-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #7408 üzenetére
Persze, értem én, hogy az Edge a szívás oka -- de ettől még szívás a szívás. A toknak meg mindegy.
Egyébként valahogy nem volt gondom a tollal, pedig tényleg baromi olcsó fóliát használok, és még balkezes is vagyok, tehát fokozottan hátrányos helyzetű szegény kijelző. Mégsem látok rajta karcot...
A Psion Revóm, na az szabályosan lyukas volt egy év után (rezisztív, puha kijelző, hegyes toll)!
Reggie-nek persze igaza van, túl szép ez a telefon ahhoz, hogy elrejtsük, de a flip-tok ugye alulról fokozottan véd, és nem csúszik úgy, mint a WD40-es pózna a mókus mancsában...
MaCS
-
axlfsi
veterán
válasz
icecave #6880 üzenetére
Lehet félreértettük egymást; most ugye pite alatt úgy működik, ahogy a #2-es pontban ábrázolják. Erre írtam, hogy gáz, mert nagy mennyiségű alkalmazáásnál-előzménynél szerintem nem praktikus, közel sem, hiszen "lassabb a haladás", lévén kb. 1-1.5 alkalmazást láthatsz egy képernyőn - sokkal jobban kell figyelni, lassabban pörgetheted, míg ugyebár korábban, a vertikális görgetésnél jóval többet lehetett látni, tempósabb volt a használat... kár, mert véleményem szerint ez kifejezetten visszalépés a korábbi megoldáshoz képest.
-
Tybike81
őstag
válasz
icecave #6837 üzenetére
Szerintem meg várom a 9es droidot. Elvileg kapunk Bright Night módot mint a Pixel vagy Huawei készülékek esti módja. Amúgy tuti később is lesz csere lehetőség. Csak a kamera opciók vonzanak a Mate 20 proban semmi több. De volt fent nekem 9 béta és azzal mintha még jobb lenne a Note kamerája.
-
Teal'C
veterán
-
keccsa
aktív tag
válasz
icecave #6314 üzenetére
El van cseszve ez a TV GO. Egy hülye Huawei algoritmust használnak hozzá, ami már nem enged semmilyen képernyőtükrözést (a DEX is az a szemében), csak a királyi adók esetében. A kereskedelmi adók műsora csak a készülék kijelzőjén jeleníthető meg, illetve nem fut rootolt készüléken sem. Mondjuk elég sokszor hibázik, mert pl. a szintén telekomos és szintén Huawei(?!) készüléken sem mennek a kereskedelmi adók. Mindezt pár frissítéssel ezelőtt óta csinálja ez a nyűves TV GO...
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #6277 üzenetére
A gesztusvezérlésre azért leszek kíváncsi, mert pl. a jobbra-balra szvájpolgatással való mászkálás a menükben hiányzik, főleg a teló mérete miatt lenne sokszor jó, egykezes használatnál. Nem tudom, hogy ez várható-e az új rendszerben?! A dark módot most sötét témákkal helyettesítem és vannak jók, de megnézném, ha natívan tudná a rendszer.
-
zsolt0638
tag
válasz
icecave #5857 üzenetére
El kell engedni ezt a történetet!
Nem tetszik neki, egy nap után se, megértem, én egyszer ettem pacalt és rájöttem hogy soha többet.Visszatérve a témához én fanatikus vagyok, S1, S4, S7, Note9, mindegyiket megvettem megjelenéskor.
Van egy 49-es meg egy 65-ös Samsung tv, két Samsung soundbar, nekem senki ne mondja hogy a Samsung szar! -
válasz
icecave #5792 üzenetére
Mobilinterneten (Telekom) villám módjára lefrissült nekem, wifi hálózaton meg itt kínlódtak mellettem több telefonnal is, dobálta le őket a Google szerver, meg sokszor beállt a frissítés, pedig amúgy azzal a nettel is minden rendben volt, csak bizonyos Google szolgáltatások vacakoltak, illetve teszik néha most is.
Ráadásul időpont kérdése is lehet, mert később mindenkinél lefutott gyorsan a frissítés. -
thedarkfox
senior tag
válasz
icecave #5706 üzenetére
Külön. Pont tegnap reseteltem az egész telefont. Bejelentkezések után meg ki is írta a Pass hogy sehol nem tárolódik a cloudban.
Download mód amúgy csak nekem nem akar működni?
Hiába nyomtama bixby - vol le - bekapcs gombot semmi reakció.
Felakartam tolni egy független romot, de csak a vodást sikerült resetelnem -
-
válasz
icecave #5701 üzenetére
Tényleg ezt ki is felejtettem. Samsung felhő szerintem felesleges. Névjegyek, telefonszámok, levelek úgy is Google fiók, képeket meg nem fogok felhőbe mentegetni, hogy aztán jól leméretezze, stb... Az sem szeretem, ha több giga képet videót fel le töltöget. Előző telefonról semmi nem szabad áthozni, akkor sem ha felajánlja. Egyedül talán az SMS-nek lenne értelme, de igazából ami fontos azt az ember nem SMS-ben intézi (szerintem).
-
baladam86
aktív tag
válasz
icecave #5388 üzenetére
Annyit még elfelejtettem leírni, de ezt már korábban többször kiveséztük, hogy a gyorstöltés jobban gyilkolja az akksit, mint a lassabb töltés, így tovább húzható az akksi élettartama.
Akkumulátorra 1 év garancia van, amennyiben cseréltetni fogod, mindenképp a Samsunggal csináltasd, akármennyibe kerül, így biztos gyári akkumulátor kerül majd a régi helyére (amire szintén lesz 1 év garancia), és a por -és vízállóság is így marad meg a csere után a legnagyobb valószínűséggel.
-
törölt tag
-
tylerddd
veterán
-
válasz
icecave #4791 üzenetére
Köszönöm, jó ötlet, beállítom. Tényleg, most három csík a térerő.
(#4792) Teal'C
Kettő darab alkalmazás van, ahol lehet a csúszkát állítani, naptár és email
Most láttam a screenshotodat, igen jó az a 6 óra, de látom 14-et ment csak a készülék töltés óta. Én is meg tudom csinálni, ha játszok vagy videózok, de én kb 24 óra alatt nyomkodom 4-5 órát és az alatt készenlétben lezabálja az akku egyharmadát úgy hogy kezemben sincs. -
save
tag
válasz
icecave #4366 üzenetére
Én ezt használom. Abszolút profin teszi a dolgát. Semmiféle extra ragasztó, vagy UV-s hókusz.
Szép simán, "olajosan" csúszik rajta az ujjam, vagy a pen. Nincs buborék, szivárvány szineződés, huppni.
Kb, 8.7 sec alatt tettem föl a mellékelt nedves, majd száraz törlő alkalmazása után. -
B.Ricsike
őstag
válasz
icecave #4389 üzenetére
Igazából nekem az ár most nem releváns, mert pl, jelenleg potom összegért kihozhatok egy iPhone XS-t a Telekomtól nagyon kedvező részletre. Havi 75-öt fizetek nekik 4 céges telefon után, így nagyon kedvesek velem. 1,5éve van meg a Honor-om, még egy évet kibír.
Szerintem nem is a telefon fog sokat fejlődni, (bár jó lenne, ha a méret mondjuk maradna, de a képernyő az egész előlapot elfoglalná, illetve az ujjlenyomat olvasó az előlapban lenne integrálva, esetleg arcfelimerő lenne) hanem a hozzá tartozó szolgáltatások és a DEX. Szerintem most erre kellene nekik ráfeküdni. Nekem üzleti szempontból, sokkal jobb lenne egy ilyen telefon, amit tudok számítógépként is használni, akár monitoron, akár TV-n, mivel sokat ingázom. Így nem kellene hurcolásznom a laptop-om.
Nyílászárókkal foglalkozom, és pl a helyszíni felméréseket tök kényelmesen meg tudnám ejteni ezzel a telefonnal.
Szerintem az SPen már sokat nem tud fejlődni, de lehet kap új funkciókat, de nekem mondjuk így is megtenné.Szóval én a Linux-tól várok nagyon sokat, és magától a DEX felülettől, és egyre több DEX-re optimalizált alkalmazást szeretnék!
-
TODI1111
veterán
válasz
icecave #4366 üzenetére
Én próbálkoztam a whitestone dome üveggel de nem vált be ITT írtam róla. Ezután egy fórumtárs ajánlására kipróbáltam Ezt
Nekem úgy tűnik talán még ez a leghasználhatóbb a többi közül. Kicsit idegenkedtem tőle mert nem teljes felületen tapad, de adtam neki egy esélyt és kellemesen csalódtam. tökéletesen illeszkedik, nem szivárványosodik a kijelző, olyan 95%-os. Nagyon ritkán olyan mintha egy kicsit huppogna de egyáltalán nem zavaró. A készüléken be kell kapcsolni ezt a funkciót és akkor tökéletes az érintésérzékenység és a ceruza is rendesen használható.Ilyen tokkal használom, teljesen kompatibilisek egymással.
-
törölt tag
válasz
icecave #4366 üzenetére
Szia, én nem használtam soha. Az itteni tapasztalatok alapján nem mertem kipróbálni, UV-s üvegem volt UAG tok nekem felgyűrte. Outfitters fólián gondolkodtam, de az meg a minőségen ront. 3 hónapja van meg nekem a telefon, teljesen karcmentes (5 napot volt rajta a whitestone dome glass).
MÁS: Lehet ostoba kérdést teszek fel nektek, de megkérdezem az a biztos. Angliából fog érkezni egy galaxy watch amihez most küldenek ajándékba, egy samsung wireless charger duo padot. A töltőpadhoz erősebb 25 wattos töltőfejet adnak, viszont uk-s lesz. Ha veszek sima átalakítót (uk-magyar) az az adapter teljesítményét nem befolyásolja igaz?
-
korimv6
aktív tag
válasz
icecave #4302 üzenetére
Én is ugyanígy jártam. Hiába törlöm az alkalmazást, az alkalmazáskezelőben törlöm a tárolt adatokat, nem aktiválja a kártyát. Play áruházba, az értékelések alatt sokan panaszkodnak ugyan erre a hibára. Sztem valamit elrontottak. Amúgy most települt megint egy frissítés, ami után ismét aktiválni kellett az érintéses fizetést, de egyelőre feldolgozás alatt van a kérelmem. Kiváncsi vagyok, sikerült-e kijavítani a hibát?
-
válasz
icecave #4302 üzenetére
Ilyen alkalmazásoknál nem jó, ha a korábbi rendszerhez tartozó token is visszaállításra kerül, mert minden aktiváláskor újból fel kell venni.
A Simple alkalmazást nem próbáltam még a gyakorlatban, a K&H Bank mobilalkalmazását használom NFC-s fizetésre is és annál elég a token törlése, majd úgy újra beaktiválni. -
baladam86
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged