Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
Azért nem igérnek fűt- fát mert a note 9 nincs az elsők között megjelenő listán.
"A 4G hanghívást elsőként a Huawei P20 és P20 Pro, Samsung Galaxy S9 és S9+, Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro, illetve a Nokia 6.1 és 7.1 készülékeket használó ügyfeleink élvezhetik. Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek esetén Dual SIM használatával, illetve független szoftverrel egyelőre nem használható a szolgáltatás."
Külön ezért létre is jött a VOLTE topik
-
front3r
őstag
Nálam annyi gond van Pie alatt, hogy:
- Ritkán jelentkezik: mikor az alkalmazás választóhoz felhúzom az appot, akkor kicsit laggosan csinálja
- A mozgó lock screen animáció is laggolni szokott néha
Nincs bekapcsolva a teljesítmény mód.
Amúgy nincs gondom, minden smooth, a memória kezelés is jónak tűnik, nem tölti újra az alkalmazásokat, jó az üzemidő. Odinnal feltett, független ROM-ot használok, 4 fájlos, sima CSC-vel. -
törölt tag
Ok, köszi.
Most is kipróbáltam, mikor a 3at "búgja" a hívó telóban, a Note akkor kezd csak kicsörögni.
Teljesen tiszta ODINos telepítés nekem, FR is volt.
LosBlancosrm: Köszi az infót. Nem létszükség, csak pont az előbb leírt jelenség miatt lettem volna kíváncsi, hogy hamarabb kicsörög-e.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Korábban szó volt erről, hogy rom független, de mivel nem jelent meg nekem, viszont a telenor melldöngetve reklámozza, gondoltam megnézem, hogy hátha a saját Romján megy valamiért.
De nem, szóval a duma van csak, indítás semmi.Félrevezető módon oda is írja, hogy szoftverfrissítés kell.
-
törölt tag
Feltettem a Telenor romot, de nincs nálam voLTE.
Ezek szerint Note9 romba nem rakták bele (még). -
-
Joe_Muad_Dib
tag
Feladom, hogyan lehet visszavarázsolni a fenti órát jobbra? Pls Help!
-
Dave69
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne ,vodába vásárolt készüléket ami hűség idős azt hogy tudnám hivatalosan függetleníteni? úgy garija meg mindene megmaradjon?
-
fRooStzzZ
senior tag
Nekem tök mindegy milyen ikonok kerülnek bele, mert úgy is a saját izlésemhez való témát használom, amibe ikonok is cserélve vannak.
Engem a hívásrögzítés aggat, addig várat magára a frissítés. Itt figyel nekem is a lehetőség, hogy frissítsek..
Majd.. egyszer...Más.. viszont tegnap kocsiba ülve elkezdett engem is riogatni, hogy víz érte a telefont stb, azt ne használjak egy ideig töltőt stb.
Ez a telefon még esős napot sem látott, nem hogy vizet.
Próbáltam belekukucskálni a csatlakozóba, de nem láttam semmit.
-
apaszka
veterán
Valaki össze tudná foglalni a pie elönyeit, és hátrányait?
Sajnos mindkettő van.
-
Teal'C
veterán
Feltettem a CSA7-et, semmit nem vettem észre egyenlőre.
-
DDA40X
aktív tag
Halo!
Lenne egy tök hülye kérdésem. Ha most frissítem Pie-ra a telót, és mondjuk megutálom, nem tetszik, stb, akkor mennyire lesz könnyű visszacsinálni előző verzióra? Mit kell csinálni? Ahhoz már mókolás kell?
Köszike!
-
baladam86
aktív tag
Ma lekerült a telefonról a harmadik Whitestone Dome Glass, az árát visszaadták egy szó nélkül Samsung Experience Store-ban.
Szerencsére tegnap megérkezett a rendelt Tozo üvegfóliám, amit fel is tettem, életem első fóliafelrakása, egyelőre úgy néz ki, hogy tökéletesen sikerült feltennem (kopp-kopp), bár 2 Youtube videó megnézése hasznos volt.
Ami a Tozo üvegfóliában tetszik, hogy a teljes kijelzőt lefedi, és nincs "notch"-os kivágás az üveg tetején. Tapintásra tökéletes, a koszt picit jobban gyűjti, mint a Whitestone, de ezen egy gyors törlés mindig segít. Figyelembe véve az árakat, sokkal inkább a Tozo, mint a Whitestone. -
freemanone
addikt
Arra van valami mód pite alatt, hogy a "multitask view"-ból a korábbi megoldás legyen?
Szóval hogy ne az aktuális alkalmazás foglalja el az egész kijelzőt, hanem felsorolásként jelenjen meg minden alkalmazás. -
válasz
fmfazekas
üzenetére
Pedig általánosságban régebben sem volt igaz, hogy minden frissítés a nem szolgáltatósra érkezett először.
A Note 4, S4...stb. telefonjaimnál is pont úgy változó volt, mint most, hogy a Telekomos érkezett előbb, hol meg a nem szolgáltatós, vagy épp másik szolgáltatóé.
Ez van, mert több tényező is befolyásolja, türelmesnek kell lenni, nem több hónapos eltérésekről van jellemzően szó, vagy ha annyira sürgős, akkor adott a lehetőség Odin által bármilyen firmware verzió felhúzására. -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Rég olvastam a topikot. Telenor-os frissítésre keresve láttam, hogy már kijött. A megfelelő menüpontot ellenőrizte, automatikusan keresi a firssítéseket. Annak ellenére, hogy a telenoros már kint van, nem történt meg az értesítés. Kézzel rányomtam, hogy keressen frissítést, talált is.
Van valakinek ötlete, hogy ez miért történhetett? -
teljesen egyetértek.
és a végén ahogy írod az eredeti téma lényege:A készülék frissítése tekintetében nem nézem a szolgáltatót, ha zavarna, akkor simán csak nem szolgáltatós készüléket vennék, bár erre volt is már példa sokszor, de ez gyártó függvénye is.
azért írtam, ha valaki akkor ők reklamálhatnának, hogy hol van már.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Joe_Muad_Dib
üzenetére
Köszi az infót már töltöm is lefele

-
válasz
sanyijedi
üzenetére
Valóban változó, jellemzően a XEH jött először, utána a Telekomos, ők nem is sokat hagytak ki - csak egy rémlik összesen -, a Telenor és a Vodafone sok verziót ki sem adott, de mint látszik is, néha változik a helyzet, bizonyos tényezők függvényében.
22 vagyok a Telekomnál (és jogelődeinél), több előfizetéssel is, rengeteg pozitív tapasztalatom van, semmi komoly negatívum, ami apróbb problémák meg voltak - Partner üzletben a szőke cica a saját zsebére akart hülyére venni például -, mindig megoldották és extra jóváírással kárpótoltak, valamint a szolgáltatások minősége is itt a legjobb, elsőnek vezetik be az újdonságokat is, így összességében nem lenne egyszerű másik szolgáltatóhoz átterelni - noha a maszek melóhoz használok másik szolgáltatós SIM kártyát is, de szerintem azt sem sokáig már.
A készülék frissítése tekintetében nem nézem a szolgáltatót, ha zavarna, akkor simán csak nem szolgáltatós készüléket vennék, bár erre volt is már példa sokszor, de ez gyártó függvénye is.
-
Teal'C
veterán
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Ez azért elég nagy túlzás. Ha csak a számlázási szokásaikat nézzük, ha előfizetek egy 6500ft-os csomagra akkor az hó végén ne legyen 10-11e aztán még én járjak utána miért majd jóváírják aztan pár hónap és kezdődik elölről. Sajnos nem is egyedi eset. Azóta már otthagytam őket és érdekes módon azóta forintra pont ugyan annyit fizetek minden hónapban.
-
Hm... van ahol már újabb build-el jött a pie, mint az első release: [link]
"The software version for the update for Nordic countries is N960FXXU2CSA7, which is a newer build than the one that rolled out to other countries when the Note 9’s stable Pie update was first released. It’s unclear if it brings anything new other than the software version, though."
Bár lehet semmi változtatás nincs benne, az még nem derült ki.

-
-
seger
addikt
Szeretem, hogy mindenki felteszi ugyan azt a kérdést mikor megjön a pite......
Facebook csoportba is szintén.. .
Senki sem olvas??? -
Dj.Mike
senior tag
Elég szomorú hogy pont a Telekomot hagyják utoljára.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Végre megjött a Vodás Pie (OTA.-n), de ezt már tudjátok.
Kérdésem: van amit mindenképpen állítsak át mint ahogy eddig volt, vagy minden megy szépen tovább? -
TODI1111
veterán
A független magyar szoftot (XEH) pedig még mindig nem mutatja semmi. Szerintem ennek az lehet az oka, hogy a telenor elindította a volte szolgáltatását és most az új verzióba bele kell tenniük az ehez kapcsolódó dolgokat is, hogy aki telenoros kártyával használja a készüléket az a voltét is tudja használni, mert pillanatnyilag a beállításoknál még a kapcsolója sincs ott.
-
Bilux
veterán
válasz
üzenetére
Samsung Galaxy note 9 whitestone dome glass
Nem volt készleten így kicsivel több volt a szállítási idő 1-1,5 hét.
Szerintem ahol gond lehet ott nem tisztították meg a mellékelt isopropyl alkohol kendővel. Ez ténylegesen zsírtalanít szinte ragadt a kijelző.
A videót követve nem lehet elcseszni a felrakást. -
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Odin által sem kell/muszáj visszaállítást nyomni, csak a lehetőség adott. (Igaz, én főverziós frissítésnél jellemzően tisztán húzom fel és manuálisan lakom be, korábbi mentést nem állítok vissza.)
Lassan felkerül akkor a letöltési részlegbe is, de nem is baj, mert jelenleg kicsit csúnyán néz ki, hogy a Vodafone októberben frissített utoljára. -
TODI1111
veterán
Pontosan ugyan ilyet tettek fel a készülékemre november 29-én, azóta is tökéletes (kopp-kopp). Előtte viszont volt fent 2 másik ugyancsak dome glass amik cserések lettek mert kis idő elteltével "pókhálósodtak" a széleken. Ez most több ideje fentvan mint a másik kettő együttvéve és úgy néz ki mintha most tették volna fel.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok Vodafone tényleg kiadta az ota frissítést. Fent van Sammobilen, az előbb olvastam. Van még remény a héten a Telekomosra is.
-
Seangaijin
senior tag
Vodafone-ra is megérkezett a Pite. Legalábbis a Brüsszeli reptéren már elérhető volt, Manchesterbe este le is töltöm.

-
Teal'C
veterán
válasz
icecave
üzenetére
De van a beégés garanciális probléma. Nekem már volt bent telefonom 4 nappal a garancia lejárta előtt ráadásul EU 1 év garis, és szó nélkül cserélték sőt mivel kerettel együtt van így az is új lett de még az akksi is mivel azt meg nem lehet 100% biztonsággal eltávolítani és beszerelni. Egy ajándék gyári szilikon tokot is kaptam mellé.
-
seger
addikt
Valakinek beégés nyomok vannak már?
-
Teal'C
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Semmi. Ha akarod felteszed azt. De sok értelme nem lesz. Kb csak a régió neveket cserélik.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Mi van akkor ha az Androidot frissítettem 9-re (Odinnal), majd a Vodafone valamikor kiadja a frissítést akkor azt is le kell tölteni?
-
csabai022
tag
Sziasztok! Olyan kérdésben kérném a segítségeteket,hogy APK mirror-ol letöltött Samsung alkalmazásokat nem tudok telepíteni.Bármilyen más gyártóé minden gond nélkül települ. Az engedély be van kapcsolva,hogy külső forrásból lehessen telepíteni. Android 8 vagyok,mi lehet a gond? Note 4 minden gond nélkül működik Android 6 alatt.
-
Teal'C
veterán
válasz
PeteePeti
üzenetére
Jó lesz, ezért is nincs apk adat mentés, ha most lenne ugyan azt rakná vissza rosszúl. Sokan hurrognak emiatt de szerintem így jobb és egyszerűbb is ráadásul a biztonságos pl banki apk-k úgy sem működnek visszaállítva.
De csak hogy igazam legyen vagy épp ne, valaki akinek root van a telefonon és használ titánium-ot kipróbálhatná e teóriám.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Régebben mindig az volt a rizsa, hogy azért célszerű független készüléket venni, mert arra mindig sokkal hamarabb kijön minden frissítés. Most meg....Valljuk be, azért ez baromi idegesítő!