- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
válasz gyuri81 #37028 üzenetére
Így van. Sem kikapcsolva, sem újraindítva nem volt azóta.
De még csak kikapcsolásig sem engedtem lemerülni, bár ez értelemszerű.
Napi használatban, telefonálásra, e-mailezésre, viberezésre, massangerezésre, hearthstonozásra, netezésre, szóval mindenre be van fogva, nincs kímélve.Sajnos az aksi már kezd gyengülni, van hogy napi 2x is kér enni.
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja mi van akkor, ha veszek valakitől egy S6-ot és az előző tulaj már beregisztrálta a +1év prémium garit a saját mySamsung profilján?
Ugyebár, lehet törölni onnan a készüléket és én meg a saját mySamsung profilomra be tudom regelni a készüléket.
A prémium gari ugyan úgy jár, vagy bukó?Haver venne így telefont, és érdeklődött nálam, de nekem ilyesmivel nincs még tapasztalatom.
Egy képet is sikerült kapnom tőle, amit az S6 előző tulajdonosa küldött neki:[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy be lehet állítani mozgóképet háttérnek? Mondjuk egy GIFet.
Vagy létezik valami megoldás ilyesmire? -
Rakeem
aktív tag
válasz twollah1976 #31637 üzenetére
Már én sem bírom!!!!
Ember! Leírták már többen is hogy 100%-osan gari vesztés nélkül vissza lehet térni KK-ra.
A módját is leírták, vidi is van róla.De még te magad is leírtad egy másik módját: Irány egy márkaképviselet és verni a tamtamot, hogy rakják vissza a KK-t.
Sőt! Házhoz jövős emberke is megcsinálja neked, ha érthetően leírod nekik hogy elégedetlen vagy a lolival és szeretnéd a KK-t vissza, úgyhogy egy emberük szépen jöhet és csinálja meg neked. Visz magával egy laptopot, és Odinnal felrakja neked a megfelelő CSC-s változatot. ENNYI!!!
Lehet itt a hattyú halálát játszani annak ellenére hogy többen is többször segíteni próbáltak.
De tudod zárt marokba nem lehet semmit rakni.Értem én hogy számodra megterhelő az életedből 10-15 percnyi flashelést elpazarolni, de akkor meg tessék a hisztit mellőzni. MERT MÁR FÁRASZTÓ!!!!
Vagy ha nem mersz neki állni, itt a fórumon biztos van olyan aki a közelben lakik és megcsinálja neked. (Sőt talán volt aki fel is ajánlotta ezt. Ebben nem vagyok biztos.)
Véleményem szerint ha ezt tovább nyomatod, akkor simán softTROLLkodás amit csinálsz. Lightosan de azért felnyomod az emberekben az ingert.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Ahogy olvasom, még felejtős a lolit felrakni.
Remélem majd a kisebb updatekről is lesz aki beszámol, és ha kiforrta magát a téma, na akkor felrakom én is.Bízom benne, hogy 1 hónap alatt befoltozzák a hibákat samuék.
-
Rakeem
aktív tag
válasz banhammer #28598 üzenetére
Na most ment el a Samsung szervizes srác.
Knoxot nem nézett, gari papír kellett neki meg a teló.
Közölte velem, hogy elvileg ezt most el kellene vinnie bevizsgálni, de alapos meggyőződés esetén, hogy nincs külsérelmi nyom, a keretrepedés miatt cserélheti a témát.
Aksit szó nélkül adott újat. (4 nap múlva telne le az 1 év gari rá.)A keretet pedig értelemszerűen kijelzővel együtt cserélte. Szétszedte a telót, kipakolt belőle mindent, majd azokat átpakolta a csere cuccba.
Kedves volt végig és minden hülye kérdésemre válaszolt.
(Kis info: S5, Note4 meg elvileg a fémkeretes készülékek, mint az Alpha kiszállós garija: komplett készülék csere. )
-
Rakeem
aktív tag
Én is kihívtam a telómra a házhoz jövős szervizt.
A keret már 3 helyen el van repedve, meg itt ott lekopott róla az ezüst festés. Meg az aksimat is cseréltetem ha lehet.
Tavaly 03.10-én vettem a telót, ma jelentettem a hibákat. Elvileg belefér még így az új aksi is.Kíváncsi leszek mi lesz. A keret önhibámon kívül repedt meg. Nem ejtettem le soha a telefont, meg úgy általában is nagyon vigyázok rá. Mégis az S-Pen dokkolónál, a bekapcs gombnál meg bal oldalt középen elrepedt a keret.
Egyedül a bal alsó sarokban van megnyomódva a műanyag 0,5mm mélyen, mert az egyik nadrágom zsebnél lévő díszgombja megnyomta. (A nadrág azóta kukázva lett, de nem ez miatt. )A telefonom viszont nem vihetik sehova, amennyiben egy mód van rá. A munkám miatt szükségem van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Dictator^ #24210 üzenetére
Ugyan ilyen memkarit használok. Hibátlan.
Van a melóban egy srác annak 32-es van. Mikor olvastam a hszed, kimentem hozzá és összeméregettük a dolgokat. Sebességben nem találtunk különbséget. (Sőt én némi előnyt láttam a sajátomnál, de lehet ezt már csak magamnak mesélem be.) -
Rakeem
aktív tag
[Ajánlom figyelmedbe ezt a tokot is.]
Brutális nem mondom, de ennél komolyabb védelmet nehezen lehet találni.
-
Rakeem
aktív tag
válasz Tom1939 #16967 üzenetére
Én Samsung 64GB-s UHS-I memkarit használok. (elvileg Class10 sebességét hozza microSD-n)
Nincs indexálás sem ki/be kapcsolásnál sem sima újra indításnál.
4.4.2 rendszert használok (alap stock, nem custom rom)Viszont anno még amikor a Galaxy S1 jelentette az adroidos csúcsok netovábbját, akkor egy kollégám ugyan ezzel az indexálás gonddal küzdött a saját SGS1én. Neki is a memkari haldoklott.
Én is memkari cserét javaslok. Addig amíg hozzáférsz az adatokhoz. Most még csak indexálgatja a telefonod.
Holnap már adatvesztésed lesz, holnap után meg már olvashatatlan.És egyébként elképesztő dolgokat tud ám művelni egy hibás adattároló. Én a múlthetem 3/4-ében téptem a hajam, mert nem működött rendesen a gépem. Pontosabb működni nem volt hajlandó. Végül kiderült hogy az egyik vinyóm haldoklása küldte padlóra a teljes konfigom. Eltávolítottam a vinyót, azóta minden happy.
És most hogy írom ezt a hszt jut eszembe, hogy anno asszonykám egyik nokia telcsije is elég érdekes dolgokat művelt a lehaló félben lévő MMC kártya miatt.
De azt sem tartom kizártnak hogy valamelyik program kényszeríti hogy újra indexálja.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Megjelent a címlapos cikkem a tokomról:
Love Mei "tok" Galaxy Note3-hoz, azaz Drabália feltámadt
Fogyasszátok egészséggel és ne fogjátok magatokat vissza a kommentelésben.
-
Rakeem
aktív tag
válasz jagelo #14513 üzenetére
Én azt mondom várjuk meg azt a Z2-t élesben.
Z1-ről is lehetett itt-ott jókat hallani, hogy milyen szép a kijelző stb stb.
Aztán egy nagy rakás trágya lett a valós forgalomba kerülő készülék.Másfelől, próbáltam hasonló FHD képeket keresni és felraktam őket a telómra. Nem ilyen csúnyák nálam a színek.
Harmadjára pedig ahogy elnéztem a vidi elejét, amikor egymás mellett voltak a telefonok akkor max más színeket lehetett látni, de amikor egymás alá kerültek akkor a betekintés szögekből adódó különbséget lehetett főleg látni. Szerintem.
Persze szemre azt mondom én is hogy a Sony terméke színekben meggyőzőbb, de nem lehet tudni, hogy a note3 hogyan volt beállítva, vagy esetleg egyéb beavatkozásnak köszönhetően elhangolva. (Vagy a Sony esetleg "felturbózva")
De valahogy mégis a Note3 képe részletesebb volt. És ezt mások is így látták itthon. Nem én vagyok elfogult.
+1.: A jövőben kerüld az ilyen "troll" beböfögéseket. Főleg annak fényében amiket az itteni fórumozók reakcióira reagáltál. Nekem valahogy nem az jött le hogy: "Nézzétek srácok egy érdekesnek tűnő videó", hanem az hogy: "Nesztek Samsung Note3 fanok, kaptok a képetekbe egy alázó videót!"
Szerintem...
(Ahogy elnéztem Samsung hírnél is sikerült kifejezésre juttatnod a Z2 iránti rajongásod. )
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Bagoly81 #14446 üzenetére
igen tudja kezelni, nekem is UHS-1-es 64GB-s kari van a telefonomban, de arra készülj fel hogy a microSDXC nem tud annyit mint egy normál méretű SDXC.
De megnyugtatásképpen elárulom, hogy minden gond nélkül tudsz egy class10/UHS-1 microSDXC-re 4K-s vidit rögzíteni framedrop nélkül a note3-dal.
Kb ezt tudja egy microSDXC: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Tippmix46 #14198 üzenetére
Beszállok én is az eszmecserébe:
"De ellenfele, ebben biztos vagyok."
Szerintem meg pont nem ellenfele. Nem ugyan abban a ligában játszanak, maximum csak ugyan azt a játékot.
LG sima phablet
N3 pedig inkább... Hát izé... Az egy külön kategória. Nincs más ehhez fogható készülék. Az N3 egy Note.Más igényeket elégítenek ki.
Az LG, a Sony Z1 Ultra, HTC ONE Max meg a többi ellenfele. Ha ide akarjuk keverni a Samsungot mindenféleképpen akkor a Galaxy Mega sorozat lenne a legmegfelelőbb erre a célra. Viszont az meg édes kevés, hogy labdába rúgjon a konkurencia phabletjei mellett.Ennyi
Most mondjátok hogy nincs igazam.
-
Rakeem
aktív tag
Amikor az S2-t lecseréltem a Nótára, akkor csináltam egy összehasonlítást.
Ugye 1 giga vs 3 giga.
Ahol az S2 már réges rég zárta be a legrégebben megnyitott progikat, ott még a note simán kívánta hogy csapjak a lovak közé.Valami 12-27 volt az állás amikor meguntam a note3 memóriafeltöltését.
Másfelől nekem sem szokott 300-350 megánál több maradni, de szó nélkül nyitja meg a hay day-t is egyik napról a másikra. (Este 8kor kezdőképernyő gombbal léptem ki majd másnak tettem vettem, net, telefonálás, mailezés, más játékok, majd este 6 körül klikk a hay dayre és ott folytattam ahol előző este abbahagytam, vagyis az egyik szomszédom telkén )
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Képekkel megspékelve a cikkem:
-
Rakeem
aktív tag
Nem bírom tovább visszatartani a produktumom:
[Love Mei tok Note3-hoz logout cikkem]
Olyan 75%-os. Még itt ott kiegészítem + képekkel látom el. De max 2 nap és 100%-os lesz.
-
Rakeem
aktív tag
válasz iSonic #13994 üzenetére
Nem lesz más tokról cikk.
Anyagi forrásaim végesek. Esetleg arról lehet szó hogy ha valaki a közelemben lakik és ad kölcsön tokot, 2 hetes használatot követően leírhatom a tapasztalataim, amennyiben a LoveMei tokos cikkem "sikert" arat és van igény.Bár nem érzem hogy ez valós igény lesz. A Love Mei tok is csak azért izgat egyeseket mert amolyan "kuriózum".
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Készülget a Love Mei tokról a logout cikk.
per pill képek nélkül az cucc leírásáig van meg.
hamarosan az összeszerelést is megírom az összegzéssel együtt.
de szét kell még szednem egyszer, mert vannak dolgok amiket szeretnék még lefotózni. -
Rakeem
aktív tag
Ma megérkezett a Love Mei tokom.
Drabália feltámadt.Képeket már csináltam az unboxingról meg az összeszerelésről. Az ígért cikk pedig még a fejemben íródik. Nem akarom elkapkodni, pár nap használat után lecsapódó tapasztalatokkal a hátam mögött fogok csak belekezdeni.
-
Rakeem
aktív tag
válasz barca222 #13535 üzenetére
Én csak azt tudom mondani a Samsunggal nem jársz rosszul. (Olvasni nekem csak 40-50 körül sikerült, de írásban 16,5 megvolt. Ami szerintem okés. Amúgy is amikor kipróbáltam a 4K-s videofelvételt akkor a 5-6 mega/secet láttam. Szóval tökéletesen kiszolgálja a telefont.)
Sandiskek sem rosszak amúgy.
Varszegig:
Olvasgattam a mobiltárcáról. Részemről lefutottam a megfelelő köröket. Sajnálom hogy még nem működik a dolog. Amúgy meg arról jutott eszembe, hogy nézegettem a playen a telepített alkalmazásokat és a Beep'nGo (Samsungos vacakság) elvileg a klubkártyákat tudja "szimulálni". Na mondom tök jó. A tesco-s CC-t, shell karit, SuperShop karit ha már kiváltom, tök jó lenne a bankkártyákat is.
(Bár fene se tudja az SS meg Shell karit kitudja-e váltani mert azokon nincs vonalkód, de kártyaszámból tud generálni vonalkódot. A próba még hátra van.)Más:
Megnyertem a LoveMei tokot. Megpróbálom lezongorázni, hogy jövő hét szerdán már nálam legyen.
Aztán írok tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz barca222 #13533 üzenetére
1. Ha a hozzászólásban linket akarsz megosztani akkor szerintem használd a LINK gombot ott lent. Engem nem zavar, de harapni szoktak azért ha csak ide behánysz egy 2-3 sornyi URL-t.
2. A hama-kat nem ismerem. De őszintén szólva ha már egy Note3-ad van akkor ne pár ezresen szőrözz... (olcsó húsnak híg a leve elven, olcsó memkarinak lassú a sebessége. Tök mind1 mi van ráírva, az kb csak "elméleti" sebesség.)
Én Kingston/Kingmax/ és jelen esetben Samsung márkák között nézelődtem. 22k-ért vettem Samsung márkaboltban egy UHS-I 64 gigás memkarit. Hibátlanul működik. (És nem mellékesen közel hozza a gyári specifikációs adatokat.) Az S2-mben Kingston 16 gigás memkari volt azóta is az van benne és hibátlan. Asszony nem panaszkodik.[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Varszegig #13531 üzenetére
Ugyan így kilopható akkor a play-es jelszó amivel fizetni tudok. Hiszen a gmail címem jelszavát kéri.
Nem mellesleg szerintem megfelelő kódolással simán lehet úgy titkosítani a jelszót hogy földi halandó egyhamar nem jut hozzá. És ha már note3-ról van szó akkor ezt a KNOX rendszer alá be is lehetne "építeni". Hiszen arra való hogy illetéktelen ne jusson az adatainkhoz.És mivel simán be lehet vágni hozzá egy netes ellenörzés még simábban megoldható lenne. IMEI + megadott jelszó alapján egy azonosítót generál, amit esetleg "ellenjegyezni" kellene az app honlapján.
Vagy ha már a jelszó tárolásáról van szó. Akkor szintén kelljen a fizetéskor egy aktív mobil net. És akkor a jelszó egy titkosított szerveren lenne. Én bepötyögöm, összehasonlítja azt csók. És simán el lehet választani a kártyám adatait a jelszótól. A kártya adatai simán lehetnek a telefonon. A kapcsolódó jelszó meg a világ másik végén egy védett szerveren.De én laikus vagyok ezen a téren. Csak bosszantó dolog, hogy minden technikai háttér adott az NFC ilyen irányú kihasználására és mégsem lehet. (És lássuk be NFC nem 1-2 éve létezik. Max mobilokban.)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Varszegig #13524 üzenetére
Látom jó témát vetettem fel.
Sajnálattal olvasom hogy még csak teszt fázisban van a dolog. Azt hittem ez is megy már úgy mint pl a paypass rendszer. (Ha jól tudom pont ugyan ez a lényege annak is.)
Bár igazából nem látom mi akadálya van annak hogy legyen egy app amiben megadom a bankkártya adataim (mint pl. a play áruházban) és az NFC-t kihasználva fizethessek. Az appban amikor fizetni akarok simán kérheti valamilyen jelszót. (mint pl. a már említett play áruházban).
Vagy csak nekem tűnik ennyire egyszerűnek?
(Nem mellesleg már kismillió embert láttam így fizetni. Ennyi teszter lenne???)
Barca222:
Ezt a memkarit te tuti be nem teszed a telcsidbe.
MicroSDXC megy csak bele. A hangsúly a MICRO-n van.[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Valaki tud arrol nyilatkozni hogyan tudnek pl a tescoban a telefonommal fizetni? Ha jol emlekszem valami paypass vagy mi a fene a neve. Gondolom valami aplikacio kell meg az nfc.
-
Rakeem
aktív tag
válasz czetly #13505 üzenetére
Attól hogy a telo memben van az összes szám és a SIM-en nincs, még mindig lehet egy szám 2x elmentve más név alatt. (pl.: 06701234567- Gipsz Jakab és 06701234567 - Nagy Árpi)
Nézz meg egy olyan számot aminél nem ír ki nevet. A tárcsázóba kezd el beütni és nézd meg melyik nevet dobja ki az utolsó elötti számnál. Vélhetőleg az a telszám van duplikálva. (Szerintem)
-
Rakeem
aktív tag
Ha meg is nyerem ami még 2 nap, meg kell várnom hogy el is jusson hozzám. Szerintem jövő hét szerdánál hamarabb nem lesz belőle semmi. Amúgy meg beszámolok róla. Ígértem is a fórumtársaknak egy "tesztet" róla a logoutra. (De előbb meg kell nyernem az aukciót, mert vaterán találtam.)
-
Rakeem
aktív tag
válasz islorinc #13386 üzenetére
Én is tapasztaltam már ilyet vagy hasonlót. (A képernyőn a "nagy óra" hülyeséget mutat, de fent a status baron meg a helyes idő van.)
Ha megnyomom a bekapcs gombot hogy feléledjen a kijelző majd újra megnyomom, hogy menjen pihibe, majd ha újra feloldom akkor már a helyes időt mutatja. (ergo 3 bekapcs gomb nyomás)
Tartok tőle hogy köze lehet a deep sleephez. (De lehet ez hülyeség.)Esetleg próbáld meg azt hogy a beállításoknál kiveszed az időt és valami óra widgetet teszel a helyére. (Azt hiszem ilyet lehet csinálni.)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Nem akarom elkiabálni, de 3 nap és megvan a LoveMei tokom. (Ha nem licitálnak rám.)
Néztem sok videót róla és elég meggyőző. Bár a water proof opciót nem biztos hogy kipróbálom élesben.
Valahogy fenntartásaim vannak az S-Pen miatt. Bár elvileg az a helyére tolva a tokban saját magát "szigeteli" el a külvilágtól. -
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #13320 üzenetére
Hát akkor elég szemetek. Elég sok hitelt kérvényeztem már életemben elég sok helyen, de sosem kötöttek be abba hogy változóak a kifizetések. (Bár igaz én 325k alap brutóra vagyok bejelentve + pótlékok / ügyelet / túlóra.) De sehol soha nem kérdeztek hogy mennyi is alapom. Legrosszabb esetben kértek munkáltatói igazolást, ha nagyon nem hitték el hogy annyit keresek amennyit mondok. Azon is utolsó 3 hónap kifizetése szerepel. Ezt szokták megátlagolni és az számít a hitelkérelem mögé tett "jövedelmi fedezetnek".
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #13318 üzenetére
Nem értem az írásod elejét. Igenis mindenhol figyelembe kell hogy vegyék a pótlékokat. Hiszen a kiutalt nettó jövedelmedre kíváncsiak. Abból pedig a kutya nem mondja meg hogy mennyi az alapbéred és mennyi a pótlék.
De hogy a szolgáltatós / független témához is hozzászóljak.
Szerintem szolgáltatónál soha nem éri meg ilyen készüléket. (120k+ HUF ár kategória)
Elhozod részletre, de ha nem akarsz sokat kezdőre otthagyni akkor 10k körüli előfizu kell. Erre rájön a közel szintén 10k-s részlet a telefonra, és még akkor is ott kell hagynod 30-40k-t Mire összead az ember minden-t ott van hogy 200k-t fizetett a telefonjáért.
Ha meg nem akarsz nagy törlesztőt akkor ki kell fizetned 70k-t minimum kezdőnek. Aki meg már annyit ki tud fizetni, az ki tudná egyben is köhögni.Kb hasra ütés szerű összegeket írtam, de nagyjából emlékeim szerint ilyen feltételekkel lehet szolgáltatózni.
Ugyan ezt végig gondolva anno az S2-m kijött volna majdnem 180k-ra.
A MédiaMarktban 10 hónapos hitelre a futamidő kifutása végén 155k-ba állt meg a mutatvány.
Na akkor jutottam el odáig hogy tuti szolgáltatónál nem veszek telefont.
(Bár az előző pár telefonomat is már függetlenül vettem, csak azok 50-60k-s telók voltak.) -
-
Rakeem
aktív tag
válasz #24536576 #13110 üzenetére
Mivel a ROMolásról nem nagyon lehet még beszélgetni, ezért alapvetően elég tág határok között tudunk mozogni.
Főleg, hogy egy nagyon lelkes és barátságos kis családias csapat verődött itt össze. (Szerintem.)
Bár én hónapokig csak olvasni jártam ide, mert nem volt Note3-am, szinte minden oszlopos tagra úgy tekintek mintha már 1000+1 hszt váltottunk volna.Szóval mivel a tokokról, meg fóliákról lehet a legtöbbet beszélgetni (meg néha MHL kábelekről meg dokkolókról), nem baj ha néha kicsapongunk. Ezzel is csak épül a közösségünk. Legalábbis én asztat szeretném hinni.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz aggleány #13104 üzenetére
Nem szerkeszt gombozok mert ez más téma...
Nézd nálam valahogy mindig fordítva jött ez a dolog. Mindig fullon racionálisan álltam hozzá minden nőhöz.
Nekem kell 2-3 hónap mire a szerelem érzése kialakul. Addig pedig bőven tudok "kritikuskodni" magamban a másikkal szemben.
Persze volt is ebből pár pofára esés. Elküldtem a leányzót a búsba, mondván nem tudnám megszeretni, aztán 2 hét múlva meg majd megdöglöttem annyira tepertem hogy visszakönyörögjem magam mellé.És mint említettem a mostani párommal is ilyen voltam. Most meg már 8 éve együtt élünk, és 9 éve töretlenül egy kapcsolat részesei vagyunk.
Persze miután belezúgtam volt rózsaszín mézes mázas köd. Nem is akár milyen. Szó szerint semmire nem emlékszem a kapcsolatunk 3. vagy 4. hónapjától úgy a 9.-ig. Csak arra hogy 20 centivel a föld felett lebegek, minden szép minden jó. Egy boldogsággal kibélelt gömb belsejében voltam, a külvilág és az események pedig homályosan és halk foszlányokban tudtak csak rögzülni az emlékeimben.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz iSonic #13101 üzenetére
Nem garantálom hogy még ebben a hónapban elkészülök vele. Az a baj, hogy sok minden terén még túl nagy az indulat bennem. A fortyogó düh pedig, mint tudjuk, nem vezet semmi jóra.
Vannak dolgok amikre egyik nap még hajtépéssel reagálok, másnap meg le sem &@#&ROM, harmad nap pedig megint bosszant.
Ülepednie kell az első 2 hetes élménynek és 2 hetet még rászámolni, hogy biztos úgy gondolom-e vagy csak hirtelen felindultságomban éreztem/gondoltam dolgokat.
Annak idején S2-nél is sok minden kavargott bennem, csak akkor még nagy volt a Samsung Prémium LifeStyle érzés és nem fájtak annyira dolgok.Kb mint a szüzesség elvesztése. Az első húúú de jó meg minden. Csinálod egy darabig, aztán tapasztaltabban visszagondolva már nem is volt az olyan jó... Az idő megszépíti, a tapasztalat pedig megmosolyogtatóvá teszi az emléket.
-
Rakeem
aktív tag
válasz aggleány #13098 üzenetére
Pont azért 8k a "lélektani" határ.
Milyen cikk? A véleményem a Note3-ról. Mindenféle szakmaiságot nélkülöző, abszolút nem technokrata KRITIKA.
Kőkemény szubjektív odamondás.És mielőtt kapnám az attackot hogy miért akarom lehúzni a telót, szólok, hogy nem az a szándékom. Csak hát ezt a készüléket is ember csinálta/tervezte, és mint olyan nem tökéletes.
Persze attól még szeretem a drágaságom, csak mivel én ilyen kukacoskodó ember vagyok nem vagyok 100%osan elégedett. (Bármilyen hihetetlen, a múltban egy lánynak is megmondtam amikor megismertem, hogy nálam nincs rózsaszín lebegés. Minden egyes dologra oda fogok figyelni ami bosszant benne. És ha túlságosan sok a hiba, akkor nem lesz hosszú jövőnk. Azóta eltelt több mint 9 év. Ergo nincs annyi olyan hibája, amivel ne lehetne együtt élni. Ilyen a Note3 is )
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz banhammer #13093 üzenetére
Szeretek főzni, úgyhogy jól jön egy tepsi is a vágódeszka mellé. 2in1
Viccet félretéve. Abban a "pajzsban" szívesebben hordom melóba mint így meztelenül. Annak semmi értelme, hogy behozom az irodába, beteszem a fiókba, és ha ki kell mennem a termelésbe akkor nincs velem.
Bármennyire nem vagyok elragadtatva a gondolattól, hogy nagyobb lesz, kompromisszumot kell kötni.
Én meg kompromisszumképes vagyok.Az S2-ömet is egy [ilyenben] tartottam. Egy vaskos bumper + egy felcsatolható szintén vaskos flip. Nem volt szép, nem volt könnyű és pláne nem kicsi. De elég sok mindentől megvédte. Meg van még az a tok, majd lefényképezem és beszúrom ide. Azon látszik, hogy mitől védte meg az S2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz aggleány #13090 üzenetére
Ha a vaterás az enyém lesz akkor mindenféleképpen írok róla. (Bár max 8k HUF-ot adok érte. Azt meg seperc alatt túllicitálják, ha más(ok)nak is kell.) Akár logout cikket is összerittyentek róla.
Úgyis érik már egy a fejemben, és nem biztos hogy pozitív végszóval. De akkor már a tokot is belevonnám. (Bár az lehet külön cikket érdemel majd.)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
[Ilyet sem láttam még.] Eléggé elgondolkodtatott. Nem tudom lecsapjak-e rá.
-
Rakeem
aktív tag
A méret kb másodlagos. Ahogy írtad hamar hozzá lehet szokni. De majd ha az S-Penhez is hozzá fogsz szokni na az lesz a jó muri.
Naponta párszor a kezem ügyébe kerül a levetett S2-öm (asszonyé lett) és mindig elkezdem jobb alul kapirgálni, és rendre pofára esek, hogy ott bizony nincs pen... Most ha nincs a Noteom közelében az S2 szó szerint akkorának látom mint anno az S2-öm ha nem volt a közelében másik teló. Persze asszony ex LG GT540-e mellett szép darabnak tűnt. (Arról már ne is beszéljünk mekkora a note az 540-es mellett. mintha nem ugyan abban a dimenzióban léteznének. Űrtechnika a kőkorral szemben kb.)Arról már ne is beszéljünk, hogy röhejesen kicsi az a 4,3-as kijelző, meg úgy az egész S2.
Pedig annak idején amikor megvettem, azzal hecceltek a melóhelyemen, hogy "TV"-vel járok a zsebemben...
Most meg a Note3 miatt.[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz kiskornel #12732 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki azon kívül hogy megkérdezte volna hogy van-e garilevél és érvényes-e még a gari, tovább ment volna.
Kb ilyen párbeszédek vannak:
Garis még?
Igen.
Megvan a garilevél.
Meg.Éééés ennnnyiiii!!!
Nem beszélve arról hogy egy telefonnál dupla plusz jó, ha pl egy fél évesnél fiatalabb kijelző, meg keret van pl.
Nekem is az S2-ön fél éve cserélve lett az USB portos panel. Asszony amikor megörökölte azt mondta, még jó hogy a töltő csatlakozóval nem lesz egy jó ideig baj mert az szinte még új. (Igen nála az USB port a töltő csatlakozó )
Persze ez csak az én véleményem. Igaz ha Sony telefonokról vagy bármely más gyártóról beszélnénk, akkor már más lenne a véleménye, de a samu prémium gari engem megnyugtatna egy használt készüléknél. Még akkor is ha pl 2 kijelző csere, 1 kamera csere, meg mondjuk egy USB csere is be lenne karcolva a garilevélbe.
Max tudnám, hogy az előző tulaj kb "0 perces" állapotban tartotta (Főleg ha még fórum társ is)[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz zsoltti #12548 üzenetére
Banhammer: Lehet a FAT32 zavart be, bár ntfs-re meg exFAT-ra is formázhattam volna. Minden eseten csak 28,5 Gb-re lett volna hajlandó formázni.
Zsoltti: Nem kártyaolvasóba raktam. Van egy microSD foglalatos USB kulcsom. Belecsúsztatom a memkarit, bedugom és elvileg mint egy pendrive működik. Asszony 2Gb-s és az én régi 16Gb-s karimmal hibátlanul működött.
Ami másik érdekes dolog, hogy a telefonba beraktam, hogy akkor úgy másolom rá a cuccaim. A windows homokórázott kicsit, majd azt mondta a készülék használható. Keresem totalcommanderben a tel memót meg az sd karit és sehol semmi. Megnyitom intézőt és ott figyeg egy Galaxy Note3 nevű "eszköz". Dupla klikk és ott külön egy device és egy memorycard... Hmm... S2-nél nem ehhez szoktam hozzá. Az mint 2 pendrive megjelent bárhol.
-
Rakeem
aktív tag
válasz bbubby00 #12545 üzenetére
Nem hiszem. A teIefon 58-59 Gb-t lát.Meg is formázta. Beraktam kártyaolvasóba. Windows rögtön hisztizett hogy meg kellene formázni de csak 28Gb-re. Vissza raktam a teLefonba USB-vel csatlakoztam és ott meg Szépen megjelent 2 tárhely. 32+64 Gb ahogy kell. Másfelől meg Samsung márkaboltban vettem Samsung márka UHS-1 es memória kártya
-
Rakeem
aktív tag
Ti milyen progit használtok az infrához? marketers nem találtam semmi jót.
Meg egy vicces dolgot tapasztaltam 64 Gb -s memóriakártyát a Winfos 28Gb-s nek akarja formázni[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Na akkor én is csatlakozok a klubhoz.
Töltődik, holnap pedig megy bele a microSim.
Addig csak nyálcsorgatás. -
Rakeem
aktív tag
válasz banhammer #12233 üzenetére
vagy mást nem ki google fordítózom hogy "magyarból jöttem. quadcore samsung galanxy note drei kell 16 gb memkarisan. adják a kezembe itt a bankkártyám megyek fizetni"
vagy azt kellene meglesni a határ mellett van-e közel MM. mert akkor van rá esély hogy magyar eladóba botlik az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
hümmm hümmm....
mediamark.de-n megnéztem a note3 árát. 549 ojró úgy hogy még egy 16 gigás memkarit is adnak. bárcsak tudnék németül... szaladnék is megvenni. (úgy nézem octa és quad core is van nekik)
310-es ojróval 170k huf.[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz banhammer #12169 üzenetére
Mindenki életében eljön ez az időszak aki megrögzött androidos.
én is már s2-ömön csak annyi cuccot használok ami tényleg kell is. (arról nem is beszélve hogy már a note3ra készülök fel és már arra tesztelem/tervezem a launcher beállításokat és ikonpakkokat, háttérképeket stb stb.)Eleinte még jó poén kipróbálgatni mindenféle vackot, aztán megunja/kinövi az ember és már csak a letisztult funkcionalitásra megy. Ami kell az marad, ami felesleges az repül.
Szerintem.
-
Rakeem
aktív tag
Valaki tud nekem a Samsung Info progi által kiírtakról lőni képeket és elküldeni/belinkelni.
Gyári független XEH-es telefonhoz tartozót, amin nem lett még rom buherálva.
Akarok venni egy használt készüléket és jó lenne egy összehasonlítási alap.
Nagyon szépen köszönöm már most előre. -
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #12043 üzenetére
Nálam ott kezdődik hogy személyesen soha nem megyek be. Mint írtam túlnyomó többségében buta/bunkó emberek vannak bent az üzleteikben.
A részletes számla úgy tudom létezik náluk is. (e-számlával)
Térerővel nincs soha gondom.
Az árak meg sajnos olyanok amilyenek.seger: az nem nagy csatlakozó, hanem egymás mellett egy 2.0 és egy 3.0 szabvány csatlakozó (tudtommal)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #12041 üzenetére
Nekem mint cég nem volt velük gondom. Elég korrektek, igaz azóta van előfizum náluk, mióta betették a lábukat az országba. Ügyfélként nagyon barátságosan kezelnek, elég korrekt personal akciókkal tudnak megkeresni meg ilyenek. Nagyobb problémám a helyi képviseletekkel van. Buta, hozzá nem értő emberekkel vannak ellátva. A készülékárak is néha elég viccesek. (Első körben ezért is álltam rá független készülékek használatára. Később pedig csak megerősödött bennem, mikor családtagok és ismerősök példáján láttam mennyire nyögvenyelősen jönnek a frissítéseik.)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Peterson_ #12038 üzenetére
Nálam csak kártyafüggetlen készülék jöhet szóba. Éppen eleget csalódtam már a szolgáltatónál vett készülékekben. Másfelől meg a frissítések tekintetében én úgy tapasztaltam a vodafone nem áll az élen.
Na de témánál maradva, lehet összeesküvés elméletnek tűnik, de szerintem ez egy mesterségesen generált hiány. (Függetlenül attól hogy szolgáltatónál vagy kártyafüggetlenül nézzük.) Így lehet huzamosabb ideig stabilan tartani az árakat. Ha lehetne kapni xarásig akkor sokkal könnyeben esne 10-20k HUF-ot az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
Ma körbe telefonálgattam az üzleteket. Srácok majdnem mindenhol azt mondták, hogy Samsung garis Note3-at december óta nem kaptak a nagykerből. Ekkora hiánycikk ez a fránya telefon? Most, hogy megvehetném nem lehet kapni.
Használt is ami jó ajánlat lenne, mindről lecsúszok
-
Rakeem
aktív tag
válasz Parallaxis #11949 üzenetére
Szerintem ez nem olyan nagy pofára esés. Aki csak felületesen informálódik az simán benyeli hogy Note3 van neki IRL is. Marketing fogás. Nem megy mindenki bele annyira a témába. Én is láttam a selfi-s képet. De eszem ágában nem volt jobban utána nézni.
El is könyveltem magamban, hogy "dicsááák hát mán az oszkóron is ott ván a száámszúúng, nem csaák az olimpióón" Erre te meg jössz és összetöröd a szép kis képzelgéseim
Amúgy ezzel a selfi-s témával újabb 150000-200000 vásárlót nyertek maguknak
-
Rakeem
aktív tag
válasz Memmaao #11503 üzenetére
A TV-d firmware-je szerintem vagy alapból nem támogatja a mirroring technológiát, vagy pedig kell a telefonodra egy külső applikáció. Lehet a Samsung TV-k topicjában kellene futnod egy kört. Mert mint tudjuk a telefonod támogatja a technológiát. A gyenge pont a TV. Szerintem.
A wifi megléte nem garantálja azt hogy, be is van "huzalozva" arra hogy mint bemeneti forrást használja fel. Lehet csak a beépített SMART funkciókhoz tud wifit használni. (Net, samsung smart tartalmak stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz Djatis #11501 üzenetére
Hát igen. Az ilyen szivatásokat az élet egyéb területeim viszont vissza szoktam kapni. A lényeg hogy humor legyen meg az amit férfi meg nő csinálnak ha senki nem látja őket. (jobb esetben)
Srácok a penész megesz hogy sehol nem találok fekete samugaris új készüléket. (MM, euronics és társait leszámítva. De ugye 200k+ HUF-t nem adunk telefonért.)
Használtat meg annyian akarnak rámsózni hogy alig tudom eldönteni mi legyen. A végén még tényleg az lesz hogy veszek használtan egyet. -
Rakeem
aktív tag
válasz Djatis #11490 üzenetére
Én is trollkodtam így asszonnyal S2-öm wifin párosítottam a TV-vel aztán a budiról kapcsolgattam a TV-t. Voltak ám nagy hümmögések meg miapi''''csázások. Majd 2 perc múlva: "Papúúúúsz, szaraxik a tv!!! Magától vált csatornákat meg a hangerő is ugrál."
Hangos röhögésemre már csak egy kapd be a f''''''' válasz érkezett... -
Rakeem
aktív tag
-
Rakeem
aktív tag
válasz Viktor18 #11410 üzenetére
Leszedni már nem tudom. Bőven lejárt a szerkesztési határidő.
Másfelől pedig nem az én hirdetésem. Érdeklődtem, hogy egy ilyen "impozáns" hirdetés esetén van-e mitől tartani, vagy pedig valóban egy alapvetően egyszerű és jó vétel lehet ha nincs ugratva a knox.Ha valóban valamit vétettem a szabályok ellen, akkor szánom bánom bűnömet.
Jim66: szerintem 4 hónaposan még nem olyan öreg az. Persze jobban örülnék ha 0 perces készülékkel tudnék belevágni a Note3-as életembe.
[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz barca222 #10359 üzenetére
Valami trükkjük csak van. Különben nem írnák, hogy 24 hó gyártói gari. Ha pedig nem így van az a vásárlók megtévesztése. Azért meg szép pert lehet a nyakukba akasztani. Viszont megbízható bolt, ergo nem dobálóznak csak úgy ilyen dolgokkal. Vagy tudnak máshonnan is szerezni. (Esetleg több nagyker létezik nem csak 1???)
Vagy nem magyar nagykerből szerzik be a XEH-es telókat, gyári garival. -
Rakeem
aktív tag
válasz barca222 #10338 üzenetére
[Ha van eszed ezt megnézed személyesen] (és megveszed). Apám akarsz venni egy alsó hangon is 150k-s telefont és 5-6k-n xarozol???
24 hónap gyártói garit írnak. Ha ez mellé XEH-es akkor nyert ügyed van. (Ha jól tudom ez két dolog ha megvan az a lehető legjobb lehetőség, ha tutit akarsz.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest