-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
ErkyLa #15590 üzenetére
Azért nem gondoltam meg csak véletlenül sem a cserére, mert a Note 9 mindenre elég, amire használom. (email, navigálás, böngészés, tv-zés horizon go-n, fotózás, videózás, fotó és videó szerkesztés, yt music, hw igényes játékok... meg ki tudja még mi) Eddig semmi nem akasztotta meg. Most vettem egy Tab S6-ot, abban Snapi 855 van, tehát S10 színvonal. Antutuban vagy 30%-ot ver a Note-ra, de ez napi használatban nem észrevehető.
-
cdl
senior tag
válasz
ErkyLa #15588 üzenetére
Semmiképpen nem éri meg. A 8/512 mellett inkább olldalra lépés, mint előre 100000-ért. Ha mindenképpen szeretnél újat én így csinálnám: most vennék eg garis használt 9-et 130-ért.
A 200000 hufot eltenném augusztusig. Akkor eladnám 110-ért és 330-ért jöhetne a 11.
De a 9 és a 10 között szerintem nincs meg a 100000 különbség. -
Sanci789
aktív tag
válasz
ErkyLa #15595 üzenetére
Én tavaly februárban vettem itthon a Note 9-et 220 ezer forintért. Azóta nem nagyon csökkent az ára, szóval így utólag jó, hogy nem vártam tovább. Na de a lényeg, hogy 322 ezerért biztos nem vennék telót, pedig lenne rá pénzem, de azért mindennek van határa... A Note 9 mai napig egy kompromisszum mentes tökéletes teló, és a Note 11-ig még biztosan az is marad. Főleg, hogy most kapta meg az Android 10-et. Szerintem válaszd a 9-est, a maradékot meg rakd félre
-
anadroid
senior tag
válasz
ErkyLa #15590 üzenetére
230 ezernek megfelelő euróért vettem júliusban Ausztriában a 8/512-est, igaz, egy 512 GB-os SDXC is járt vele (Gigabyte Edition). Még az autózás többletköltségével is megérte. A kisebbik (6/128) októberben egy napig volt 190 ezer a Sestore-ban, a párom akkor kapta azt.
A 229 ezer jó ár, összehasonlításul a mai ausztriai árak.
A 10+ majd nyár közepén-végén lesz elviselhető árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged