- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
válasz
B.Ricsike #4577 üzenetére
Adva neki mondjuk meg egy evet, teljesen.
Az biztos, hogy aki most ezt komolyan akarja hasznalni, es fejleszt, neki kelleni fog idonkent a 8 giga ram.Ha kiadnak egy olyan telefont, amibe belepakolnanak 16 gigat.
Na arra mar nyugodt szivvel mondanam azt, hogy pattent munkara is. -
szilasz007
aktív tag
válasz
B.Ricsike #4563 üzenetére
Szia!
Szerintem ami programnak van armos csomagja, az jo esellyel megy.
Amit kulon olvastam, nehezebb sulyu alkalmazas, az pl a Blender, Gimp megy.Ami nem, az pl a VLC, meg persze az x86 emulatorok.
Mondjuk ebbe az ubuntu verzioba elerheto mysql-server telepitoje bugos, ismert hiba, de nem tudtam meg megkerulni. Mos meg ennyit tudok hozzatenni.
-
válasz
B.Ricsike #4381 üzenetére
Az okés,hogy az újabb mindig jobb, de speciel nekem pont ez hozta meg, amit még Note 8-ból hiányoltam. Ott az akkuidő és a mono hangszóró volt, ami nem tetszett, 9-ben ez javítva lett, őszintén szólva, nem tudom, mi lesz a 10-ben, ami a váltásra kényszerítene. Majd meglátjuk. Én elégedett vagyok most, ami nekem fontos, ebben benne van már.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
B.Ricsike #4317 üzenetére
Azt, hogy Valahol fut egy számítógép és egy valamilyen kliens programon keresztül, átadja neked a képernyőjét. Erre van több megoldás is. A Citrix az az egyik kvázi nagyipari szabvány, mely akár a teljes desktop mellett, akár csak szimpla alkalmazásokat tükröz át az alakjukba. Ezt pl képzeld el úgy, hogy van egy böszme szervered, ami akár 100 windowsos klienst ki tud szolgálni. Szépen bekonfigurálják a klienst, feltelepítik, azt mindenki használja a saját felhasználói profiljával.
Egyszerű halandónak, ott a Windows beépített Remote Desktop Protocol kliense, vagy ami itt kényelmesebb lehet a Google Remote Desktop-ja. Chrome-ba, mint plugin betelepül, aztán a telefonos kliensen keresztül fel lépsz rá. Ezt pl otthoni gépre használom.
Mondjuk így akár, lehetsz annyira lusta, hogy otthon csak bekapcsolva hagyod a laptopot azt távolról fellépsz rá, és használod.
Nálam cégbe a Citrix adott és szerencsére nincs túl korlátozva (azaz tudok rá telepíteni, ergo így munkára alkalmas :p)
-
szilasz007
aktív tag
válasz
B.Ricsike #4310 üzenetére
Én meló helyen Dexbe egész jól letoltam vele egy napot. A böngésző képes asztali módba történő müködésre, bár pl. mint ez az oldal is elsőre mobilra szabottan tölt be, de tudod állítani. Céges weboldalakkal nem volt semmi gond.
Ott még külön bónusz, a Citrix elérhetősége. Vagy akármilyen távoli desktop megoldás. Ha kapsz egy korrekt terminált és van egy usb-c port replikátorod, akkor a telefon eszik is, és látja a lanos netet, meg asz összes perifériát. És ez a tulajdonsága, egy használható terminállal, tényleg kiváltja a laptopot.
Imádom
-
torma99
aktív tag
válasz
B.Ricsike #4299 üzenetére
Igen, szerkesztésre jól használható. Azért nagyon nagy exceleknél meg-megröccenhet. A torrentet már másnál is láttam és biztos lehet mögötte logika, de telefonnal nem értem minek, illetve egy ilyen telefon mellett és nem megsértve sem téged, sem mást, de elfér egy spotify+netflix/go előfizu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest