-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz gabesszg #24307 üzenetére
Nekem csak annyi jut eszembe: használható a fényképezője. Nem jó, meg kell szokni a sok hülyeségét, de munka célra megfelelő (szerk: munka alatt dokumentációs dolgokat értek, nem profi fotókat, mert arra fényképező kell).
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
b.bela1
őstag
-
őstag
válasz gabesszg #24046 üzenetére
Mi tegnap neztuk meg a note 4-et Parom azt mondta, hogy nem csereli le a 3-at. Szepnek szep teny de amiben jobb az a paromat nem erdekli Pl fenykepezo, a kijelzon sem latott olyat, hogy huu de sokkal jobb. Annyit mondott meg, hogy erzesre nagyobbnak tunik a 4, nem tudom a pontos mereteket. Egyszoval jovore a 6, vagy ha lesz normalis aron edge akkor az
-
werna4
csendes tag
válasz gabesszg #23115 üzenetére
Teljesen egyetértek. Jó ideig német vodafone-os ügyfélszolgálaton dolgoztam. Tudnék mesélni arról hogy milyen előírásaink voltak az ügyféllel való bánásmóddal kapcsolatban, a felajánlható jóváírásokkal, engedményekkel és készülékárakkal kapcsolatban és ezt a mentalitást egyik magyar szolgáltatónál nem látom visszaköszönni még nyomokban sem.
-
Tibcsi68
tag
válasz gabesszg #22902 üzenetére
Én a hét végén vettem az arénai Media M-ban pont ilyen kábelt, amit keresel, HAMA gyártmány, 1499Ft, fehér színű, többet nem tudok mondani, mert a dobozát kidobtam. De jó kábel, méd a töltést is átviszi rendesen.
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
apaszka
veterán
válasz gabesszg #22902 üzenetére
Barátomnak meséltem .mi a prémium szerviz.
Nem is tudott róla,pedig az összes Note szériát végig vitte! Most gondja van a szettel!
Regisztrált pénteken,és jön hétfőn a futár hétfőn!Azt mondja,hogy elviszik mert sok a baj vele.
Az okosóra meghalt egy hete,az spen külön életet él,és elrepedt a keret neki!
Én vettem észre!!
Csak a cerka miatt hívott,hogy mi lehet vele?Kíváncsi leszek a végére! Én új szettet jósolok!
Tudni kell.hogy egy igen komoly előfizetése van mert a Note 3 mat is egy sör áráért erőszakolták rá! Szó szerint!
Majd jelzem ilyen komplett gond miatt mi a vége![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz gabesszg #22838 üzenetére
A csatlakozó egy kis panelon van, azt is cserélte nekem is a szerelő, itt a nappaliban. Nálam beégés miatt volt, és még a KNOX ot sem nézte meg, csak cserélt mindent mire azt mondta ez is legyen új! Nagyon korrekt volt...
Csillagos ötös.Sajnálom, hogy másnál meg szaroznak.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peterson_
addikt
válasz gabesszg #22836 üzenetére
Térerő gondok, plusz újra elrepedt a keret a szokásos helyen, így gondoltam épp ideje kihívni őket.
Viszont a keretrepedést nem akarják helyszínen javítani, mondván be kell vizsgálniuk a készüléket, úgyhogy most indul a reklamáció.App settingsben bejön a lista, megkeresed a Chrome-ot, ráböksz, és csak a teljes képernyőt teszed kényszerítettre.
A többihez nem kell nyúlni.
Nyomsz egy restartot, és jó lesz.Az utolsóra nem tudom a választ
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kiskutya0
tag
válasz gabesszg #22439 üzenetére
Ezt nézd át! Minden benne van. De neked gng1 rom van fent.
-
veterán
válasz gabesszg #22220 üzenetére
Mivel hívtad ki őket?
Nem kellett volna elfogadni, nekem törölték legelsőnek, de nagyon assfej volt a srác. Azért lettem pipa én is. Azóta akikkel beszéltem mind nagyon rendes, segítőkész volt.
Ahogy Varszegig írta, az a legrosszabb ha beviszed, nem fogják előtted megcsinálni.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Varszegig
veterán
válasz gabesszg #22220 üzenetére
Még a nem prémium készülékeknél is, ha futárt küldenek, akkor a javítás 1 munkanap, és adnak cseretelefont. Szóval ezt az 1 hét+nincs telefon sztorit ha komolyan mondták, akkor hívd fel a Samsung ügyfélszolgálatot.
Ha beviszed, akkor tényleg jön az 1 hét és nincs telefon.[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz gabesszg #22132 üzenetére
Én csak mentettem mindent Titaniummal, SuperSU-val unrootoltam, töröltem a SuperSU-t, a Titaniumot és a Root Browsert, újraindítottam és ennyi.
Szerencsére nyom nélkül eltűnt minden, reset nélkül is. Még a SuperSU ikonja sem ragadt be az alkalmazások közé.Mondjuk, ahogy nézem most, a Towelrootot simán rajta felejtettem, de a srác be sem lépett az appok közé.
Non omnis moriar.
-
Peterson_
addikt
válasz gabesszg #21493 üzenetére
Nyilván én sem áztatom, de amennyit a nagy tök fejemhez tartva kap, annyit ki kell bírnia, hiszen elvileg egy meglehetősen zárt műanyag+üveg burokban van.
Nyomkodni meg úgy sem veszem elő, mert a touch nem nagyon barátja a víznekEgyébként az Edge egy nagyon jó ötlet(főleg üzletileg), de erősen rétegcucc lesz alapból, erre még az asszimetria rá is tesz
De szerintem jó, legalább valamerre elindult a Samu.
Az új note meg pofozott néhány dolgon ami a hármasban is fájó, így például az anyaghasználat, kamera.
Ellenben a QHD-től mindig tartok...felesleges erőforrás pocsékolás.
Szóval nekem felárat nem ér meg jelenleg egyik dolog sem...csábító, de nem.
Talán majd jövőre.Na igen, az S-pen.
Párszor már leírtam, de nekem nem kell többet telefon enélkül[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz gabesszg #21482 üzenetére
Nem mondom, van abban valami amit írsz, de most komolyan.
Csak én telefonáltam eddig az összes telefonommal szakadó esőben úgy, hogy ettől egyik sem ment tönkre?
Kicsit túl van spilázva ez a dolog szvsz.
Amúgyis tele lett a fórum megmondó emberekkel.
Eddig nem volt fém, az volt baj, most van, az a baj.
Eddig mindig ugyanaz a semmitmondó forma, most bedobtát az edge-t, hát az meg csak egy haszontalan sz*r.
Komolyan én is kezdem elhinni, hogy ezen a fórumon divat fikázni.
Hozta a Samu a szintet.
Nekünk-Szerencsére- 3-ról nem éri meg váltani, de ettől még szépen odatették magukat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kiskutya0
tag
válasz gabesszg #20836 üzenetére
Tempered glass 10h a Myscreentől. Április óta van fenn. Felrakása pofonegyszerű (ha elrontod visszaszeded és újrapróbálkozol). Egyszer kell megvenni. Ennyi idő alatt 2 fóliát használtam volna el. Ezen egy apró karc sincs. Miért nem tudnak ilyen üveget rakni a telókra?
-
apaszka
veterán
válasz gabesszg #20836 üzenetére
Mindegy hol,csak ne a samu házhoz-jövőssel rakasd fel!
Nekem egy drága fóliát rakott fel,erősködve,hogy majd ő akarja felrakni,mert nem látott még ilyen fóliát,címszóval. Szóval le kellett kaparnom,és kidobni. Cefetül rakta fel a csávó! Persze kártérítés sem volt,vagy adott volna egy gyárit legalább rá! Az asszonyéra ,S3 rakta fel kijelző csere után! [link]Persze jól jött,hogy 2 őt rendeltem annó,mert több samu is van itthon. Most is 3 samu van a családban.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz gabesszg #20756 üzenetére
Én.
Írtak, hogy csak azon a verzión tesztelték, de működhet másikon is.
Az enyémen nagyon nem.(asszem holland rom van fent)
Szétborította az egész rendszert, és eltakarította a fele widgetem.
Ment is a kukába.
A fekete-fehér mód működik, de az önmagában nem sokat ér.
Tehát én azt javaslom, hogy csak az próbálkozzon aki a tesztelt verziós rommal rendelkezik.[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
válasz gabesszg #18224 üzenetére
Na akkor válaszolok a saját kérdésemre. Mivel kb tököm teli volt a dolgokkal & némi alkoholos befolyásoltság .... sima app rádob indít root megvan knox továbbra is nyugiban... ha jól olvastam vmi fixet kell majd csin v esetleg ha ezen kell majd javítani vmit akkor plz írjátok meg
-
apaszka
veterán
válasz gabesszg #16250 üzenetére
A Telenornál a navigáció az adatforgalmat nem pörgeti. Legalább is a smart extra csomagban ezer százalék. Megkérdeztem őket!
Sajnos menteni az offline térképet nem lehet nálunk. A kormány ezt sem engedte még. Ugyan úgy mint az áruházban fizetős appot feltölteni.
Pedig már romániából, és kis dzsungelből is lehet.
De gondolom tudod mennyi mindenben kevesek vagyunk mint más ország.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kiskornel
addikt
-
Varszegig
veterán
válasz gabesszg #15068 üzenetére
1. 5% alatt nem tehetsz semmit
2. Wifi: wifi beállítások, speciális, automatikus hálózatválasztás legyen kikapcsolva. Akkor nem megy át a mobilnetre, ha szerinte gyenge a wifi. Ezt olyan országokra találták ki, ahol a szolgáltatók nem aranyért mérnek havi 100 Mb netet -
Peterson_
addikt
válasz gabesszg #14095 üzenetére
Vannak erre mindenféle programok.
Plusz playből tudsz letölteni root checkert is, ami megmondja hogy gyári állapot "uralkodik"-e, vagy rootolt a készülék.
Viszont nem tudom, hogy a root alatt mennyire másztál bele a rendszerbe(mit töröltél ki, mit tettél bele).
Szóval ennek függvényében akár ajánlottam lehet egy gyári Rom újrahúzása.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Piwi
veterán
válasz gabesszg #13929 üzenetére
ha rootolt akkor titanium backup-al szerintem minden lementhető,csak az az egy buktató van hogyha a szerviz friss romot is felrak Neked akkor utána már knox ugrás nélkül nem fogod rootolni és root nélkül a mentésekkel sem fogsz tudni mit kezdeni
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
handrash
őstag
válasz gabesszg #11695 üzenetére
Nem ismerem az ios-t, viszont ezt használom.
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)