- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Van valamilyen jól bevált autós tartó ehhez a telefonhoz?
Ati
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a türelmes,részletes segítséget !
-
legenda
válasz thedarkfox #11494 üzenetére
Biztos okkal bújt el az újraindításig, ami vagy kiderül majd, vagy nem...
Tényleg érdekes apróságok befolyásolhatják bizonyos esetekben, egy engedély megadása vagy megvonása...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thedarkfox
senior tag
Najó, de a kollégánál még a beállítások sincs ott? 🙄 azt milyen "beállítással" tüntette el? 🤣🤣
Az apró eltérések persze adottak lehetnek, de pl egy app beállítása szerintem ugyan annak kéne lennie. Ugye s9 fórumába is olvasok/irogatok ott még megértem hogyha valami eltérés van de itt. Lásd 3 kép ugyanartól a "menüről" mégis más...
Jaközbe olvasom volt egy restart az előhozta. 🤣[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
2 hét alatt megérkezett az aliexpress ről rendelt tok ami rendkívül vékony és nagyon jó minőségű. A felülete olyan mintha plüss lenne...
Ajánlom mindenkinek.
US $3.69 26%OFF | Msvii Phone Case for Samsung Galaxy Note 9 Case Cover Luxury S9 Case Shockproof for Samsung Galaxy S7 S8 S9 Note 8 Coque funda
https://s.click.aliexpress.com/e/bDMYJyhw
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Tudtok olyan képernyő záró appot ami nincs tele reklámmal, és működik vele az ujjlenyomatos feloldás, és nem rak ki egy rakás ikont?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
legenda
válasz #31631410 #11482 üzenetére
A Tárcsázóban jobb felül található az Opciók, ami a függőlegesen elhelyezkedő három pötty a keresés végénél, arra rányomva megjelenik a Beállítások (és a Gyorshívó számok).
Ezt kellene látnod, ha gyári tárcsázót használsz:[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
köszi,h foglalkozol vele.. Egyébként az általad leírtak alapján nem is találtam...a beállítások keresőjébe írtam be,így leltem rá...a tárcsázóból hogyan hozom elő az általad leírtak alapján ?mert a tárcsázó -értsd a telefonhívásokhoz használt felület- előhívása után jobb felül-a keresés mezőnél-a három pöttyre nyomva semmi nem jön fel,majd hosszan rányomva feljön az : egyéb opciók, de hiába nyomok rá,semmi...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Kérdésem lenne,ha nem gond ...
Nem találtam a telefonban-lehet nincs is- hívó fél nevének bemondása opciót...LG-n,s Iphone-on megszoktam...Lehet,h a samsung nem tette bele? Külső alkalmazást nem szeretnék,mert amiket nézegettem,mindegyikre panaszkodnak.. Válaszaitokat előre is köszönöm ! -
apaszka
veterán
válasz fRooStzzZ #11470 üzenetére
Érdekes. Acr ami nem a Google áruházból való nálam jól müködik!
Teljesen érthető és a neveket is megjeleníti.Szerk;
Ezt ajánlja beállításnak!
Android P/9
Audio forrás : MIC
A felvétel formátuma : MP3
Bejövő hívás felvételének késleltetése : 1
Kimenő hívás felvételének késleltetése : 1
Hang erősítése : 14[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz Ra's al Ghul #11471 üzenetére
Szia,
Lezárt állapotban, alapesetben sem aktívak.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
A hangerő szabályzó gombokat lezárt állapotban ki lehet kapcdolni?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
fRooStzzZ
senior tag
Ugye én hétvégén feldobtam a 9-et, teszek egy próbát..
A rögzítés semmilyen formában nem ment egy programmal sem, alig hallatszódott át a "zaj" a másik oldalról, ami nálam ugye a használhatatlanságot jelenti. Mondtam, hogy kicsit furcsa volt az első nap az aksi idő, mert a telepítés után mintha nem merült volna annyira, azt hiszem még meg is jegyeztem.
Viszont másnapra kicsit megbolondult. A 3 órát sem érte el, 14% kijelző 14% android rendszer 100ról 22% lett.Ma eddig 3 óra 2 perc, 52%-on áll 1 majdnem 1 óra telefonálás, netezés stb. Kijelző 16% android 7%.
Jobb mint a 14-14%
Annyira nem olyan vészes szerintem, hogy korábban max 3,-3,5 órát tudott.
De az új állapotában is csinált nekem 6 óra körüli időt, gondolom azért mint új készülék tesztként kerültek fel rá szemetek és romlott az állapota a rendszernek.Szóval szerintem ma jött el a napja annak, hogy vissza kerül a 8.1, mert ma is volt 2 hívásom amit jó lett volna vissza hallgatni. És mint mint aki ismeri a N9-et nem fogom teleszemetelni, mint új korában akkor lehet tudom tartani az 5-6 órás kijelzőt.
Vannak dolgok amik fognak hiányozni.. Előre beállított 5-10-20 perces visszaszámlálás az órában, vagy hogy a jelzések 5 perccel előtt már értesítésként megjelenik, és nem az utolsó percben. Illetve az irisz felismerésnél a világosodó kijelző sötétben.
Ja, és az 500 helyett a 2000-es híváslista megtartása[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
válasz eladogeppc #11460 üzenetére
5 körül szokott lenni. Nincs tiltva semmi. Nem tudom most mi érte, én is meglepődtem
-
iceQ!
addikt
válasz Plazmacucci #11465 üzenetére
Már emberibb lettem
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
félisten
-
iceQ!
addikt
válasz Plazmacucci #11462 üzenetére
Nekem se, sőt 2G-n sincs mindig. (Piros cég)
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
félisten
Nekem is 4-5 óra az átlag 36 óra üzemidő mellett. A gsm modul rohadtul zabálja a telepet, de ezért nem érdemes eladni Nekem szinte sosincs max térerő.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
A net megosztás nagyon meríti az akkut.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
eladogeppc
veterán
-
seger
addikt
2sim-el nem túl jó térerővel, igaz wifin, de 6ó59p kijelzőidő jött össze az elmúlt 2 napban.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az Adhell-es szívás után most csináltam egy Factory Resetet (wipe cache / data), Adguardot megvettem.
Van valamilyen alapvető beállítás amit eszközölni kell benne vagy telepítés után teszi a dolgát?Programok tiltására az általatok ajánlott Package Disablert telepítettem.
-
petymeg
addikt
válasz Hauptmann #11442 üzenetére
Nekem tetszik. Könnyű zenéhez, filmhez kiváló, szimfonikus zenekarhoz, meg a 100 tagú cigányzenekarhoz nem ez való. Játékhoz még nem próbáltam, de állítólag van egy kis lagg, ami pl. PUBG Mobilnál nem éppen jó. A szabadság, hogy nincsen semmilyen kábel, nem kell semmit kapcsolgatni stb. azt kell ebben leginkább megfizetni.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Mo Bill
aktív tag
válasz thedarkfox #11446 üzenetére
Igen, mert ez Oreon van!!😁😁😁
Ezért sem teszem fel a Pie-t!!![ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
tylerddd
veterán
Értem. Én a gsmarena-n szoktam nézni és csak arra figyeltem, hogy mindkettő 6,4-nek van írva. Ettől függetlenül jobbnak találtam a fogását és a kijelző mérete is korrekt. Ugyanakkor nem keltett vágyat bennem, ez is mutatja, hogy tökéletesen elégedett vagyok a 9-cel.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
válasz tylerddd #11449 üzenetére
Nem ugyanakkora a kijelző, kisebb az S10+-on. Azért, mert az átmérője ugyanaz, nem jelenti azt, hogy a területe is ugyanakkora. Pl. az S10+-on keskenyebb (viszont kicsit magasabb), ami miatt maga a telefon keskenyebb.
Összehasonlítás: [link]
Egyébként a Note10-en várhatóan 6.7 colos kijelző lesz, mint a Galaxy S10 5G-n: [link]
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tylerddd
veterán
Ma MM-ban jártém és vetettem egy pillantást az S10 készülékekre. Egyáltalán nem csábultam el, viszont méret ügyileg nagyon meglepett, hogy hiába hangyafa**nyival térnek el egymástól, ugyanakkora kijelzőméret mellett mennyire kézreállóbb az S10+, mint a Note 9. A vastagságán pedig az az 1mm egyértelműen érezhető. A súlykülönbség is tetemes, hiába csak ~25g. Tehát a méret az, ami számomra poztívum, semmi mást nem irigylek most így belőle. A ki/bekapcs viszont szerintem nagyon fent van, nem is értem, bár gondolom a kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó miatt egyébként is ritkábban nyomogatja az ember. Lezárni viszont csak azzal kell.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Prien
addikt
válasz thedarkfox #11446 üzenetére
Főleg, ha dual simmel megy. Egyik slot éjjelre kikapcsolva meglepően takarékos lesz a készülék.
A kevés is több a semminél.
-
félisten
válasz eladogeppc #11440 üzenetére
Igen hybrid amihez van ceruza...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz eladogeppc #11436 üzenetére
Nem, annak nincs a hátulján ujjlenyomat olvasó.
-
félisten
-
thedarkfox
senior tag
Technikailag megoldható lenne. De szerintem a töltésvezérleő nem alkalmas, a visszáramos töltésre. Ez sajnos csak szoftveres úton nem megoldható. (Nemtudom a pontos tipusát melyen került bele, de kétlem hogy a samsu erre akkor gondolt volna, mert akkor tényleg elég lenne egy update)
-
-
petymeg
addikt
-
lazsosz
tag
válasz Plazmacucci #11428 üzenetére
Nem segített. Sajnos...
Hard Reset reméljük segít!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lazsosz
tag
válasz Plazmacucci #11425 üzenetére
Köszi! Adatok maradnak, vagy vesznek, ha recoveryből csinálom?
Gondolom Hard Reset...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
legenda
válasz lazsosz #11421 üzenetére
Az nem csinál visszaállítást, manuálisan rányomtál előtte a Recovery felületén?
Mert akkor csak adott, korábban használt fiókkal bejelentkezve lehet aktiválni, másikkal nem.
Vagy én értek félre valamit és nem erről van szó?
Tehát beírod a PIN kódot, utána kellene a készüléket feloldani, minta volt beállítva és azt nem fogadja el, vagy fel sem kínálja a húzás lehetőségét?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
lazsosz
tag
Sziasztok!
Odin frissítés után bekapcsol, sim pint be tudom ütni, de a feloldó mintán nem enged túl. Hívni tudnak, csak nem tudok belépni.
Többször is telepítettem több kábellel. Tipp a megoldásra? Köszönöm!
-
thedarkfox
senior tag
válasz Ra's al Ghul #11414 üzenetére
Beállítások - speciális funkciók menüben ott a bixby gomb a második helyen. Itt megtudod neki adni hogy 1x lenyomásra mi történjen, illetve 2x ugyanez. Ha nem jelenne meg ez a beállítás akkor a bixbybe belépve frissítsd le az alkalmazást és utána meglesz. (Lehet hogy kell egy restart, ha autón nemjön meg ez a menüpont)
-
Capella
senior tag
válasz Ra's al Ghul #11410 üzenetére
Az általad linkelt Package Disabler teljesen jó a Bixby tiltására. Rá kell keresni a programban a bixby karakterekre és az összes ilyet tiltani.
Az Adhell3 reklámszűrés kiváltására pedig nem kell semmit sem telepíteni, ha már Pie-on vagy. Annál a Beállításokban át tudod állítani a DNS szervert az Adguard reklámszűrős DNS szerverére.
DNS1: 176.103.130.130
DNS2: 176.103.130.131
Vagy DNS-over-HTTPS:https://dns.adguard.com/dns-query
Ha ezt beállítod, nem lesz reklám se a programokban, se a böngészőben. Habár a Samsung böngészőben pluszban nem árt beállítani külön is az Adguard hirdetésblokkoló kiegészítőt, mert a weboldalak renderelésénél azzal jobb lesz megjelenítés.
Ha még Oreon vagy, akkor nem tudod csak külső programmal változtatni a DNS szervert.
Ehhez elég egy ingyenes DNS changer app. Mondjuk ez. dnspipe -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz thedarkfox #11411 üzenetére
Hali!
Hol tudom át állítani a gombot más appra? Erről nem is tudtam, hogy lehet.
-
nagyúr
válasz Saccco #11405 üzenetére
Én most rámentem a tokmentességre, csak hátul és oldalt van fólia. Annyit görcsöltem az elejére mit tegyek, Dome Glass is egy ideig bírta, aztán megrepedt, meg állandóan koszo volt a "fülei között", szóval nem tettem a kijelzőre semmit. Ennek egy hónapja, nincs még fénynél sem karc, kiderül, mikor lesz. Ahogy nézem Note árak elég jól lementek, 170-180-akért vannak patikák, szóval ha széttöröm véletlen, lassan megéri venni, nem javíttatni (na jó, kicsit túlzok természetesen).
-
thedarkfox
senior tag
válasz Ra's al Ghul #11410 üzenetére
Bixbyre a 2bgombos megnyomás nemjó?(mármint hogy csak a màsodik gombnyomásra jön elő, elsőre meg más app vagy semmi). Csak kérdezem. Vagy teljesen gyomlálni szeretnéd a rendszerböl? Utóbbi program jó lehet, bàr azt nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem Adhell helyett az Adguardot és ha jól látom akkor az Adguard is egész szépen véd a reklámok a ellen a teljes telefonon, viszont ha jól tudom akkor az nem tud előtelepített alkalmazást tiltani úgy mint az Adhell (értem itt, az adott alkalmazást még a beállítások menüből is kiszedi) éppen ezért érdekelne még, hogy mit érdemes használni ezen alkalmazások tiltására. Ha a bixby-t tudnám tiltani (a bixby gomb is tiltva legyen) sem lenne utolsó.
Adguard telepítése után van bármiféle beállítás amit érdemes eszközölni?
A fentebb említett Package Disabler-rel Bixby tiltása a fentebb írt módon megoldható?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
legenda
válasz ktgeri #11404 üzenetére
Csak nem lesz gond a próbán, zárlat meg több okból is bekövetkezhet, bekerül az aljzatba áramot is vezető idegen test/anyag, vagy kellően megfeszül/deformálódik az aljzat csatlakozója a kábel csatlakoztatásakor.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Kicsit túltoltam...
Rendeltem egy Ringke Wave, egy Ringke Onyx és egy Ringke Dual X tokot...
szerk.: Nem az árak forradalma miatt akciósak, már legalább 2 hete ezeken az árakon adják a tokokat.
Több Ringke Note 9 tokszerk.2: Azt még nem tudom, hogy mind marad-e.
Wave:
ONYX:
Dual X:
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ktgeri
tag
Ma leadtam szervizbe.
Annyi már kiderült, hogy zárlatos lett a csatlakozónál valami.Elviekben nyomáspróbán, ha megfelel és úgy lett az, akkor garanciális a javítás. Ha nem, akkor sajnos nem.
Mondjuk leejteni egyszer nem ejtettem le, tok is volt rajta, szóval nem tudom mitől nem lehetne vízzáró a készülék. -
Capella
senior tag
válasz Ra's al Ghul #11400 üzenetére
Sajnos az gáz. Ha Adhellel volt tiltva valamelyik app, akkor csak működő Adhellel tudod visszaengedélyezni.
Az meg mostmár nem lesz talán sosem.
Vagy használod tovább így letiltott programokkal a telót, vagy Factory Reset.
Valahol írtam már, hogy ezért is jobb a Package Disablerrel tiltani az appokat az Adhell3 helyett.Az Adhell3 reklámszűrőjének kiváltására pedig az Adguard DNS szerver beállítása megfelelő.
Korábban írtam erről is. (Most nem keresem vissza linkelni.) -
petymeg
addikt
Ma délben átvettem a tegnap reggel kilenckor garis szervízre leadott Note-ot, tehát nem egész másfél napot volt náluk. Szerencsére engem a többhetes kálvária elkerült, igaz egy hét alatt szerezték be az alkatrészeket (kamera). Ugyanolyan állapotban -karcmentesen, fóliával- kaptam vissza, ahogy leadtam, a vízállóságot még nem teszteltem- remélem megmaradt. A gyors merülés panaszomra egy USB modul cserét hajtottak végre, bár a fórumra mostanában belinkelt teljesítmények alapján úgy kezdem érezni, hogy az enyém a maga egy napos akku idejével és 4-5 óra SOT-jával képviseli a nagy átlagot és a többnapos használatok és tízen óra kijelzőidők a kirívó extrém jó adatok...
Tehát a miskolci SES-ről nekem jó a véleményem.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- PayPal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest