- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
hát én annyit tudok, hogy leszedtem és most jó.
de egyébként azon kívül, hogy egy pillanatra felvillant a gombok világítása, más gond nálam sem volt. nem ette az akksit, nem ébresztette fel a kijelzőt, nem ragadt be, semmi. Csak néha villant egyet a gombok háttérvilágítása. Majd megpróbálom visszarakni, hátha csak a frissítésnél akadt be valami.
-
ForRedGlory
félisten
Nekem (is) tok szarul mer. 28 fokot mutatott egy kb 20 fokos szobaban. Irtottam is le. Ha en homersekletet akarok nezni, egyvol tudni akarom es nem ugy, hogy leteszem a telefont par percre es szugeralom. Innentol ha nincs osszehasonlitasi alap, az eletben nem tudod meg, hogy pontosat mutat-e par perc mulva. Felejtos.
-
Necc
addikt
A benti homero 24.3C fokot mutat, a telo 24.2C -t (bentre).
A legnyomasmero ~991.6mBar, a nappaliba elhelyezett jo oreg analog meron ~991mBar olvashato.
A paratartalom a telefon szerint 62.2% a benti paratartalommero szerint 66%, bar ez a hatalmas elteres adodhat abbol is, hogy a benti mero kozeleben van az akvarium aminek a kiparolgasa picit torzitja a merest.
Ja es tolton van a keszulek szoval...
-
DrJaka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest