Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
grizlisandor #33 üzenetére
Olyanoknak való, mint én. Megnéztem, idén eddig 5db fényképet lőttem, 3 abból képernyő fotó volt, egy a TB kártyám és egy portré...
-
grizlisandor
veterán
Google csak 6 éve futtatja az "a" szériát, 4,5 éve adták ki az utolsó single kamerás mobilt és 2 éve nem 60 Hz + kijelzők vannak; jól felkészültek a válaszra.
Átlag usernek ezek sokadlagos dolgok.
Az Apple szerintem kicsit elbaltázta a 16e árazását.
iPhone14 kijelzőjét piacra dobni idén, az meh. Nyáron a napos időben kellemetlen lesz használni, én sem szeretem a 7a kijelzőjét, hasonló paramérterekkel rendelkezik a két kijelző fényerőben. Meg az egy kamera sem lenne baj, de a 1/3-ra zsugorított szenzorméret azért limitálja a fotókat. -
Telekomnál is lesz Pixel… ezt is megéltem .
-
Ádám16
addikt
Bocs, nekem veri a szemem az ilyesmi.
Simán nem érdekelne (nem is szokott), ha látok egy ilyen embert az utcán, csak nekem ezzel ne promozzanak egy mobiltelefont, mert konkrétan kontraproduktív.
Nem vagyok egy rednekk, de nekem erről ez a véleményem itt, egy tech fórumon, falun és nagyvárosban is. Üdv.! -
tms+
aktív tag
Magyarország 2025-ben ahol ezzel kell foglalkozzanak egy tech fórumon👏🏻
egyébként ennyiből nem derül ki, hogy női taska, simán lehet egy tote bag/ shopper bag
-
-
Jó lenne, ha a Google is odafigyelnek a szemkímélő panelek alkalmazására. Kíváncsi leszek a 9a kapcsán a tesztekre.
Ha idén sem történik változás, akkor váltok Honorra.
Pedig már hozzászoktam a tiszta rendszerhez. -
ddaydome
senior tag
válasz
t72killer #14 üzenetére
Kedves Killer!
1: senki nem mondta, hogy végig annyival tölt, nem is ezt írjàk a tech ismertetőnél.
2: nekem a xiaomi13t 47p alatt tölt 0-ról 100-ra 67wal, mig a pixel 9xl yt videoban 1 óra 20 perc. Ez jelentős különbség, ha elfgoadod, ha nem.
3: akinek ez fontos, mint nekem, ezen sokminden múlik.Néha kiléphetsz a komfortzónàból ésehetsz kivàncsibb.
-
Ádám16
addikt
A fekete férfi zöldre festett körmében k* jól áll a lila telefon, gratulálok a marketingeseknek.
Maga a teló pedig szerintem továbbra is nagyon el lett rontva dizájn téren, az előlapi kávák is túl nagyok, a hátlap pedig elképesztően sivár/semmilyen lett.
-
DS39
nagyúr
Ez a Google válasza az iPhone 16e-re.
2 kamera és 120 Hz.
A design hasonló. -
És végig is tölti a kínai 90%-ig 33W-al, vagy csak 0-20%-ig cibálja ennyire oszt csókolom?
"90wattos" saomicsuda 15 ultra fél óra alatt 72%, Pixel9XL: 67%, háát, nem hiszem, hogy ezen áll vagy bukik egy lottóötös...
-
-
cs.zs.
veterán
A Pixel 8a a Yettelnél feltöltősben (8/128GB) 262.990.-
Vagy a 8a fog leesni, vagy a 9a nem lesz 300e Ft alatt... -
-
Picco
addikt
válasz
donjohnson #4 üzenetére
ugyanezt csinaltak a pixel 8-al is. csak a 9 megjelenesekor volt nemi arkulonbseg, az sem volt tobb £100-nal.
-
kbyte1024
veterán
Ez sima lehuzás,simán a mezei 9-et venném.
-
Picco
addikt
nem ertem h miert adnak meg kb ugyanakkora arakat az a-szerianak mint amennyiert a sima p9 megvasarolhato, ujan, nem sufniGSM-tol (UK)
-
Ricardo
titán
Nocsak. Telekom is belekezd a pixel fogalmazásba? Ennek örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kilenc nap múlva esedékes az új Google mobil premierje.
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Külpolitika
- Google Chromecast topic
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Anime filmek és sorozatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest