi a 35k-s értéket megközelíteni. Jelenleg 34,5k-n áll, szóval a tegnapi csak valami kis problémás nap volt a készülék életében.. lehet a fránya hőhullámok..
4. Fogyasztás: szerintem ez a legfontosabb, egy része matematikai -> Beállításaim: Automatikus fényerő, de alapjába véve +1-be van.. WIFI végig bekapcsolva, LTE szintén, Insta, Fb, Fb Messenger, Telefonálás, Játék (Rayman Jungle Run és Fiesta illetve BadLands, ColorSheep)..
A Kijelző 1 órás használat utáni eredménye akkuidőben -13%, ami azt jelenti, hogy az akkuidő, hogy nagyjából 6 és fél órát kijelzőhasználatot bír a töltés az előbbi felsorolt beállítások mellett nálam..
Amit majdnem elfelejtettem a telefon töltőjével töltöm a készüléket!!
5. A zenelejátszó nagyon passzentos nézz ki és működik
Szóval jelenleg így állunk a telefonnal lehetséges, hogy még változni fog néhány álláspont azt természetesen megírom..
-
boksz
senior tag
Az akciójegyzet mentés megoldva a T-mobilos frissítéssel !!!
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
addikt
válasz Peterson_ #9955 üzenetére
A total commander tudja írni a külső sd - t. Nekem mondjuk nem szempon, hogy oda írjon bármilyen program. Külső sd -n a filmeket, zenéket tartom és a fényképező ment oda. A telefon 32 gb-ból fentmaradó 26 GB nekem bőven elég, még úgy is, hogy nagy játékok is telepítve vannak.
Kb egy hete már Pesten van a gyári töltő, és egy 850 mAh sony-erricson töltőt használok. Nem tudom, hogy jobb lett-e az akkuidő, mert az utóbbi napokban rengeteget játszok vele. Érdemes ezen a töltőn maradni? Be zavarna a gyári?
My name is Bond, James... Dean.
-
Peterson_
addikt
Az kellemes...
Mintha olyat is írtak volna, hogy nem férnek hozzá(legalábbis írni nem tudják) a külső alkalmazások az SD-t, ami elég nagy bukta, mert kb 10-ből 9 app használná ezt a funkciót.
Jelenleg elég kevés helyen látom azt, hogy na most kompatibilis a KitKat-tel.Elvileg tudsz váltani magyarra, ha a verziója megegyező vagy nagyobb a mostanidnál.
-
Zolint
tag
válasz Parallaxis #9951 üzenetére
Rendben, akkor ez így így veszett!
Másik kérdés, nem probléma a lengyel rom? Vagy tegyem vissza a magyar vodás 4.4.2-t? Esetleges garanciális hiba esetén nem akadnak fent hogy nem a magyar vodás hanem a lengyel rom van fent? Egyébként odinnal a magyar vodás romot is felakartam tenni, a folyamat végén fail-t nyomott. Beleégett már a lengyel a masinába. -
Zolint
tag
-
Peterson_
addikt
válasz znagy69 #9944 üzenetére
A Fagyás mondjuk ciki, de ha azóta nem volt, akkor be lehet tudni a "nem tiszta" telepítésnek.
Én is lementettem egyébként mindent, csak jó lenne tudni ezekről az alkalmazásgubancokról is valamit, mert tényleg szívás lenne, ha fele appom nem tudnám használni...és ugye még az sincs, hogy hát nem jött be, visszamegyek 4.3-ra.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
znagy69
őstag
Nálam 36 333-at ad az Antutu 4.4.2-n. T-s a rom és talán gyorsabb mint volt. Eddog sem volt semmi panaszom, igaz kb 2 hete csináltam egy FR-t, mert teljesen lefagyott. Ilyet még nem tapasztaltam az egész S széria alatt sem. Viszont utána az aksi időm sokkal jobb lett. Elment 2 napot is, míg előtte alig 1.5 volt.
-
Peterson_
addikt
válasz Memmaao #9940 üzenetére
Van benne valami...annyira alacsony mondjuk még soha nem volt, pedig mindig több tesztet nyomok egymás után mondjuk egy negyed óra leforgása alatt.
Eddig az alja 24-25 körül volt energiatakarékosban.
Ahányszor mértem egyre alacsonyabb értékek jöttek ki.
Régebben egyébként sokkal biztosabb eredményeket hozott, amikor tweakeltem még szegény megboldogult PLAY-emet. Stock Rommal 5000 körüli volt mindig az érték, felhúzva a procit costum rommal mindig 6500-7000-ig(de viccesek ezek a számok )
A normális szerintem 30-35000(<)-ig, és akkor abba benne van a szórás is.(#9941) Piwi:
-Azért majd számolj be légyszi a használat közbeni tapasztalataidról
Resetet csináltál-e?Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Piwi
veterán
fent az új rom,semmi változást nem találtam eddig benne
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
boksz
senior tag
Most jön lefele a T-mobilos frissítés, 385,67MB...
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Peterson_
addikt
-
-
laci0530
senior tag
Ez valószínűleg segíthet:
"HIÁNYPÓTLÓ APP A GALAXY GEAR ÓRAMOBILRA (GSM Arena)2013.10.30. 9:08:22Címkék: Samsung Galaxy Gear, ATN, AllTheNotificaions, XDA,Gear,
Ezúttal sem a gyártó, hanem sokkal inkább a lelkes fejlesztők készítették el az igazán hiánypótló alkalmazást, ezúttal a Samsung Galaxy Gear karóramobilra. Az XDA Developers Sepiroth887 nevű fórumtagja készítette el az AllTheNotificaions (ATN) Manager appot, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy beállítsák, pontosan milyen alkalmazásoktól szeretnének értesítést kapni. A gyári megoldás egyelőre csak az üzeneteket, e-maileket és hívásokat képes kijelezni, így nagyon drágán egy valóban alapfunkciós modellt vásároltak a Gear tulajdonosok. A Pebble tulajdonosok átélték már ezt, a megjelenés után nem volt támogatott a Viber, a Skype, a Facebook, ám a Pebble Notifier app piacra kerülése után megszűntek ezek a jellegű problémák. A még fejlesztés alatt álló, tehát inkább béta állapotú ATN letölthető az XDA Developers fórumáról regisztráció után."
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Memmaao #9930 üzenetére
valami gubanc van a Google-nél, mert nem jelenit meg semmit a naptárnál még akkor sem ha lementem outlook-ba.. akkor sem frissít ott sem..
am Telekom 4.4.2.. jelenleg az antutu nem jót mutat.. 35702 pontról most visszanyalt 31860-ra.. nem kellemes.. remélhetőleg fogyasztás ügyileg nem lesz ilyen a helyzet.. meg rendszerindítás után lassabban áll fel..
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Érdekes módon a telefon szerint nincs friss rom a telfonomra, pedig sammobile oldalán látom hogy az osztrák Trémobil is megkapta.. Igy tölthetem le az 1.33 gigás zipet.. :/
-
Piwi
veterán
válasz Parallaxis #9926 üzenetére
Holnap feldobom és megírom ha addig meg nem előz valaki
-
iSonic
addikt
válasz Parallaxis #9926 üzenetére
nem mertem még feltenni, szóval én is csak várom valakinek a beszámolóját.,.
-
Parallaxis
addikt
A T-Mobilos KitKat-el megy már a hívásrögzítés?
(Elvileg újabb verzió, mint a XEH-es.) -
berigazek
őstag
Ja,tényleg így van,amúgy egy érdekességet hadd jegyezzek meg,de .appal kapcsolatosan,azaz,hiába mentem el a File Expert-el a frissített .app-ot az SD-re,ha törlöm a progit és újra visszatelepítem a frissített változatot,mégis rögtön frissül a Playről a telepítés után...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
ttamas
tag
Még novemberben rootoltam a telót,ekkor ugrott a knox. Azóta nem jött frissítés kb. 2 héttel ezelőttig, amikor lehúzta a legfrissebbet, ma pedig a Kitkat-et. Amiért érdekes a dolog az pont ez, hogy sokáig a rootolt telóra se a beépített update-n, sem a Kiesen nem tudtam letölteni frissítést. Pár hete ezen változtathatott a Samsung, vagyis a rootolt, de gyári rommal rendelkező telókat -Note3- sem hagyja frissítés nélkül. Most én legalábbis ezt a konzekvenciát vonom le.
-
berigazek
őstag
Te jó cimbora,te nagyon furcsán válaszolsz mindig.,mint legutóbb is..a fêlreértések elkerülése végett,ha három válasz vagy kérdés van akkor nevezd meg,hogy melyikre válaszolsz,jó? Amúgy ,,azt" màr megoldottam!
Kezdesz valakire ,,hasonlítani"
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Gambas
tag
válasz laci0530 #9908 üzenetére
Köszönöm!Tehát mükődik hibátlanul Note3 mal,de néha nem érkezik meg rà a w.app,meg a viber üzenet!!Logikát nem találok benne....Hívás egyből jön rá,névjegyzék gyors,galéria egyből átküldi a kèpet!Tehát connect van.Speciàlis értesítésnél beàllitottam a gmail,whats,viber üzenetek megjelenítèsét a Gear-en!33%on volt amikor kibontottam akkor minden ok volt,az első párosítàs után!Kb 15 méterre a lerakott telefontól is azonnal jött minden értesítés.Felraktam tőlteni akkor már hol megjött hol nem a viber!Kikapcsoltam/be utàna semmi,megismételtem az újraindítást utàna megint jó pár üzenetig....aztàn megint semmi!!! Pedig imádom és hatalmas móka az egész de mivel sokan irogatnak ezért kicsit bosszant ez a dolog!!😊😊😏😏
-
laci0530
senior tag
-
tchriss
tag
Sziasztok!
A következő a gondom: kapok egy sms t és mikor válaszolok rá elkezd egy kör folyamatosan pörögni de nem küldi el az üzit! esetleg a telefonon valamit állítani kéne? 30 as vagyok másnál nincs ilyen gond?Köszi
-
ttamas
tag
Note3, Knox 0x1. SM-N9005ZWETMH. T-Pontban vásárolt telefon. Letöltötte és feltelepítette a Kitkatot.
Amiért a dolog érdekes, hogy egy ideig frissítést sem volt hajlandó letölteni a telefon, knox állapotra hivatkozva. -
kiskornel
addikt
Én úgy vetrm észre, jogy Kitksznál a nem kompatibilis progik a file megnyitásnál véreztek el. Pl a háttérképcseélő progi s lépeket nem olvasta. A random ringer meg az mp3 fileokat nem érte el. Ezen kívül nem volt nagyon gondom.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
Új hozzászólás Aktív témák
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 3
- Milyen autót vegyek?
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!