- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
6.0 update menet.. Phase 3-at érdemes lesni.
-
iSonic
addikt
válasz Tav-Csoves #34351 üzenetére
Öhmm nem vélekedek így és miben nagy részben én írtam az összefoglalót van rálátásom a dolgokra, viszont ahogy downgradelem elszáll a telefon és se kép se hang, viszont ha visszarakom az 5.0-t rögtön működik, ez a problémám.
Van szervizes ismerősöm aki ránézett a telefonra és jó szándékába mondta azt, hogy csak alaplap cserével tudják megoldani, mivel ez valami egyedi eset lehet, de mondom megkérdem itt hátha valakinek volt már ilyen problémája Kitöröltem az összes adatot is az sem hozott semmit, max szegény srácnak visszakellet pakolnia az összes appját emiatt. Saját telefonomon simán működik a downgrade, de ezen valamiért nem és a Knox 0x0-en van Neki.
-
iSonic
addikt
válasz Tav-Csoves #34329 üzenetére
Na igen ez lett volna az én megoldásom is csak utána halál, a szerviz meg azt mondja, hogy alaplap csere, viszont ha visszarakom az 5.0-t rögtön működik :/
-
iSonic
addikt
válasz Peterson_ #34325 üzenetére
legrosszabb, amikor belakod a telót és utána off az egész :"D átérzem a helyzeted..
Egyébként ismerősömnek nem nagyon tudok alternatív megoldás találni arra, hogyan lehetne normálisan downgradel-ni 4.4.2-re. Valakinek ötlet, hogy ne kelljen utána alaplapot cserélni!? :S
-
-
iSonic
addikt
Próbáld meg először laikus megoldásokkal, hátha valami apró hiba van: leszedni a tokot, újra visszarakni, újraindítani a rendszert, ha ezek sem hoznak változást, akkor cache ürítés, vagy megnézni, hogy véletlenül valami program nem akasztja be a funkciót. Ha ezek után is ezt csinálja akkor vidd vissza és nézessed meg egy másik darabbal, mert ha azzal is ugyanazt csinálja akkor szoftveres probléma lesz. Meg hát van rá garancia.
-
iSonic
addikt
válasz Tav-Csoves #34222 üzenetére
egyébként van egy Note 3 off-topic ami pont erre lett kitalálva
-
iSonic
addikt
válasz Luck Dragon #17433 üzenetére
Valahogy jobban odavagyok a öltönyökért meg a telefonért
LosBlancosrm: gondoltam C.Ronaldo-nak drukkolok én is a vb-n HAJRÁ PROTUGÁLIA!!
-
iSonic
addikt
Próbáltad újrahúzni az egész KIES-t vagy a Samsung driver-t? Esetleg nézted másik USB porton, mert olykor az ilyen alap dolgok is működnek a Samsung esetén.
Ha újrateszed a szoftvert, akkor nézd meg, hogy normálisan felismeri az MTP kapcsolatot a számítógép, mert sokszor van az, hogy csak kiírja a winfos, hogy áhh igen ez teljesen jól működik, de egyébként az MTP-t nem tette fel.
-
iSonic
addikt
válasz Dr.FantastiK #16951 üzenetére
Hát ugyanez a hír járta a G3 esetén is mégis 801-el jön. Snapi 805-ösre azt mondták nyár végére ha gyártásra kerül akkor az már jó lesz. Eléggé kérdéses ez szerintem.
jacis: Lehet én is befogok ruházni ha még szebb lesz, mint a mostani.
Prien: hát mostmár van új dizájncsapat, szóval megeshet
-
iSonic
addikt
válasz Dr.FantastiK #16945 üzenetére
Akkor az azt jelenti hogy októberre szedhetek össze pénzt lecserélni xd.. Vagy nem mert ez egy jó készülék és ha addig nem lesz snapi 805 akkor forintot nem fog érni
-
iSonic
addikt
válasz Keresztapper #16776 üzenetére
Tudomásom szerint, akkor megoldható.
-
iSonic
addikt
válasz vrgkrisztian #16672 üzenetére
Jó ezt én is tudom csak jó poénkodni az ilyen hülyeségeken, amit az ügyfélszolgálat kitalál. Engem valahogy nem vonz ez az IP védelem. Idáig sem fürdettem a telefonom most sem fogom.
-
iSonic
addikt
válasz Varszegig #16658 üzenetére
Na akkor elmondom, hogy ez a sablon, ami a honlapon van. Ezért mondtam, hogy nálam már járt Ace, meg Galaxy S Advance is. Plusz kétszer nem tudtak adni cseretelefont, mondván már megszűnt ez náluk. Az, hogy a Samsung mit szab meg az oké, de ezzel szemben a TMX, meg teljesen más állásponton van. Samsung ügyfélszolgálat mindig készséges és rendes ellenben a Teleshit-en ülő diszpécser egy közröhej.
-
iSonic
addikt
-
iSonic
addikt
válasz #24536576 #16618 üzenetére
Olvastad a cikket? konkrétan próbáltak minden kikapdosni a Note feature-kböl, pl.: két applikáció megnyitása egy oldalon, egykezes működés, tollablakhoz hasonló feature.. az a szerencse, hogy Pen-t nem tettek bele, mert akkor azok az újdonságok is átmásolódtak volna, ami most az N3-ba van.
apaszka: de mégsem hallottad rendesen azt aki a telefon másik oldalán volt, ha jóltudom. Flex egy koncepció volt, mint a Galaxy Round. G Pro 2, pedig emberi áron került a piacra és jelenleg betölti a tepsiphone kategóriát az LG-nél. Ami tetszik az a Knock-knock
-
iSonic
addikt
válasz apaszka #16616 üzenetére
a hívás rögzítésre nekem is azt írták vissza, hogy az nem a Samsung hibája de felvették a kapcsolatot az illetékesekkel.. nevetséges..
Google edition meg hasonló ROM-ok semmit nem érnek. Azért veszek Én személy szerint Samsungot, hogy azok a feature-k legyenek rajta és benne a rendszerbe úgy és ahogy. Különben akkor Nexus-om lenne.
Root nélkül is tökéletes ez a telefon, csak kompromisszumot kell kötni. De ne félj, fogják a Samu példáját még követni a többiek is, csak az még idő kérdése. Ha tényleg teljes "admin/uralmi" jogot akarsz a telefonod felett, akkor arra ott a Nexus vagy az LG G Pro 2 (ami egy nevetséges telefon).
-
iSonic
addikt
válasz Arolotifar #16579 üzenetére
Gratulálok, üdv a klubba
-
iSonic
addikt
válasz Arolotifar #16576 üzenetére
akkor az jó ár érte nagyon
-
iSonic
addikt
válasz Arolotifar #16574 üzenetére
Annyiért nem rossz ár. Nézd meg hogy sérülés, karc nincs e rajta, ha van rajta fólia azért szerintem érdemes alánézni, mert azzal is lehet trükközni.
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #16452 üzenetére
nemtudod rosszul
-
iSonic
addikt
válasz Parallaxis #16384 üzenetére
Nekem sokszor nem úgy tűnik, hogy az adott terméket kritizálod. De ahogy látod nem csak Én vagyok ezzel, mások is ezen a véleményen vannak.
A tokos dolgot megemlítettem, mert mindig arról vannak viták. Az olyan általános dolog, az nem rád vonatkozott. Általában a tokos témát banhammer mester tartja aktívan meg az Ő sámánjai.
Éppen azért szeretem a Novát a KitKat témával, mert nem olyan bazári színes-szagos akármi, mint a MW
MW-re is belehet lőni minimalista stílust
-
iSonic
addikt
válasz Parallaxis #16380 üzenetére
Te sem lennél jó politikus. Csak neked van igazad a Nép meg pusztuljon! (de inkább nem politizálok, mert azért kapok a modiktól).
Mellesleg egyet nem értek. Miért nem jó neked az, hogy mindenki olyan launcher-t használ amilyet akar? Az, hogy véleményed szerint az összes launcher jobb, mint a TW, köbö olyan, mint amikor bemegyek az iPhone topicba és beírom, hogy Samsung a legjobb a többi fos. Ád egy senki nem kérdezte és nem is volt kíváncsi, másrészt meg mindenkinek szerencsére megvan a joga, hogy saját dolgai felett maga ítélkezzen és döntsön. Ha ez nem tetszik, akkor szokták mondani, "Arra a Kijárat!".
szerk.: Ez is olyan vita, mint anno melyik a jobb tok, meg jobb fólia. Ott is elmondtad szintén, hogy a tiéd a jó, mert ez meg az, a többi meg ahhoz képest rossz. Nem látom értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
adok neki még egy hetet, és ilyenkor a Nova kis manó fejlesztői ott örülnek a gyárba. Mellesleg mi a legnagyobb problémád vele?
vebbful: és ez miért baj? több RAM, jobb élet. Tartja a mondás Ha ugyanannyiért kapjuk, mint a konkurencia, kevesebb RAM-os megoldásai, akkor nem mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz ericdrawen74 #16179 üzenetére
Jó
B.bela1: hangerő szabályzót ha nyomod fel vagy le akkor állíthatod a hívás hangot.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz vrgkrisztian #16175 üzenetére
Nekem megnézték az egyik telefonomnál.. mondjuk én mindig idősebb szakit fogok ki azok meg szakszerüek
-
iSonic
addikt
válasz #24536576 #16131 üzenetére
Mondjuk fejlesztőibe beállítod, hogy töltés közbe ne kapcsoljon ki a kijelző, leszedsz órás widget-et és beállítasz egy kék hátteret. Max fényerőn járatod és 2 nap alatt tuti a beégés, ajánlott a beautiful widget.
szerk.: ja és egy helybe hagyod nem lépsz a menübe stb.. 2 napig ne nyúlj hozzá, lehet akkor 1 nap alatt is meglesz..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Jeanne d'Arc #16088 üzenetére
Kíváncsian várom mit ír vissza, nekem egy picit ferde a történet. Ha 0x1, akkor mindenképpen alkudj még lejjebb akár 80ig is, mert annál többet akkor nem ér a telefon. Mivel ha bármi baja lesz, akkor minimum 20k+-tol indulnak a javítási árak + szállítási költség.
-
iSonic
addikt
válasz Jeanne d'Arc #16086 üzenetére
Én nem venném meg. Ha megjön az IMEI szám, akkor nézz utána illetve kérdezd meg hogy a Knox flag mennyin áll. Ha 0x0 akkor okés, ha 0x1, akkor az magyarázat miért "nincs" meg a garipapir, mert ugrott a garancia. Olvasd el az összefoglalóba a Knox-os részt, hasznos lehet vásárlásnál.
Illetve kérjél a készülékről képet, mert az sincs nagyon feltöltve.
szerk.: ha nincs a telefonra garancia, akkor alkud le az árat 85k-ra.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Jeanne d'Arc #16062 üzenetére
egy linket tudnál dobni, ahová felvan téve ez a telefon?
-
iSonic
addikt
válasz Jeanne d'Arc #16062 üzenetére
Gari papir mindenképpen kérjél.. nekem az a kilencven ezer nagyon karcsú ár. Valószínűleg a garancia mér ugrott azon a telefonon. Kérd el az IMEI számát és ellenőrizd le. Illetve egy számlát hogy hol vette.
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #16038 üzenetére
hát sajnos nem
Caaabi: sajnos semmi változás.. napi szinten nézem xda-developers-t de csak szomorúság fogad
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #16036 üzenetére
Engem is felhívott aztán meg mondták, hogy nincs nála és csak elvinni tudják tőlem a készüléket, de másnap itt lesz, na abból lett 4 nap és nem csináltak vele semmit, plusz utána már nem akarták javítani helyszínibe mondván a krómcsík kopott -.-' aztán fogyasztóvédelem, e-mail samsung supporttal és a többi történelem..
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #16031 üzenetére
ez is szervizes válogatja, ha beküldöd szervizelni a központba, akkor nem fogják törött üveggel, karcos telefont javítani elhiheted, sajnos nekem ezért kellett méltányosságit kérni.. mivel nem volt alkatrész a házhoz szervizesnek és csak elvitték tőlem..
-
iSonic
addikt
válasz Markizmark #16029 üzenetére
Abban az esetben nem cserélik ha valami küllemi sérülés van a készüléken ellenben minden esetben cserélik. Ha megvan repedve a kijelző akkor sem cserélik ilyenkor kell írni a Samsung M.O i termék managmemtnek és méltányossági kedvezményt kell kérni.. általában erre megadják.. ja igen.. Ha megvan karcolva a szélén a fém keret az is küllemi hibának számit náluk.. -.-"
-
iSonic
addikt
válasz apaszka #15738 üzenetére
ááá neki nincsen lelke
Sajnos nekem is hiányzik, most a Samsung álláspontja az, hogy majd developer-s kiadásokkal kompenzálja a dolgokat. Vagyis kiadja mondjuk az N4-et, majd 3 hónappal rá lesz developer (köbö csak az USA-ban), amihez is gondolom két év garit ad, bár kíváncsi lennék, hogyha ott brickkel a telefon, akkor cserélik e az alaplapot ingyen. Illetve, hogyan fognak majd azokhoz a vásárlókhoz állni, akik nem jutottak a developer edition-hoz és a knox flag ugrik. Eléggé undorító ha elutasítás a javítást, pedig szerintem ez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz CHIPman #15733 üzenetére
4.3 esetén is csak egy custom ROM-oknál lehetett rootolni, amibe a Telekom ROM-a nem tartozott bele. De a lényeg, hogy üdv a klubba. Hamarosan megismered banhammer-t a topic Jackas-ét
apaszka: fölösleges ezen veszekedni. Banhammer álláspontja, hogy amit megveszel az úgy jó. Ha neked más akkor tartsd meg magadnak különben 500 kommentes háború lesz. Én csak ezt tudom ajánlani.
Mellesleg hozzászólva ehhez a témához, én is örülnék egy root-nak, főleg, hogy minden nap vagy legalább heti háromszor, reményteljes arccal indulok az xda-developers Note 3 topic-ja felé, hogy megtudjam még mindig nincs root Ha lenne akkor már rég gyalultam volna az alap Telekom/Samsung alkalmazásokat, amik állandóan elindulnak még ha letiltom is őket.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Mindenképpen, mert ez egyedi hiba, valószínűleg rosszul rakta fel a dolgokat. Vagy próbálj meg egy cache törlést hátha az segít és akkor nem törlődik semmi adat a telefonodról, ha úgysem megy akkor Odin-nal tessék felrakni.
Varszegig: mivel a Telenor a Telekomtól lopja sufni módba a 4G-t
-
iSonic
addikt
Megkéne fognod és Odinból felrántani a legfrissebb Telekom-os ROM-ot, mert ilyen hibát akkor generál a telo ha nem találja a 4G-t, ami most jelenleg tökéletesen megy mindenhol. Nincs nagyon szakadás utána kérdeztem belsős embertől.
Szóval mindenképpen szoftveres eredetű a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest