- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Én sem használtam soha... nem is érzem szükségét. Persze hozzáteszem, hogy nem piszkáltam az oprendszert se, meg alkalmazásokat se dzsunka oldalakról szedem, hanem csak play-ről, és onnan is csak a népszerűbbeket...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
joey04
titán
hát én annyit tudok, hogy leszedtem és most jó. de egyébként azon kívül, hogy egy pillanatra felvillant a gombok világítása, más gond nálam sem volt. nem ette az akksit, nem ébresztette fel a kijelzőt, nem ragadt be, semmi. Csak néha villant egyet a gombok háttérvilágítása. Majd megpróbálom visszarakni, hátha csak a frissítésnél akadt be valami.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nekem (is) tok szarul mer. 28 fokot mutatott egy kb 20 fokos szobaban. Irtottam is le. Ha en homersekletet akarok nezni, egyvol tudni akarom es nem ugy, hogy leteszem a telefont par percre es szugeralom. Innentol ha nincs osszehasonlitasi alap, az eletben nem tudod meg, hogy pontosat mutat-e par perc mulva. Felejtos.
-
Necc
addikt
A benti homero 24.3C fokot mutat, a telo 24.2C -t (bentre).
A legnyomasmero ~991.6mBar, a nappaliba elhelyezett jo oreg analog meron ~991mBar olvashato.
A paratartalom a telefon szerint 62.2% a benti paratartalommero szerint 66%, bar ez a hatalmas elteres adodhat abbol is, hogy a benti mero kozeleben van az akvarium aminek a kiparolgasa picit torzitja a merest .Ja es tolton van a keszulek szoval...
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
DrJaka
aktív tag
Az ambient nevű program elég korrektül mutatja, próbáltam az S4 hőmérő appot is, de nekem az nem jött be.
Zsebből kivéve a zsebed hőmérsékletét méri , ha töltőn van a telefon, melegszik akkor se jó.
Annyi a titka hogy leteszed egy helyre jó pár percre a telefont.Huawei Mate 20 prO
-
GeoJoe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest