- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Látom az LCD vs. Super AMOLED flém nem lett kimaxolva.
Gondoltam mikor reggel felkelek és feljövök a topikba hegyekben állnak a hullák és vértől iszamos a péhá oldalának az alja.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz banhammer #9393 üzenetére
Hétköznapi használatban semmit nem lehet észrevenni, de én játék közben kikapcsolom, mert kíváncsiságból nyomtam pár AnTuTu-t, miközben aktiválva volt és majdnem 10000 ponttal gyengébb eredményeket hozott.
Nem vagyok benchmark huszár, de azért ez jelentős csökkenés.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
Előtte a szervízben még lementhették a homevideót, meg a többi értékes adatot.
Onnan meg már csak a képzelet szab határt a felhasználásuknak.
Elég egy mindenre kapható belsős kollega és egy külső ember vagy egy anyagilag megszorult szervizes és egy ember aki megkörnyékezi a megfelelő mennyiségű pénzzel.Amikor az Acer A501-es tabletem megmakacsolta magát és nem volt hajlandó bekapcsolni mielőtt beadtam volna a szervízbe az összes olyan oldalon megváltoztattam a jelszavam amit a tablettel látogattam.
Sose lehet tudni alapon.@AliceWake:
Gerebyeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
LCD vs. Super AMOLED flééééééééééééééém!
Ez a téma még nem volt kimaxolva.Látjátok nem kell ide root, én se kellek, hogy marjátok egymást.
Hozom is a pattogatott kukoricát és nyomom az F5-öt, mint süket az ólajtót.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz kiskornel #9384 üzenetére
Ez a technológia ilyen. Teljesen rendeltetésszerű, ha használod. Ezt a Samu is tudja. Ezért garanciális. Nem mondhatja, hogy őő, bocsi, napi 2 óránál többet ne nézd a kijelzőt, mert nem fogom kicserélni, ha baja lesz, márpedig lesz, mert ez ilyen, ha nem ilyen lenne, nem kéne kikötnöm, hogy hány órát nézheted.
Bír az 5 órát is. Másrészt a kijelzőidő prolongálására a töltés elég megbízható megoldásnak tűnt eddig.
Viszont az én helyemben, miért az LCDk közül válogattál volna? Hogy a Samu megspóroljon egy kijelzőt? Sokat fogom égetni, nem fair? Vagy ezt nem is értem.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
kiskornel
addikt
válasz AliceWake #9382 üzenetére
Hát. Ennek már elég nagy a procija, és 3-4 óra kijelző időt bír, de még mindig az a véleményem, hogy nem erre tervezték. Ez csak egy telefon, bár őszintén szólva én is többet olvasok emilt rajt, mint telefonálok vele.
Ha meg ezzel keresed a kenyered, akkor nincs választás, bár én akkor az LCD technológiás kijelzők közül válogattam volna, azok zokszó nélkül elbírnak 1 évet képkeretként napi 24 órában... (általában).
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
banhammer
veterán
válasz kiskornel #9379 üzenetére
"Heteken keresztül 5-6 óra börgetés naponta egyfolytában az nem rendeltetésszerű használat."
Valakinek ez a munkájához kell.
El kell fogadni.
Én játékra, netezésre vettem, a telefon nálam csak másodlagos opció."Van ismerősöm, akit mélyen elítélek, mert megveszi a drága cipőt, lemegy focizni, és szarrá rugdossa 1 hét alatt, majd a kereskedőhöz visszaviszi cserélni."
Az már elég pondró dolog.
A kereskedő helyében én elküldtem volna a Kermi-be vagy most mi a tosznak hívják, hogy vizsgálják be a cipőt.
Ha jogos a panasz, hogy rendeltetésszerű használat közben ment tönkre a cipő akkor cserélném, ha nem akkor legyen szíves 7 ezret kifizetni utólag, mert annyi a bevizsgálás díja.
Nem már tönkre sportcipő a lábamon 3 hónap alatt, megrepedt a légtalpa.
Vittem vissza a boltba, hogy gond van a cipővel, látták, hogy alig kopott a cipő, jogos a panaszom, ettől függetlenül elküldték bevizsgálásra.
X idő múlva szóltak, hogy jogos volt a panaszom és levásárolhatom a cipő árát.
Mivel már bőven benne voltunk az őszben inkább visszakértem a cipő árát és vettem belőle egy fél magasszárú bőr cipőt.[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz kiskornel #9379 üzenetére
Öm. Dolgozom. Azt dolgozom, hogy akármikor, akárhol fordítok, ha jön valami.
Saccra, szerinted mennyi idő írásban, szofisztikáltan lefordítani tetszőleges nyelvről, másik tetszőleges nyelvre egy ca. masfél oldalas levelet/leírást/etc? Szorozd fel úgy 5-10 darabbal. (Van, hogy 20-25, de azok nem feltétlenül többoldalasak.) Ezen felül erről fórumozok, és előfordul, hogy írásban társalgok.
Bár valóban nem egészséges ennyit dolgozni.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
kiskornel
addikt
"tedd rizsbe éjszakára, az állítólag még jobb" - ??? Hogy érted, hogy rizsbe tegyem? Csak tegyem bele, vagy mozgatni kell?
Nem neked szól, csak most volt téma:
van egy >2 éves Note1-em. Most néztem meg a * kódos tesztprogramot, és makulátlan a kijelzője, nincs beégve egy pixel se. Sehol halványodás. Napi 2 órát van használva, egyfolytában mondjuk 1 órát megy...Heteken keresztül 5-6 óra börgetés naponta egyfolytában az nem rendeltetésszerű használat. Én nem ítélek el senkit, de az nem egészséges, hogy valaki ennyit buherálja a mobilját... meg aztán a samu esetében az ilyeneknek visszacseszném a garit (mert az csak rendeltetésszerű használatra vonatkozik). De hát mindenki nagy megkönnyebbülésére nem én vagyok a Samu.
Van ismerősöm, akit mélyen elítélek, mert megveszi a drága cipőt, lemegy focizni, és szarrá rugdossa 1 hét alatt, majd a kereskedőhöz visszaviszi cserélni.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz banhammer #9375 üzenetére
Aha. Ok. Nem laggol. Maradjunk ennyiben.Amúgy szörnyen laggol, véletlenül se vegyél ilyet. Nem is értem, hogy maradt életben ez a koncepció. Használhatatlan. Ergonómiailag értékelhetetlen. Sőt. A fogófelületnek szánt smirgliből késhegyek állnak ki. És éjszaka leborotválja a fél szemöldököd.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Zolesz007
őstag
Ja prémium szervízfutár akihez nekem kell odafutnom. De legalább gyönyörködtem a 4k TVben amíg csinálta a faszi...
Ja meg kérdem a pultos gyereket hogy, hogy kell formázni a belső tárhelyet? Erre elkéri aztán nekiáll profizni... recoveryből nyom egy Factory reset-et... inkább nem szóltam... szal lehet holnap már a neten keringenek a titkos fotóim[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Hi all nah az új alaplapról írok amin már működik a microsd olvasó...
Sajna a telenorvégos romot raktak így még mindíg csak zselés cukorkát nyammogokFold 5
-
Peterson_
addikt
válasz banhammer #9366 üzenetére
Jó nem azért mondtam, hogy degradáljalak, pusztán nem tudtam, hogy erre akarsz célozni
Emiatt egyébként nem kell aggódnod, semmi lag nincs.
De ha keress rá YouTube-on, elég sok videót lehet ezekről a kontrollerekről találni működés közben.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
válasz Peterson_ #9365 üzenetére
Felfogtam, hogy támogatja.
Arra próbáltam célozni, hogy mennyire áll a kezemre, jön be az irányítás.
Azért az is sokat számít, hogy mekkora lag van a kontrollerben.
Száguld lefele az asztalon a golyó, megnyomod a kart, de mire reagál már rég lecsorgott a golyó.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz banhammer #9364 üzenetére
Ha oda van írva, akkor bizony támogatja.
Ez tapasztalatGeoJoe:
-Na pont ezért nem használok telefont fólia nélkül.
Amúgy viccen kívül, ha van optikus ismerősöd, azt kérdezd meg a polírozással kapcsolatban, mert nekik van olyan gépük amivel víztiszta polírra képesek üvegen.(ugye a szemüveg lencsék)[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
iSonic
addikt
mostantól mindenki itt a topicba Samsung mentalista
-
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #9353 üzenetére
Néztem ezeket, de akkor még a Note is csak tervben volt, itt meg nem voltam biztos, hogy a kar elég nagy-e, menni fog-e Bluetooth-szal.
Ha minden igaz, akkor még nem volt kompatibilis a PPSSPP-vel, nekem meg amiatt kellett elsősorban
Azóta már megoldottam az adatlapomon szereplő kombóval+sixaxis app, de kékfoghoz root kéne, úgyhogy marad a madzag.Összességében azért így is megérte, elég sok játék támogatja.[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz banhammer #9351 üzenetére
Ha nem igény, hogy hordozható legyen, akkor neked ilyen kell.
Peterson Csak bluetoothon kommunikál. Ajándék volt, a tényleges beszerzési árát nem tudom.
Nagyon jó a fogása, haladnak a játékokkal, de nagyon sok mindennel kompatibilis Palyből is. Pl. emulátorokkal is (SuperGNES).
Alapból NFS, GTA, Max Payne, csak hogy néhány nagyobb címet említsek.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz banhammer #9348 üzenetére
Azért én is eljátszogatok néha. Ezzel
Nyugodtan elhiheted, hogy beég. Nem az első amoledes készülékem. Ez ilyen. Bevallottan.
Ne próbáld ki, de fogsz egy fehér hátterű html-t, beleraksz egy szövegdobozt, feldobja a billentyűzetet, égeted egy napig, és annyi volt. Hibátlan "virtuális" billentyűzeted lesz bármilyen világos háttér előtt. Akkor is, ha eszedbe nem jutott előhívni.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz banhammer #9345 üzenetére
Tudom, hogy más kérdezte, csak mondom, hogy ha ilyen gond adódik, rá lehet segíteni az amortizációra, mert az garanciális.
A samoled beég. Majd fél év után nézd meg a böngészősávot, a billentyűzetet, az ikonok helyét a főképernyőn, eddig a status bar volt neuralgikus pont, etc.
Ha napi 5 órát (igen, dolgozom) égetnéd max fényerőn a billentyűzetet világos háttér (pl email) előtt, neked is igen hamar beégne.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
banhammer
veterán
válasz Markizmark #9341 üzenetére
Akkor minden mindegy alapon elvileg neki a polírozás megér egy próbát.
Ha most azt írom, hogy látjátok ezért jó dolog a fólia akkor én leszek a provokatőr?
Hmmm...
Most nézem csak az aláírásod: "sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ".
Nem kéne frissíteni?[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz handrash #9335 üzenetére
Hmmm...
Paszta polírkorong, polírozó gép és hajrá.Ha már úgyis érik a kijelzőcsere a karc miatt akkor előtte egy próbát megér a dolog.
Annó mintha a Mister Minit üzletekben? láttam volna polírozógépet.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
handrash
őstag
válasz banhammer #9334 üzenetére
Próbálkozni lehet displex pasztával.
itt írnak róla[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
banhammer
veterán
Lehet hülye kérdés lesz amit felteszek.
Ki lehet políroz(tat)ni karcot a kijelzőből?
-
handrash
őstag
válasz kavics325i #9328 üzenetére
Arra csak behozza a saját fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz handrash #9327 üzenetére
Hmmmm...nem tudom,talán ha lehúzod a sávot mintha ott lenne a csatlakozás kiírva és ha arra ráböksz.De passz,mert most leállás van és se nem nyomtatunk se nem kell pendrivolni.Meg a pendrive kint is van a kocsiban.Amúgy megnéztem volna Neked
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
handrash
őstag
válasz kavics325i #9324 üzenetére
OTG-n logó pen drive-ot, hogy kell szabályosan eltávolítani?
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Luser2000 #9323 üzenetére
leginkább lesz egy olyan telefonod ami xeh és tmh-s a kies meg az ota nem fog frissíteni, régiót is át kell álitani a telefonon belül, olyankor az egész telefon formatálásra kerül. (note2 nél igy volt) http://www.youtube.com/watch?v=QNLDYdeTpBw
tudom, hogy s3 de nem hinném, hogy itt máshogy lenne, max más a kod amivel előhozod.
-
berigazek
őstag
Köszike!
Megnéztem a dobozát,de sehol ilyen matrica nincs a hologramosokon kivül.Eredetileg koreai,kínai meg angol nyelv volt rajta meg a szokásos Samsung gyári progik.Most full magyar az egész teló.Kínai app,sőt egy betű nincs benne.Fölösleges appok kigyomlálva.Android 4.3 és KitKat keverék fut rajta probléma mentesen.200% elégedettség az én részemről
És ez igaz! Ezt jelenti a Root,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
GeoJoe
senior tag
válasz Markizmark #9317 üzenetére
köszi!
-
Zolint
tag
Sziasztok!
Még a magyar 4.4.2 megjelenése előtt felraktam a lengyel kitkat-ot, az lenne a kérdésem, hogy most már van magyar 4.4.2 érdemes azt felrakni vagy teljesen mindegy, jó a lengyel is, nem befolyásol semmit.
Köszi -
Parallaxis
addikt
válasz Peterson_ #9312 üzenetére
Egyébként küllemre nem rossz, de ebben a formában engem nem győzött meg.
Én kedvelem, bár nem önmagában használom
Ha gyorsan akarom átfutni a híreket, akkor a Feedly-t használom, ha van időm olvasgatni és kényelmesen lapozgatni, akkor a Flipboardot.
Mindkettőt a megboldogult Google Reader utódjaként és az ott megszokott RSS feedeket beolvastatva használom.A Sketchbook szerintem is azonos a fizetős verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Parallaxis #9313 üzenetére
az ötlet jó, de arra ne esküdj meg h tmh-tól xeh-re fog váltani
egyébként nem kell foglalkozni a product kóddal, de már mondtam párszor.
"szenyor dzsíííí"
-
Parallaxis
addikt
Tételezzük fel, hogy jelenleg egy 4.3 XEH (magyar független ROM) fut a készülékünkön, amit le szeretnénk cserélni egy frissebb 4.4.2-es lengyel XEU ROM-ra. Ha ezt megtennénk akkor a CSC (telekommunikációs hálózatokhoz való csatlakozáshoz szükséges adatokat, valamint régió- és nyelvspecifikus alkalmazásokat) megváltozna, amit utána csak root, alaplap csere vagy IMEI szám megváltoztatásával tudunk az eredeti állapotra visszaállítani.
Szerencsére ez nem igaz.
Ha XEH-es ROM-ról frissítesz mondjuk XEO-s lengyel rendszerre, ami tartalmazza a XEH-es PC-t is, akkor nem fog semmi történni, marad a készülék XEH-es.
Ha olyan rendszerre frissítesz, ami nem tartalmazza a XEH-es PC-t (pl. angol BTU), akkor két dolog történhet:
- Frissítesz és sem a rom, sem te nem csinálsz factory resetet. Ekkor a rendszer látszólag XEH-es marad és ha legközelebbi frissítésnél XEH-es romot raksz fel, akkor marad is XEH-es PC.
- Frissítesz, de a rom a telepítés után wipe-ol, vagy te csinálsz egy factory resetet. Ekkor átáll BTU-ra a PC-d.
Ha átállt a PC egy a garanciát befolyásoló kódra, akkor két dolgot tehetsz:
- Rootolsz és CSC Changerrel visszaváltasz.. Nem jó megoldás, mert ezzel alapból buktad a garanciádat.
- Felraksz egy hazai szolgáltatói romot ami garantáltan csak 1 PC-t tartalmaz (pl. TMH), nyomsz egy factory resetet, hogy biztosan átálljon a szolgáltatói PC-re, majd ha ez megvan, akkor erre telepítesz egy hivatalos XEH-es romot, amivel visszaáll XEH-re. Természetesen nagyon odafigyelve, hogy azonos legyen a romok verziója, hogy a Knox ne váltson át.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Parallaxis #9310 üzenetére
Azért csak sikert arattak vele.
Egyébként küllemre nem rossz, de ebben a formában engem nem győzött meg.
Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én alapból nem preferálom az ilyen programokat, még gépen sem használtam soha.
Ha varamile annira kíváncsi voltam, akkor felmásztam a honlapra, vagy rákerestem google-ben.Én egy előre telepített appnak örülök nagyon, az pedig a SketchBook, mert régen nagyon sokat rajzoltam, manapság viszont nem igazán van időm a hagyományos módon nekiülni...ez viszont elég pöpec módon használható, ahhoz képest, hogy ez egy ilyen angyon "pocket" cucc.
-Egyébként az vajon pro verzió lehet?
Csak mert régebben az előre telepített pro programok úgy látszódtak az áruházban is, ott viszont külön van a SB pro, annak ellenére, hogy ahogy néztem, semmi különbség nincs a kettő között.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, itthon felraktam a dolphin browsert a jetpack bővítménnyel, telepítettem s flash playert ahogy javasolta. Full jó a teljes képernyős mód. Aki használja attól kérdezném, hogy lehet e esetleg az slap betű méretet növelni, mint a Chromeban? Eddig amúgy jobban tetszik, nagyítva szépen töredel.
My name is Bond, James... Dean.
-
iSonic
addikt
válasz berigazek #9306 üzenetére
GeoJoe: nggabi kollégára írjál rá ő keni vágja, mivel szervizes
berigazek:
A fenti matricán látszik, hogy ha nem megfelelő a a SIM kártya a régióhoz, akkor nem fog tökéletesen működni. A matricát, egy európai régiós dobozon fotózták, de a többi régióban is hasonlóak tűntek fel. Ez kihathat a szürke importra is, de ez az is jelentheti, hogy ha más régióba utazunk, nem vehetünk helyi SIM-et, ami jóval olcsóbb, mint a roaming díjjak. Jelenleg még nem derült ki, hogy hardveres ez a korlátozás, vagy szoftveres, mert ha utóbbi akkor valószínűleg lesz rá megoldás.ezt írták még anno, azóta mi változott necces kérdés..
A legfrissebb tájékoztatás szerint lehet más kontinensen is használni a telefont, de először egy helyi SIM kártyával kell aktiválni a megfelelő földrészen, azaz végül is nem kell szervizbe vinni emiatt a frissen vásárolt készüléket. PCWORLD - október vége
érdekesség olvasd el (angolul van)
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
sikerült egy centiméteres vékony karcot csinálnom a kijelzőre (ötletem sincs hogyan). cserélhető ez a szupi gorilla glass3 a kijelző cseréje nélkül? mert azzal együtt drága lenne gondolom. nem vészes, érintést nem befolyásol de a tudat h ott van zavar
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
De majd elolvasom,megígérem
Apropó más:
Visszatérve a régiózárhoz és nem hozzaszólva,inkább kérdezve...csak a Szolgáltatóknál vásárolt Lock Sim-es készüléknél van ilyen,nem? Aki szabadon veszi annál nincs régiózár ugye?
Csak azért kérdeztem,mert én UK-ból vásároltam,de kínai belpiacra (szánt,gyártott telefont) de nem találkoztam ilyennel,amikor elsőre betettem a SIM kártyákat,müködött minden .[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
iSonic
addikt
válasz berigazek #9301 üzenetére
ha még vágy ilyen érdekes felfedezésre, töltsd le az első hszből a magyar kézikönyvet.. 168 oldal mágia, varázslat
gabesszg: sajnos Gabesz ez az amit mi sem tudunk Note 3 userek, minek kell ezt ennyire erőltetni.. de hát ezt a Samsung sem nagyon tudja megmagyarázni.. ne romolt szét a telefonodat aztán meg vidd gariba, vagy ne rootold, hisz mi több hónap töltöttünk a telefon rendszerének megírásával.. stb..
Magát a régiózárat meg annál jobban nem értem, mivel ha az ember sokat utazik (és ugyebár ez a készülék a business man-eknek készült), akkor pont tőle vonják meg azt ami kéne nekik a régiómentesség..
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, igen ezt még valóban nem olvastam csak az "első verziót". A jó kérdés szerintem itt már csak az, hogy ez a knox miért nem választható opció miért erőltetik a felhasználóra ezt a dolgot. Olyat esetleg valaki próbált, hogy gamepad (xbox360) játékra való konfigurálása (acernek van egy táblagépe amin egy gondolom gyári segédprogrammal lehetséges )
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Másfél hónap után jöttem rá teljesen véletlenül és most az előbb,hogy Home screen alatt,hogyha átlósan ,,összehúzom" a képernyőt akkor megjelenik az összes oldal kicsiben ,azaz az ,,Az oldalak szerkesztése" és csereberélni tudom hip-hop. Tök jó
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest