Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
kiskornel #10361 üzenetére
Miért lennék megzakkanva.
Senki nem kényszerít senkit, hogy ott vásároljon "arany áron" telefont.Aki most azonnal akar gyártói garanciás készüléket, nem akar azon izgulni, hogy jaj istenem, biztos gyártói garanciás, jaj istenem felvágják a boltban és úgy küldik ki a futárral, stb, stb, stb.
Az menjen be az adott boltok egyikébe és vegye meg a telefont ott.
Anno én is rendesen ráparáztam a Galaxy Note 10.1 vásárlásakor a garanciára és a végén "arany árban" vettem meg a tabletet és később esett le, hogy mekkora marha voltam.Karácsony előtt egy nappal már fehér holló ritkaságú volt a gyártói garanciás Note 3 az olcsóbb boltokban.
Én a hatalmas szerencsémnek köszönhetően tudtam megvenni a gyártói garanciás Note 3-at az Újmobilshop-ban. -
barca222
tag
válasz
kiskornel #10361 üzenetére
Igen 200 at már nem érne,hiába vannak annyiért ki veszi ott meg?mikor kevesebbért is megkapod.Ennyi erővel akár lehet várni pár hónapot és meglehet venni az S5 öt majd 250 körüli áron,de jó..,de hát szépen el is szaladunk a 200 as árakon túl hogy megérnek e annyit,vagy éppen másra költöd.A telóra nem sajnálom a pénzt mivel erre szántam,csak miért fizessek többet ha nem muszáj,mivel azért másra is költünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest