- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petymeg #12603 üzenetére
Víz és zsírtaszító réteg. E miatt jóval kevésbé ujjlenyomatos a kijelző. Ha kopik, nem egyenletesen kopik, hanem foltokban, mivel a kijelzőt sem egyenletesen nyomogatjuk, és ekkor elég látványos lesz a kopás, mert foltokban jobban ráragad a kijelzőre a zsír. Utólag nem pótolható, már így jön ki az üveg a gyárból.
-
-
thedarkfox
senior tag
válasz
petymeg #12522 üzenetére
Mondjuk egy délutáni szundira lepihensz, akkor mondjuk jó ha mondja és nem hiszed azt hogy már másnap reggel van. Gondolom én.
Miért régen a telefonos pontos idős telefonos ébresztésnek mi volt a lényege? Pontban akkor hívtak amikor megadtad nekik mégis bemondták a pontos időt közben.
-
petymeg
addikt
válasz
petymeg #12441 üzenetére
Közben észrevettem, hogy nem a BT kapcsolat hibája ez, mert a telefonon tárolt letöltött zenéknél Samsung zenelejátszóval minden OK. Viszont a Spotify-jal meg TuneIn-nel megszakad wifin és mobilneten is, a kijelző kikapcsolása után kb. egy perccel. Na ez mi lehet? Letiltottam valamit véletlenül?
-
-
válasz
petymeg #12341 üzenetére
Nekem ilyen és hasonló dolgokat akkor csinált, mikor a 4G aktív volt, VoLTE-vel együtt (plusz olyat,hogy mondta a másik fél, hogy olyan a hangom, mint egy robotnak, sokszor nem értek el, mert azt jelezte, nem vagyok elérhető, stb.). Eddig én még mindig szívtam ezzel, szóval csak 3G-n használom és nincs ilyen hiba.
-
válasz
petymeg #12022 üzenetére
Szia,
Telekomos SIM kártyával használom én is a telefont, de nem tapasztaltam ilyet.
Hálózati, vagy SIM kártya hiba is lehet, nem csak a telefoné.
Több helyen, egymástól nagyobb távolságokra is tapasztalod a hibát - már ha mozogsz most a telefonnal?
Mert ha a szolgáltató hálózatával van gond, akkor nem is feltétlenül minden cellában/toronynál és így kiszűrhető.
Ha van lehetőséged kipróbálni másik SIM kártyával, lehetőség szerint eltérő szolgáltatóéval is, azzal is szűkíthető a hibalehetőségek köre. -
-
-
-
thedarkfox
senior tag
válasz
petymeg #11124 üzenetére
Az app nem lehetetlen. Nekem is van egy app amivel egyszerüen nem tudok mit kezdeni. Le van tiltva a háttérben futás/adathasználat. De ha 1x elindítom akkor újraindításig zabál a háttérben. Nem is kicsit. Megoldás: ha használni akarom telepítem, ha végeztem törlöm, ha újra kell telepítés. Problem solved 😎 ez egy végtelen folyamat de hát ez van. Nem a legelegánsabb megoldás, de nem tudok vele mit kezdeni. Szal nálad is lehet olyan app ami mondjuk nincs erre az oprendszerre portolva és zabál a háttérben.
-
seger
addikt
válasz
petymeg #11117 üzenetére
Szerintem a frissítésekkel javítanak, de közben szépen csendben vesznek is el...ahogy mindig is. Szerintem előbb-utóbb lassítani is fogják ahogy mindig is! Sőt! Szerintem a kamera sem olyan jó már mint annó mikor előrendeléskor megérkezett. Szerintem szoftveresen szépen állítgatják.....
De csak szerintem!!
-
válasz
petymeg #11033 üzenetére
Biztos, hogy lehet olyat is venni, keress rá ebayen.
Találtam ilyet, ez teljesen átlátszó, öngyógyító, és 2 van az árában: https://www.slickwraps.com/naked-wrap-for-galaxy-note-9.html [link]
Még pár óráig 60% árengedménnyel adják a skineket azon az oldalon.
Rendeltem is egy skint, 5 dollár a szállítási költség.
-
válasz
petymeg #10955 üzenetére
igen, visszavittem.
kicsit hosszú volt a sztori, ezért elküldöm kompletten, érdemes elolvasni:
panasz+válasz
végkifejlet -
válasz
petymeg #10924 üzenetére
Felajánlottak cseretelefont, nem kértem, mert azt hittem pár nap alatt kész lesz. Persze már ezt is bánom, mert S7-en nagy szenvedés minden a Note9-hez képest.
Persze nem egészen ennyi ideje van szervizben, csak 3 és fél hete adtam le SES-ben (ez hiba volt). Egy hét után jutott szervizbe, aztán a második hét vége felé kezdett velem levelezni a Samsung (nem a szerviz), hogy akkor elfogadom-e, hogy ingyen kicseréljék a kijelzőt. Ez a levelezés 1 hétig tartott! Aztán csütörtökön megkérdeztem a SES-ben, hogy nézzék már meg hol tart a dolog, akkor mondták, hogy már kész van, de még nem hozták vissza a szervizből. Ez azt jelenti, hogy jövő hét közepén kapom meg.
Mindenképpen panaszt fogok tenni, mert röhej, hogy 1 hónapig nem tudom használni a készülékem. És nem valami filléres cuccról van szó.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
petymeg #10918 üzenetére
Nem tudom mi a baja a készüléknek, de azért én megkérdőjelezném a 2 órás szervízelést.
"amennyiben az technikailag megoldható. Amennyiben a hiba helyben nem orvosolható, a készülékeket gyártói szakszervizbe szállítjuk"
Egy IP 68-as készüléket szétszerelni és összerakni úgy, hogy továbbra is megfeleljen a szabványnak, azért az elég necces.Főleg annak tudatában, hogy ha jól tudom a vízállóságot tesztelni is kell ami a gyári szervízben nem azt jelenti, hogy beteszem egy pohár vízbe 2 percre. -
-
válasz
petymeg #10909 üzenetére
A GDPR bevezetésekor megszüntette a Samsung a házhoz megyünk és a futáros szolgáltatását.
Gyorsszervizes lehetőség van, illetve tudnak biztosítani másik készüléket a kijavítás idejére: [link]apaszka: Kicsi azért az esélye, hogy pont olyan szögben és megfelelő pillanatban fényképezz a kellően erős fényforrás irányába, de ha netán probléma adódik, akkor kijavítják/-cserélik a szervizben.
A hosszú évek során egy (Nokia) készüléket láttam csupán amit így kinyírtak, mert a srácnak mániája volt a tűző napot fényképezgetni. -
-
Capella
senior tag
válasz
petymeg #10707 üzenetére
A #10715 hozzászólásomban írtam egy appról, amivel meg lehetett nézni a miscroSD kártya adatait és eldönteni, hogy hamisítvány-e. (eMMC és SDIO eszközök)
Note3-on remekül működött, mutatta a telóba pakolt SD kártya adatait is, de a belső SD-t is. Note8-ra nem tudtam telepíteni a Playről kompatibilitási probléma miatt. Szomorúan, de elfogadtam.
Android 7.0-től már nem kompatibilis, azt írják, a sandbox meg az engedélyek, ilyesmi.
Most hogy előkerült a téma, nem hagyott nyugodni. Mi lenne, ha direktben telepíteném az apk fájlt?
És Note8-ra és a Pie-ra nem frissített 8.0.0 Android verzióra sikerült működőképesen felrakni a legutolsó verzióját is, amiből törölték az e-mail supportot. Pedig csak API23-ig írták a fájlnévben, hogy kompatibilis, az enyém pedig API26.
Itt egy link hozzá az apkmirror.com-ról: SD Insight 1.5.10
Csatolok képernyőmentéseket. Próbáljátok ki az appot, hátha sikerül nektek is.Utána megpróbáltam a Huawei P10 Lite-nál is, az dettó 8.0 Android, de ez nem volt sikeres. A futtatáskor kompatibilitási hibát jelzett. Még kipróbáltam visszafelé, és a legrégebbi 2015-ös verzióval viszont az SD kártyát nem látta, pedig a fájlkezelő igen.
-
Capella
senior tag
válasz
petymeg #10707 üzenetére
Én PC-n (is) tesztelném a microSD kártyát. Sajnos USB 3.0 kártyaolvasó is kellene hozzá, és persze legalább USB 3.0 portra dugva. A tesztprogramnak az Atto Disk Benchmark programot szoktam használni.
Hogy a kártya eredeti-e, arra volt egy nagyon jó app. Note3-on működött, de Note8-ra már telepíteni sem lehetett sajnos. Az kiírta, hogy ténylegesen milyen gyártmány és mikor készült. -
apaszka
veterán
-
tylerddd
veterán
-
-
apaszka
veterán
válasz
petymeg #10669 üzenetére
Én anno Toshiba kártyát vettem. Mindig egytől rendeltem. Még a note 4 be is tőle rendeltem kitől én szoktam , így kérem jó drágán a kinti árakhoz képest egy 128 ast.
Megjött időben és nem volt olcsó tényleg .Aztán be a laptopba tesztre. Felismerte 256 osnak, huha mondom jó ez a szitázás ?! Viszont a teszt megmutatta, hogy 8 gigás valójában, csak írás közben újra kezdi írni amint a 8 gigá elfogy 😂
Írtam a srácnak, hogy gáz! Sok levelezés után adta csak vissza a pénzem. Majd 2 hónap is volt az ügy lezárása.
Tőle nem vettem azóta semmit!
Igaz sokat rendeltek manapság is és figyelek az eladóra de van ki kétszer jót küld és mikor nagy tételt rendelek akkor küldi a gagyit!
Ez pl ezüst lánc volt ....Bocs az off-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged